Годината на Путин

2016 беше успешна за Русия, и най-вече за външната политика на президента Путин.

Обратно в новината

Коментари - Годината на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, аз знаех, че хората посрещнаха китайската година на маймуната . А, то било на вагината. И аз се чудя защо все за секс мисля.

новините за Путин изместват новините за дядо Коледа.

Такива новини са brazzers за руските тролове.

още ли не сте изтрезнели - правил всичко за Русия - до просешка тояга ги доведе - по зле и от нас. Но тя е най-богатата страна на природни богатства и кво - мизерия.

До Яне. Абе Яне да вземе да си ходи тази година дето е толкова хубава за Путин, че няма да му останат самальоти, посланици и алкохолици да пият препарати за вана, ха ха.

честито на всички български путинофили и български патриоти русофили по руснаци от самите руснаци!путин направо да ги приеме във русия и да им даде руско гражданство за заслуги към тяхната родина!

Luna0102

Аз си мислех че е годината на маймуната, но щом сте казали че маймуната се казва Путин- няма да спорим.

Добре,че годината на Путин свършва,че ще му свършат самолетите и посланиците.....

Хайде разкарайте я тая кирлива статия от тук! Тоя посран гном да ходи на боклука!

Съжалете тогоз.Не пишете ,че годината му е успешна при толкова СМЪРТ от него. Годината не е свършила напишете реално какво причини на мирни хора в Украйна,Сирия и Руснаци. Пишете реално.

Само като чуят името на Путин, българските прозападни проститутки направо се насират от страх. Тепърва ще се самообесват.....

Самолет,посланик,самолет,жертви крият...

За руския народ гладория, обаче 2016 беше успешна за Русия, и най-вече за външната политика на президента Путин.

Успешна и за външния му вид-лицето му ще се пръсне от ботокс.

Шиши тоже. Кога ще си ги прибира?

Колко са двойниците?

путин е политик на годината зависещ обаче единствено от амриканският долар! ще бъдем свитетели и как нашите бизнесмени на недвижими имоти ще обърнат резбата си от евро на амeрикански долари !

аз бих добавил-и годината на лумпените!

Не са ли Бобко или Трамп ? Или тия цървули само в собствената си кочина са "герои". Молодец е Путин и още много години ще са негови.

ако не изпиеш един "Боришник"!

Да един наистина супер политик.Човек които прави всичко за РУСИЯ .Де да имахме такъв ръководител.Путин съм го гледал много пъти по телевизора като се срещта с министрите.Един министър беше му задал въпрос за нещто там не помня точно какъв беше и министърът почна да мънка нещто и ЗАПОЧВАШЕ С ДУМАТА АЗ МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМЕи т.н. Путин направо го сряза викаму няма тука АЗ МИСЛЯ ТИ ЗАТОВА ТУКА ДА МИ ДАДЕШ ТОЧНо и ясно как трябва да постъпиме а не да ми мънкаш тука ти министър ли си какъв си при мен се идва с точни и ясни решения а не с аз мисля.Тоя министър като се разтрепери .Така се действа на тая огромна територия и трябва желязна ръка.А колкото до България трябва да сме под крилото на Русия защтото Турция отдавна си точи зъбите за нас а западът нас нени обича ИМА СТАРА ПОГОВОРКА ИДИ ТАМ КЪДЕТО ТЕ ИСКАТ .Да не говорим че сме слабо въоръжени да же ни принудиха да копуваме стари самолете когато бяхме с русия всичко беше ново оръжие а сега нищто .с една дума сме жив зян .

Интелект и правопис на третокласник.

75 граждани на Иркутск избягаха от прекрасната действителност.

това не е годината на политика това е политикът на годината .

значи това е и годината на атака и на волен сидеров и ахмет доган във българия!

браво!нашите хора очакват сега с нетърпение руските инвеститори да изкупят цялото българско черноморие и останалата част недвижимости от бившият си и наи верен сателит от съветско време,- братушката българия!

Един единствен руснак такова мамата на колониалните простаци. Представете си какво ще стане, ако всички руснаци таковат мамата на колониалните простаци :))

За 25 г. американска окупация, населението на България намаля с около 1.5 млн. души. Пълна ликвидация на армия, село, икономика, спорт, култура, образование и каквото си помислите. Резултатът е пълен фалит и 75% импорт.

Така е. На едни свобода, за други робството и геноцида продължават до пълно изтребление, важното е Шиши да жувей!

500000 имота в ръцете на руснаци, 1/3 от икомиката в ръцете на руснаци... навсякъде руска реч се лее. какви американци бе? тия милиони българи не са изчезнали в русия бягаики от америка? избягали са на запад и дори в америка от вас. ако баи тошо беше отворил границите като ерик хоникер, щяха стотици хиляди още тогава да избягат.

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТИГНЕ НИВОТО НА ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ НА СЛАБАТА КОМУНИСТИЧЕСКА 1989 Г. ЗА ПЕРИОД ОТ 50-70 ГОДИНИ. Вашингтон, 12.3.2002 г.

През 80-те години на миналия век,точно когато русия превземаше света със съюзниците си:Моамар Кадафи,Самора Машел,Алиенде,Башар Асад,Тодор Живков и т.н.СЕ РАЗПАДНА!

ЗАПАДНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ,ИЗХОЖДАЙКИ ОТ ПАРАНОЯТА СИ,СЕ ПИТАТ!!!КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКА ПУТИН???ВЪВ ВСИЧКИ СВОИ ИНТЕРВЮТА,ПУТИН Е КАТЕГОРИЧЕН,ЧЕ СЕ БОРИ ЗА РАВНОПРАВНО ПАРТНЪОРСТВО!!!КОМУ Е НУЖНО ДА НИ ПЛАШИ СЪС СКЕЛЕТИ В ГАРДЕРОБА???

