Трайков: Кабинет на РБ, подкрепен от ГЕРБ, би бил заложник

Усилие на Реформаторския блок да състави кабинет е обречено, най-вече защото това правителство би било заложник, който може да бъде разстрелян във всеки момент.

Обратно в новината

Коментари - Трайков: Кабинет на РБ, подкрепен от ГЕРБ, би бил заложник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тралалайчо, теб и РъБатите народа не ви подкрепя, резултатите на изборите го показаха и гласовете ви са от цигани, никакви интелигентни хора няма!

Ето това каза Трайков тази сутрин:"За мен гласуваха интелигентните и заможните хора" Един политик,който иска бъдеще, не може да говори така. Един самовлюбен човек не може да бъде полезен на нацията.

ПАТРИОТ Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.

Сценаристите на Дългуча, тия селски интелектуалци ще оправят България само за 800 дни...Вервайте ми..:))

НоооУ УригиналнУ! Няма що! Дали като няма кво да кажеш не е по-добре да мълчиш?

Човека има какво да каже и го е направил! При това много добре даже!

Протестната вълна, която в голяма степен е популистка, обхванала целия свят, не може да подмине България. Радев е само началото. Предсрочните избори според мен ще шокират публиката. Слави ако влезе в политиката, може да стане първа политическа сила. Заедно с Марешки и патриотите могат да направят мнозинство, и желанието за нови политически партии и субекти, каквото имат много хора, ще се осъществи.

ти си с интелекта на външна селска тоалетна...

Човече, пожелавам ти моят интелект да ти е проблема! Ще го преживееш!

Преживях итеуектуауци като Виденов и Мутрьо, та тебе няма да те преживея, виж, ти като се сблъскаш с действителността, тогава му мисли, важното е да си вярваш

Дали ще си струва експеримента! а може би трябва просто да се изживее , за да си начешат мераците популистите и да му го набият "до топките" на харода.

Слави няма да направи партия. Освен ако не го принудят, накъдето са и тръгнали :)

Прости момченца, докато такива като вас, които се кефите на Дългия клоун и сте готови да гласувате за него, а не оценявате хора като Трайчо, България няма никакъв шанс...още много ще страдате

Какво да оценявам в него? Това, че Русия ни е по-голям враг от ислямистите ли поведението му на типична шушумига?

Точно така, ислямистите нямат никакъв интерес към нас, докато Русия иска да наложи своите национални интереси тук, както го е правила и до ден днешен, а тези интереси в никакъв случай не са полезни за нас. Само че ти си много "отворен" за да разбереш "шушумига" като Трайчо

Извинете, но едното не изключва другото. Аз оценявам Трайков, но оценявам и това, което направи Слави, считам, че е добро за страната. И изобщо не е важно дали е чалгар или металист. Смешките са там, къдет осе обобщава и се приглася на политическите мантри и клишета. Това според мен.

Едно правителство, ако има желание за реформи ще ги започне първата година, втората ще ги приложи и на 4-тата да може да им видим резултата. До момента никой никаква реформа не е започнал от Костово време. Дори напротив - който започваше реформи биваше отстраняван. Аз лично се съмнявам: 1. Този парламент има желание за реформи 2. Следващия - с мнозинство на БСП и ГЕРБ ще има желание за реформи

ти добре ли си ? в тази държава пенсионерите, циганите, милиционерите и бившите доносници са вече мнозинство...как ще провеждаш реформи в такова общество, тази клоака е обречена...

Костовата реформа в Българската армия дава своя резултат, както и в здравната сфера! Затова съм доволен от Костов за своята сигурност и здраве! На здраве!

До която партия се добре ДПС и тя изчезва! Не вярно! Имаше СДС - няма го! БСП остана. Имаше НДСВ - няма го! БСП остана. Имаше ДПС - появи се ДОСТ и влиянието и на последните избори изчезна. БСП остана. Има ГЕРБ! Слушайте Радан Кънев и всички останали какви песни пеят. Целта е една - ГЕРБ да изчезне! БСП да остане.

Хора като Трайков, Мутрата и Дянков не просто разрушиха икономически България, те разрушиха душите на българите!

ИИИЕЕЕЕЕСССССС!

Душите на българина се разрушиха и продилжават да се рушат от тези които за 50 години направиха онова което турците не успяха да направят за 500г. ... и ти ня тях служиш като гледам!

