Трофейни документи разкриват заговори на ИДИЛ против Европа

Подробна информация за заговори на „Ислямска държава“ за нападения в Европа е разкрита в документи на екстремистката групировка, иззети от през лятото в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Трофейни документи разкриват заговори на ИДИЛ против Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че к'ъв е им проблемът на т.нар. международна коалиция да се сдобие с документи на джихадистите, след като САЩ ги изготвят?!

Да, да... те ония трева пасат! И ще ви оставят ей така такава информация! По-скоро ви пращат за "зелен хайвер"!

документи от Мосул. Ама генералчето що ли не ги обявява.. Например, ЗАПОВЕДТА КЪМ ИДИЛ ДА НЕ СЕ СТРЕЛЯ И ПУСКАТ РАКЕТИ КЪМ АМЕРИКАНСКИТЕ САМОЛЕТИи на КОАЛИЦИЯТА С ТЯХ.. Щото те нападали сирийската армия и кюрдите.. И им пускали оръжие и боеприпаси..

и без да съм британски генерал ,ще кажа,че това не е новина.На всеки грамотен човек му е ясно,че не може да остане без последствие това разораване на арабия.Унищожаване на всичко и изсмукване на ресурсите .Но не разбирам едно-защо България да е солидарна със Запада,без да има абсолютно никакво участие в заграбването.Не съм съгласен да изпълняваме нареждането на "либералите "за мултикултурализма,за движението на хора,за премахването на границите и държавността ,а и на националността.Това е тъпо и сатанинско.няма да успеят кукловодите.Вече има Брекзит .Трябва да има отпор - дано.Ако Тръмп реши.....

И сигурно са били на английски с печати "Строго Секретно - Лангли"

Не, на руското гестапо

Да на хамериканския ИДИЛ и Ал Кайда!

sonibvc@gmail.com

няма как. нали рублите не стават. как ше плащат на идиловци? От друга страна ЦРУ си печата долари и изнася с вагони.

От 40 000 идилци 25 000 са руски граждани. Самите арабите са по-малко от руските граждани тероризиращи близкия изток

Не бе 250 000 са руските граждани там.

10 000 000 са руските граждани в ИДИЛ!! А еврогейските и хамериканските са си некви 100 000...Нищо работа!

А като падне москва какви ужасяващи документи за нападение над ЕС ще намерите. Бедна ви е фантазията. Злото джудже е дало само малко напътствия на ИДИЛ-ци.

Това джудже не може да ви се отблагодари за тая реклама дето му правите денонощно! Дано поне да ви плаща за това.

Страх и уйас за ЕС, не и за британците и американците - те не са заплашени! А и Кой Хапе Ръката, която го храни!!!

При споменаването за скорошното освобождаване на Мосул путопростититуцията полудява от злоба!Зер след месеци бомбардировки и хиляди избити цивилни Алепо още не е превзет!

Документите са изготвени в същия отдел на ЦРУ който прави паспортите на терористи дето все си ги забравят.

Разбира се , че ИДИЛ ще се интересуват от Европата! То , нали ръшите нямат какво да ядат, бе педераси??! Е ,за какво гаджалите да ходят там ? То зад Урал освен дебел ху...- какво друго ще намерят?!

Чети "Московско Сирийская война". В ИГИЛ има дори рускоезични училища за малките на рускоезичните ИГИЛци!

За малките може, но командирите на ИДИЛ направо си учат в САЩ или при американски учители.

Тц, тц...Малките игилци..И колко са?:) ч0 на брой ли?:) на фона на 40 000 британски, френски, германски, датски, испански, хамерикаснки, белгийски и какви ли още не псевдоевропески игилчета:)

Е то тоя Мосул...Кога ще падне..И за кой път по точно? Пети-шести...Или вече 10 ти?! То стана малко като с Ал багдади...Който го убиваха Н-на брой пъти вече....

Преди няма и месец казаха след няколко месеца. Виж путлерастките гниди преди година и половина разправяхте че Русия за 1 месец ще превземе цяла Сирия.

1 година не е малко но в сравнение с 15-те години активна борба на САЩ "срещу" тероризма е нищожно.

Е то лично Обонго-Тропикал Мънки обеща. че ще се бори срещу ИДИЛ само некви си 15-20 години:) И то в реч по всички национални краварски канали:) Яко а! А руснаците за има няма една годинка отупаха ИДИЛчетатта на Краварника:)

Ама да си нападат колонизаторите, ние не сме имали колонии никъде.