Йотова призова за спешно свикване на КСНС заради бежанците

Задължително е президентът спешно да свика Консултативния съвет по национална сигурност за мигрантската криза и напрежението по границата и бежанските центрове.

Обратно в новината

Коментари - Йотова призова за спешно свикване на КСНС заради бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е НАИСТИНА ТАКА. ТОВА Е ИЗВЕСТНО НА ВСИЧКИ НАС. НО ОТ КОНСТАТАЦИИ ДО РАЗРЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА ТРЯБВА РЕАЛНО ДЪРЖАВНО РЕШЕНИЕ

КАТО КАКВА ПРИЗОВАВА ЗА "КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ" ПОЗИТАНО СЕ НАСРА С ИЗДИГАНЕТО Й ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ... С КАКВО Е ЗАЛУЖИЛА? ЧЕРВЕН БОКЛУК! И СЕГА ЩЕ ЗАГУБЯТ...ОПОЗОРИХА ГОРКИЯТ ЛЕТЕЦ...И ТОЙ, ЗНАЕ ЛИ С КАКВИ СИ ИМА РАБОТА? ПОЗИТАНО Е КОТИЛОТО НА ОТМИНАЛ ПОЗОР...

Жалко че само от червенушката излизат истините...

Ха нашите "леви" се разтревожили за нелегалната имиграция. Я веднага да им издърпат ушите от ПЕС! Как така ще притесняват новите "европейци" и бъдещ електорат!

Но казва истината. Има ли още българи, които да мислят, че България НЕ е ЗАЛЯТА с емигранти?

е от 5000 мигранти, Гърция от 70 000. Направо няма разлика.

В България ли си? Дека живееш?

А ПОВТАРЯ ИСТИНАТА КАЗАНА ОТ ДРУГИ МНОООГО ПРЕДИ НЕЯ!!! И Я ПОВТАРЯ ЗАЩОТО И НЕЙНАТА КУХА ГЛАВА СХВАНА,ЧЕ ТОВА Е ГОВОРЕНЕТО,КОЕТО Е АКТУАЛНО В МОМЕНТА!

Ще ми обясни ли някой, какво точно иска да каже Йотова със затварянето на границата? Тя и сега не е отворена, или иска и КПП-тата да затвори?

Закрита, но всеки ден я преминава стотици емигранти. А официално залавят десетки?

Предизборно комунистите звучат почити нормални и ни поднасят това,което искаме да чуем.После...е,после е друга работа :-)

Кой е генерал Радев?!Дезертирал от семейството, от жена си, от двете деца Харесал една жена, развел се и я назначил на две щатни длъжности във ВВС, без да има ценз, без да носи пагон. Това жълт сюжет ли е, ровене в мръсното бельо, или симптоматика за моралните му критерии? Дезертирал от Първанов, от учителя си в армията генерал Михо Михов Лансирали го за кандидат-президент, но после се врътнал, предал АБВ и пристанал на конкуренцията от БСП. Искаме ли този мъж за президент?

Е,ЧЕ СОРОСОИДКАТА ЙОТОВА НЯКОЙ Я СЛУША И И ВЕРВА,ЧЕ И РОЖДЕНИЯ ДЕН И ЗНАЕ !!! ДЕМЕНЦИЯ,ДЕМЕНЦИЯ...

В качеството на каква другарката Йотова иска свикване на КСНС? Като евродепутат, или като кандидат-вицепрезидент? Щото и в двете качества тя не може да иска каквото и да е от президента. Свикване на КСНС може да искат лидерите на парламентарните групи. Освен това, къде видя напрежение по границата? Затова ли вчера тарамбуките в Харманли "протестираха спонтанно", за да дадат повод на другарката Йотова да се разквичи още на следващия ден?

Вярно е - Йотова не може да иска. Също както е вярно, че президентът по Закона за КСНС е ДЛЪЖЕН да провежда по едно заседание най-малко на всеки три месеца. Но последното заседание на КСНС е в средата на април. Що ли? А Йотова не "иска" - тя казва "задължително е" да се проведе, журналистите казват "призовава" да се проведе. Има пълно право на тези приказки, както всеки един от нас.

