Американски институт свали клеветническа статия за Георгиева

Зам.-председателят на ЕК Кристалина Георгиева съобщи, че оклеветяващ материал срещу нея е свален от сайта на Изследователския институт за външни политики на САЩ

Обратно в новината

Коментари - Американски институт свали клеветническа статия за Георгиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМА ДА Я ЗАБРАВЯ ( нерегистриран ) 27.10.2016 17:49 КАК В АСПАРУХОВО ПО ВРЕМЕ НА НАВОДНЕНИЕТО СЕ ФРЪЦКАШЕ С ОБУВКИ ОТ ПОНЕ 2000 ДОЛАРА И ВЛЕЗЕ В КАЛТА ЗА ДА Я СНИМАТ РЕПОТРЕРИТЕ ....................... И ПРЕНЕСЕ ДВЕ ЧИСТО НОВИ КОФИ С КАЛ КАКТО СЕ ПОЛАГА НА ТАКИВА ОТГОВОРНИ БОКЛУЦИ.......

Ей, това ромите сте много трудолюбиви - за едно комунистическо кебапче цял ден можете да пишете глупости из Интернет.

И АЗ СЕ ДИСТАНЦИРАМ ОТ ТВЪРДЕНИЯТА ЧЕ ТЯ Е ЕДИН ТЪРТЕЙ И НИЩО ПОВЕЧЕ НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ЧЕ ТЯ НЕ Е ПАРАЗИТ

Наклеветили са я, милата, че се е казвала Сталинка, че има престижно образование от ВИИ"Карл Маркс" и че не знае добре английски език....

Старо червено куче си ти и такова ще си умреш.

разбрахме какъв б -к си госпожо моля моля....

КАК В АСПАРУХОВО ПО ВРЕМЕ НА НАВОДНЕНИЕТО СЕ ФРЪЦКАШЕ С ОБУВКИ ОТ ПОНЕ 2000 ДОЛАРА И ВЛЕЗЕ В КАЛТА ЗА ДА Я СНИМАТ РЕПОТРЕРИТЕ

Пишеш глупости. Само си помисли, че като комунистическо кречетало, максимума, който си виждал е обувки за 600 лв. в някой МОЛ. Е, как тогава ще направиш разлика между обувки за 700 долара и за 2000 долара? Или случайно К. Георгиева се е приближила към теб в Аспарухово и е казала "Изглеждаш ми като човек, който може да пази тайна. Я, подръж тази касова бележка..." Хайде стига платени комунистически глупости!

Кристалинка пардон Сталинка била ли е член на БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЕСКА ПАРТИЯ

ИЛИ ТЯ ТАКОВАТА КАТО ЦЕЦКА ЦАЧЕВА НАСИЛА Е НАПРАВЕНА МЛАДА КОМУНИСТКА

Да ви таковам таковата!

Хамериканците нарочно са направили това за да стане ЕС още по-слаб. Защото единственият човек , който знаеше какво да прави в ЕС беше спомената госпожа. Оттук нататък нищо добро не чака ЕС. Лошо, пак българин е забъркан в провала на един велик съюз!!!

Майтап бе Уили.

Георгиева извървя пътя от "осанна" до "разпни го".Вероятно вече съжалява,но приказката приключи,уви!А с това окъся и резервната скамейка на ГЕРБ.

Не мога да сдържа съжалението си към всички, дето се джавкат...не им ли стана ясно, че всичко се урежда между Русия и Щатите...каква Бокова, каква Георгиева...какви пет лева - тук става въпрос за много пари!!!

