Тежки разрушения причини трусът в Централна Италия

Тежки разрушения причини земетресението в Централна Италия. Девет души са леко ранени, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тежки разрушения причини трусът в Централна Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"старци" от БАН постоянно ни набиваха в главите,че първия трус винаги е най-силният а последващите са с по слаб магнитуд.А какво се случи в Италия снощи-точно обратното.Халал да са ви заплатите.

Няма място за сравнение между земетресенията в Италия и България. Причините са рзлични, геоложката ситуация е различна. Ясно е, че няма как да се предвиди дали ще има и колко ще е силен следващия трус, и в България се сещам за два случая, в които е имало второ по-силно и равно по сила земетресение - Кресна и Чирпан/Поповица, но те са по-скоро изключение от правилото.

Преди много години Ванга беше предсказала , че Италия ще изчезне от лицето на земята , дано не се сбъдне.

Е, хайде простотии ! Само България ще остане на Земята...

Трусът в Централна Италия причини тежки разрушния Макар че веднага бих попитал автора на материалчето колко тежки , няма да се заяждам чак толкова.

Земята се " цепи ".

много навалица стана там и натежа

Чудо е това, че няма загинали хора при тези разрушения! Щастие в нещастието.

Защото първия трус стресна доста и почти всички все още бяха по улиците,когато се случи втория,който направи срутванията ...

по всички вестници са снимани 4-5 къщи от всички възможни ъгли.

това е само началото но това, което се задава от вулканите там

Плешивиот !!Малко по-грамотно пиши. Препинателните знаци имат значение!! Та за кой вулкан искаше нещо да кажеш??И кога мислиш ,че заспалият Везувий ще се събуди? А кога ще заспи ,вечно будния ЕТНА?

Граматиков, в изречението "....кога ще заспи ,вечно будния..." си изпуснал пълния член, за сметка на поставена ненужна запетая. Така че, по-кротко с критиката!

До Неапол има един притаен вулкан-калдера, много по-опасен от Везувий. Нарича се Кампи Флегреи. Предполага се, че евентуалното му изригване може да бъде унищожително на стотици километри наоколо.