Експерти: Драматично намалява биоразнообразието в света

Популациите на бозайниците, рибите, птиците, земноводните и влечугите по света са се стопили с 58 процента за 42 години (от 1972 до 2012 г.)

Обратно в новината

Коментари - Експерти: Драматично намалява биоразнообразието в света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г М О -тата в БЪЛГАРИЯ ГИ ВКАРАХА 2002 Г. , КОГАТ ДЕДО БЕШЕ ПРЕМИЕР-МЕНИСТЪР НА РБ. С ПОДКРЕПАТА НА КОМУНИСТИТЕ , ДЕ ! АМА СЕГА ПИЩАТ ! ВЕЧЕ СМЕ 2016 ЗА СВЕДЕНИЕ И ЕС ВЗЕ ПРЕДПАЗНИ РЕШЕНИЯ НА ТАЯ ТЕМА. СТИГА ОПИЩЯВАХТЕ ОРТАЛЪКА С КЬОР ФИШЕЦИ!!!

Това е още едно доказателство, че еволюция няма - цялото билогично разнообразие е било създадено в началото, и нищо повече не може да възникне от самосебе си - освен биологични изроди или селектирани породи, в основата на които стои орязване на част от първоначалния генетичен материал, а не добавяне на нещо ново.

Няма решение без намаляване на раждаемостта при хората. Човекът се е възползвал от интелекта си и създаването на оръдия на труда и оръжия, за да заграби средата на други същества. Как да има природа в Индия след като за няколко десетилетия населението се удвои и вече настига броя на китайците? Как да има място за животните в Африка, след като там населението се утрои за няколко десетилетия? На не е въпросът само за място. Хората просто изяждат дивите животни, ядат дори своите събратя - шимпанзета, орангутани и горили, не прощават на нищо което ходи. Дори японците, рекламиращи се като модерни хора, не успяха да се освободят от примитивната си същност и убиват китове из целия свят.

Не е проблем броят на хората, а злината и безумието на малцинството с власт.

Като се питам колко площ е обитаема на земята, странно ми стои тая новина - реално обитаема е заселена от човека площта е доста малка в сравнение с неизследваните и непознатите територии. И на какво наблюдение се дължи въпросната новина, а всеки ден всъщност се откриват нови видове?

Неа значение. Важното е да има нови палта, евтин бинзин и ау фони.

Да беше, малко по- свежа, за презерватив да та остава ама яко ме съмняваш напоследъка джантата

- Деца, от какво е болно тигрето? Марийка: Майка му избяга с друг ! Бойко: Яйцата на бащата са полски! Госпожата: Деца, не яжте тези яйца! Децата: Поля ци те, ще го ду ха те..., ще го ду ха те ураа

За сметка на това се увеличават гейовете, лесбийките и войнстващите вегани, които прибират в редиците си всички комунисти, които не са сред първите две групи.

С две думи, дайте пари.

Така е след като "човеците" си мислят,че само те има право да съществуват. Алчността и желанието им за още и още унищожава всичко живо. Не сте ли срещали истерясали моми в градовете, които пищят при вида на гълъб?

И от муха

Това е свързано и с ГМО и хибридите на тази база. Правителството на България глупаво се съгласи да подпише с Канада (всъщност със САЩ) договора СЕТА. Валония е против (всъщност Франция и др. са против а ние като пйонерчета вдигаме ръчички и се радваме на глупостта си.

Засееш ли веднъж Хибридна царевица от Канада (САЩ) край със земята ти. Нищо друго повече не ръсте. Трябва да купуваш от тях така те стават собственици де факто на земята ти, цената зависи от тях на (посадъчния материал).

ай стига ве..

А Монсанто и уродите като тях искат само тяхното ГМО да съществува!

Путлер убива сибирски тигри на лов.

Ужас! Решението е да са намали населението, което само сере на тази планета и я дои безмилостно!

ПРЕПОРЪЧВАМ ЯДРЕНА ВОЙНА....

Следствие появата на мутанти от вида Кумонисти-герберасти драматично изчезват лидери и техните Демократични партии за сметка на Пишман войводи и патриотите със свински опашки със ипатриоти

да не забравим, колега, и рязкото увелияаване на платените мурзилки-путиноиди, по модел на поведение близки до мигриращите скакалци

Познах Ви колега! Вие сте.. Ректора, или бяхте декана?

СТРАННО , НО НА БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ НЯМАТ ХИЩНИЦИ ПО-ГОЛЕМИ ОТ ЛИСИЦА И ЯЗОВЕЦ ... ИЗБИЛИ СА ГИ ЗАРАДИ УФЦЕТЕ ... И НЕ СА ИМАЛИ ПРОБЛЕМИ :))

Имат, имат. Такива хищници имат, че по едно време половината Свят бяха захапали...