Ген. Радев в СУ: Вие ще изведете България на достойно място

Вие ще изведете България на достойно място в световната политика, икономика, култура. Не се притеснявайте да имате смела позиция, да искате и да променяте.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Радев в СУ: Вие ще изведете България на достойно място | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Политиците и политиката НЯМАТ МЯСТО В АЛМА МАТЕР! Изключение не трябва да се прави за никого! Какво прави Радев в Университета!

За какво точно достойнство говори шофьора на самальот ? Главния дистрибутор на руски самальотни части, автор на множество саботажи на отбраната ни с едничката цел да защити руските интереси. Ако бяхме нормална държава лицето Радев да беше в затвора а не кандидат-президент!

Тази "палачинка" не спира да говори за достойнство, а това вече е нахалство след лупингите му...

Любимо ми е да слушам от някой политик как ще свърша неговата работа! И това ще се случи някой ден! Как не се сети да каже нещо, което е свързано с президентските му функции? Как не го питаха или освиркаха скотоумниците от залата?

Нерде ген. Дьо Гол, нерде о.з. Румен Радев.....!!!!! И само студентите от СУ ли могат да изведат България на достойно място? Ами ти тогава като не си завършил СУ къде се буташ? Всички други ВУЗ-ове значи не подготвят кадри, които да изведат достойно България? Тоя човек, наистина не е лошо да внимава какво приказва...., защото ако не го подкрепя БСП, наистина едва ли ще вземе гласове повече и от Митьо Пищова!!!

КАКЪВ ГЕНЕРАЛ Е СЛЕД КАТО СЕ ПЕНСИОНИРА ВЕЧЕ НЕ Е ГЕНЕРАЛ СЕГА МОЖЕ ДА СИ ЯДЕ 20 000 ХИЛЯДИ ЛЕВА И ДА СИ СПОМНЯ ГЕНЕРАЛСТВАНЕТО БИ ТРЯБВАЛО ЩОМ ТОЛКОВА РАНО ГИ ПЕНСИОНИРАТ ВОЕННИТЕ ДА Е УМОРЕН И ДА СИ ПОЧИВА АМА НЕ, ТОЙ ЩЕ РАБОТИ И ТО МУ СЕ ПРИИСКАЛО ПРЕЗИДЕНТ ДА СТАВА

БЕЛЕЖКА: НЕ 20 000 А 200 000 ХИЛ. МНОГО РАБОТИЛ ЛЕТЯЛ НА ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ ДЕТО ГИ НЯМАМЕ

Стига сте го дъвкали този - просто се учил да лети на американски изтребител, ама видя, че не става и реши "достойно" да се пенсионира... Е, сега безработен ли да стои?

Не знаю ,но защо тоз Чиляк;дженерал; не се доизказва. ;Вие ще изведете България на достойно мягто;--но НАЧЕЛО С НАШАТА ПАРТИЯ БСП у левуново

университетското ръководство е като вашето в училището - все червени запъртъци, точат ли точат от Алма Матер.

Проява на лош вкус и политическа неграмотност е политици или кандидати за такива да натрапват своите звания и титли! Или това да правят журналята. И въобще не е за първи път - Желю Желев непрекъснато го "докторосваха" например. "Генерал" ще наричаш някого в армията или на армейски активности, "професор" - в учебното заведение или на симпозиуми! "Доктор", "архитект", "инженер" и т.н. - при съответните им професионални изяви!

Румен Радев няма шанс. Логиката е проста: София ще гласува за герб. Там са инвестициите там са парите. Пък дори и при равни проценти г-н Цветанов няма да остави нещата в ръцете на случайността. Цачева да и честитим предварително топлото местенце на Плевнелиев.

Аз обещавам на всички цигани от Самоков и региона,че,ако гласуват за ген. Румен Радев ще получават безплатен ток следващите 5 години!!! Кой ще го плаща ли,ами има кой,българите за какво са?!??

Циганите вече са купени от ГЪРБ ! нали виждаш, че вече 8 години не им спират нито каруците по улиците, нито тока, нито помощите, нито кражбите и убийствата .... е сега са избори и е време да върнат жеста ... :)) а за награда ще има по 50 лв. + кебапчета и бира.

Не е вярно това! Сега започнаха да ги учат да си плащат тока и има опити за интеграция,въпреки,че е много трудно да се интегрира тая мъ*ша! Масово им избутаха незаконните постройки и къщи! При БСП само ги галеха и им даваха да си правят,каквото си поискат!!!!!

