Германските евроскептици предпочитат Фийон пред льо Пен

Германските евроскептици са по-склонни да смятат за свой съмишленик Франсоа Фийон, а не Марин льо Пен.

Обратно в новината

Коментари - Германските евроскептици предпочитат Фийон пред льо Пен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е по-добре да предпочитат брецели с наденички и да не диктуват френския вкус.

ВЛАКА НА СПРОС БАВНО ПОТЕГЛИ КЪМ НЕБИТИЕТО МНОГО ПАКОСТИ НАПРАВИ ГАДИНАТА

ама то е от промяна в разписанието.

Фийон си е точен кандидат. На доста места е харесван, не само в Германия.

Сдухана бедна тълпа. Не вижда света на богатите и никога не е излизала от гетото на комунизма. Комини, комини, коминиии. Закриват ги, защото цапат въздуха. Закриват ги защото никой вече не ползва комини , а чертае самолети, совалки и електрически коли. Кал като нечия мисъл за кражба на кози. ами ние тук сме траки и имаме повече.

Тоз па, смешник! Видял бил той света на богатите.

Германските евроскептици предпочитат Фийон пред льо Пен Евробунаци сте, а не евроскептици. Леля ви Меркел направи за смях ЕС.

Някой да е казал на еврооптимистите ,че пришълците ще намалеят, та да са спокойни. Ще идват и ще се увеличават, ние също ставаме от ден на ден повече.Всеки си има причина да гледа на съюза недоволно.Аз допълнително ги мразя и заради СЕТА.

днес бе осветена от патриарх Кирил най-голямата руска катедрала "Светата Троица",близо до Айфиловата кула и на три крачки от българското посолство !

се по-друго е от освещаване на най-големата жамия в християнския свят.

естествено че предпочитат пред дебелия по тънкия))))) ама то не се знае знае ли се какво ще стане)))))

ГЛедай АЛФА за да си информиран. Жалко , в Австрия Хофер губи с около 43% на 54 за другия .

и те меки китки ам а с тая кончиат кво да чакаш от тях

Дойчовци, то и на вас ще ви се разгони майката, с тези арабели...ще заприличате на кочина! Преди два дена се върна мой приятел от Франкфурт и ми каза, не мога да повярвам на очите си което виждам, пълно е с прошляци мъкнещи се на тумби, като в центъра на София!

Госпожа Льо Пен е толкова предубедена и толкова ограничена, че щом вземе властта и за няколко месеца на французите ще им побелеят косите. Тази жена е по- зле дори и от Найджъл Фарадж, който предизвика такава катастрофа на англичаните, че английските капитали буквално биха го изпепелили за миг. Днес, след обединението на ЕС, всеки, който напусне остава без общия пазар на бизнеса си и мигом му носи загуби за милиарди. Вече е късно за национал популистите, кинтите са твърде големи, за да ги жертва, която и да е нация. Оборотът на стоки за износ на Франция е огромен, а заетостта не може да се измерва. Дали госпожа Льо Пен е способна да плати сметката? Мисля, че никой не може. Само идиот би разорил нацията си.

Кой си ти,че да даваш оценки на лидери,пазари,политики,нации ? Обикновен трол с прозаичното име ГУМАТА...

и със смотани размери дето не пасва никъде

или пък ,само идиот би се притеснявал за сметките на милиардерите ,на които не им пука да закриват работни места и да ги изнасят в третия свят !

Даа, най- хубавото е , че се сдухвате и нямате самочувствието да виждате как вървят капиталите, защото не сте учили грам икономика и повече от партийната организация напред не ви идва на ум. И още! Въртя се като гума на кола, мотор, самолет и какво ли не, но политам, а вие тънете в тинята на миналото.

че евроазиатците са приключили с утринната молитва и шибат минуси на всичко европейско..не могат да се ориентират къде се намират горките.

ВНИМАТЕЛНО! НЕ ВИДЯХ НИТО ЕДИН АРГУМЕНТ,НИТО ЕДНО СВЯСТНО ИЗРЕЧЕНИЕ!!! НЕ СЕ УЧУДВАМ ОБАЧЕ,ТАКИВА СТЕ ПОВЕЧЕТО ЕВРОГЕЙОВЕ!!!

Интересно,защо едните биват наричани евроскептици,а другите не ги наричат еврооптимисти....

Че кои са тези, та да предпочитат този или онзи? И кой ги пита пък тях какво предпочитат? Това да не е у тях, та да предпочитат каквото и да било? Ай сиктир и "у лево"!!!

Това ще да е информация от центъра на дезинформация срещу Русия. Току що намерих и слушах какво е казал Гауланд. Нищо общо с предпочитане на Фийон. Това което е казал че сегашните "социалисти" не стават за нищо, но трябва да поддържат другите партии за да може да бъдат напълно отстранени от политиката. Аритметиката е проста -- ако социалистите се провалят напълно, на втория кръг ще са само Льо Пен срещу консерватори.

Ти като гледаш името на редактора,да си чел някога "истина" от него?

Редактора е доста добър. Просто този таблоид няма средства и не може да има собствени журналисти. За средствата, които имат е много добър.

ЦК на ЕК и ЕС и най вече баба Мелкел направиха така че евроскептиците да се увеличават с всеки ден в целия ЕС и Европа и у нас.Горепосочените не виждат собствените си грешки а търсят причината навън- било руска "заплаха" и "пропаганда" а за техен ужас евроскептиците ще се увеличават а няма да намалят така ще става и у нас каквото и да правят какъвто и наморник да слагат ако искат и на медиите то не че сега няма !

+ 1. Четеш ми мислите и настроенията! А и тези на повечето Европейци.

Единствения проблем на Фийон е че не може да изпълни нищо, от това което казва. Толкова е бвързан с партията си и с миналото и, че няма начин да мръдне нито сантиметър от партийната линия на Меркел. АфД се заблуждават жестоко.

може и да си прав донякъде ,но фийон не е слугата б.б ,който работи само за собствения си еврейски хонорар !

Фийон е отровния двойник на Националния фронт ! Истинските патриоти са хората на Марин льо Пен ! Разбира се французите ще бъдат подведени !

Хайде на бас, че Фийон ще спечели и ще стане част от новата световна вълна!

мамицата на европа осамотява..

Тук действа принципът: колкото повече, толкова повече. Фийон, Льо Пен, Хофер в Австрия, Северната лига в Италия, АзГ, Орбан, Путин, ... и т.н. Колкото повече, толкова повече и по-добре.

Дори Тръмп е "консерватор" и може да се нареди в списъка......

И когато всичките тия "достойни" хора вземат. че се скарат на кого таксите по патриотични да речем, само Путин ще остане винаги прав накрая, нали? :))) Другите няма да са достатъчно православни в крайна сметка. :)))

Колега, защо сте слижили Путин сред политиците? В Русия няма политици, има сатрапи, диктатори и феодали.

Владетелят Николо Макиавели;)