Разрушили ви и на вас туй, дет го нямате и никога не сте имали. Сега и ще кажете че и ума са ви откраднали и за това сте тъпи, като галоши и ще гласувате за БСП, че да ви налее мозък с фунията през гХза

Само за сведение на пишещите и плюещи срещу Трайков тук : Трайков спечели най-много гласове от чужбина, да от там където най-будните избятаха защото не харесват управлението в страната. Интелектуалците напуснали страната се довериха на Трайков, защото в негово лице виждат човек, който може да отстоява позициите си, вижда бъдещето на съвременна България за разлика от купените в България гласове.

Не виждам как "интелектуалците", които мият чинии в Англия, могат да помогнат на България, гласувайки за човек като Трайков - с личен принос Путин да получи 600 милиона евро за НИЩО?!?! Не го разбирам?!

Боби дал за това, Боби дал за онова, ама Боби преди това много взел. Сега да вземе да даде за един частен затвор, щото който взел .. после там ще дава!

Трябва все пак да се има предвид, че 30-40-50% са доста по малко от 90%, колкото се краде от червените боклуци от БСП и ДПС.

Да живеят кражбите до 50% ! Урааааа

Добре де, кат' Идин прос иСбирател , аз кат' пУтктрпям теС дет' крадят, за мен що няма аванта!?

Спасението на България е Мажоритарна Система , 1лев за глас и 120 Дупетата ! Такива като Трайчо ще умрат от глад ! Не на Трайчовцината и кражбите официално !

Чу ли хората разбиращи от изборни системи в света няма такава система " Мажоритарна система в два тура с АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО - давате ли си сметка какво значи това, докъде би довело България - има такава система само в ГАБОН , не ми давайте за сравнение Фраанция, Англия и т.н. там нямат парламент като нашия и системата е съвсем друга ,както и хората гласуващи са други, отдавна свикнали с такава система. ИЗДИСЛАВ щее го изберат на втория тур....

Вие в българия имате някаква патологична склонност да говорите от името на всички и да отъждествявате своите възгледи ,разбирания и способности с тези на целия народ! ... народа искал това ... народа не разбирал от онова ... само съответния дървен философ е специалист по всичко! И защото сте много разбирачите по всичко, останали по онези земи, затова ли там само цветя и рози (ЧЕРВЕНИ)?

РБ е обречен да загуби заради Трайков и Събев и тяхната глупава кампания. Нека сега Събев да ме убеждава, че Русия е по-голяма заплаха от ИД. Затова РБ е вреден за България и затова гласоподавателите отново ще препочетат другите, но не и тях.

Трай коньо за зелена трева , пролетес ще видим кой най-много е откраднал пари при това Правителство ! Трайо ти нали като Министър си подписа за себе няколко концесии , имаш пари Милионерче ! Хитър ход на Хитър Трайчо !

Понеже 2 години Радан не можа да си начеше комплекса, че не той а ББ е премиер, сега следващите 4 години вместо да реве какво ББ е дал, ще вие срещу луната какво Нинова е взела!

Хайде утре да си получим реакторите, на пролет избори, а на есен румънски прокурори.

Ще се мре от глад - мажоритарно ще се мре. Сега се мреше пропорционално - по-бедните мряха повече от по-богатите. Сега ще се мре значи поголовно ви казвам и наред и мажоритарно- щото вече никакъв ресурс и надежда не остана и само смъртта е пред нас. Безнадеждност и безпомощност. Тотално сринати институции. Без огромен сеир кликата крадяща милиарди годишно няма да си иде. Казвам ви аз, ама дано пък да греша.

Но преди да умрем от глад най-сетне ще извикаме ''Свобода или смърт''. Нали знаеш кога се произнася това?

То всяко бъдещо правителство съставено от съществуващите партии е обречено! Трябва тотален рестарт и смяна на системата-другото е вятър и мъгла!

Всяко правителство започва с рестарт, а на английската ливада зелена и трябвали 400 години поливане и грижи казват. Има ли причина за рестарт. Аз си плащам редовно данъците, не крада от проекти и си работя. Защо пак да се рестартирам - ще започна и аз да крада от рестарти. Просто трябват дълбоки реформи, което ще рече избори и доверие от народа, а не непременно рестарт.

И според вас тези дето ги гледаме от 30 години едни и същи, само мигрират от една партия в друга, способни ли са на някакви реформи, а за "дълбоки" нямам идея!? Той народа ясно, явно, недвусмислено им показа среден пръст а те си мислят че са ги посочили!