НЕ ЗНАМ ДАЛИ СИ ЧЕЛА БЪЛГАРСКИ АВТОРИ И ЩЕ ПОЗНАЕШ ЛИ ДВЕТЕ НЕЩА КОИТО ЩЕ ТИ НАПИША ОТ КОГО СА НОСА ЕДНО КЪМ ЕДНО ПИСАНИ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБИ КРИСТАЛИНО... ПЪРВО: "ТИ ЗА ПРОСТОТО НЕ ПИТАЙ ТО САМО ЩЕ СЕ ОБАДИ!"- ДОБЪР ДЕН КРИСТАЛИНА! ВТОРО "ЕДНО Е ДА МОЖЕШ ВТОРО Е ДА ЗНАЕШ ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО Е ДА ГО НАПРАВИШ!"- ЩОМ СИ БЪЛГАРКА ТАКАВА ГЛУПОСТ НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПОЗВОЛИШ НО ТИ СИ ПОЗВОЛИ " СЕГА РУЧАЙ ЖАБЕТА!!!!!!!!!БРАВО НА СВЕТОВНАТА ПРЕСА ТОВА ДА НЕ ТИ Е АСКЬОЙ ИЛИ КАБЕЛАРКА В БАНКЯ ДА ЛЪЖЕШ И МАЖЕШ"СЕГА ЛАПАЙ МУХИ И КРОТКО...ЧЕ ИМА И СОПА!!!ПА Е НЕОКАСТРЕНА....ПА Е И НА ГОЛ ГЪЗ И БОЛИ ДВЕ НА ТЕБ ТРИ НА ОНЯ ГЛУПАК ДЕТО СЛУШАШ.....

Плямпане без доказателства, хвърляне на кал, очернителство, злост, безумна наглост и безпочвени обвинения. Добре познати похвати на БКП-БСП. Гледайте внимателно към кого ги прилагат и ще установите от кого се страхуват най-много.

СВАЛИХА ГИ, НЕ ЗАЩОТО ,НЕ СА ВЕРНИ А ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ СА АКТУАЛНИ. ВСИЧКИ ВЕЧЕ ЧУХА И ВИДЯХА КОЯ Е КРИСТАЛИНА.ДА ПРЕСТАНЕ ДА МАНИПУЛИРА.ЗВАЕМ ЧЕ ИМА СЕСТРА.................. ТОВА СА СВЕТОВНИ МЕДИИ ДА НЕ СИ МИСЛИ ТАЯ ТОРБА ,ЧЕ ЩЕ СТОИ ЦЯЛА ГОДИНА ИНФОРМАЦИЯТА.СТИГА ВЕЧЕ!!!!

O, sancta simplicitas! Това е сайт на изследователски институт, бре! Това не е сайт на новинарска агенция. Все едно да сравниш "Работническо дело" с "История на цивилизацията". Все едно да извадят основаването на Българската държава от енциклопедията, защото не било актуално и да го заместят с репортаж как Първанов убива едно от последните животни от вид, поставен в Червената книга. Вие комунистите, като си наумите да плюете някого не може да ви спре дори това, че поради факта, че той е толкова по-високо то вас, храчките не го достигат и просто падат обратно върху собствените ви лица. Грозни лица, наистина. С ниски чела, събрани към носа очи и озъбени в в нискочел бяс, но ваши. Родни. Комунистически. Хайде, спрете се и се забършете, че пак се изложихте.

Да е жив и здрав бай Сорос. Сталинка е силно негов човек.

тая нахална жена продължава да ни занимава със себе си. Още не съм виждал сайт, на който материалите да стоят целогодишно.....

А виждал ли си сайт, на който след сваляне на неактуалните материали поставят ОПРОВЕРЖЕНИЕ на тяхно място? Много сте тъпи това комунистите. Но повече сте нагли.

Имаш пари трият , нямаш пари не трият , Милионерке ! Днес с пари и лудият го правят Премиер ! А с много пари припадачната ще я направят Президент на най-влиятелната и богата Държава САЩ !

Отзвукът за провала и непочтенността на Кристалина в света е голям. Медиите извън България не спестяват нищо. Даже пресоляват фактите и събитията. Но истината е, че Кристалина сама си заби голям трън отзад и не може да го извади..

Тоя "Американски" анализатор на руска заплата, преди да пише глупости за Кристалина да погледне миналото на Бокова, на брат и, и на комунститческия убиец Г. Боков- неин баща. Ама така става, когато Путин плаща. Иначе родните русофили направо им направиха клизма с това, което се случи на Боковица.

Хайде пак подхвана роднините на Бокова.Роднините на Криска не падат по-долу от тези на Бокова и даже на Бойко,Цачева и Цв.Цветанов.Трябва да се гледа биографията на човека.Бокова не е работила за ДС ,а Криска е била член на БКП и е сътрудничила на ДС,както към 2 -3 милиона българи.