Хубаво е да знаеш, малоумнико, че циганите са част от коалицията която издига Радева за кандидат президент. Коалицията от която БСП е част и за която ти чинно гласуваш. Та някак жалко изглежда, човек който гласува за коалиция с цигани да ми се дърви за кого гласували циганите...

". . . Вие ще изведете България на достойно място. . . " У нас от седемдесет години се разчита само на висшистите и заради това сме в незавидно положение .Живота го доказа . А преди това се разчиташе на всички !!! По време на войни и нищета България просперира . Имахме индустриалци , търговци , производители , голямата част обикновени хора а не висшисти . В другите държави също е така . Напредват не само висшистите им . Тук обаче държавата зорко следи да не би някой без висше образование да просперира . Ами няма да има прогрес ! ! ! След като разчиташ само на висшистите - какво да кажа . . . ? Не съм чул от такъв човек като генерала да разчита и на останалата част от народа . Старата песен на нов глас . Нека само висшистите да гласуват за него .

"- Страшни диванета са туй учените - зачу се след малко бай Ганьовият глас в съседното отделение; - аз не зная как ги търпят такива на служба! Ама чакай, ще се върне бай ти Ганьо в България, па видя щем кой е кум, кой е сват."

БайГаньо ли да се Завърне ?! - Не, Колега ! - Ни трябва Щастливеца.

Е да, ама Целево-Принуденият Exodus който 'наште' Ни 'осигуриха' - засегна най-вече Хората С Род+Познание. ----- ...коетоИменно Взисква Глобалност на Работните-Ни Групи.

Наистина Радев каго нищо може да стане президент! Атмосферата вътре и вън ГЕРБе ужасна и това не допринася за избора на Ц.Цачева! Преди два дена Борисов призна как са му извивани ръцете от Прокопиев за избора на не съвсем не адекватния Пллевнелиев за президент! Днес слушам унищожителните язвителни коментари на сегашния президент,който макар и завоалирано чисто по медицински обвинява Бборисов в раздвоение т.е. постоянно си менкал настроенията! Бойкоако не сложиш ред в тази разпасана крадлква фирма нареченаГЕРБ ще загубиш!!

Намирам ситуацията у Нас за Притеснителна...

Видяхме ви за 15 години,как изгонихте 3 000 000 българи в чужбина,как давахте пари и права на циганите и направихте да не плащат никакви сметки и да крадат безнаказано!!! За 15 години управление на БСП циганите станаха царе!!! А сега лъжете няколкото студенти в залата,които останаха да ви слушат глупостите и лъжите! Само до преди 2 години при управлението на Олигарски вие биехте точно тези студенти,като дори им пращахте мутри!!! Срещу протестите на българите изпращахте цигани,които насъсквахте срещу собствения си народ!!! Циганите мятаха гюбеци и се канеха на българите,това са вашите избиратели,а не студентите и учещите!!!! БСП организира митинг на Орлов мост заедно с Лютви Местан и ДПС и докарахте 10 000 цигани,а след това вашият Станишев се целуваше с Местан пред всички цигани и пред цяла България! Това сте вие!!! Гласуваш за оз.ген. Радев и получаваш милиардерът Георги Първанов,който беше президент цели 10 години,обещаваше,какво ли не и накрая уреди деца,внуци и пра пра пра внуци да са милионери!!!!! Гласуваш за оз.ген. Радев и получаваш Станишев,Алексей Петров Трактора,една от главите на мафията наречена "Октопода", получаваш Бисер Миланов Петното,Дамбовците,милиардерът Ковачки,който не плаща на работниците си и направи хиляди свой роби,милиардерът Васил Божков - Черепа,получаваш Бат Сали,Пеевски,Доган,Местан,получаваш циганизация,получаваш новини на турски,получаваш бурки,получаваш Олигарски,като някой бъдещ министър,получаваш Мая Манолова,получаваш милионерката КУрнелия Нинова,получаваш шуробаджанащина и всякакви кап*ти в управлението!!!!Само ,като се досети човек,че Ковачки е кукловод на БСП и повече няма,какво да говорим!!!!!

Поздравления за коментара! Подкрепям Ви!!!!!!!!!!!!!!

Страхотно е че след тиква 2 , ще изчезнат десебарките - хлебарки . Никой вече няма да ги приема сериозно.

На благотворителен бал за кампанията си в София Трайков разказал онзи ден вица за деградацията на нацията от бай Ганьо, през бай Тошо, до бай Кой. Е кажете за кой да гласувам ???

