Подписването на СЕТА се отлага, Трюдо няма да идва в Европа

Канадската делегация няма да пътува за Брюксел, където за днес бе планирана среща на върха с Европейския съюз, предадоха ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Подписването на СЕТА се отлага, Трюдо няма да идва в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете СЕТА! Покрепете Валония. Не на ГМО! Не на икономическото робство

Язък, нашите вождове тъкмо се бяха нагласили - наведени, според указанията, надупени според желаниеята си - очакваха почукване от високите етажи на световния господстващ елита. А сега - нищо! Язък!

Валонците са истински европейци! Дано от там започне събуждането на ЕС и прогонването на всички продажници, които го управляват. За нашият ултра-селяндур и продажник- Борисов, даже не ми се коментира. Премествам на друга програма за да не повърна.

Да!Валонците са истински европейци,но не са путинофили и подържат санкциите срещу Русия и Крим!

И ти не си в Европа, нищо че се пишеш "Осведомен". ПроЗ си, Тъп си, Боклук си! Айде, марш в гетото при твоята паплач!

Да Ви кажа за визите! ЕС отдавна има споразумение с Канада гражданите на ЕС да пътуват до Канада без визи, както и канадци да пътуват в страните от ЕС без визи! Същото споразумение има и със САЩ! Гражданите нба САЩ и Канадците идват у нас без визи, а в Канада и САЩ за нас се иска виза! Проблемът е: България пълноправен член на ЕС ли е? Ако е, защо ЕС не ни обезпечава правата! То, за едни никакви визи ЕС не ни помага, да ползваме правата си на член, а какво остава, ако примерно Турция реши да ни анексира!

Ако сте гледали филма за Марадона, дори той е бил против това споразумение, защото всички печалби на Аржентина и Мароко са отивали в Канада. Имало е жестока борба за отпадането и, тъй като се оказало ,че населението страшно обеднява

Те ще се разберат до края на годината!И след като се разберат няма да има пречки за подписването на споразумението и отпадането на визите за нас Българите което толкова плаши путлерастията и самия Путин!Защото явно ще се засили позицията на Европа включително и нашата!С Русия ще става все по слаба и все по изолирана!Да си спомним как ги изхвърлиха от СТО веднага след като ги приеха!Заради, ,присъединяването" на Крим!

Поздравления за Белгия !А ние, с нашето мълчание ,си заслужаваме съдбата ...

"Брюксел официално обяви, че не е в състояние да подкрепи СЕТА,..." Как така , бе хора? Нашта мутра се разцелува с всички ви, парламента гласува "да", с по две ръце, а сега Европа не била готова! А, де! Ние сме готови, те не са! Значи, ние сме с крачка пред ЕС. Или казано по друг начин, КОГАТО НЯКОЙ ПРЪДНЕ, НИЕ БЪРЗАМЕ ПЪРВИ ДА СЕ НАСЕРЕМ !! Така беше и със санкциите срещу Русия, така беше и при сваленият руски самолет, и при много други случаи.Е, все в нещо (в оси...то) трябва да сме първи...

Нашата Тиква дали изобщо знае какво подкрепиха в МС?

Ами не знам дали са наясно какво са подписали, но аз съм наясно какво се цели с СЕТА. Идеята е да се пробута така нареченото Транс-Атлантическото споразумение по втория начин. И с него иде края на Европейската цивилизация, такава каквато я познаваме. Вървим към пълна и абсолютна власт на банковта олигархия и големите корпорации. Абсолютен световен тоталитаризъм! Тези жалки залъгалки и дребни кокълчета с визите са за идиоти, не, че нас не ни управляват подобни, отдавна! Прогнозирам...Срив на всички социални системи в Европа. Драстичен спад на жизненото равнище(особено за страни като нашата). Рязко покачване на експлоатацията. Никакъв свободен пазар и конкуренция. Това остава в миналото. Демокрация ли!!! Пълна глупост! Помен от нея няма да остане! Господарите ще съдят всяка държава, чрез назначени ОТ ТЯХ, съдилища и чрез банките ще налагат каквото и на който си искат. Те ще решеват кой да живее и кой да мре! Къде кой да живее и кой да се прогони! Абсолютен ТОТАЛИТАРИЗЪМ! Комунизма и фашизма ще ни се видят като мечта. Но всичко това е още далеч от мозъците на масата зомбирани от продажните медии нещастници. Чака ни диктатура, ГМО, простотия, цигания и жестокост. Да са ви честити там...жалките визи, дето и тях дори няма да ни дадат!