1) К. Георгиева не опровергава твърденията, а просто отрича с общи приказки. Публична тайна е, че всеки адвокат в Америка учи обвиняемия си клиент: "Отричаш до последно, дори да са те хванали с димящо дуло над трупа на убития ". А К. Георгиева е дългогодишен "американски възпитаник". 2) Публична тайна е, че практически всички българи на ключови позиции в международни организации - ООН, Световна банка, МВФ и т.н. (особено, ако са назначени там преди десетилетия) са от "бившите" или настоящите специални служби. И това е по негласно споразумение със самите международни организации, защото всички държави явно правят така. 3) Публична тайна е, че Световната банка, където К. Георгиева е работила дълги години на ръководни длъжности, през целия период на съществуването си се управлява от еврейското правителствено лоби в САЩ (достатъчно е да се видят само имената и биографиите на президентите на Банката от 1945 г. насам и става ясно). А журналистът е швейцарски евреин, значи е много вероятно да е имал и поверителна информация, не само публична. И спорната статия е публикувана в Америка, така че може просто лобито там да е скръцнало със зъби да се потулят нещата с едно "изтегляне" на статията. 4) Публична тайна е, че К. Георгиева е снаха на генерал Иван Кинов - съветски и български комунистически офицер от военната и следвоенната епоха, бил и зам. министър на отбраната на НРБ, награждаван многократно от БКП. А "Мултигруп" е творение точно на тези среди. Значи е напълно възможно дъщерята на К. Георгиева, като потомка на висшата партийна номенклатура, да е работила във фирми на "Мултигруп" - ако не за друго, поне за висока заплата (както стана с всички такива потомци у нас).

''Визирам хамелеонщината на номенклатурни комунисти, които след 10 ноември 1989-а смениха мундира и от преподаватели по политикономия и партийни секретари се преквалифицираха в служители на Световната банка и еврокомисари.''

Тези които в момента са над 40г. и хванаха то онова време и все още могат да мислят са те разбрали. Така ставаше тогава за да отидеш да учиш в чужбина за обикновенния българин бе почти невъзможно. То и нямаше много желаещи защото малок се знаеше за възможностите да излезеш. Знаеше се че зад гърба ти трябва да има гарант от БКП, да си от партизанско коляно, полит-затворник или родата ти да е на високо в БКП. По лесно ставаше за СССР например ако кандидастваш за АЕЦ Козлодуй като сключваш договор за 5 -10 г. Но там бяха малко желаещите. Та като излезнат такива като Сталинка, като разни други дето са по на 50 -60 г. и вземат да се бият в гърдите че ей така са отишли да учат на запад и ми става гнусно. Между другото Сталинка наситина може да не е била агент на ДС по ред причини. Едната е че ДС не обичаше да се сдушва с високите партийн функционери. Тя най-вероятно след като е видяла че НРБ вече и е усетила на къде духа вятъра да си е предложила услугите ама на чужда служба! Така да стигнеш до комисар в ЕС нестава без сериозни протекции и без да изпълняваш задача! Между другото повечето български служители в ЕС също са с протекции на разни лобита.

Не симпатизирам на Кристалина,но ти въобще не си информиран за професионалния й път.Тя не е учила в чужбина,а е завършила в България,преподавала е във ВУЗ.След промените ,в началото на 90-те заминава зад граница и т.н.

Какво искате от ченге?!

Плащаш - свалят, нали ма Сталинке?

Ами Сталинката се е оправила с тия. Има си "едни чичовци", оправя се. Къде е Ралицата някоя си от нейния отдел, която разпращаше гадории за Бокова? Но това не намалява резила от бламирането на Бокова, ако ще стринката да е най, най, най-великата. А ББ какво чака и не натиска да изтрият статията във "Форбс"? Не тук, а ТАМ? Май му са къси ръчичките на завалията

Да, щом надпреварата в ООН свърши, чак тогава махат клеветническата статия - всичко е ясно.

От цялата простотия ефекта (както е описан в западните печатни издания) е: - Бойко Борисов доказа, че е нискоинтелегентен, без никакъв потенциал и слуга на интересите на господарите в ЕС (респективно САЩ). Сериозно ударение се поставя на миналото му на бодигард на Тато и мутра - Външният ни министър е същият и дори по-сервилен към господарите - Георгиева е алчна и болезнено амбициозна, готова на всичко за слава и положение. - За Бокова мненията с по-скоро положителни, като цяло симпатия и съжаление, че е въззможно някой да бъде предаден така от собствената си държава. Като цяло - обект сме на подигравки, описано е как имахме своя шанс едно на милион и вместо да го използваме ние се изложихме пред цял свят.

