”Сънди таймс”: Брекзит от ”твърд” става ”сив”

Министър-председателят на Великобритания Тереза Мей е дала на министрите си зелена светлина да изготвят тайни планове за "сив Брекзит".

Обратно в новината

Коментари - ”Сънди таймс”: Брекзит от ”твърд” става ”сив” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелаваме им всичко най-добро!

В арабските страни, жените изобщо нямат права. Какво ли си мислят тия като дойдат в Европа и отсреща им застане Меркел, или тая Тереза Мей ???!! Най- вероятно нещо като- "" Тая маймуна ще я излъжем като 2+2= 4, и ще ги завземем тия тъпи европейци"... Най- вероятно всякакви арабски Шпиони опитват да спрат Брекзит. Брекзит е необходим на Великобритания за да ИЗГОНЯТ всякакви Нашественици. А после може да направят НОВ Европейски Съюз.

Гуд бай английски пияници и махараджи

Като излезнат и започнат да им слагат мито за невропейски стоки и търговията ще им позамре, защото и други държави могат да внасят директно. Голяма част от производството е изнесено в Азия, а може и да не е изгодно да купуват опаковани в или поръчани стоки от Англия. А и в Англия си предпочитат хора от бившите си колонии или от майната си. Ако повечето европейци напуснат ще им видим неквалифицираните цветни работари.

jingiby

Не знам защо се правят опити за буквален превод от английски. На български не може да се каже сив изход. Това се глупости. Правилен превод би бил половинчат или непълен или частичен изход...

Така е и с плоския данък . Flat tax.

ТИЯ СЕ УСЕТИХА, ЧЕ БЕЗ ЕС ЩЕ ЯДАТ ДЪРВОТО И СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ИМЗЪКНАТ. САМО РДНИТЕ РУСКИ ЛАКЕИ КАТО РАДЕВ, НИНОВА, ИВО ХРИСТОВ И ТЕМ ПОДОБНИ ИСКАТ ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ЕС МОМЕНТАЛНО. СМЯТАЙТЕ КОЛКО ИМ Е АКЪЛА!

Вън от ес, затваряне плътно на границите и изгонване на всички нпо-та и соросоиди и нашественици.

Във ЕС и НАТО и русофилите, русофилите ни мътят водата, тях ще изгоним от страната!

По-добре да изгоним руските агенти. И ти ще хванеш пътя към Москва - там няма НПО.

С какво ще затовриш границите, ще сложиш сезал? Ако ги няма парите от ЕС, ще ядеш дървото ама си тъп и не можеш да го разбереш.

Ей затова ги мразя англо-саксонците! С курвалък са превзели света... Заслужават да бъдат оставени на "сивото" си островче, и да бълхясват поеденично, барабар с аверчетата си с патладжанен тен! Не Брекзит, а Брекаут за тях

С курвалък са го превзели рускините. Англосаксонците с уй!

изведнъж нахаканите англичани станаха много потайни :) Къде отиде "гуд бай"? Къде отиде гордостта?

"да изготвят тайни планове за "сив Брекзит"... Хем съм полу-бременна, и детето е от друг, но искам да съм с мъжа, дето го използвам... Е, не е пичовско това поведение - британско е.

Това не е провал на "Беркзит", това е провал на английската държавна доктрина. Сами на Острова? Ами много хубаво, но ще е скъпо, студено и самотно, а и няма да има кой да досажда с надменността си. Защото цялата теза за независимостта на англичаните изключва световната икономика и обвързаността на участниците на световния пазар. Вече е невъзможно да има нито "Брекзит", нито разцепване на ЕС без икономическа катастрофа за отделящия се народ, защото голямата икономическа маса има интерес от общ пазар и свободно движение на хора, стоки и капитали. Само икономически невеж народ може да си затвори очите за подобна реалност. За нея никакъв "патриотичен" популизъм не е в състояние да изведе аргументи.

Чудесно! Kолкото повече се мотаят по темата, толкова повече парите ми се връщат. Eто и сега пaундът прескача 2.30. A аз съм платен в паунди..

През март догодина друга песен ще запееш

няма острови няма проблеми... затова ги потопете и ги забравете....

Англия и Нейно Величество никакъв "Брекзит" не могат ги събори!Там кумунизма или демокрацията са построени отдавна!