ПОДПИСАХА ЕВРОПЕЙСКАТА КОНСТИТУЦИЯ НА ВТОРИ РАЗ! ЗАЩОТО НА ПЪРВИ НЕ МОЖАХА И Я ПРОБУТАХА С ЛЪЖА И ИЗМАМА!!!

Браво, белгийци, на този фон, нашенският банкянски цървул все повече прилича на марионетка, без никакво достойнство, а така ни излага и нас, българите!!Някой може ли да му преброи гафовете и униженията, на които ни подложи този нагъл, прост и сервилен член на БКП, мутра и настоящ престъпник?!Пак си го изберете, тъпи дебили, Орешарски, колкото и нищо да не става от него, същият страхопъзльо и навеждач, е написал на стената си във Фейса "Най-голямата заплаха за националната сигурност на България е Бойко Борисов". Прав е!!!

ЖАЛКО! МОЖЕШЕ ДА ИЗПРАТИМ МНОГО ПОЗДРАВИ НА МАЙКИТЕ ИМ!

Шапки долу за валонците! Предлагам всеки валонец с почетно българско гражданство!

те петия по големина прозводител в света на ГМО продукция. И вече дори съди Европа че не позволява нейни ГМО продукти на територията и. Какво остава ако се подпише това споразумение.

Победихме ,но горчилката от Борисов ще си остане.Той имаше шанс да влезе в Историята наред с Валония.

Не е много сигурно, че е постигната победа, обаче виж за горчилката от продажната мутра си прав.

Абе, нашият тъй наречен премиер няма ли да каже какво е подписал? Знае ли въобще?!?

Не бе той че нищо не е гледал това е факт, обаче е подписал да не би господарите да го скастрят, че румънците пак са по-напред от нас, щото нали и те са подписали.

Подписването се отлага в ЕС ,а наште управници евроизмикяри начело с пожарникарчето политик подписаха споразумението.Управляващите са жалки и долни човекоподобни същества ,незаслужаващи името българи.

СЕРВИЛНИ КАТО НАШИТЕ! ИЗБИРАТ ПРЕЗИДЕНТ,БЕЗ ДА СА ГО ПОСОЧИЛИ,ПОДПИСВАТ ДЪЛГОСРОЧНИ СПОРАЗУМЕНИЯ БЕЗ ДА СА ГИ ЧЕЛИ И ПИТАЛИ НАРОДА,НЕМА ТАКИВА!!!

Първо да им сложат визи на "тази делегация", както те слагат на нашите. ЕС не изпълнява собствените си разпоредби за реципрочност към Канада и САЩ!

Журналистът който е написал статията да се върне във втори клас и да се научи да пише!

На Валонците трябва да им се построи паметник! Валония спасява Европа!

Отлага се въпреки неистовите усилия на дупедавците ГЕРБерасти!

Че тя и Европа е съгласна само че: "Нека да е ясно, че не съм носител на антиглобализацията. Аз желая да има сделка", посочи Пол Манет в интервю за френския ежедневник "Либерасион", цитирано от агенция Ройтерс. Той обаче подчерта, че съдебната система, създадена специално за решаване на спорове между инвеститори и правителства, би могла да бъдат използвана от големия бизнес да диктува обществения ред. "Бих предпочел този съдебен субект чисто и просто да изчезне от споразумението и ние да разчитаме на нашите съдилища, или най-малкото, ако искаме подобен арбитражен съд, той трябва да предостави гаранции, еквивалентни на вътрешните ни такива", отбеляза премиерът на областта Валония. Пол Манет посочи заложения в CETA механизъм, известен като Разрешаване на спорове инвеститор - държава (ISDS), който позволява на чуждестранните компании да оспорват държавна намеса, като например отчуждаване.

стига либерален социалкомунизъм

няма нужда и ние не ги искаме те са троянския кон на сащ

Кой ни пита нас след като боко дето ''няма никой над него'' си решава собствените проблеми:(((((

да тебе никой не те пита

Канада едва не се разпадна преди десетина години заради квебекците- и още не е съвсем сигурно дали няма да се разпадне, а ЕС е сложно явление, работи с консенсус и демократично- ще се съобразяват малко.

