Каракачанов: Ще решим дали да подкрепим реформаторите

Позицията на Реформаторския блок по три теми – мигрантите, пенсиите и монополите ще бъде определяща за подкрепата на Патриотични фронт за правителство на РБ.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Ще решим дали да подкрепим реформаторите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каракачанката е високоволтовия проводник на Гриша Ганчев.... единия лъже другия краде...

ама тотално са сбъркани в Брюксел или лакоми задоходи по всякакъв начин,не се интересуват от нещата в ЕС

Тези "патриоти " уж българи а всички с турски фамилии : Каракачанов, Джамбазки .... Сменете си първо имената на български и после се правете на патриоти-българи . Еврейски джуджета !

Изока се и комунистическото ченге от 6 отдел на ДС капитан Каракачанов...!?! Обсебил ВМРО или по скоро по комунистически окрал многото и имоти в България и чужбина... Това е ДЖЕНКА Каракачанов днес...

КРАСИ, ТИ И ТВОЙТЕ СЪПАРТИЙЦИ СТАВАТЕ САМО ЗА ДЕГУСТАТОРИ ВЪВ ВИНПРОМ.

Не че много от политиците, да не кажа болшинството, заслужават да бъдат ругани, но след като една медия е приела да се спазва някаква етика в изказа, то е редно да се спазва. Но ми прави впечатление, че тук, следя го умишлено от известно време и го архивирам, срещу една група от политици, партии и държави може да не се спазват правилата на неизползване на обиди и нецензурни изрази, а за други и най-малкия намек за неуважение води до изтриване на коментара.

Няма нужда, ГЕРБ казаха "не".

ДВУЛИЧНИКЪТ КАРАКАЧАНОВ, по-добре познат като агента на Държаван Сигурност "Иван" Бареков: Каракачанов ми звънеше да не подкрепяме кабинета на Борисов 6 ноември 2014 "В последните 2 дни господин Каракачанов активно ме търсеше по телефона, за да ме убеждава в никакъв случай ББЦ да не подкрепя кабинета на ГЕРБ и Бойко Борисов. Казваше ми, че и те няма да го подкрепят.

тоя "македонец" родом от Русе е в парламента от 25 г. Тоя тулуп смени не знам колко партии и цветове и продължава да се пребоядисва.Сега е модерен "патриотар" критикуващ ЕС.. Вчера щеше да става и премиер. Чудя се за 25г. парламентарно предстваен как не успя в поне едно нещо?!

Да! Каракачанов е политическа простит/утка. До вчера Каракачанов се прегръща с Бареков, Росен Петров и Ангел Славчев. Бареков и Каракачанов започнаха официални преговори за коалиция 10.02.2014 ВМРО и "България без цензура" имат много общи идеи и цели по отношение на справянето с бедността, безработицата, липсата на сигурност и развалянето на монополите, най-големият от които е политическият" После Каракачанката се "преориентира", понеже задуха друг вятър! Каракачанов напуска Бареков, отива при НФСБ 23.07.2014 "Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов се кани да напусне Николай Бареков и да приеме предложението на председателя на НФСБ Валери Симеонов за политически съюз".

УСПЯ ДА ПУСНЕ КОРЕМ И БУЗИ КАТО ШОПАР.

НИКОГА НЕ СА СИ СМЕНЯЛИ ПОЗИЦИИТЕ,АЗ ПОНЕ НЕ СЪМ ГО ЧУВАЛА! ВЯРВАМ ПРЕДИМНО НА УШИТЕ И ОЧИТЕ СИ!!! ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИЯ НИ ШАНС ДА СЕ ИЗМЪКНЕМ ОТ ЕВРОБЛАТОТО!!!

Като ги гледам нашите лъже патриоти ,като Каракчанов,идиота Сидеров и обкръжението им,как са се вмирисали в колхозните си чизми и вонят на водка,се чудя как с тоя руски патриотизъм още обитават противната Европа и не са се заселили в любимата им Русия!

Какъв РБ без ДСБ!?

За тази,която не вдява-сигурно знае кой е Багдан Филов.Но, трябва да прочете и в името на какво е загинал баща му Димитър Филов!

Макар да не споделям изцяло неговата кауза,все пак ще ви питам: -много ли желаете дадените от всички ни пари да идат в джобовете на далавераджиите на ГЕРБ,БСП и ДПС вместо при българските пенсионери? -ще бъдете ли щастливи ако утре по вашата улица захвърчат камъните на такива азиатски отрепки като тези в Харманли? -много ли мечтаете утре вашата къща или вила да бъде оглозгана във ваше отсъствие от всеизвестните у нас мургави орди? АЗ "ЖЕСТОКИЯТ" БЪЛГАРИН НЕ СЪМ МНОГО НАВИТ НА ТАКИВА ТОЛЕРАНТНИ И ГЛОБАЛИСТКИ МИЛОСЪРДИЯ!!! А ВИЕ???

