Митинг-концерт на Слави Трифонов ще блокира Орлов мост

Голям митинг-концерт на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд в подкрепа на референдума, иницииран от “Шоуто на Слави“, ще блокира Орлов мост на 29 октомври, събота.

Обратно в новината

Коментари - Митинг-концерт на Слави Трифонов ще блокира Орлов мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това събитие да премине в митинг! Нека не ровим толкова колко ще натежи там чалгата. Нека покажем на управляващите, че сме силни заедно!

Това е любимото на всички демагози и манипулатори: "Нека не ровим... ами да направим еди-що си". Да не ровим в скритите ни мотиви да ви предлагаме да извършите нещо неморално. Да не ровим в това, кой ни плаща, да не ровим в причините на Славчо да се изтъпани насред Орлов мост и да издава грозни звуци... Да. Спрете да мислите и само изпълнявайте каквото ви се казва и кебапчета ще има за всички! БКП и КПСС - хобот за хобот през вековете...

Ако трябва с една дума да се резумират предаванията на дългия, то те са квинтесенция на простотията и тъпотията българска. Хумор- нула, някакви просташки скечове, изпълнени със скудоумни, брутални и цинични словоблудства. Долнопробна чалга и постоянни напъни за менторски излияния от позицията на всезнаещ пророк...Да не говорим за артикулацията, на която и шебек може да завиди. Та на това ли се казва "голям концерт". Да ви имам критериите и за голям, и за концерт...

Дирници, а откъде знаете, че ще е голям, та го пишете в заглавието.? Реклама ли правите?

КАКВО Е ТОВА "ГОЛЯМО" СЪБИТИЕ, ДЕТО ВЕЧЕ ТРЕТИ ДЕН СЕ КОМЕНТИРА. ЕДИН ЧАЛГАДЖИЯ ЩЕ СЕ ЛИГАВИ , ЯВНО МУ Е МАЛКО ДЕТО ГО ПРАВИ ВСЯКА ВЕЧЕР / ДАЛИ НЯКОЙ ГО ГЛЕДА/ Е ДРУГА ТЕМА. ТО НЕ БЯХА КОМЕНТАРИ, ТО НЕ БЕШЕ ОХРАНА, ПЪК ДА НЕ БИ ГОСПОД ДА Е СЛЯЗЪЛ НА ЗЕМЯТА. ЗАЩО ПЪК ТОЯ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА, НО ИНТЕРЕСНО КОЙ ОЛИГАРХ СТОИ ЗАД НЕГО. КОЙ ПЛАЩА НА ТОЛКОВА МНОГО МОМИЧЕТА, ДЕТО СТОЯХА ПОЧТИ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ И ПОДКАНЯХА ДА СЕ ПОДПИШАТ КАТО ЗАБЛУЖДАВАХА С ВЪПРОСА "ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ ЖИВОТА, КОЙТО ЖИВЕЕТЕ". КОЙ Е ТОЗИ ДЕТО ИСКА С ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ ДА НАПРАВИ КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА ПАК В ДЕЙСТВИЕ.ХАЙДЕ НАРОДА ЧАЛГАТА Е В ДЕЙСТВИЕ. ДАНО НАРОДА СЕ ОСЪЗНАЕ И ДА НЕ ПОЗВОЛИ ПАК ДА ГО ИЗПЪРЗАЛЯТ ПО ПОРЕДНАТА ДОБРЕ СМАЗАНА ПЪРЗАЛКА.

Все-още се чудя коя ли е партийката на чалгарчето? За кого ли ще се напъва като глист на буца? Нека който знае да каже.

щял да блокира София, ами София като беше блокирана месеци наред заради платените протести защо тогава не ревахте???

Защо не го направи пред народното събрание там градски транспорт няма, няма да пречи на никого, нито на линейки нито на тролеи..., но той иска да снима как е напълнил цариградско с продукти на демокрацията и успешната чалгализация на учениците.

чудно що му играят по свирката на тоя чалгаджия... не щат да си развалят рахатлъка предизборно... затуй са се поклонили доземи и му позволяват да окупира центъра, както когато идват хамериканските преЦеденти...

Мълчи ГРОБ!

на това говедо кой му разреши/позволи да блокира половин софия. По какъв начин се дава разрешение някакъв бастун да блокира града..!?

кой даде право на продажния дълъг келеш да блокира центъра на София ?!

забрави да пита теб, или сорос ?

е затова пък е питал Доган или агент Гоце, които над 10 години му финансираха "шоуто" Сега ако кажеш, че не е измекяр...

Неразбирам защо е този вой против този концерт, което е и безплатен. Къде бяха тези тролчета, когато един файтон гей-соросоиди блокирах Орлов мост, да протестират.

полит-агитиращите концерти винаги са безплатни. Все пак безплатно ръсят пропаганда.

