ГЕРБ не би подкрепила кабинет с мандат на Реформаторите

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова заяви, че ГЕРБ не би подкрепила правителство с мандат на РБ в този парламент.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ не би подкрепила кабинет с мандат на Реформаторите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление е права. Затова трябва да направим всичко възможно РБ да е първа сила и ГЕРБ поддържаща или да изчезне. А дано, ама с тия българи, надали.

Вземи поработи,на хората им омръзна да живеят на ръба.Защо т.н.н-к на затвора в Бургас се занимава и със саниране?В колко фирми още участва.Дано се задавите.Ненаситни грабители.

Тиквуня къде се е скрил като мишка за да каже ясно НЕ ПОДКРЕПЯМЕ НИКОЙ. Какво ли си е говорил с Плевнюлийчев цял половин час? Бавят топката за да откраднат колкото се може повече.

Този парламент в този си вид трябва да бъде разпуснат възможно най бързо - до нова година!

Аре , излизайте в Коледна ваканция поне до април , уродливи майкопродавци ! Точно до датата на предсрочните избори :)))) Без всички вас Държавата определено ще живне !

Защо бе,нали сте от един клуб по интереси.

За провалът на Герб никой не ви е виновен, освен голямата балалайка на Бойко, която първо приказва, после мисли. Време е генералисимо да си гледа здравето, кучетата и внучето и ... градината с картофи, до която ще издрапва с новата си Лада Нива

Ak съм доволна, че си отива това правителство е най- вече затова, че ще махнат такива тетки- министърки като тетка Бъчварова, Мигленка Кунева, и по- младитететки по министеврство на регионално устройство, земеделие, еко и т.н, Това беше харема на Бойко- все тетки от класа, които слушкаха и си шиеха все по- скъпи и модни тоалети. Ще се отърват най- после полицаите от тази лелка- готвачка, която нямаше сили даже да говори. а Миглена Кунева ще има сега пари и време, за да отиде на пластичен хирург и си коригира кривата уста. а Пешо Москов ще може свободно да си смърка, това което си шмърка....

Ясно,най си падаш по тетка Корни и тетка Йотова.

Когато малките партии ви подкрепиха, за да направите правителство не мрънкахте. Когато , обаче вие трябва да ги подкрепите се извъртяхте. Едва ли този "мил" жест ще бъде забравен. Идва Видовден и това, че ще можете след предсрочни избори да съставите самостоятелно правителство е мираж.

... Не може и едни хора, които са се справяли в рамките на една концепция добре, да ги накараш да работят по друга концепция, каза тя. Ами що да не може, нали са професионалисти?

РБ бе съзаден от ДСБ и Кънев,за да се направят проевропейски реформи и правосъдие,но прокомунистите на ГЕРБ,БСП,ДПС и проруските елементи се уплашиха,което принуди на суздателите му да го разтури,като ненужно куковичо гнездо за службогонци!

Novae

Никак не ми вдъхва доверие демонстрираната логика от г-жа Бъчварова.Не можело било като логичен ход да се подкрепя по-малка партия от тяхната.Вероятно някой силно и внушава, че при едни нови избори народът ще се юрне да гласува за тях с пълна сила.От сега е редно да разчитат само на 60 депутата максимум. Повече никога няма да получат, обстоятелство, което се доказа от цялата парламентарна практика до сега. Ако са разумни, редно е да подкрепят реформаторите в лицето на СТАНИСЛАВ БЛАГОВ, а през останалите две години да се реорганизират като политическа организация "Отбрана и Вътрешен ред".Там им е силата.Както казва народът " Всяка жаба да си знае гьола"! И още нещо за самите тях- да спрат да мислят, че може да се управлява.Няма такава власт УПРАВЛЯВАЩА.Има изпълнителна власт и те трябваше да бъдат добри изпълнители, а не да хвърлят усилия да командват другите, както го правеха.Моя милост само бегло прави заявка за поста Министър на Правосъдието. Там има бая оборски тор за разчистване. Ще се наложи да се дава отговор на въпроса, след като не е в съдебната власт, що за наименование има Конституциония съд, а не е наречен примерно "Конституционен Форум" Нима не знаете какво означава форум? Ще му се възложат нови задачи и правомощия, не само прерогатива да извършва контрол на законите. Това е нищо правене..., за което се заделят милиони левове.Едно заседание на КС за сега струва един милион лева.Корекцията само на една алинея да струва един милион лева, леле мале що за разхищение?!

новия парламен ще е почти като сегашния с тази разлика че освен със патриотите които ще са много по силни с друг няма да има с кого да правят коалиция а те не искат бб за премиер и съвсем основателно предвид постоянното му абдикиране от власта

"Вицепремиерът и министър на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова заяви.." по-тъпа си и от Боце на квадрат!

РБ може и да е малка партия, ама ви клатурка 2 години - хахахахаха!

И за това Бойко каза КРАЙ.

Тази дона Пръдлесиня Галфонска коя беше? Поне облиза ли си пръстите до китката на лакътя от министерстването си?