Взеха се много насериозно тези патрЕоти. Ще отмине и тяхното бързо, бързо !

ТИ КАКВО ПЕЧЕЛИШ ОТ ТОВА?! НИЕ КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ?! ЖАЛЪК СМЕШНИК!!!

Мразя рекламите. Тъкмо се загледам в някаква сапунка, и ми пускат рекламите. Т.нар. ПФ, комплектуван и залепен с лош тут-кал, в момента го пускат като реклама по време на политическата ни сапунка. Докато основните играчи си играят покера и се пазарят как пак да ни прецакат. И как и колко да дадат на златния пръст, мазния зад.ник и истеричния монголоид.

Много мъ и срам, ама да питам. Га рече монополи, та мъ сети, ко шъ праим с Лукойл Нефтохим Бургас, Иване?

А какво става с Маричките? Май имаше законопроект за тях. После се оказа, че трябва да питат Брюксел, но и така не се разбра,дали последния е отговорил.

Що Брюксел, нали бяха американски? Вие съвсем се ошашавихте от опорни точки. Ама таковата, то не само Мариците произвеждат ток, имат си реална конкуренция, за разлика от Лукойл Нефтохим. Или руският монопол е неприкосновен?

браво краси -ти си най-умния и адекватен политик в момента и им казваш нещата точно и ясно за да те разберат но улисани в сервилниченето нашите гербове и реформатори гледат като кухи и тъпи лейки преди народа окончателно да ги изхвърли от властта

Добре, че е глобализацията и мултикултурализма, за да може българинът да живее по-далече от такива боклуци, които не стига, че му съсипват родината , ами имат наглостта и да говорят от нейно име.Този плазмодий и доносник Каракачана, окупрал мвро от 20 години , няма партия към която да не се е присламчвал и да не и е забил нож . има коалиции със сдс , герб, атака, лудото яне, ковачки, беше с бюреков лице на цецо банкера и пеевски... Молеше се на царя , а после на дпс и бсп да го вземат в тройната коалиция. Уникална свиня , както и изглежда.

КАРАКАЧАНОВ,ДОСЕГА ТЕ ХАРЕСВАХ,НО ЩОМ И НА ТЕБ ТИ ПЛАЩАТ СОРОСОИДИТЕ ДА СЪСИПВАШ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ВЕЧЕ НЕ. КАК МОЖЕ ДА ПОДКРЕПЯШ РАДА ДЪЛБОКАТА И ,КРИВОУСТАТА НАХАЛНИЦА КОМУНИСТИЧЕСКАТА СНАХА ПРЪМОВИЦА И ЦЕЛИЯ ОСТАНАЛ БОКЛУК ОТ Т.Н. РЕФОРМАТОРИ. МАЛКО ЛИ КРАДЕТЕ ОТ НАРОДА ,КОЙТО ГЛАДУВА И УМИРА. СРАМ! НЯМА ЛИ НОРМАЛНИ ПОЛИТИЦИ В ТАЯ ЗАГИВАЩА И ЗАГНИВАЩА ОТ МЪРША ДЪРЖАВА.

ТО ПЪК СЕ ВЗЕ НА СЕРИОЗНО И ЩЯЛ ДА РЕШАВА, ДАЛИ ДА ПОДКРЕПИ РЕФОРМАТОРИТЕ... А БЕ кой си ти бе СУ.ЬОООООО ОМРАЗНИ! ГРАБВАЙ СИ ПАРЦАЛИТЕ И СЕ ОМИТАЙ БЕ УБИ.ТАК!

Как го беше реднал ВАНЧЕ Михайлов, агентино "Иван", - Сузъ бе, кенефъ-оолу!"?

Тоя пък ГОСПОДИН НИКОЙ за какъв се мили? 1. Колко пъти господина с звучната турска фамилия КАРА-КАЧАН-ов е посещавал Европа по покана на европейски политици? НИКОЛКО, понеже никой не го знае и никой не се интересува от него! 2. Защо избирателите на гоподина български "ПАТРИОТ" пишман националист гласуваха рамо до рамо с избирателите на Ахмед Доган от ДПС при избора на московския кандидат за президент Радев?

Се взе много на сериозно,май?!

значи, преди да положите клетва в парламента, ако може първо да ви прочетат досиетата, щото ни е интересно. аре чупка !!