Докъде стигнахме Радан да ни харесва. А процентите са много над 50% които БХ и сие смъква от бизнеса. И кого ще се коалира Гебр след пролетните избори ? Ми то партии които да ги обичат не останаха. Всички се отдръпват от тях като от чумави - хахахахаха

При предсрочни избори, особено при влизане на Слави Трифонов в играта, всички части на традиционната десница ще останат извън парламента. При това в парламента ще доминират популистките движения. Слави, Марешки, и патриотите заедно много е вероятно да имат повече депутати от ГЕРБ, БСП и ДПС, така че ще могат да сформират дори и правителство. Въобще, интересното предстои!

от тез дето приватизираха без срам или от тези дето от срам покрай провалите на СДС не смеят да се покажат?

Седесарите направиха "срамна" приватизация в смисъл, не че те самите приватизираха, а че допуснаха бившите партийни величия, ДС агенти и мутри да приватизират. Аз съм от тези седесари, които смятат, че в България е направено възможното и то с голямата заслуга на СДС. Не съм имал свръх очаквания, стъпил съм здраво на краката си!

След голямо лапане десницата сътвори и голямото си осиране. Евроценности - 80 евро пенсия с ЕС при 200 в Македония без ЕС. Натовска сигурност - последни в Европа, никой не ще и да ни наближи даже.

Колега, нивото на пенсиите не зависи от членството или не в дадена организация, а от доходите, върху които са плащани пенсионните осигуровки! В Македония доходите бяха най-ниски от всички републики в бивша Югославия, но значително по-високи от тези в България.

Заплатите в провинцията сега са такива каквито ги остави Станишев през 2009та. Естествено, че имаме проблем с доходите - с липсата на такива при кражбите на десницата.

БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДИН ВЕЛИК ВЛАДЕТЕЛ И ДЪРЖАВНИК БАТ БОЙКО,ЦЯЛАТА ДРУГА ПАСМИНА - РЕ БЕ,ФАНАРИОТИ,КОМУНЯГИ СА АЛА БАЛА,ПУНТА МАРА,6 БЕЗ 10!

''БЕЗ БОЙКО НЯМА БЪЛГАРИЯ!'' За теб , има и обратното мнение , за свединие.

След многогодишното крадене и лъжи и обвинения и перчене истината е една. ЦАРЯ Е ГОЛ. Пълен провал на десницата. Остра демографска криза. Няма работа, няма доходи. Моля на всички фасади при санирането да се пише - санирано от герб, че после да не плюем на общо основание, а да сме по-конкретни като започнат да падат след няколко години.

Към не думай: А защо пропуснахте правителствата на Сергей Станишев и на Пламен Орешарски? Или според Вас и те са десни правителства?

България е преживяла много неща - добри и лоши. Ще преживее и бб.

Дришльо,ДРИШЛОьООО иди се гръмни заедно с твоя идол!!!!!!!!

Нищо ново - ялова крадлива десница. Умопомрачена от кражби и докарала народа до геноцид и изчезване. Калпави хорица дето винаги го обръщат на антикомунизъм като стане напечено.

Само че много добре помним какво ни причиниха от дрОгарите от БСП и ДПС! То като тези патологични крадци и мошеници други, по-велики няма!

Мангал, обичащ България ....

След БСП и ДПС остана доста за крадене , както се видя. Какво остава след гробарите - празни гробове, даже няма живи хора в страната вече да влязат там.

Ще се съглася напълно с казаното от Радан Кънев!

От уважение към теб ще прочета втори път частта с него , но при първия прочит не намерих много за съгласие.

Ела в Бургас - градът-витрина на ГЕРБ и аз лично ще те разведа по местата, в които са излети много обществени средства. Дотук - чудесно. После ще ти покажа и от къде точно се е крало яко - вече си личи! Все повече градът ни заприличва на една красива , обвита в златен варак черупка - красивичка, но кухичка! Цъкнеш с нокътчето и варака пада! Отделно от това - бизнес/работа/ в Бургас няма! Пари - също! Говоря ти за фирми, работещи на общо основание - извън "правилните" партийни фирми, работещи с благословия свише!

...тирлъченце, хич не се нипяй, батковото, защото много хлъзгаво ще ти улезе, може и със или без чорапче. 'Збийш ли?!

