Сирийската армия владее вече три четвърти от Източно Алепо

Сирийски правителствени военни части и съюзени с тях милиции превзеха вчера от бунтовниците квартал Шаар в централната част на Алепо, предадоха АП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Сирийската армия владее вече три четвърти от Източно Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джихадистите молят да им отворят коридор да изкарат 500 тежко ранени главорези да се лекуват. Но, сирийската армия не трябва да има милост към тази гадост!!!!!!

Интересно как новини като тия се появяват и веднага отиват на последно място.....Май ви плащат от Козяк,а ДИР- а.... ??????

споко, по чуждите медии дори не ги отразяват...ей това е "свободния, либерален, демократичен" свят, за който скачахме едно време...

За едно денонощие са се предали 3 000 джихадисти на руснаците. Не всички обаче оживяват, след като се предадат ....

Да, има обявена амнистия за тези , които се предадат. Но на такава не могат да се надяват тези, които за рязали глави и извършвали военни престъпления. В момента ги филтрират...

и как точно се определя кой кой е?

Май се оплетох в превода. Става въпрос за масово предаване в плен от страна на бунтовниците. Все още има огнища на съпротивление. Така или иначе всичко свърши в Алепо.

Алепо град ли е или село? Защото редакторът го е сложил в среден род.

И от други източници: Край! Има сключено споразумение за извозване на опозицията от Алепо... Очаквайте подробности

Ще извозват джихадистки трупове ... и на техните западни инструктори

Тези които отърват кожите и се преместят в Идлиб са си потенциални трупове ! Трудно е в голям град да провеждаш акции по прочистването му.... А така ще си ги пусеат в разход спокойно....

дайте определение за ОПОЗИЦИЯ в тази ситуация, оти я го не разбирам.

Русия отдавна иска от САЩ да ги разграничи , а американците за 8 месеца нищо такова не направиха! И еазват че били нямали нито време, нито пространство за да ги разграничат ! Та на въпроса ти , най добре могат да ти отговорят САЩ !

Браво ! Руснаците изтребват западните инструктори заедно с джихадистите. Не правят разлика ... Всеки руски успех радва българите. Русофил означава българофил. Не някакво гейско евроарлантическо изчадие

Българофил не означава непременно русофил, но щом русофилите се идентифицирате като българофили, действайте съобразно това. Не ни трябват опити за задунайска губерния. Един Стамболов сме дали, и други има.

Отговор на братушките за планираното убииство на лекарите, истинското лице на злото фаш , създатели на ал кайда и идил се лекува само с БОЙ , БОЙ и пак БОЙ.

Браво, братя Руснаци. Освободете Сирия от американските терористи!

То едни братя имаш, да те е срам да се покажеш с тях!! Моите братя са от Запад. Не са ме нападали през двете световни войни. Не са били против Съединението. Тия братя може да си ги навреш отзад. Пиянде ли си? Какъв българин може да е една руска подлога?

Ти явно не си запознат с историята на България ! И за бомбардировките на САЩ през 2 св. война на София и други градове не си и чувал дори !?

твоите братя са ни продали на Чичо Джо в Техеран и Ялта, и ти за това ги обичаш. Между другото, добре че е бил той, че твоя брат Чърчил е искал от България такива репарации за Гърция и Сърбия, които и до сега да се изплащат. Та твоя не-брат Чичо Джо/Сталин/Коба не е позволил това да се случи.

Твоята сестра навярно е Кончита !

Искат да кажат че владеят 3/4 от 1/4 от Алепо? Да не са дори по малко?

Непотвърдена информация: "5 автобуса с бунтовници, напуснаха Алепо току що. В момента върви филтрация на бунтовниците..." Ако това излезе вярно, май скоро ще бъде освободен целия град.

Кой подава тая "достоверна" информация? Освободен от кого? От жителите му? От всяка здрава сграда? И за какво ще го ползват това порутено селище?

Хареса ми, че нашите медии вече наричат едната воюваща страна "Сирийски правителствени военни части", а не - военните части на режима. Т.е. палачинката се обърна - вече говорим за правителство на Сирия, а не за лежим на Сирия. Колко са смешни журналистите и политическите наблюдатели, които денонощно повтаряха като зомбирани "режимът на Асад, режимът на Асад", а то си е просто "законно правителство на Асад".

Законно ама друг път, избрано с незаконни избори! Наследил баща си като премиер.

,, най_искрени поздрави ,, от ПУТИН до ерджоган , чакаме същия и за наште съдружници на идил, тъй като и те ги снабдяваха с оръжие и боеприпаси.

