Три жени убити при стрелба във финландски град

Три жени бяха убити тази нощ при стрелба в югоизточния финландски град Иматра, разположен на самата граница с Русия.

Обратно в новината

Коментари - Три жени убити при стрелба във финландски град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи за всички престъпления в БЮРМ виновми сме ние, щото отвсякъде в БЮРМ България все е наблизо.

Егаси, точно вчера бях в този град! Живял съм там 6 години и съм бил с този бар много пъти. Градчето е страхотно! Супер спокойно и подредено. Откачалки обаче има навсякъде.

Таме пълно с психясали евангелисти и пендели !

абе ко му става на дира, всички новини са наобратно, точно наобратното е на това, което докладват. пак ли разляха паницата сас супата?

буквално насекаде има камери в ук. сека стая на обществена организация, сичко за публично ползване, патища, улици, дарявни учреждения, частни компании, всичко насекаде е в камери. ако не тая камера, друга ше те хване. понеже насекаде ги има, то може спокоино да те проследят с години назад и да се докаже умисал или други неща. камерите са регистрирани и кам камерите са варзани и полиция, и прокуратура, и частни охранителни компании, и дарявата, и независими организации, та нема как да се излаже. аз сам имала разправии с една компания, дето искаше да лаже така и да ме таксува без законово основание. хванах си адвокат и адвокатката ги разката....предложиха ми обезщетение и ликвидираха всичките си претенции кам мен. базирано на такива обществени записи и охранителни институции, лицензи и прочие законови наредби. не позволяважте да ви промиват мнозаците, дир отдавна е едно големо лаино!

и насекаде има камери регистрирани в полицията. резултата е че в рамките на минути, полицията пристига на местопроизшествието и започва да прилага веднага закона. всички камери са регистрирани и кам сада, и кам правителството, и там институции, охранителни фирми кото такова. резултата е че и пиле не може да прехвръкне. требе човек нарочно да разбие бариерата или да мине с кола през сйоражението, нещо такова, ама това е коренно различна сиртуация в правен смисал. никои не си играе с човешкия вивот в ук. ако стане нещо, става страшен скандал и некои гори страшно, неописуемо е. законовите последици са неописуеми. сада не си играе на вмичка, а полицията бара та се кине. не мога да разбера какво се доказва с такава хипотеза, че вертвата си е вивноана сама. нещо мафиотите ли обслужвате, мафиот ли бутна мажката с бебето под влака, та сега му се тарси оправдание ? ситуацията е безпределно ясна и цел свет я знае - убиеш, значи си за затвора а даже и за смартно накзание, зависи от дарявата и закона. явно ни прокуратурата ги е грия, ни сада, ни правителството, ни как'мара. това да се оправдават убиици, за прав пат го вивдам и не вервам на очите си, дир да не са мраднали нещо?

ДИР, започвате да изпростявате. Този с ник Мануел Насименто случайно да е от евреиски произход? или наблюдаващ от американското посолство, отдел пропаганда? "Три жени бяха убити тази нощ при стрелба в югоизточния финландски град Иматра, разположен на самата граница с Русия." Това е една класическа и твърде плитка манипулация. Американските тъпунгери ги обучават в този стил манипулиране. В конкретният случай, каква е връзката на някакво убийство във Финландия и Русия? Защо някак без връзка в негативна информация се приказа Русия? Русия ли е убила жените или лично путин? Една стандартна новина я превръщате в долнопробна информация или се почнали да се превръщате в сайт за пропаганда и агитация. На губещата страна сте. Вижте България, щом е на тази страна, значи със сигурност е губещата. А и читатели се губят така, приходи от реклами, бизнес. Май информационен сайт е по-вървежен. Иначе ще заприличате на клуба на психясалите капиталчета и дневничета. Там поне Америка за България налива мнооого пари. Ето драги съфорумци - това е един пример, как ни правят на маймуни и се опитват да ни зомбират. Цел - да ни оревърнат в русофоби, като откачалките в Прибалтика и Украйна, та по сигнал на задокеанските мошета дружно да се метнем да се бием срещу Русия.

Изпускаш финалния акорд: "Иматра има население от около 28 000 души. Разположен е на около 230 км източно от столицата Хелзинки, близо до границата в РУСИЯ - само на 7 км е РУСКИЯТ ГРАД Светогорск, а Санкт Петербург е на 210 километра." Силно, нали? Това е поантата на опуса. Тя затвърждава внушението.

това си е обикновен крейзи хейтър като тебе застреляната е шеф на градски депутати..... тоест съветници и няма осгуровки за слънце, тъпанар селски

това си е обикновен крейзи хейтър като тебе застреляната е шеф на градски депутати..... тоест съветници

Скандинавците са много спокойни и кротки хора, но поради липса на слънчева светлина са податливи на депресиии. Затова там има полусух режим, но въпреки това често има самоубийства. Съвсем сериозно, навремето държавна политика на Швеция в тази насока беше да се подобри гена с гореща, южноамериканска кръв. Затова се направиха законодателни облекчения за привличане на млади мъже от Чили.

