Джон Терориста дошъл у нас да се учи да стреля за по-евтино

Българинът с австралийски паспорт Иван Захариев е дошъл през пролетта в София, защото да се гърми с автомат “Калашников” на стрелбище у нас е много по-евтино.

Обратно в новината

Коментари - Джон Терориста дошъл у нас да се учи да стреля за по-евтино | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този индивид може да е джон кандидат-терориста, но не е е джон терориста. джон терориста или джихади джон беше онзи касапин, който режеше главите на хората в арабските пустини.

"...заяви защитникът му Христо Ботев"... ПЪЛЕН ТАШАКЛАРЪ, дами и господа! "Христо Ботев" защитава това жалко подобие на терорист-ислямиста ДЖОН, който станал православен християнин... Мани, мани - всичко се омеша! Абе, тва да не е няк'ъв майтап?! ;-D

Трябва да линчуват публично тези пиявици адвокатите,които защитавт и се чудят как да оправдаят такива като този Джон.

Абе, нали това им е работата бе, каиш непоръбен!! И по нашата Конституция ВСЕКИ има право на защита, неграмотнико!... Дори ТИ!

Поредната манипулация че видите ли хванали ''най големия и отявлен'' джихадист докато другите ''добричките'' обгрижваните могат да си правят каквото искат а и джобовете им са пълни с мангизи дето немогат да обяснят от къде са..ама документи нямат

И сега какво, Свободната сирийска армия се състои от маса психясали навлеци, решили да отидат в Сирия на сафари за хора. Та тези, изразявали и защитавали интересите на сирийския народ. Който всъщност се сражава с тях. Малко абсурдна е западната пропаганда.

който заедно с посланика на щатите бабува в София на Свободната сирийска армия та да го научи на бойни изкуства и да го прати на кур във военно учебно заведение, и образа на този ще бъде пълен, а след това може и да го препоръчана Свободната сирийска армия да им го прати за ползване като обучен боец или командир!

обаче е удобен, за да се покаже, чеее службите "действат"! Иначе да си го пращат в Австралията, да си го лекуват!

...На стрелбището на ....стреляли терористи...на кое стрелбище да стреляме за да не сме терористи ???

Всичко е евтино, включително и бесилките.

Джон се е отрекъл от исляма през август т.г. Тогава той е приел християнството, заяви защитникът му Христо Ботев. Той не вярва, че клиентът му е терорист. -Аз също невярвам,че е терорист,но пък в статията всичко е казано-в България е по-евтино да се подготят гърмящите с калашник,с ЕПГ пак е евъино,но пък е по- опасно,неграмотни са американските обучаващи.Спомнете си инцидента на полигона в Ново село

Така... Младежа, отишъл да участва в свободната сирийска армия, да се сражава против Асад. Целия "западен" свят възприема Асад като диктатор, а свободната сирийска армия - като прогресивна умерена опозиция, защитник на поробеният сирийски народ. В този смисъл, изведнъж българия (нарочно с малка буква), обявява един младеж желаещ да помогне на "добрите" за теририст ?!?!?! Трудно да се проумее... Американците и НАТО подкрепят Сирийската Свободна Армия, обаче една натовска държава - българия прави обратното ... Международен скандал !!!

Откъде това момче има толкова пари да обикаля така света?

Австралийски гражданин, син на дипломат. Може да провериш колко е минималната заплата в родният му град - Сидни ;) Но едва ли може да възприемеш цифрата... та ще си се чудиш още дълго време.

Какви са тия глупости? Защо аз като поискам автомат на стрелбище ми викат "аа не, забранено било"?

:)Ти някъде прочете ли ,че е беплатно,казват хората,че в България е по-евтино.Ти явно си се майтапил с инстукторите и те са казали ,че за малко пари им е забранено

Sm3hurk0

Не съм терорист, ама ако ми дадат да врътна 2-3 пълнителя .... такава дискотека ще им заформя на тия 240 ...., та да се чудят и да се маят.... и няма да знаят на кой Бог да се молят. Тоя в същност за какво го съдят ?

По добре недейте. Като Ви гледам детинския ентусиазъм, най много да се простреляте в краката или не дай си боже в главата :)))

най-безопасно ще му е в главата, само ветрове има там.

не ,не е най-евтино у нас !най-евтино и ефикасно е в сащ .

Тоя е някакъв изперкал лузър. Даже и "опозиционерите" са видели, че за нищо не става и са го пратили да тренира допълнително:) Не че се става стрелец за няколко дни, но едно време в казармата повечето започваха да дупчат мишените почти веднага.

не го ли виждате че тоя въобще не е в час, върнете го там на австралийците да си го лекуват, ще им струва милиони тоя идиот да издържат цял живот

пак цигания - тези които пишат това за този поне разбират ли какво са написали !!! и тоя мухльо е станал плячка на исламистите което е нещо от реда на нещата . но от текста за него не миясно но не само на мен но за всички които искат да разберат за какво и защо го съди българския съд

Джони Терориста ли е тоя боклук!! Или си е баш краварското Джихади Джо!!! Под ножа, тая отрепка!

тоя толко луд завалията че и терористите са се видели у чудо с него и некакси да го разкарат са го върли обратно уж да се доучва

Мога да те науча как се стреля с танково оръдие. Поглеждаш през дулото и аз натискам спусъка:)) Веднъж и завинаги.

Нещо не ми се връзва....отишъл в Сирия, там имало обучение по стрелба с Калашников, ама ония му казали, че трябвало да е по-подготвен и затова дошъл в БГ да се учи. Такава простотия отдавна не бях чел. Демек ония взимат само готови снайперисти или какво?

не сме заслужили да ни говорят истината ,която явно е много далеч от това ,което пускат медиите .

Това очевидно е неговата версия създадена с адвокатска помощ или предварително. Цел-да предизвика състрадание с тъпотата си.

Pesh0

Задържаш дъха , докато мушката расе в охват. Засщо си мислите че можете да нацелите всичко което сте искал? Аз зселих тикви ана не ми се получи

добре де... стрелбата била евтина - ма като си помислиш колко пара е потрошил само за да обикаля насам - натам... а и се чудя - що ни занимавате с поредния зелен дет за две кебаучета сменя вярата?

по-интересно е, защо "вярата" на платен, говнодушен адвокат, ръководи "правосъдието" !?