от РъБът. Без РАДАН.. Кукуневица - и тя остана без ГРАЖДАНИ.. Щото Трайчо взе по.малко гласове - къде 70 хиляди, от РъБът на парламентарните. И КУКУневица са ОБЕЩА да си ходи от УПРАВЛЕНИЕТО.. Сега като ПРЪМОВИЦА ли са показва по ТВ-тата от РъБът?? И останаха - Икономиката, Глупако, КОРМАНЧО.. Да припомним, че аграрНЕНЧО и ПЕПИ - БЕЛОТО, ВАКСИНАТА, ЕБОЛАТА, МЕНГЕЛЕТО, са клиенти на ЦАЦАРАТОРА. За едно заведение, дет бай Ставри и той приема само с ПРЪСТОВ отпечатък..

Стига сте ни рекламирали постоянно дясно мислещи хора! Те с дясното полукълбо на мозъка ли мислят? Радан Кънев много ясно описва причините хората да не ги обичат: "Едната е, че се краде - 20-30-40 % от публичните пари! На 2-ро място когато властта се ползва за назначения. Третото нещо, което руши още повече доверието, е данъкът като кражба." А аз бих добавил- основният девиз на десните е "С дясна ръка - в ляв джоб!"

герб и бсп връщат мандатите,искат предсрочни избори,третата сила не е рб,а обединени патриоти !защо ,с какво право са дискриминирани ? явно духът на тоталитаризма не е мърдал от територията си .

Дългата ръка на Брюксел показа верния път. Верен, верен, колко да е верен - след 2 мандата на гроб сме си баш у гроба вече. Особено зле стана като се включиха и реставраторите.

по Конституция връчва първите два мандата на първите две партии, третия мандат ТОЙ избира на кого да го даде независимо от резултатите на изборите или броя на депутатите в парламента.

може ли да има обективни коментари? Ясно и разбираемо е желанието на всеки човек да брани своето място,но от друга страна има и висши цели,които трябва да се отстояват. Вземете казаното от Радан,без да съм му адвокат,и го сравнете с останалите политици.Признайте си,че човека се бори за каузата на свободния гражданин,но въпреки това бива оплюван,за да не се получи възход на привържениците на малкия бизнес. Знам,че истината винаги излиза наяве,проблема е в загубеното време в този забързан глобализиращ се все повече свят.Никой не ни чака, ние изоставаме фатално,губим все повече и повече.

кви "ВИСШИ" ЦЕЛИ отстоява?

Радан обикаля студиата с една единствена цел:да плюе Бойко.До сега говори само общи приказки,без факти.Един неудачник.

Дотук Радан за втори път разиграва картата антиБойко, с която РБ се намести в НС на предните парламентарни избори. Първият път се отметнаха в името на властта. Дали няма да се случи пак? Същите лица отпред. Съмнявам се да имат нов морал. Имаше един лаф - нов бардак със стари к*рви не се прави.

СМЕШНИ.И

човек, не го бъркай с другите жадни за власт.

Нема втори токоФ достойник. Бърже бега и скункси мета.

Демократичните евроценности на Герб и на РБ: лъжи, измами, въвеждане в заблуда, примитивна и долнопробна пропаганда, насъскване на българите един срещу друг, кражби, лицемерие и демагогия, присвоявания, фалшифициране, участие в мутренски групировки и т.н.

Това са комунистически ценности. Не ги приписвай на другите. Дори и да ги има там са в пъти по-малко отколкото при червените боклуци от БСП.

Г-н Трайков е престъпник, който във всяка нормална държава би трябвало да е в затвора, а не в парламента. Заедно с Мутрата този индивид има преки заслуги за загубата на 600 милиона евро, платени на Русия за проваления проект АЕЦ "Белене". Този човек поиска от Българската държава и получи!!! 70 000 долара (ДОКАЗАН ФАКТ), само за да свидетелства в съда за престъпления, които е извършил по време на своето министерстване. Питам Ви реторично: Що за държава е това?!

Свободното говорене, е като свободнота падане.

Ти от ДС ли си, аркадаш?

Много риформатор допълзяло тая сутрин , малко риформа , както обикновено.

Така е. Парите на всички данъкоплатци се стопанисват (добре или зле) от държавата, тя им е чорбаджията, така е навсякъде по света и така трябва да бъде. Но когато някой започне да злоупотребява с този факт и да говори чорбаджийки и наставнически (обикновено, в първо лице, единствено число), това вече не е добре - тогава обикновено такива поведения автоматично се коригират от съответната среда и съответните обстоятелства.