За такива коментари предлагам Дир-ът, освен знак 'лайк' и 'дислайк' да сложи и знак 'ку-ку', т.е. глава и пръст в слепоочието.

Без коментар

Недей така.Само му поглеждаш правописа и той сам си е сложил знака.

Явно си герой от филма " Полет на над Кукувиче гнездо"

Английският брекзит взе да прилича на английски хумор, само дето не е смешен. Хем им се иска, хем не им стиска! Станаха за смях!

Монти Пайтън? Том, Дик и Хариет? Тери Пратчет? Дъглас Адамс, П. Дж. Удхаус. Джером К. Джером. Иначе за брекзит съм съгласен. Но пък навсякъде където спечелят популистите, нещата просто се влошават, но продължават по старому в общи линии. Гърция например. Тепърва ще гледаме Англия и САЩ. Може и да не съм прав.

А чичо Доналд Тръмп вече ги почна. Слага 35% данък на фирмите изнесли бизнеса си. Сега ще видим нашите отворковци дето се хвалиха, че аутсорсинга бил най-развиващия се бизнес в България. Няма как един измекарски бизнес да е от полза за развитието на националната икономика.

От Нова година Oracle става румънска фирма с Централен офис в Букурещ. 35 цирки да му излезнат на Тръмп.

Дрънкаш глупости.То и в България има Oracle Bg,но главната квартира е в САЩ и ще продължи да бъде защото това е залегнало в голяма част от договорите и с Пентагона и другите силови министерства и касае националната сигурност.Смяташ ли че ще пропуснат договори за над 12 милиарда USD.

Ще имат проблеми, ако ще и да са Оракъл.

Ами така е.Искат да са като Норвегия и Швейцария. Искат да участват в Европейския пазар,но да не се съобразяват с Брюкселските чиновници. Те и други могат да поискат. Така,че в Брюксел малко да се замислят.

Че кой не иска да ползва предимствата без да споделя негативите от която и да е организация! Англичаните не са открили тарикатлъка.

Tе направиха брексит а ние трябва да направим ексит.

Ние трябва да изчистим страната си от русофилите!

Стара английска тактика - За да не им лъсне голият задник, правят димна завеса с пръдня. После в мъглата ловят риба. Познайте от 8 пъти кой ще е губещия ......

Народа дава ама банкстера не дава :)

Точно

Добре де, всички разбраха, че ви хвана страх да се пуснете от хорото.И правилно...То си е за страх..Само не беше нужно да се пъчите, ама карай

да си ходят. На никой не му пука за нагличаните.

Нарицателното 'Нагличани' ми хареса !

С типичният британски хумор, са искали да кажат, че Брекзита го вади мек, вместо твърд. То, наистина като видиш буля Мей, няма начин да не е мек.

Сънди таймс: Брекзит от твърд става сив Като гледам Тереза Мейн, съм сигурен че може да има само "сив" и "мек" Брекзит, но не и "твърд".

Да живее демократичния избор и волята на народа. Това е демокрацията в Европа.

ЕС не е екзотична дестинация за посещения. Само Русия мисли, че може да се гъбарка с един пазар от 400 милионно население. Ние ходим на екскурзия само до Майорка и Малдивите, но не им определяме туристическата листа.

Сега ще видиш дебелия - този тъпизъм на Ламбо за Нинова или за Тереза Мей се отнасят.Сега двете се надяват.

Скоро на албионците съвсем ще им се с тъжни, когато "тромпета" засвири, и направо ще ги отсФири в аналите на историята, като ВЕЛИКА БРИТАНСКА ИМПЕРИЯ. Заради Галиополи и Дойран, че те не са си направили както трябва изводите и са бомбардирали София като отмъщение. Освен това, вече 25 години те поддържат заедно с Русия ДПС, а сега и ГРОБ.

someone

като доидат онези с брадите и брадвите ще станат твърди.

Малко и са местното производство човекоподобни?

Ингилизка му работа-Една жена или е бременна, или не е, май няма полубременна!Че и те така или са за или не но народа ясно си каза мнението.Друг е въпроса че Дир не пуска една реклама да гледаме но това е друга тема :-))))) !!!

Аман от тия боклуци. Да си взимат парцалите и вън от ЕС. Вън и от НАТО

След два часа същото ще квичиш и за жабарите и ренци.