Анита Мейзер застава пред съда на 22 декември

Анита Мейзер застава пред съда тази седмица. Процесът срещу нея е насрочен за 22 декември във Варненския окръжен съд.

Обратно в новината

Коментари - Анита Мейзер застава пред съда на 22 декември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

52-годишната бивша Мисис България е обвинена за причиняване по непредпазливост смъртта на съпруга си........... Тази ако е "Мисис България", то всички мъже в България са мистър Вселена. Това е действителността у нас- откровенни селски гювендии, приличащи на орангутани ги обявяват за супер красавици,мастурбиращи полицаи и магистрати са с нарушени човешки права,корумпиран Главен прокурор, политически зависим, е оневинен, независимо , че е провел инкогнито,среща по тъмни доби с определени олигархични кръгове, и като капак Министър председател 3-ти мандат става адвокат на корупцията в лицето на Главния прокурор.

Мейзер ли си, Гейзер ли си, каквото си дробила това ще сърбаш ???

Анита Мейзер мис Сливен

Господи, какво същество!! Тези, които са я номинирали за някаква си Мисиз, сигурно са от племето на "синемагугу агага бейк rols"!

Добре де,след като си е освободил ръцете и вижда,че не може да си освободи врата,защо е било необходимо да се напъва?Защо не е казал на Мейзер,да го развърже,че няма да успее с опашките на врата,или пък защо Мейзер не му е помогнала виждайки,че не може?Още повече ,че се добавя израза СЪС СЕТНИ СИЛИ!Ако виждаме любимия си,че има опасност да се задуши,да умре,няма ли да му кажем спри,чакай да ти помогна?Значи едвам е имал сили да си освободи ръцете и видите ли продължил да се пробва с опашките на врата???????Апропо къде е видеозаписа?Тая яко лъже!

Ни можи да съдити тук таз американка от шуменските могили... в щатити шъ я оправдаят; Пък и е толкоз красиваа...

А от сиганското си граждансто отказала ли се е, та не пише нищ оза него?

Какъв е тоя цирк с тези само-мазо психари! Да бяхте се хванали да съдите разни убийци и изнасилвачи с по 10-20 престъпления дето все ги пускате условно. Тия двамцата са сгафили в технологията на садо-мазото. :))))

Объркали са садо-мазото и е станало само мазало.

52-годишната бивша Мисис България е обвинена за причиняване по непредпазливост смъртта на съпруга си, както и за предложен подкуп от 30 000 евро на полицейски служител. Това може да е само бивша "Мис Грозотия или простотия" от село Пет Могили.