В тази ситуация е нормално някой да помогне да се избегне абсурда да имаме две три правителства в рамките на половин година. ГЕРБ и БСП в момента си играят едан игра, която показва, че не ги интересува държавата, а само техния рейтинг. За да имат опрадания, че ДРУГ е виновен за това или онова. А че Държавата не може да работи като сменяш шефа на чиновника пез месец трябва да ви е ясно. Или май не ви е а? Я си представете, че сега сменят стария ви шеф с временен, който знаете, че ще го сменят след месец и половина. Дали този шеф ще може дори на чистачката да кажа да измете по-добре? Няма да може. А като знаете, че и следващия ще е за два три месеца- рахат. Половин година кафенцето, клюките кой ли ще е постоянния, интригите за да се подготвим за новия шеф и да си върнем на тези които мразим... Отвратен съм от безотговорността и егоизма на ГЕРБ и БСП. Мислили за БЪлгария - мислят за изборните резултати на предстоящите избори.

са правени най безпринципните неща. Отиваме на избори. Плевналиев може да състава такова служебно правителство,което да бъде обществено подкрепено и Радев също да го остави до изборите. От Плевналиев зави какво ще предложи.

Е тогава Радев ще е този, който ще помогне. Ама ако следиш новините от БСП му забраниха да го прави. Било задължение на Плевнелиев. Та затова съм отвратен и от ГЕРБ и от БСП - и двете партии се опитват да избягат от отговорност за да има друг виновен. Умните ще ги накажем на изборите, обаче изборите се печелят не от умните, а от многото.

единствено като консуматори на власт в правителството на Борисов. В интервюто си Трайков спомена и за едни около 300 партийни кадри назначени на добри позиции в държавното управление. Доста честно беше интервюто на Трайков. РБ покрай тоя напън за мандат давот основания вече и за подигравки от политолози и психолози. Запазете си поне малко достойнството.

Кажи ми партия, която не назначава свои кадри. И ще те призная за коректен, а не за лъжец и мошеник. Извратените от БСП стигнаха до там, че раздаваха длъжности на случайни хора, които са били активни в понтрапротестите! Такова уродство не мога да пропусна, докато говорим за някакви си нанзчения, логична практика на партиите. Кадрите решават всичко, както и провалят всичко. Ето например Калинка беше назначена с подписите на Станишев и Плугчиева. Какво стана после? Излезе, че е калинка на ГЕРБ. А дипломи и всичко беше прието от БСП, т.е. Калинка е техен кадър. Дай да си говорим истината, че без нея е бедност и страдание, както при комунизма. А половината от истината е най-голямата лъжа. За това не пропускай по-зловонните истини за едни, когато за по-малки бели коментираш други. Трябва да има съизмеримост, за да те приема за нормален човек. А явно си изтрещяло зомби.

в името на оставането във властта на някои наши хора за един малък отрязък от време...заслужава ли си?

Рада се изходи пак дълбоко - правено добро от което Простият и структурите му крали има-нема 40 % публични средства.Бах ти и доброто , ама за кого.Сигурно и крадецът прави добро тогава като ти разчиства къщното пространство?!

Както винаги, Трайчо е прав. С прост матр'ял, обаче, нещата не стават.

Изключително правдив коментар от Радан. Как ли скърца със зъби ББ за тези много верни думи?!

В крайна сметка дали Великия Бойко ще бъде отново на власт, зависи от всички нас !!!

Излезе един смел човек и викна - ЦАРЯТ Е ГОЛ. А така бе. Избори и каквото сабя покаже. Има си конституция.

въобще би трябвало да се покрие вдън замята и да мълчи, за да не се излага за поредния път. Тъп лаладжия.

що тъй са се отчаяли от РъБъ, хем са от потекло на комунистическата номенклатура, внукът на Г. Трайков, снахата на Ив. Пръмов? Не е хубаво така, трябва да вземат пример от ГЕРПъ.

Вие сте гръмнати по рождение , иначе да благодарите , че отмениха смъртното наказание.

Колкото и да ми е смешен този човек....той публично казва нещата, които всички знаем но мълчим поради една или друга причина.

Да уточня,че визирам думите на Радан!!

Кънев. Трайчо отнесе негативите на съучастието на РБ в управлението на Борисов. Смешно е да гледаш най-яростния радетел за получаване на мандата... Петър Москов ,другия най голям желаещ е Великов...останалите поне се съмняват.