До оня ден не мрънкаха ли другарите, че тарамбуките се изхвърлят през границата веднага щом се заловят, че са я пресекли незаконно? Тогава сме клякали на Турция... Айде преди да поставя искания да седнат и да решат какво в края на краищата искат в БКП (освен изборна победа на всяка цена - не за друго, а просто за да прекъснат серията на Борисов).

Като се съгласявам с кандидат-вицето Йотова за положението с "бежанците" в България, искам да я попитам тя как гласува по бежанските въпроси като депутат от ЕП?! И дали изказа на гласи И в БРЮКСЕЛ всичко това, което заявява в с.Болярово или там си мълча и само гласува "за"?!

"Не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря". Ама защо да се старае повече и да прави нещо реално, като българските риби кълват и на гол бастун - без стръв!

г-жо Йотова ,кой да свика КСНС ? Управляващите се занимават с постановки и пропагандни предизборни обещания,а Плевнелиев е пътник и си търси работно място в ЕС или някоя международна институция,фондация и тем подобни.

другарко Йотова,кога,ще си оплетеш дамаджаната?

ПРАВЯТ ЛАГЕР В ЛЮБИМЕЦ, НАПЪЛНИХА СТРАНАТА ТАЛИНАНИ ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

Лагерът е само в главата на Любимец 15

Ами Цецка Цачева и тя ще бъде назначена от Прокопиев? Както Трайчо Трайков и Плевнелиев в първия кабинет на ГЕРБ

Войната в Афганистан, Близкият Изток и Магреба си върви от бай Тошово време и преди това. Бежанци от там винаги си е имало. Фатик и баща му бяха такива и ДС си ги коткаше. Ма Йотова чак ся се сети за проблема. Докато беше в Европарламента предпочиташе да се занимава с хамсията, ся изведнъж се сети за бежанците. До сега толкова години как па веднъж не и доди на акъла????

Нагла, по-нагла, най-нагла ... безогледно нагла ... БСП лидерка, Нинова, Йотова. Женска градация!!!

Скоро,ще и налеят оцет,май?!...

Освен ,да папка-друго,дали иска,а?А,забравих-може би,иска дървото/Пинокио/,да я почеше по козината....

Спокойно, още 3 седмици и тия циркаджии ще утихнат.

Шилo

Тая наглата, дето се е ояла като бременна въшка в евро-парламента, а все се опитва да ни завлече в орбитата на Русия, някой спомня ли си да е направила нещо за България, ей тъй, от кумова срама, дет' се вика?

Няма да наричаш Фиона нагла, че ще се разправяш мен....Малко "залеби" момичето в ойропарламента, ама кво толкоз...

Шилo

;-)

ЕВРОПАРЛАМЕНТА,ХЕМ НИ ВЛЕЧЕ КЪМ РУСИЯ?! МНОГО МОЛЯ ЗА УТОЧНЕНИЕ: ЕС ОТ РУСИЯ ЛИ Е СЪЗДАДЕН И ДОМИНИРАН?!ИНАЧЕ ДРУГОТО ТИ Е ГОРЕ-ДОЛУ СМИСЛЕНО!!!

Илияно, не си ли чувала че границата е затворена. Пак удари гредата.

В Парламента от БСП отправят остри критики, че турци и бежанци са връщани по бързата процедура. На предизборните среща отправят остри критики, че не са връщани. Мила Родна Партия! Така ми липсваха 2 години лицемерието и мимикрията им.. направо две бюлетини ще пусна, че дано ми стане ежедневие слушането на лъжите им..

ГЕРБ=ПРОКОПИЕВ Защо така се е получило?

За да може да си вземем държавата от ръцете на БКП другарю, за това.

Вечна дружба,защо така ,бе другари?