Глупостта все някога се проявява фатално. Това се отнася и за Кристалина. Госпожата влезе в лоша комбинация с Борисов, Плевнелиев и Митов. И под мъдрото ръководство на г-жа Меркел се провали фатално. Това се отнася и за тримата български управници, които се правят на ударени и, че нито лук са яли, нито лук са мирисали ...

След като прегледахме материала отново и направихме допълнителни проучвания, се отричаме от написаното в него и го премахваме от нашия сайт. Текстът беше свален на 25 октомври 2016 г.", посочва Кристалина Георгиева. След разследване и по-нататъшен преглед ние не заставаме зад статията и я оттегляме. Тя беше премахната от нашия уебсайт на 25 октомври 2016 г., гласи съобщението на института. Не мога обаче повече да търпя кампанията за опетняване на името ми. Правилно. Така петнят и името на Сталин.

Борисовм, Митов и Плевнелиев се опитаха да унижат г-жа Ирина Бокова и да я заменят с нещастната Кристалина. Получи се още по-лошото. Бокова унижи Борисов, Митов и Плевнелиев .... По-точно те се изложиха сами безкрайно. Както и самата Кристалина. Българските медии мълчат, но отзвъкът за краха на Кристалина в света е голям. И за действията на нашите неадекватни управници

Е, па! Таи статия няма да стои повече от другите! Всяка статия престоява известно време и се заменя с друга! Няма вечни публикации в сайтовете! А, смешниците ГЕРБ-аджии у нас и послушните им медии, намериха как да лъскат имиджа на мърлявата КриСталиннка! Скрийте се! Смехотворци!

Това, че Кристалина Георгиева твърди на страницата си във фейсбук, че сайтът е свален, не означава че е свален ! Тов си го твърди Георгиева в нейния си фейсбук !

За мен като по-млад най-интересно беше да науча от тази статия, че криСталина е била в един випуск в института "карл Маркс" (сега УНСС)с Румен Гечев, Иван Костов, Стефан Софиянски, Ренета Инджова, Димитър Луджев. От цялата тази 'блестяща' плеяда единствено двама са счетени за досттъчно благонадеждни партийни кадри, за да ги изпратят на обучение в чужбина: Румен Гечев (САЩ) и Кристалина (Лондон).

Къде е статията за байх-ка Сталинка?

АЗ ПИТАМ КЪДЕ МА КАКО , СИ МИСЛИШ ЧЕ СИ В ЗАНЗИБАР?! ТАМ МОЖЕ ДА ЛЪЖЕШ НАС ВЕЧЕ НЕ!!!!!!!!!!!!! ТО АКО БЕШЕ ТАКА БОЙКО ЩЕШЕ ДА ОСЕРЕ МЕДИЙНОСТО ПРОСТРАНСТВО С ОПРОВЕРЖЕНИЯ... ДА СИ ТЕ ПРИБИРАТ ЧЕ ЯКО СЕ ОСРА И ТИ И ТОЙ............

Борисов и Митов мълчат като .... /изборът е ваш/ ?

абонатки на...... симитлийския кмет.

Ако знаете къде може да се намери статията.

"Голям гаф в ООН избегнат на косъм" - Разследване на швейцарски журналист за Кристалина Георгиева на БГ и Journalistic investigation digs into Commissioner Georgievas past на Английски копи и пейст в гуглето.

А дека са доказателствата , че статията е клеветническа ? От това , че е снета не се налагат подобни изводи , ако въобще е снета.

стал=стомана.Желязна е Кри/сталинка/ Господи...

М, за подкупи фактури няма. Така и за комунистическите мрежи формални доказателства трудно се намират. На тази само да ѝ се припомни до 1980 година как и кой е можел да учи свободно каквото избере. Сталинка от село Конуш.

- Защо Кр. Георгиева не стана Генерален секретар на ООН? -Защото бюлетините не ги брои Цветан Цветанов!

Хубаво ,че статията е премахната, но как можеш да си изтриеш миналото!?!И въпреки, че сега си се променил то си остава и Сталинка си е Сталинка!