Канада няма да се разпадне, даже ще са по-добре ако Квебек се отдели. Но няма да стане.

Изведнъж се оказва,че Германия има сериозни клаузи в Споразумението СЕТА,с които може да прекрати неговото действие,а и други страни са включили съответни изключения. Докато българското правителство гласува на "ура"подписването на документа.Едва ли някой от тези хора е прочел хилядата страници текст. Върви се към доразсипване на българското селско стопанство и здравето на българските граждани с ГМО продукция.Интересите на българската държава се предават на транснационалните компании.

Един от тъпизмите вътре които боко подписал БЕЗ да знае какво подписва е ч ТРЯБВА да си променим Конституцията за да отговорим на изискванията на канада??Значи когато хората искат да се намалят дебилите НЕ става защото трябва да се пипа Конституцията ма за канада подписва посерко боко???

Каква СЕТА? Те тия хора приеха Изборния Кодекс, дето уж е на чист български, без да са го чели и после искаха да поправят текстове които още не бяха прочели...

Никой не се съмнява че Боко е продажник и предател. И именно затова го назначиха за министър председател.

Ето,че мрачният 27 октомври се превърна в един чудесен ден!Наистина,колко малко ни е необходимо за да се зарадваме!Просто една победа на жителите на тази малка белгийска провинция над мастодонтите на ЕС!

Макар че не се спира, а само се отлага приемането на СЕТА това е все пак нещо. Браво на валонците - единствената нация, която се изправи срещу навлизането на ГМО за разлика от брюкселските зелки и нашите продажници. Бойчето се продаде за едните визи. Национални предатели! ДОЛУ Герб и НИКОГА ПОВЕЧЕ МУТРИ НА ВЛАСТ!

Валония, управлявана от социалисти, и Канада, също управлявана от социалисти, и пак не успяха да се споразумеят. :) :) Правилно се ометоха британците...

Те такива слабоумници подкрепят боко реално..Какво общо има ''социалистите'' когато всичко зависи от човека от ценностите на управляващите.. То и боко се пише ''най големия демократ'' ама ценностите му са единствено собствения му интерес...Няма значение социалист патриот демократ ако вътре по душа са си гнили хора защото едното е идеология а другото е начин на живот

нещо не си разбрал, те са просто маши на големите сили и игри

ТАЙНА,ЧЕ СОЦИАЛИЗЪМЪТ,КАКТО И КАПИТАЛИЗЪМЪТ,СА ДЕЦА НА ЕДНИ И СЪЩИ РОДИТЕЛИ-ЕВРЕЙСКО-МАСОНСКАТА ВЪРХУШКА,КОЯТО УПРАВЛЯВА СВЕТА ОТ СТОТИЦИ ГОДИНИ!!!ТОВА СА ПРОСТО ДВА НАЧИНА ДА СЕ ПРИБИРАТ ЕДНИ ПАРИ ОТ ХОРАТА,ПРЕЗ ОПРЕДЕЛЕНИ ОТРЯЗЪЦИ ОТ ВРЕМЕ,КАТО СЕ РЕДУВАТ!!!

Няма едно изследване, което да не заключава, че Генно Мофифицираните Храни водят до рак и безплодие. А в Канада и Америка Монсанто си издейства да не се отбелязва на етикетите. Искаме здраве, а не визи. И ако давах визи поне нека да са за Малдивите.

Урааааааааааааааа!

След седем години водене на тайни преговори с канадските концерни и картели, корумпираните и декадентни брюкселски бюроклати, пардон, бюрократи, не стигнаха до подписване на СЕТА и тотално се провалиха. И ускориха близкото разпадане на ЕС.

Канадци, дръжте си ГМО-тата за вас. До сега сме оцелели и без вашите визи, ще оцелеем и по-нататък, пък и тези пътувания не са без пари, а както знаем 65% от българите са под границата за бедност, едва оцеляват, а те за визи ми говорят.

НОВИНА!!! ТРЮДО ДА СИ СЕДИ ДОМА И ДА СЕ РАДВА НА МУТИРАЛИТЕ СИ ДЕЧИЦА!!!