Не съм от София ,но това със затварянето на град е повече от абсурдно. Представям си как би изгледало на чуждите туристи. От оперен спектакъл до концерт Металика, нямаше да викат жандармерията. Това е много лош сигнал.

Концерт или митинг. Или по край едното да се пробута и другото

Има ли разлика - важното е шоуто да върви. Хляб и зрелища!

е добре, Защо пък се казва МИТИНГ? То е повече демонстрация както беше в Лайпциг 1989 година, но германците не направиха никакиви БЛОКАДИ е друга култура.

А кой плаща за това мероприятие? Затворени улици, охрана, представители на общината... Съвестен данъкоплатец съм и не бих искала да плащам за да си начеше учиндолеца манията за величие!

И аз се питах, кой им плащаше на разни .... да лежат пред парамента ?

Слави Трифонов е безобразен кич. От текстовете и музиката на песните, през псевдохумора, чак до патротарските внушения и политическите фалцети. Слави Трифонов е всъщност символ на опростачената свободна България - свободна в простотията си. И не е проблема че го има, а че се налага да живеем на една територия с такива като него.

Ми ще живеете като не можете да правите патлаци.

Да, за съжаление, налага се да живеем с почитателите на чалгарията и простотията. И жалкото е, че те май са вече болшинство. Вижте само какви чалга-политици ни управляват.

Ти ли бе Главчо Трифонов Чалгарски се извъди най-големия моралист и патриот в държавата, където дълги години защитаваше мафията и чалгализира младите?

кой иди...от разреши на тоя ска...паняк да затвори центъра на европейска столица за 24 часа, за да си свири чалгата, и тероризира нормалните хора??

УДОБЕН МОМЕНТ ДА СЕ ВИДИ БРОЯ НА ОЛИГОФРЕНИТЕ В СОФИЯ.

Онлайн излъчване на живо дали ще има пак, и къде да дам 5 лева, за да го "гледам"?

ЗА МАЛУМНИЦИ

На всяко действие има противодействие! Този трява да бъде освиркан. От провинцията ще дойдат много автобуси с купени туристи, които да му ръкопляскат. Е, ако това е народната му обич, мерси!

Пълно безобразие-заради едни 10 000, да блокираш двумилионен град! Слави Трифонов вероятно се изживява като месия, нещо си е повярвал, че е водач на нацията, а всъщност е нищо друго,освен вдъхновител на простащината и посредствеността. Референдумът-да! Но мегаломанските изцепки-ПОШЛОООО и ТЪПОО! Кой идиот му ходи по гайдата !

Ако ДА на референдума, ще трябва да приемеш за водач и неговия организатор... Утре ти ли ще оглавиш ПАРТИЯТА, която ще се пръкне да прави от референдума закони? Естествено че Слави и красивите и умни сценаристи...

идиот на каква степен е този, който разрешава на стотина дрогирани да блокират в най-натовареното време центъра на София, че и да ги дават по телевизията? Това явно не ти е направило впечатление, защо ли? Каквито и да са тези едни 10000 човека са повече от споменатите 100-на платени тиквеници.

Г-жо Фандъкова, да не ви е изпикала чавка акъла? Прочетете закона за движение по пътищата. Концертите се правят на други места.

Вижте се, бе, столичани! Влачите се по акъла на най- големия чалгар и простак в държавата! После ревете, че сте в задръствания и се подигравате на хората от другите градове!

Столичани не се влачат по учиндолския цървул! Влачат се тези 700-800 хиляди придошли да живеят в София - такива цървули като него!

Учиндолския селянин, който е един от създателите на чалгата и изпростяването на народа, който ронеше крокодилски сълзи за Васил Илиев, подкрепян от Герговци и другата мафия и не казваше нито една лоша дума за тройната коалиция и Гоце днес е решил да се прави на моралист и да блокира пътища. Този нарцис, които защитава само личните си интереси и е омръзнал на хората с подлостта и лицемерието си с платените нападки които му е неудобен. Защо не протестираше така и при другите, които съсипаха България, а мълчеше като пън.

Селендур вика "Дръжте селянина!"...

Селяндура си ти, дето подкрепяш чалгара и го величаеш.

Когато красивите и умните затваряха орлов мост и не само, тогава не ривахте във форума. сега партийните активисчета виждат, че дебелия идва и отворихте в купом усти. Само така Слави! Въпреки, че не ти харесвам музиката.

Слави, кога ще ме махнеш от тая жалка рубрика "запознай се с малките" не чувстваш ли, че там съм единствения в тъпата роля на бездарник!?! на фона на останалите талантливи деца изглеждам адски нелепо! махни ме бе слави !!! иначе няма да спра да акам в това шоу... което и без това ептен изтреще... добре,че е Сиромах-човека ... Вярно, че шуробаджанащината работи и затова ме държиш... ама ми бие по имижда - вече всички знаят, колко съм зле... а това треше и твоя имидж... махни ме бе трифоноф!!! намери ед но талантливо момче!!! верно, че мама и тате ще ти се намусят... ама ти там си изкарваш 'ляба бе...