щом толкова гербаджийски кадри калинки почнаха вкупом да кудкудякат че видите ли герб нямало да подкрепи правителство на РБ то точно това и ще стане

Вярно е, че БСП направиха много грешки, когато управляваха. Най-голямата е съюзяването им с ДПС, които използваха властта, докато могат и съзнателно ги проваляха. Да не споменавам редица външни или конюнктурни фактори, на които неведнъж държавата ни беше на прицел. Успеят ли БСП да намерят нови, добре подготвени, интелигентни хора, със сигурност биха управлявали много по-добре от ГЕРБ.

ГЕРБ бяха провалени от неподготвените и алчни министри на РБ и май си взеха поука, че е по-добре сам отколкото в неподходяща компания. С РБ само негативи ще имат!

То щото министрите на Герб са една КЛАСА, ум да ти зайде. Особено тази кукумявка - най-слабият министър в историята на МВР евър. Само за Митьо Очите се погрижи добре МВР през този мандат. То не бе да замазват положението със свади за паркоместа, то не бе "инспектори" да ходят да пазят бизнеса на Митьо по морето, то не бе чудо. А, брат ми от вчера е в кома, пребит посред бял ден за стар телефон и оръфан портфейл, докато се е прибирал пеша от работа, защото няма пари и за билетче. Плюя на ГЕРБ и цялото им свинско управление

Виждам ГЕРБ в опозиция, кой ще ни управлява ми е мъгла...

Ретроградният Меркурий друго казва?!

ГЕРБ луднаха държавата. Лоши, добри управляваха. Никой не ги гони, те сами си спретнаха едни глупости и ги натресоха на хората, че и сега нови избори, пари на вятъра. БСП не стават, изборите за Президент са съвсем, ама съвсем друго нещо от местните и там те ще са с двойно по-ниски резултати от ГЕРБ. Заблудени хора, заблудена работа. Патриотите и те същите.

С едно малко уточненийце - пак ПИРОВО ША БЪДЕ НА ГРОБ спИчелването на изборите.. И кат си изброи що ПАТЕРИЦИ за управлението МУ счупи Баце за два непълни мандата.. Бъдещите му УЖ коалиционни партньори се броят вече на пръстите на ръката на невнимателен дърводелец.. Сал ДУДУКОВИТЕ ОТРЕПКИ веч са му верни в парламенто.. И МЕСТАН!!!

Румяна Бъчварова: Не можеш да направиш кабинет с министри под наем И "стрина" Бъчварова и тя голям политически "корифей" излезе.

кажи ми кои са истинските патриоти, които искаш на власт. бивши ченгета, които преди са били на власт, на които дедите им са били съдии в народния съд, които и сега искат да са на власт.Не благодаря.

но е смешно. А уж Плевню беше интелигентен, само бави купоня. Абе сигурно е искал да не го оплюят, ама с тези излишни и за дечицата маневри влошава положението. Но може да е мислил, че БСП или ДПС, или сега станали велики с популизма си патриоти ще ги подкрепят Прав е бил Боко - и той е човек и той има лимит на търпение - като не искате мира - на ви секира.

да е рошава..Този парламент много се претовари и требва нещо служебно до напролет.

someone

браво.

ГЕРБ вече се лигавят и откровено се гаврят с държавата и народа, ако това не е лично мнение на г-жа Бъчварова.

А според теб какво трябва да направят?

Едно време имаше един филм " ЛУДИТЕ НА СТАДИОНА " та и тези още си вярват, че са фактор и бога Слънце каквото каже това ще бъде. Ей психари събирайте си багажа и се махайте и на изпроводяк си върнете откраднатото от народа и взетите заеми.

Стига въртележки от типа на мантрата ляво дясно. Стига въртене на главата към Кремъл и Брюксел и Вашингтон. Тия, които хранят управниците се намират в България. Сами гладуват, но гушат алчната си политическа класа. На колене пред народа предатели. Целувате му напуканата и мазолеста ръка и молите за прошка. Вие не разбирате ли, че като изморите собственият си народ, сами ще останете като жаби на сухо, на които е пресъхнало блатото. Искаме истински патриоти на власт, а не калинки. Приятен ден.

Ако, ГЕРБ мислят, че ще успеят да променят Изборният кодекс и за Предсрочните парламентарни Избори да се гласува по мажоритарна система, то няма да подкрепят ничии мандат! Най-вероятно, ще държат този парламент докато се промени Изборният Кодекс. Това значи, че и дявола биха подкрепили до тогава!

Гербераските авантаджии по места така са омръзнали на хората че нямат никакъв шанс при мажоритарния вот и за това гербавите ще направят всичко възможно да е по стария пропорционален закон а иначе ще врякат как били за приемане исканията на референдума ама нямало време..Като видяхме как си гласуваха 11 лева субсидия въпреки че приказваха как и без пари ''щели да работят'' направо им повярвахме на всичко изговорено

Нищожеството Плевнелиев пак ще реди временно правителство за изборите. Дано генерал Радев го разпусне на 22 януари и пресече веднъж завинаги пътя на реформатори, протестъри и соросоиди към властта

Ти разчиташ на нищожество като Радев?!Босьо Босев?!