Самопризнанията на Тиквата , за подреждането на министрите му от ПРОКОПИЕВ са по интересни

Ами чети, щом ти е интересно..Ама няма да намериш Прокопиев назначен за шеф на ДАНС...А Пеевски го назначиха...Знаеш ли кои го назначиха?Не знаеш?Нищо, нищо, запиши си на ръката 13, че трудно помниш

А защо Прокопиев? Нещо делаверка ли е имало там?

13/13 или Любимец 13-все тая...

Радев дава задачи на студентите да бъдат нашата надежда, Йотова като луда гуда ще свиква КСНС. а обикновеният народ ще им плаща превземките и кафето всеки ден! По времето на Бай Тошо повечето комунисти живееха по- скромно, но сега са полудели всичките и то само 27 години по- късно! БСП толкова са с разпасали, че като ги гледа човек и не става ясно за какво точно говорят като се има предвид, че те са партия на едрия капитал, който се издържа от ограбването и бедността на народа.

Забелязали ли сте, че ръководителките от БСП от женски пол имат склонност да се държат като строги господарки?:)) И тази и другата - Курнелия - постоянно издават някакви заповеди, нареждания, команди...:) Жал ми е за мъжлетата им в къщи...сигурно пада голям бой ако не слушат:) хахааххаах

Йотова е журналист. На журналистите работата им е да говорят- тя това и прави - чанка. Ама реалната работа се върши от други. Със същият успех от БСП можеха да сложат Волгин или Виза или Дърева за вице. Обаче един Томислав Дончев без да плямпа много много върши 100 пъти повече работа от тях събрани на куп.

разбира се, ако бяха заложили на Виза, Райчев щеше да им пуска много повече гювеч

Не свикване, ами разформироване трябва...На продажническата групировка БСП, която е готова да хариже част от България на Ердоган..Пък онзи си прави устата..Трябва само един референдум...Тънка тел за продажните рубладжии

Тая пък!!!:))) Нейният рожден ден бил "събрал надеждите и мечтите на хората" :) Хахаха! Много на сериозно сте се взела, госпожо!:) Слезте на земята...то верно, че сте кандидат за вицепрезидент на някакъв шофьор на самолет, ама...кацнете:) Ако не го направите сама, хората ще го направят на 6 ноември със сигурност:)

Всички тези прекрасни приказки ще секнат, в момента, в който БСП и ДПС завземат властта. Ако някой не го знае, и най-вече не е напълно сигурен в това, то значи е живял извън България последните 27 години. Че са лъжци е ясно, но да им вярваш те прави глупак. И това не е пропаганда "ЗА" ГЕРБ.

А верно ли Прокопиев е Шеф на Роско и е имал огромно влияние върху ТИКВАТА?

"А вие защо биете негрите"?

Глупостите на Йотова. Президента няма авторитет,нито правителството,нито една партия, тя ще свиква съвет за КСНС.

Двама Грозни Герберундели са оакали всичко тук.

само един е, ама страда от шизофрения

що само говорят , а нищо не правят

Предизборни пушилки, нищо не се е случило, важно е да плашим хората, да създаваме психоза защото страха е най-лошия съветник. Всеки го знае, а политиците още по-добре.Особено БСП 45 години , гонения за всяко разрлично от партийното мнение. Нищо старо не е забравено. БСП - престъпление, дано да има и наказание, тази партия трябва да бъде изхвърлена от политическия живот на страната, дори и внуците и имат претенции. Да взривяваш цъъркви, каква е разликата с ДАЕШ ?

аве еи идиот, ти ако искаш чакаи първо да се случи да ти цепнат задника в тъмното, пък тогава вземаи мерки. ама задника ти си остава цепнат. имбесил

Аре бе ГЕРБЕРСКАТА Плява. Отивайте да защитавате ТАПЕТ-Чехъла, какво сте си насадили МИРИЗЛИВКИТЕ тука.