досието на набор от 60 нагоре е лишено от съдържание. Не това е проблемът. Проблемът е, че тези тримката си нямат хора. Имат уж програма. Ами в България не липсват специалисти и експерти. Не могат да предложат след тоя вот един финансист, военен министър и специалист по регионално развитие.

а що бе, подкрепете ги и поне да ви изметем завинаги от политиката. със стари к--- нов бардак . кого крепите ,бе ??

направи закон - няма да е нещо ново - да следваме грешките на предците си - това е пътят на прогреса. Не чети избирателно, сега поне има Гугълр Слава на Сталин - убил най-вече своите съмишленици - от страх, убил и нашите българи по пътищата разселвайки ги през 1944 г. от глад. Що щеш още тук - ходи при Путин

Само чип програмиран в Москва може да бъде верен!

лично аз не искам ченгета. Може да не са клепали, в което не вярвам, поне един са оклепали, който им е пречил в кариерата. Но и така да е. Всички ченгета са имали изключителни възможности във всяко едно отношение - пътуване в чужбина, жителство, израстване в кариерата за които сме мечтали. Абе нямате ли акъл - и преди и сега все те ли са най-умните, все те ли с предимства, все те в управлението, с големите заплати, все те ли най-еродираните. Ами като измрат ние какво ще правим без незаменимите - и ние ли да измрем. Народе-е-е!!!

Катастрофата у Нас - Е Всеобхватна, Колега ! - като Причината е ЦелевоСъсипаният от 'нашите' профил на населението-Ни.

как ли се подсмихва Каракачанката под мустак за пуснатата партенка - а-а-а, хванахте ли се, да ви пусна и партенката за мигрантите - като дойда на власт, като се напъна каквито бузи съм отперил и ще ги издухам.Ха-ха-ха.

- азиатски. Каквито и гърчове да правите се вижда.

слаба държава. Още сме в ЕС - как така ще се вземат пари от тези от които казваш. Няма ли да ни съдят - колко ще продължи това? То и в Русия не експропеират - ако знаеш какво значи това - национализират - това е популизъм - лъжеш хората. Звучи добре за неуките, но не може да стане.

ще се вземат пари за минимални пенсии от тези които предлагаш, а за да се увеличи моята пенсия от 380 лв. за над 30 годишен квалифициран труд - откъде, надявам се да не ни погребваш след година-две за които в най-добрия случай ще стигнат парите. А после - печатане на пари. На това му се вика инфлация, Жан Виденов ще ни се види детска приказка

ЗАЕ...тиит го тоя 'наш' аг.Иван, Колега ! ...и ако обичате Си кажете мнението : - парите от партийщинките - Към хазната-Ни ? + Незабавно Събиране на Всички Неприбрани задължение на 'наште' 'бизнеси' ? (и Също - Към хазната-Ни) ++ Незабавно Пренасочване на 'усвояваните' от 'наште' евроГодзилиарди ЗА ВоистинеНаши Необходимости ? (, като Начало...а Нататъка - съобразно предното-ми Предложение тук по-преди)

пропуснала съм те. Накара ме да се върна и прочета и да сложа 7-ми минус. И ти май си историчка като Каракачанов и Първанов, та ти е ясна кристалната правота на Народния съд. Този Народен съд осъди на 15 г. затвор Димитър Пешев - надявам се да знаеш кой е и че в Лондон има площад с неговото име. Осъди и много прекрасни хора само за това, за да им вземе имотите или че не са лизали ... на Сталин и поради лично отмъщение. Народни съдилища осъдиха и прекрасните синове-генерали на Райна Княгиня.

Не си учила достатъчно. Всяка революция си взема дан. Френската унищожи стотици пъти повече не знаещи, впрочем не усещащи причината аристократи. Унищожи и нейните водачи. Това не пречи да пеят Марсилезата. Отмъщението нямаше как да се избегне. Научи урока за избитите преди 9.IХ.1944 г. Ще видиш, че са много повече и по по-невинни причини.

От въшкари обирали мандри,а?!

ПЕНСИИТЕ НА БЕДНИТЕ МОГАТ ДА СЕ ВЗЕМАТ ОТ НЕПРАВИЛНО ДАДЕНИТЕ СУБСИДИИ НА ЧАСТНИ КЛИНИКИ ,ЧАСТНИ УЧИЛИЩА......ТОВА СА ЧАСТНИ ФИРМИ-ИЛИ СЕ САМОИЗДЪРЖАТ ИЛИ ФАЛИРАТ. ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ НЕТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОСИГУРЯВА ПЕЧАЛБАТА И ТОЧКА.

... И за Вече 406те партийщинки на 'наште', Отче !

На вниманието на г-жа всичкова- от тая, дето съм я лупал на пейката пред блока, акъл не искам!