Русия е равноправна с Мексико, Испания и Канада . Всяка от тези страни пройзвежда повече БВП от Русия . Не знам с кого точно иска да бъде равноправна Русия ?

дядо мраз ви пази така че спете спокойно,той има зубри и разни други елени споко:)

2017 ще е краха и мизерията на ватниците. Бюджета от и ембаргото няма да издържи и ще вият като вълци.

ВСЕ ПЛАЧИТЕ НА ЧУЖДИ ГРОБОВЕ И ЗАБРАВЯТЕ РОДНИЯ ВИ ЛАЙНЯРНИК :)))

Родния лайнярник ще е такъв, докато не се откачим от руските окупатори.

ПУТИН СИ ВЪРШИ РАБОТАТА - ПРАВИ РУСИЯ СИЛНИ И ВРЪЩА САМОЧУСТВИЕТО НА НАРОДИТЕ В РФ ..... ВАШИТЕ ХХХВИ НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА - ДА ПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ СИЛНА И ДА ВРЪЩАТ САМОЧУВСТВИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ :))

колко жалко. това трябваше да бъде годината на истинските демократи като Юнкер, Меркел, Килъри, и тунизиеца Амри.

А краварите се биха в гърдите , че ще е векът на Пан пиндоснизма , хахах мърлячи до 10 годи ФАЩ изчезва от историята,още много години ги чака да е "Година на Путин" пък нека Доналд Дък / Трамп да връща "величието" на ФАЩ.

"Politico рассказал, как Киссинджер поможет России и США найти общий язык" ХО ХО ХО

Трагедията се е разиграла в района Ново-Ленино, Ленински район на Иркутск или както там му казват - НЛО. Повечето от жертвите работят или са работили в завода за самолетите СУ-30. От 75 загинали след пиене на метиловия концентрат за почистване на баня само един е бил бездомен клошар и е водил откровено асоциален живот. Всички останали са имали собствено жилище, семейство, повечето и работа. Само неколцина могат да се отнесат към лицата, оказали се в трудна житейска ситуация. Останалите, според местните стандарти, са относително успели в живота. За подробности пишете в Гугъл "Апельсиновую нашли. Не хуже "Боярышника""

Около 90 души се прибавиха днес заедно с един ТУ-154. Още им пеят ангелчетата.

Господ здраве да му дава!

Путкенска година значи?

"New York Times рассказала об ущербе, который Украине нанесла евроассоциация"

литъл спам,но истина: "Канцлер Германии Ангела Меркель в преддверии Рождества купила в супермаркете картофель, масло, творог, перец и коробку конфет"

Учудващо е докато Запада продължава да се занимава със Путин тяхното население страда от ужасен терор изразен във атентати стрелба по невинни граждани и газене със камиони.Крайно време е да обърнат поглед във друга посока не във Путин.

Индивидуален услех за 74 иркутски жители е, че успяха завинаги да се махнат групово от Путерланд.

Ещё один сдал коробочку.

Айде бе?

айде бе

Русия сравнена с Америка е като едно 36 см джудже, зъбещо се на 2 метров мъжага (18% от икономиката на САЩ представлява руската икономика). Как е възможно това джудже да ръси глупости и някой да му се връзва?

простичко е отвори картата на света или не ти изнася:)

Тундрата ще победи Тексас, Калифорния или Чикаго?

Стига се повтаря бе не, те разбираме И НЯМА ДА ТЕ РАЗБЕРЕМ!

ТЕВТОНСКИ РИЦАРИ МИСЛЕЛИ ТАК - ОСЕРАЛИСЯ СЕ ШВЕДСКИ КАРОЛ КАР ДУМАЛ ТАКА - ОСЕРАЛСЯ СУЛТАН ДУМАЛ ТАК - ОСЕРАЛСЯ НАПОЛЕОН ДУМАЛ ТАК - ОСЕРАЛСЯ ХИТЛЕР ДУМАЛ ТАК - ОСЕРАЛСЯ ...

квик,квик,има ли цвик за нас

Барак Хюсеин още вярва,че има дядо Коледа(даже и черен като него),отколкото да повярва на обективната истина-Човек на годината е Путин!!! ХО ХО ХО

Щом сме се хванали с Германия, ще стане както винаги, Русия побеждава, швабите си изтриват от нас краката и изчезват.

Общото събрание на ООН прие резолюция за създаване на специален орган за документиране на най-сериозните нарушения на международното право в Сирия. Той ще включва и случаи на военни престъпления и престъпления против човечеството, съобщава Би Би Си. В подкрепа на тази резолюция гласуваха 105 държави членки на ООН. 15 страни бяха против, между които Русия, Сирия, Китай, Куба и Венецуела. Други 52 държави членки на ООН гласуваха с въздържал се.

Ясно,хем орган,пък и само да регистрира.Нещастна работа е това ООН.Кой го керца за нещо?

От към 20януари нататък бг шорошчета ще се надяват само на токени!!! ХАХАХАХА ХО ХО ХО

Да Ви е Е бА П-Утката Ма й нина тупани скапани .Явно в скапания сайт има само неудачници.Обадете се на Обонго.

а днес какъв праздник е

Утре путлерасъките свини ще ги правим на кървавици. ХО ХО ХО

и ще лапаш бахура нали

Всички путиноиди в Иркутск, да пият шампоан за вана. Тук да останем само българи.

В Подмосковье мужчина выбросил годовалого сына с восьмого этажа ???

Гарантирано от Путин