преброяване на дивите чалгари.

Преброяването на дивите чалгари - новите "софиянци"!

Сега като блокира улици,булевард и градски транспорт, Учиндолския чалгарски нарцис най-после ще си начеше крастата.Понеже за политик не му стига смелост да се кандатира защото се досеща как ще изсипе народната "любов" към него,та поне да пречи на свободното движение на столичани и гости на столицата.

Концерта не ми пречи да подкрепя отнемането на партиините пари-нашите пари.

С блокиране движението в столицата заради граченето му, Учиндолеца само затвърди мнението на нормалните хора че е само един ЧАЛГАРОПИТЕК-слуга на "хидроинженера" с обрачите от фирми.

А с какво право тоя смешник ще блокира Орлов мост??? И до кога софийска община ще тормози софиянци заради няколко сребърника получени от сульо и пульо.

Най-мразеният човек в България иска да обязди с мръсна цел хората като използва тънка струна в българската душа. Като гласувам за референдума някой да не си мисли, че гласувам за тоя идиот с най-голям принос за опростачването на нацията. Неговият резил ще бъде много по-голям от Барековия.

"Шоуто на Слави" е отдавна за боклука.Пошлост,пошлост и пак пошлост.Това е най-вярната оценка за т.н. шоу.

върха на чалгализацията на България от 27 год.насам и как се"обединава" народа от уйчиндолския простак и кукловодите му от задкулисието.Жалко е ,че така се манипулират младите хора на България.

Бах неговата мама проста!!!!! Къф е тоя калъф дет че ми блокира целио квартал бе????? Разтрел требе за таквиз!!!!!!

Не зная неговата мама дали е проста, но твоята и ти бъкате от ПРОСТОТИЯ!

ЩОМ СЕ РЕВЕ НА УМРЕЛО ВЪВ ФОРУМА , ЗНАЧИ ВСИЧКО Е В РЕДА НА НЕЩАТА , КАКТО КАЗВА ПЛЕШИВИЯ ( ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА ) ТОЧНО ТАМ МУ Е МЯСТОТО НА ТОЗИ КОНЦЕРТ , ДЕЛА ТРЯБВАТ

И какви са му делата на този наркоман, бре? Това, че си върти като к*ва накъдето му бутнат повече мангиз ли? Толкова простотии изсипа това негово идиотско шоу и опростачи и малките ! Ама то на такива като теб, Чайковски и Малер ли да им пускат?

КЪВ ЧАЙКОВСКИ КЪВ ТИ МАЛЕР , В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕШ БЕ ДРУГАРЮ , ДА СЪБУДИ МЕ ХИТЛЕР И РУСКИТЕ МУ ПРИЯТЕЛИ ЛИ ИСКАШ , ДОБРЕ ЧЕ МАЙМУНИТЕ СА ЕВОЛЮИРАЛИ , ЧЕ ТИ ОПРЕДЕЛЕНО ОЩЕ СИ ЖИВЕЕШ ПО ДЪРВЕТАТА

Мислим,че няма да е зле блокирането и на Ботевградско шосе...Поне заради референдума!

Простотията никой не може да спре ! Лошото е ,че изригва все повече !

И да добавя: че кметицата никога няма да стане софиянка е ясно, ама поне като учителка не се ли чувства неудобно да допусне тази пошлост. Вече всеки месец ли трябва да се затваря София и да се лишават гражданите от права, защото някой си бил така решил?

Ето това е линията на разделението, която прокарва учиндолският "обединител" на нацията. Наглост, безцеремонност и натрапчива простащина, това посява той. Но щом разделя, нека бъде така. Симпатизантите му там, нормалните хора -другаде. Жалко за хората от околността. Няма ли кой да организира интелигентен хепънинг "Без Кашличко от Учиндол"?

Защо позволиха на учиндолския простак да блокира половин София за своята пропаганда? Да си беше направил концерта някъде извън София, в полето. Явно чалгарията е взела връх в ръководството на града и страната...

По- добър начин да компрометираш този чалга певец от този да го оставиш да затвори София- здраве!!!

ПЕДОФИЛА СЛАВИ ЩЕ ДОВЕДЕ ЛИ ПОВЕЧЕ ДЕЦА

Това блокиране на столицата кукувците ли са го измислили или Полицията.Да не би да е някакво мероприятие за настройване на хората срещу референдума.Тези мазни парламентарно представени партии, заради печалбата са способни на всичко.

ОТВРАТ! ПОМИЯ! ФАЛШ! ДЕМОНИЗЪМ = КОНЦЕРТ НА СЛАВИ !

Всенародна веселба!Когато господ иска да затрие някой, най напред му взима акъла!Да вея и льохманите, то за бокова нямаше такава гьрлутия.Тоя плеенчанин дигна и баретите на концерт.