на хокещия под масата сигур е в ред

Шест броя минуси сте ми сложили и сте декларирали,че Чърчил е по лош от Хитлер.Дерзайте,братя сталинисти!!!

За Протокола : - Домакините/Дир.бг - СА положили Немалко усилия да се справят с +/- генераторите на 'наште'...но имат Още да Свършат.

....и поемайки Риска 'наште' Отново да Ни ползват Решенията изкилифенчвайки ги Целево - позволете да Предложа (по Тези/Цитираните аспекти) : А. Бежанците - Изясняване на керваниращите ! (и Незабавното им Процедиране) - ВечеВлезлите - Изясняване кой иска Да остава у Нас, и кой - да Отива Нататъка - На границата - Свиреп Контрол !, и то С Доброволческо Реално участие ....като Всичко по т.А - В Нонстоп Директна връзка със Съответните ЕС/ЕК/Глобални Структури Б. Брюксел - Незабавно Отзоваване на Всички 'наши' командировани ! , и то от Всички Структури И ! - Селектиране и Работа на Хора Знаеши-и-Можещи В. Доходите-Ни (респ. Поминъкът-Ни) - Незабавен Тотален DrillDown кой-кой-Е ! - Тотално Публичен дебат Как Да се Изгражда ДълготрайноУстойчива Икономика у Нас ! - Незабавно стартиране на данъчна Система !, и то Със Съответните Облекчения и финансовиБонификации (които неведнъж Съм Ни представял Тук) Да или Да ?

Блестяща възможност за печалба в интернет, в свободно за вас време, без никакви вложения и начален капитал. Изисква се само регистрация на link След регистрацията почвате да въвеждате кодове, за всеки въведен код се плаща. Има възможност печалбата да се изплаща както по дебитна или кредитна карта, така и по WESTERN UNION, изключително бързо и коректно.

Бихте ли Успяли да разсеете Сериозните съмненения че WesternUnion Е част от финансовите Сплетни на ДнешенКремъл, Колега ?

Този шопар Красито усети, че при мажоритарни избори ще сънува парламента и сега се опитва да се закрепи с всички сили. Ей Краси, Краси ти комунистическа издънко.

Задачката е проста!Който е доволен-гласува за досегашните!Който не е- гласува за противниците им! Това е!

За Протокола : - Отчайващият процент ЗА 'Не гласувам за никого' - Е притеснителен.

Е , тогава кво праим?

Двустъпковата.

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

...и за да НЕ стане Пак като на Вола --> Двустъпковата !, или Ботев пак Ще се обръща в гроба.

не ти трябва двустъпковата а едноразовата - раз и край, та за това не ръси повече глупости по адрес на Ботьова че наистина ще има, за теб разбира се, раз и край!

За колко рубли плюеш ЕС бе мурзилко тъпа? Вие руските патриоти сте ни ясни.

Недоумявам, защо пренебрегвате евроатлантическите цености???Аз,самата пострадах от онази банка, 10 млн бяха под въпрос...Аман ,от вас...тъжно ми е за цървулите на босия.

ПЧБ ?! ..или Химимпортната?! ...или ТСБ ?! ...или агрикомерческата?! или КТБ ?! ...сигурно пропускам И-още... - или Всичките 'наште' 'банки' Имате предвид, Колега ?

Твоят чип е сбъркан агент Иван от ДС и на руските ти господари!

...и НЕ проумявам Защо се въртим в ДоказаноПорочен кръг и (Се) тепаме-наСъщотоМясто, Колеги ! - Чехия - Е ли Вярно че Е водеща с авиолиниите...Шкода ... Бизнеса ?! - Полша - пластмасите, химията и вторичната автоиндустрия ?! - Словакия - агроиндустрията ?! - Румъния - авиоиндустрия, нефта, комуникациите ?! Мигар НЕ виждаме че у Нас - Всичко Е за Тотално СКРАПИРАНЕ ?! и Изграждане на Чиста Основа !

Няма човек,който да не е правил търговия със Русия и да не е забогатял.Няма и такъв,който да е бил в управлението на държавата и да е останал сиромах.Правете си сметката!

...което Отново Ни адресира ЗА стъпка Първа, Колега !

Каракачанов е за " Все власт съветская!!! явно български партии и лидери са много зависими финансово от Путин .... начело с новия президент !!!

Не го намесвай в гадостите!

Предлагате 'да вземем маче в торба' ? ...всъщност Защо изпозамълча той ?

Той сам се намесва като ходи при БСпето, а не където му е мястото, голяма е лъжицата за неговата уста !!! Ще си говорим след 1 година !!