Полицията откри в Пазарджик нова оранжерия за канабис

Втора оранжерия за производство на марихуана е открита и неутрализирана от пазарджишките криминалисти в рамките на тази седмица.

Обратно в новината

Коментари - Полицията откри в Пазарджик нова оранжерия за канабис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът на този "земеделец" е че е много дребен и не е изкарвал достатъчно много за да си плати за чадър.

Ще падне голям смях в полицията :)

вие луди ли сте ве

"Полиция откри оранжерия за канабис".....Боката ряза ли лентички или ги остави за служебното правителство ?!

За да ви просветне пред очите и съзнанието, задайте си въпроса, от кога една билка е криминализирана и защо е сложена в черния списък. Материал щенамерите дори на родният език в ютуб.

След като по магазините се продават: картофи от Франция лук от Полша домати от Турция краставици от Гърция грозде от Италия дини от Македония и т.н. то за България не остана нищо друго освен да сеем и продаваме "трева".

Sm3hurk0

Най-важно в новината е - електронна везна, която струва 5$. По-важно е, че ще му бъде повдигнато обвинение, че везната не е минала през контрола на метрологията. Откраднаха милиарди - КТБ - нищо. Генерираха милиарди дългове за България - нищо. Я Вие от ДАНС вижте, дали нама връзка между производителя на леката дрога и изчезналите милиарди и натрупаните дългове на България.

Именно за червените другари ограбили РОДИНАТА и извършили ГЕНОЦИДА над сънародниците ни , ни ЗВУК ни СТОН се чува да се разследва нещо и да получават смъртни присъди като в Близкият Изток за престъпления срещу НАРОДА !

Sm3hurk0

всички крадат ! Едни - повече, други по-малко. Едни са сини, други червени или зелени и пр. .... Няма реални действия към крупните играчи - политици, "бизнесмени" и всякаква друга крадлива паплач и мутри.

"Полицията атакува оранжерия с канабис". А как отвърна на атаката оранжерията? Сигурно с автоматичен огън, последващо прегрупиране на силите и усилване на огневата мощ!

А защо не легализират леките наркотици ? Не само за лечебни цели, но и за увеселителни ? Свободна продажба с един акциз от 70% ще вкара в държавата /и обитателите и!!! / немалко кеш. Ще се създадат хубави работни места и туризма ще дръпне напред. Ама няма кой да мисли с главата си, използват други части.

Първо: върл противник съм на наркотиците! да не се разтълкува грешно следващото написано, НО Второ: дреме ми за 700 гр (т.е. няма и 10 стека ако нормата е като при обикновените цигари - 1г / цигара... не съм запознат) Искам разни бандити , които произвеждат хероин, кокаин, амфетки - тях да закопчаят ! В комплект с политиците от близкото и не толкова близкото минало - докъдето давност не ги лови :) А и да питам - тези героични борци срещу марихуаната цялата ли лаборатория "атакуваха" или саксийка по саксийка са я превземали :)

Гледам тук се надпреварват да хвалят канабиса. Че за какво го ползвате? От никой наркотик няма полза! Да не би нещо да сте спечелили?

Глупости пишеш. Не малка част от лекарствата са наркотици изначално, или могат да се ползват като такива. И хероина изначално се е ползвал като лекарство, а морфина и сега се ползва, и канабиоидите са признати като ефективно средство. Чети в нета да се ограмотиш, кое за какво се ползва.

Да бе, ползвате канабиса, понеже сте много болни .. наркомани. Болните да си ги взимат на хапчета. Просто си търсите оправдание. Не ми отговори, здравите какво сте спечелили? Че сте станали зависими като роби, че изкуфявате (от повечето наркотици най-малкото се затъпява), че харчите пари, че някой за да си набавят, почват и да крадът. Наркоманите са престъпници умишлено нарушили законите!

съсипва малкият бизник

Така направиха и с другите производства. Ни краставици, ни домати, дори морковите внасяме. Криворазбран капитализъм. Някой от управлението не разбира, колко пари се изнасят ако 50 тона марихуана трябва да се купят от вън, да се плаща на трафикант и колко пари остават в БГ икономиката, ако това количество се произведе в родината. Мислете глобално другари управници! Човека се е надявал да излезе от мизерията, да си купи заветната хубава кола и курви да има, то сега му разбихте мечтите ... поредният беден човечец, не убил никого, ще живее в панделата повече отколкото онзи дето уби хората на пътя ... И на края ние, народът ще трябва да плащаме масрафа ...

Всеки, който си гледа коноп самостоятелно, удря по джоба един куп хора, познати ни като: полицаи, следователи, съдии, адвокати, политици и честни наркодилъри. Това у сичките цивилизовани държави се наказва.

мислех че са заети да пазят пеевски

И ИДИЛ имат право на евтина работна ръка :)

В северно Мароко има стотици декари засадени с това.до самия път и стават по 2 метра. то друго няма.никой не ги закача или от време на време хванат някой колкото да не е без хич.смехория.

Оправиха държавата, че хванали няколко растения, докато по пътя се трепят като мухи, властта краде като за последно, мигранти нахлуват от всякъде, смешна история

В много старни то се използва за лекарство и е разрешено за тази цел.

Ако я разрешат, цената й ще падне. Мафията няма да може да печели от нея.

Ако не искаш "мафия" не си купувай марихуана.

Аз пък на балкона в саксии съм си посял лук за зелено. Дали някой комшия няма да ме изпее на Бопаджиите и да дойдат да ми разбият вратата.

loyola

аха, ще ти прекопаят лозето

що не хванете някой политик как взема подкуп, или е по добре да държите проститутките на пътя? зеленото лекарство е позволено във всички цивилизовани страни, а ние скоро ще сложим по едно ченге да пази казаните за ракия кога е следващия концерт на Вазелин Маринов?

Кога е откриването? Думата е разкри драги журналисти. Открива се Америка, плутоний и нова отсечка на Хемус.

Аз пък гледам на заглавната страница "Полицията атакува оранжерия..." и си представям как полицаи с гранатомети и автомати атакуват злите канабиси, укрепени в оранжерията си... Битка на живот и смърт!

Кой ще реже лентичката на откриването ахахаха