Задържаха мъж за обиди във Фейсбук срещу сръбския премиер

Служители на сръбското вътрешно министерство арестуваха 28-годишен мъж поради обиди във Фейсубк срещу премиера Александър Вучич и семейството му.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха мъж за обиди във Фейсбук срещу сръбския премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TMontana

Явно си го е заслужил...като ги слушаш всички предатели са света вода ненапита!Като започнат да съдят и да речем да вкарват в затвора хората,то тогава ще се получат нещата като преди 9.12.1944г. у нас...няма да знаят откъде ги дебнат да им пуснат един!

Ами защо ще обижда детето-никой не си избира родителите и роднините!! Да псува баща му!!

Русия, Турция, Сърбия, Сев.Корея - какво е общото ? ..... - Цензурата в Интернет. ... Това ни чака в България с кремълските подлоги от Позитано + Радев.

Ти май не си прочел, че дебелодупниците в Брюксел въвеждат забрани в Интернет! Това автоматично означава, че или започва тотална цензура, или подобни мерки са безсмислени! Ти понеже си по-умен от повечето тука, си отговори сам кое е вярното!

syrbite sa divaci

Говорим за отправени обиди и ЗАПЛАХИ към семейството на Вучич ! Отделно,че наскоро срещу Вучич имаше осуетен опит за атентат! Естествено сръбските власти да демонстрират някаква загриженост и от там активност;)

vasil

Сръбските псувни могат да бъдат безкрайно гнусни и извратени. Докъдето в Сърбия се псуват на майка-дотам са бивши българи.Откъдето почват да псуват и на баща,и на всичко най-мило и свято-шумадийци са...

свака част майсторе :) а ща е шумадиец ?

А тук всеки може да плюе срещу Бойко, Цецо, ГЕРБ, Радан, Местан, Плевненлиев, Прокопиев и т.н.

Живеем в свободна страна, моля. Ако искаш да те мачкат и да усетиш "хубавия"-стар комунизъм - отиваш в Русия и се кЕфиш.

Това е градивна критика!

В България това не може да се случи ! Няма толкова много достатъчно затвори !