няма нужда, те Байер вече купиха Монсанто и така вкараха троянския кон в ЕС. Няма нужда от повече споразумения. Като купят още няколко фирми и сме вътре с двата крака.

Браво на Валония.Не са дупедавци като нас.Закакво са ни тези канадски визи.То всички българи са тръгнали за Канада.То хората нямат гащи и какво да ядът .Не стига че съсипаха гербаджиите здравеопазването да сега да ни отровят с ГМО.Вън табарнаците от Европа.

Денят започва с хубава новина!!!

Б Р А В О !!!

Вавилонци, голямо БРАВО и от мен! Направихте това, което европейците не успяха. Те се огънаха, примириха ... дано промените договора така, че да не се срамуваме и да не се подчиняваме на американците. А най-добре е изобщо да не подписвате - не ми трябват техните визи.

КО РЕЧЕ? ако има променен договор и по-добри условиа ше са само за тех. Б.Борисов го подписа вече за България. И ше се изпълнява ТАКА, КАКТО Е ПОДПИСАН.... САМО СМЪРТ ЗА СЕТА ЧРЕЗ ВАЛОНИА Е СПАСЕНИЕТО.

Даааа.... не вярвах че някъде в ЕС е останала и малко чест и съвест, но това което се случва във Валония ме разубеждава! Валонците спасиха Европа! БРАВО

браво Валонци, ВИЕ ПОБЕДИХТЕ. ПОКЛОН.

Мисля, че на Валония трябва да се наложат демократични санкции заради недемократичното й отношние към демокрацията и свободната търговия.

Интересно какво 40 мил. Канада може да предложи на 500 милионна Европа, и от друга страна какво 500 мил. Европа може да продаде на 40 милиона канадци? Освен да бъде троянски кон на САЩ?Каква е реалната полза от това споразумение за ЕС? Не отложено,а трябва изобщо да бъде отхвърлено!

МАЙКИТЕ В КАНАДА НАД 40 РАЖДАТ ПОВЕЧЕ БЕБЕТА ОТКОЛКОТО ТИНЕЙДЖЪРКИТЕ :)))) ЕГАТИ ОБЩЕСТВОТО :)) More babies born to women over 40 than teenagers: Stats Canada .... И КАТО СТАНЕ НА 20 ГОДИНИ , ДЕЦАТА ТИ ТИ ВИКАТ "БАБО" :))

И защо да не раждат, като средно живеят до 78-80г.? Както се казва, половината живот е пред тях. Друго трябва да ни притеснява: въведеното "сексуално образование" в началните училища от една лизбийка.

Нищо не викат. Като родителите станат стари и не може да се издържат а и да дават пари на децата, които още учат, децата осъждат родителите, вземат им къщата и парите, и ги пращат в старчески дом откъдето щастливите самотни (а може би смотани) майки не могат да излезат. Затуй на запад няма стари хора, които едва ходят по улиците.

Преговорите щяли да продължат и днес.... Аман бе, докога този безпрецедентен натиск на ционистите да наложат своя си "нов световен ред". Кое не им е ясно? НЕ значи НЕ и толкоз! И за слепите и глухите вече този натиск дава ясен сигнал що за "договор" е СЕТА. Ултиматуми, заплахи, извиване на ръце. Това не е договор, това е налагане на еднолична диктатура на шепа милиардери над 500 милиона население на Европа.

ПРОСТО НЕ СА СВИКНАЛИ ДА ГУБЯТ! Не може то така - сделка със оланд, мърморкел и прочее "силини на деня", пропаганден шум ииии ПРОВАЛ! ПРОСТО ЗА УДОВОЛСТВИЕ, А И ЗА СТРАХОПОЧИТАНИЕ У ОСТАНАЛИТЕ провалилата ги гад требва да бъде смачкана. Толкова човешко, толкова отвратително.....

49-ГОДИШНАТА КАНАДСКА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА Elizabeth Tracey Mae Wettlaufer ОБВИНЕНА В 8 ПРЕДУМИШЛЕНИ УБИЙСТВА БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ :))) .... Canadian Nurse accused of killing 8 nursing home residents CNN - 1 day ago ... МНОГО ПСИХАРИ В АМЕРИКА БЕ :))