Какво се е променила? Основната и същност е нагаждачество към властта. Правила го е успешно при социализма, много добре се справя и сега. И си мисли, че другите са глупаци и не виждат. И подскача като недоклана, когато някой се осмели да го каже.

АКО ТРЯБВАШЕ ДА ИЗТРИВАМЕ МИНАЛОТО НА ВСИЧКИ ЛИЛИПУТИ,КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ 25 ГОДИНИ-ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ ОТЕЧЕСТВЕНИЯ ФРОНТ /ОФ/.ВСИЧКИ СЕДИМ И ГЛЕДАМЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И АЗ, КОМЕНТИРАМЕ,ВАЙКАМЕ СЕ, А ВСЪЩНОСТ НИЩО НЕ ПРАВИМ- ЗАЩОТО СМЕ ЕДНИ ПУТЕВЦИ В ПЪЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА ТОВА Е ИСТИНАТА !!!!!!!!!!!!!

ЕЕЕЕЕЕ ЗАЩО БЕ БЪЛГАРИНО, ЗАЩООО!!!!!КОЙ,КАКВО,ЗАЩО,-НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ,ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ХУЛИ И Т.Н. ЗА ВАС НЯМА УГОДА. И ХУБАВО ДА НАПРАВИШ- ЛОШО, И ЛОШО ДА НАПРАВИШ ПАК ЛОШО ....

Ако Кристалинка бе мирно седяла, не би чудо видяла

Това е следващият Премиер на България!

Чети приказката за Аслан и наср.... Тя се отнася за Кристалина ... и отчасти за тебе

Преди гласуването Кристалина се похвали, че можела да поеме ръководството на ООН. След гласуването нищо не каза ... Стана нещо като в приказката за аслан и наср.н

Много се оранила тая Кристалина - ще спука бузите, така е напращяла. Но носи Шанелче, нищо. че уж изпратилите я в ЕС българи няма какво да ядат. Милиони от заплати, милиони при пенсиониране и още по толкова като пенсия( Тая на колко е години?)

Дама не се пита за възраст, но айде, от мен да мине! 65. Да с Шанел, че като ходя по огледи за шети от бедствия да контрастирам с простолюдието!

ТАЗИ БУЗАРАНА ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ И ЗАДОВОЛСТВО С КАКВО ГО Е ЗАСЛУЖИЛА ...ДОЛНА КАРИЕРИСТКА И ПРЕДАТЕЛ

Това не бше материал, а парцал с информация от рода, питах у кръчмата и ми казааа, ама незнам кой беше.

с Кристалина. Тя е изпята песен!

Нищо не разбираш от евъргрийн!

ЛЪЖА ЛИ Е ЧЕ СЕ КАЗВА СТАЛИНКА И СИ Е СМЕНИЛА ИМЕТО, ЛЪЖАЛИ Е ЧЕ Е БИЛА ЧЛЕН НА БКП ИДОНОСНИК НА ДС, ТАЗИ СЪВСЕМ СЕ ИЗЛОЖИ, НО ТАКИВА ПОДЛОГИ ТРУДНО СЕ ПРИМИРЯВАТ С ЗАГУБИ

Лъжа е всичко което си написал и внимавай че истината може да те смаже, няма анонимност в интернет.

И к'во. Нали знаеш, че и гаргите не можеш да уплашиш.

Кристалина се изложи безкрайно. На всичко отгоре бе победена от Бокова, с/у която застана цялата ни продажна държава, начело с Борисов. Бокова остана сама, не парадираше и не нападаше, но победи голямата уста Кристалина. Тия обаче, които застанаха зад Кристалина, не обичат да губят по този позорен начин. Това е краят на кариерата на Сталинка. И краят ще дойде много бързо

verba volant, scipta manent. Ами защо не съди автора и тези които го препечатват.

Ей ти Sa SH A си не само не регистриран, ами и НЕГРАМО- ТЕН. Изреченията започват с главни букви. Пише се СЪВЕТСКИ, а не (съвецки). Научи първо българския правопис, а после пиши глупости и простотии. Поне да са написани правилно.

в очите и съзнанието това гнусно американско мекере, този ГМОрганизъм, който не притежава чувство за принадлежност към род и Родина, и няма нищо общо с нас?

Айде махайте тая новина! Има статии, които разкарвате за отрицателно време. фейсбук изявите на тая, с които се оправдава, още колко ще държите?