Русия с ултиматум към екстремистите в СирияСирийските бунтовници, които откажат да напуснат Източно Алепо, ще бъдат ликвидирани, зяави днес външният министър на Русия Сергей Лавров, цитиран от агенциите.За момента отказът им да напуснат източните квартали не означава нищо, тъй като няма от какво да се отказват, защото няма оформена руско-американска договореност. При всяко положение, който откаже да излезе с добро, ще бъде ликвидиран. Тук няма друг изход, подчерта руският първи дипломат. Лавров констатира, че опитите на Русия да разговаря сериозно с американците остават безуспешни. Както припомня руското МВнР, на срещата на 2 декември Сергей Лавров и държавният секретар на САЩ Джон Кери по предложение на американската страна в Женева в близките дни трябва да започнат работа руски и американски експерти по проблемите на Източно Алепо.Нейната цел е пълното извеждане на екстремистите от източната част на града, за което Русия отдавна настоява.Предстои съгласуване на маршрутите и сроковете за изтегляне. Когато това стане, ще влезе в сила режим за прекратяване на огъня и ще започне евакуация. В преговорите със САЩ Русия смята да повдигне въпроса, че екстремистите са подбуждани към престъпни действия в Алепо и цяла Сирия, заяви днес Лавров след среща с генералния секретар на Съвета на Европа Турбьорн Ягланд.Както се казва кратко , ясно ,разбираемо.Там просто няма кого да жалиш,умерени ,радикали ,просто всичките са от едно котило само за пред света имат различни имена

Тия ултиматуми май никой не ги бръсне за слива, както ти руската войска там. Това май е ултиматум 1001?

ЗАЩО ТУРЧЕТАТА ВЧРА БЯХА НА БАНЯ В МОСКВА ??? - ЗА ДА УРЕДИ СВИНЯТА ЕРДОГАН КАПИТУЛАЦИЯТА НА ТУРСКИЯ БАШИБОЗУК В АЛЕПО :))) .. "ПО ДОГОВОРЕНОСТ МЕЖДУ РУСКОТО И ТУРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО , ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ФАРХ ХАЛЕБ СА НАПУСНАЛИ ОЩЕ 4 КВАРТАЛА В АЛЕПО И СА БИЛИ ИЗВОЖЕНИ С АВТОБУСИ КЪМ ПРОВИНЦИЯ ИДЛИБ ...:))) ... РЕВЕТЕ СВИНИ АНАДОЛСКИ :)) .. СЛЕД ТОЗИ ХОД , АЛЕПО Е ВЕЧЕ НА 85 % ОСВОБОДЕН

Свинята Ердоган е любовница на свинятя путин

Ти какво ревнуваш ли.

Sibirski

Сирийската армия пое контрола над историческата част на Алепо, терористите напълно оставили тази част на града. "Работайте, братья!" (С), Герой на Русия Магомед Нурбагандов.

"Масирани бомбардировки....." ....... ...... "Няколко въоръжени мъже са загинали"

какво се чудиш? До тук стана и на бабите ясно, че тези над 250 000 хил. цивилни подръжници на "умерените" брадатковци, я са 50 хил., я не и не са им никакви подръжници, а са били насила държани, та затова са малко жертвите на бомбандировките.

Бийте умерените бунтовници-терористи и техните инструктори...избивайте ги до крак, никаква милост за тях!

Само така ще има мир в Сирия...с избиването им, независимо какви са, американци, араби, щом са там, значи са терористи!

Най добре всички сириици!

Чисто и просто.Дебил.

Всеки прави грешки. По някога малката грешка излиза с фатален край. Такава малка грешка направиха "умерените" терористи и приятели с бомбардирането на полевата болница на рашките и сега ще си носят последствията

Не се ли гнусиш да пишеш с този ник?

Ами ако Щерев не е сменил резбата вече!

непременно да изтрепят и западналите терористи и инструктори за да си имат едно наум!

Два десантни кораба на американците вече са край бреговете на Сирия.Ще си прибират персонала.

Никакво трепане. Плен, разпити пред международна комисия, с представители на авторитетни световни медии, излъчвани онлайн, в която пленниците да разкажат подробно кой, защо и как ги и изпратил в Сирия, какви точно задачи са им били поставяни. После съдебни процеси, пак открити и излъчвани онлайн, строги и справедливи присъди. След това може и да ги помилват и изпратят по домовете им. Пък администрациите на страните, от които тези инструктори са изпращани, да решават какво да правят с взелите подобни решения на високо ниво.

Та вече и кьоравия и глухия е ясно кой ги пратил там.А що се отнася до международен съд-американците не дават техни граждани да бъдат съдени от други.

Вече на "умерената" опозиция щели да викат уцелената опозиция.

Обновете си инфото. Вече процентите са 85.Кварталите Аль-Фарфра, Карм-аль-Джабал, Баб-Хадид и Афиун вече се контролират от правителствените войски.

Абе, а какво става с Мосул, вече два месеца офанзива и нищо?

Театро става, кво да става!?

Интересно как новини като тия се появяват и веднага отиват на последно място.....Май ви плащат от Козяк,а ДИР- а.... ??????

А, не така.Да не смятате , че само на Козяк са хранилка.Защо пренебрегвате Сорос, различни евро и еврейски фонтации и те заслужават признание

Свърши се с "умерената опозиция".

Вече са пътници.Спецназа е получил точни инструкции-пленици да не се взимат.

Туй му е цаката!