Ако летеца и генерала Радев е нищожество ти Мето си разложено лайно от септична яма.

Подлогата , предател Плевнелиев за последно ще си пусне отровата! Нооо, добре ,че е за последно, нека да остане на съвестта на тези които пуснаха бюлетина за това същество! Добре ,че имаме надежда в Генерал Радев та по-спокойно да посрещнем празниците!

Бе не се знае и Радев какъв субпродукт ще излезе...! Мозъкопромивачките на САЩ,Русия,ЕС и Израел са на ниво-който е "специализирал" у тях пиши го зомби!!!

ПЛЕВНЕЛИЕВ заяви, че принципът /на Цар Борис III/ "Винаги с Германия, никога против Русия" вече не е меродавен. /цитирам напосоки, но смисълът беше точно този/

Добре,че е Плевнелиев,да ни каже кое е меродавно и кое-не.

Тази глуповата женица, даже нейните съпартийци наричат "Шматката". И тя тръгнала да ръси мозък. Сигурно си мисли, че електоралното стадо ще стои зяпнало и ще блее от възторг. То и такива има де, ама не са чак толкова много. Но по-важното е, че Започва битката за паричките на дедо Сорос. И тук ще се бия гърбавите Деформаторите и Радан. А паричките са малко. Сега ще има да се посритват и пооплюват тъй-наречените десни.

Има и едно хубаво нещо в цялата тази работа. Няма четвърти и пети мандат за връчване.

Каракачанов подчерта, че всички български партии би трябвало да имат една обща първа задача - да подобрят материалното състояние на народа, защото сме станали за срам на Европа с тая унизителна бедност. И всички са съгласни с това, но не го правят. Защо? Защото предложението е на Патриотичният Фронт и ако бъде прието, следващото правителство ще бъде тяхно. А това не го желаят нито от Брюксел, нито от Козяк.

Е най-сетне нещо казано близко до истината!

Подобряването на благосъстоянието на народа е огромна отговорност и струва доста. Плюс това по-лесно се краде от саниране и асфалт, нашите нямат акъл как да се краде от пенсии и заплати.

Интересно какво се учудвате на Бъчварова...или на Цачева...или на Плевнелиев...Защо се учудвате,нима не разбрахте за 4 години: НЯМА ПАРТИЯ ГЕРБ,ИМА ПАРТИЯ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Останалите са клакьори и марионетки,пригласящи му на рефрена: ИЛИ АЗ ИЛИ НИКОЙ! Рефрен който обаче като всеки нарцистичен комплексар повтаря само на българската паплач. А на вън е пуделче!

За следващите избори Шефа играе Ва банк, като с Цачевица и оставката на последните избори. Тия така и не разбраха, че народа не обича ултиматуми.

Румяна Бъчварова е толкова глупава, че дори не си заслужава да я слушам какво говори.

Остави това, ами я набедиха за министър на полицията!!!

След като тази простодушна и скудоумна възрастна женица е Вицепремиер и начело на МВР - егати държавата имаме, най-добре да я закриваме....

Тя държавата тръгна към закриване още когато я яхна една треторазредна мутра!

Ами всеки си плаща сметката. И понеже ГЕРБ знаят номерата на РБ и ДСБ, затова нямат интерес да подкрепят ново превителство. В тази държава има само комунистически политически структури, които ни водят към излизане от ЕС и НАТО. Достатъчно е да гледате Радан Кънев.

Е, те точно тука и аз бих оказал " голяма путкарепа" на нашите!?

ГЕРБ се оказаха най-алчната партия в нашия политически живот. Очевидно те биха подкрепили само себе си. Използваха други партии, за да си осигурят властта, но щом не успяха да завладеят и президентството, се обидиха на българския народ и зарязаха всичко, без да ги интересуват последствията. Сега очакват да имат такова мнозинство, че да управляват сами. Как е възможно да изгубят чувството си за реалност до такава степен, че да не разберат какво им казаха избирателите на 13 ноември!

Интересното е, че говорим само за 'неподкрепа'. Ако всички само 'неподкрепят', но не гласуват против, то може да осъмнем с правителство на РБ, неподкрепено от ГЕРБ . . .

...педал....

Себе си ли показваш ?

РБ,ДОСТ и ДПС са антибългарски партии.

Щото всички 'български' партии са Путинските . . .

Плачкаш да споменаваме " с добро" майка ти и лелите нещо??!

За глоба ли плачеш? Махай петолъчката от ника си, че ако те види Методи, лошо ти се пише!

То паа, ГРОБарите на Балканяка като са едни българи... недоклатени и ...недорязани!?

Не ти минава номерчето. След като е ясно, че всичките са от кръга на БКП, може да пишеш каквото искаш, но антикомунистите не са представени и не участват в политическия живот. Обръщай се към главатарите си от БКП и по направления си търси хора да ти подскачат.

Така ли??

Имате си нова патерица...Марешки. А другия номер с плаващото мнозинство...чрез подкрепата на ДПС е направо върховен.

Абсолютно точно казано +++++.

Н а баба ти REDКАТА козина!?.....

Тая на вързано куче хляб не може да даде.