Психопати има навсякъде - защо не и във Финландия. В САЩ, например, подобни събития са едва ли не ежедневие. А Финландия е на няма и 7000 км от САЩ ... Нали толкова, Насименто?

"Финландец" от колко време?... Тия новодошлите стрелбата по жени я нямат за нищо...

Според полицията заподозреният за убийствата 23-годишен финландец е избрал жертвите на случаен принцип, а мотивът му не е установен. Може да е на случаен принцип, но неслучайно са само жени.

Какво става в този свят.Защо,защо по този начин се разрешават проблемите,говорене с говорене ще се решат проблемите.Убийствата са много мъка за много близки хора и не решение на проблема

Що мислиш, че преди 100 години не е било така? Ама тогава е нямало интернет за да го научиш.

Трябва ли жестокостта ,убийствата и своеволието преди 100г. да е форма на изразяване и днес. Мисля ,че не, иначе защо сме човечество в прогрес.По точно, имаме ум, а той за какво служи

Тролажа няма почивен ден... Пичове, от чисто любопитство да ви питам, хляба не ви ли присяда или целта оправдава средствата?

Яз па, като живея в южна страна, спя много спокойно и хич не съм депресиран, с някакви си 4000 евро заплата?

Ако ще ти успокои депресията - и Куба е южна страна ама там взимат по 7 долара. Ама разправят, че са най-щастливите хора.

И за какво толкова подробно и на няколко пръти ни обяснихте, къде точно е мястото спрямо Русия?!

Епа оти ние на село сичките сме марксисти-ленинисти и знаем де е Русия, ама Филандия малко ни се губи.

Страшна новина! Това сигурно е единственото престъпление в света за деня! Давайте всички престъпления в Китай и Индия, може и катастрофи в САЩ и Бразилия!

Руснаците им носят водка в казанчето за чистачките на ладата. Вместо антифриз -водка,и после тея откачат и виждат в лицата на жените бели мечки и ги трепят с ловни пушки.само това може да е обяснението. Затова е и близо до руската граница убийството на трите жени. Да се проверяват всички резервоари за чистачките на лади, жигулита и москвичи.

А ти подлежиш на лечение, що не ми се обадиш. Според географското положение, Путин е отишъл да ги застреля. Финландеца само е поел вината. Настоятелно ти препоръчвам или да се прегледаш при някой колега, или да си предозираш дрогата, която употребяваш. Със сигурност твърдя, че нормален човек такива няма да роди. Визирам няколкото коментара, които си написал с различни имена. Прозира едно забо9ляване плюс параноя. Да не би някой пиян руснак да е правил секс с теб и да се е възползвал.

Така подробно написано колко близо е Русия ме навежда на мисълта, че финландецът е ходил там да пийне и после си пострелял, иначе защо толкова обяснения. А, че те ходят в чужбина да пийнат го видях в Талин, петък вечер фериботите ги стоварват, два дни пиене почти до смърт и в неделя вечер обратно във Финландия.

си помислих да нее някой "финландец" от тия новите тмничките...да нее викал аллах акбар на финландски?

Лъжеш, от поста ти се вижда, че не можеш да мислиш.

Като дойде зимата, и виждат нещо като слънце 2-3 часа на ден, северняците масово психясват! А това, къде се намира Санкт Петербург, не го схванах...

Просто ти казват, че не от това, че виждат нещо като слънце 2-3 часа на ден, северняците масово психясват! А психясват защото са само на 250 километра от Санкт Петербург :) !!!

:)))

Кво да се прави...някои не случват на мъже и после жените им виновни.

разбрах защо толкова подробно е описано колко близко до границата с Русия е това градче! Ами точно заради това този е повилнял- лошо влияние по въздуха! Брей, таз брутална русизация, колко е заразна!

От какъв зор надълго и нашироко е обяснено разстоянието до Русия, до Петербург и до още няколко руски градове!? Това какво общо има с новината, че някакъв финландец е превъртял - или пак така трябва да се насажда психоза към Русия!???

Най-важното за пропагандата е че Петерсбург е на 210 км. Иначе всичко друго си е финландско.

аре, престани да спамиш, горните три съобщения са от тебе, рубладжия такъв, почеркът е един и същ и IP едно и също

Я ми напиши IPто че не го знам, и от кьде пиша, че нещо съм се изгубил. Големи разбирач сте това -тролитариата.

Вълчанов

Айде аз ще му помогна 109.236.81.168

И във Фрайбург /Freiburg/ други три бяха изнасилени и убити от "бажанец". Но това разбира се, не е интересно..

Ех, вие пък толкова нетолерантен пост пуснахте. Напишете нещо за спасено малко арабско момичнце в студените води до някой гръцки остров.

Не е интересно, защото няма как да се втълпява, че Русия е виновна за цялото зло по света. Ако Финландия нямаше граница с Русия - нищо лошо е нямало да се случи!!!

мигрантите вече дават своя принос. психясват местните....