НЕ СЕ КОСЕТЕ НА ТАЗИ МОНТАФОНКА. ОЩЕ ДЕСЕТИНА ДНИ, И ЩЕ ПОТЪНЕ В ЗАБВЕНИЕ. СЕГА МУЧИ ЛИ МУЧИ, И ИЗВЕДНЪЖ ТИШИНА !!! ЕЕЕЕЙ, ДА ПИТАМ ???? КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ДУДУКОВИЦА, НАЛИ ЩЕШЕ ДА СТАВА КМЕТИЦА НА СОФИЯ ????? ЧУВАМ, ЧЕ СЕ ИЗЛЕЖАВАЛА В БРЮКСЕЛ. ОЩЕ МАЛКО, И ЩЕ ТРЯБВА ДА НОСИ КРОАСАНИ НА ДУДУКА У ПАНДЕЛАТА, КОЙТО С ЦЕЦО ВАИЛЕВ ГИ ЧАКА БАЯ В СОФИЙСКИЯ !!!!!

Илияна Йотова е родена на 24 октомври 1964 г. Завършва българска и френска филологии в СУ Св. Климент Охридски през 1989 г. Специализира в Националната школа по администрация Франция от 2007 г.[1] и в Центъра по европейски науки, Страсбург [2]. Работи като репортер, редактор, водещ и директор дирекция Новини и актуални предавания в Българската национална телевизия (1991 1997 г.). [1] Владее френски и руски език. [2] {{източникОмъжена, има един син. [2] Депутат в 40-то Народно събрание (2005 2007 г.). Ръководител на Пресцентъра на Висшия съвет на Българската социалистическа партия (ВС на БСП) от 1997 до 2007 г. Член на ВС на БСП (от 2000 г.) Заместник-председател е на Градския съвет на БСП София от януари 2006 г. [3] Председател е на българската делегация в Парламентарната асамблея на франкофонията и заместник-председател на парламентарната делегация в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ)

Питам,тази какво е работила?Разбирам,че е била връзкарка и са и намирали места за седящи.Разбирам,че сме и плащали за да учи.Колко са българите с висше,с владеене на повече,от въпросната другарка,езици,които не могат да си намерят работа и като чистачи.Какво искаш да кажеш с тези сведения?Няма други,тя само знае,тя само може,тя е най-кадърната и трябва да и вярваме безрезервно.В тази партия,по върховете и,духа само вятър и нищо друго.Доказали сте го през дългите години управление!!!

абе йотова ,я се скрии,обикновена говорителка беше...щяла да затваря граници,популизъм-едва ли някой може да ги затвори докато баба ти меркел не разреши,има ли наивници да смятат че нещо зависи от нашите политици...

Е ,друго си е да си бил телохранител и после министър председател ...Йотова е един от активните ни евродепутати .Успех !

кажи като евродепутат с какво е активна-едно нещо само...

Йотова досега беше за круши, сега 10 дена преди изборите се разработи.

Строй сеее! Плевнелиев, вие, по бързо там от канцеларията, по- бързо ги свикайте всичките! Веднага незабавно и изобщо! Всички да идат на незабавна среща на КСНСССС! Понеже възпаленото съзнание на Йотова заблуждало и видяло тревога в истеричните очи на червени бабишкери- Не те гледат тъпо! Всичко идва от нейното съзнание. Вие осъзнавате ли, че има кръгове в България, които водят война с въображаем враг, който не е изстрелял нито един куршум и не е нападнал никого?

Ще сложат мърдата Йотова да прави препитване на всеки мигрант дали бяга от войната или по икономически причини. Тези от БСП винаги са били лъжци, популисти и демагози. За съжаление хората с носталгия по миналото си гласуват за тях каквото и да направят!

Хората с носталгия намаляват по биологични причини. Това им е най-сериозният проблем. Остават циганите (където битката е с ДПС) и лумпените гащници, където се конкурират с Атака. Затова БСП е партия със затихващи функции, колкото и да квичат Нинова и Йотова.

Чехлю: Обиден съм на боко и напук няма да свикам КСНС. Да види той какъв съм корав.

Йотова, бегом да охраняваш границата лично, а другарят Радев да патрулира със самальота във въздуха.