Поприплъзвате проТрайчо ли ? ...- ами къде Спа отн. ЮП и Белене ?! ...- Защо мълча След онази 'случка' из Пясъка ?! ...- защо И-до-ДенДнешен Не изясни ЕВНизацийката ?! ...- защо Допусна Схемите с волтаиците и вятърните ?! ...- защо Приплъзна оня Опит 'арендаторите' да решават (а Не Собствениците) ?!

Въпрос, Колеги : - Нова Виденова зима ?

Този тракторист го разхождат като циркова мечка а говори на младите за достойнство.Къде е Вашето достойнство-шофьоре като сте го продали на Москва за шепа рубли които нямат никаква стойност.

В Панорама е трябвало да има дебат между Трайчо Трайков и Румен Радев. Вторият обаче се е отказал.

УЖ ГЕНЕРАЛ СМЕЛЧАГА А ПЪК СЕ УПЛАШИ .....

Битката Радев vs Цецка е като между рока и чалгата. Това е истината. Радев е с смел мъж с рискова професия, Цеца е адвокат (и то завършила РабФак с помощта на БКП). Радев е нормален човек, а Цеца е част от най-гнусното останало от комунизма - некадърен нагаждач, сменил 10 партии БКП, СДС, ГЕРБ.... Цеца не можа да стане кмет на Плевен, въпреки че беше кандидат на ГЕРБ. И дори не беше втора.. беше трета. Просто хората в града явно я знаят що за стока е.

.... шъ смаже, таралежи с гол г*з.... хахахахх

Да Си Се Смазват Наред Всичките 'наште', Колега ! - Писна-ми от Всевъзможни кавъри на ТъпотоКопе...тииит ! Трябват Ни Хора Знаещи-и-Можещи. Петдесетина са Предостатъчно за Цялостното Управление.

Радев президент , прагматик , отговорен , професионалист и още много качества които цялата герберастка шайка не притежава.

Дискретно : - ИЖът Ви дрънчи/дими (Баш кат на мечокаМилиционер от нупагади ;-)

... и у махлата го имаме един такъв прагматик и много отговорен, бай Асан, работи в Чистотата-отлична характеристика, голям работар, бригадир го направиха скоро, чакаме го да се пенсионира, че кУрнелия му е предложила да става президент.....

Значи е станал меринджей..., пардон мениджър на бригадата! Тя КуРнелия на такива само кебапчета и некой лев предизборно дава...!!!

тоя пък тодорживковец, как не му омръзна да пробутва изтъркани шаблони

Тодорживковецът е в Банкя. А магарицата, за която ви каза да гласувате е ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ОТ БКП.

Вижте, Хора.... - Слагайте Кандидатурите ! Тук. Виа БНТ, БНР, БиАй, Енерджи, Вирджин ..и по Всякакъв начин. И ! - да Започваме. Ние. Всички. Заедно.

Не ?! ... Защо НЕ бре ?! - КакИначе я ?

"Балон" , "парашутист"...до където доведе военната авиация до там ще доведе и България. До където ни доведе Първанов до там ще ни доведе и тоя "самолет" Вижте му живота интересува се само от личното благополучие и щастие. Екоист! Не може човек който е предал жена си и децата си и военната авиация сега да спаси България. Вие вярвате ли му българи! Между другово вижте снимки на жена му и новата партньорка и ще видите , че жена му е много по-хубава от тази "бесепарка" която го излъга и приоотка. Жалко за България от такива управници!Гласувайте за патриотите и Каракачанов!

Е да, ама щом е "бесепарка", значи има и пари!

Всичко си Ви Бе типтоп...ама кат флюпнахте туй изкаракачанчване....

Който иска, да му вярва. Аз на натовец и бесепар не вярвам! А и не е ли върховно съчетание? Натовски офицер + хамерикански възпитаник + БСП-ар?!

Бойко,дали купува цигански гласове???със по някой лев,и кибабчета а???

КОЙ докара циганите на митин в София! В противовес на студентските вълнения!

Интересно, някои повярвал ли му е?И колко от тях ще останат тук след дипломирането си?/за анкета преди и след срещата/.

Студентите от клуба благодариха на генерала, че пръв от кандидатите за президент се е отзовал на тяхната покана за кръгла маса. демек да разбирам че другите кандидати няма нужда да идват ?

На Тиквата му трябват Араби, не студенти.

И овчари, вместо програмисти!

Най-краткия виц - Цачева достоен кандидат ! Хахахаха

радев е президент! хахахаххаха

Тоя се прави на Стив Джобс, да ама не, тоя ако не му е написано нещо 2 думи не може да върже нищо свое нищо оригинално.Баналности, с нищо не може да предизвика интерес ,а ка мо ли да ни бъде президент.Ужас.

Тоя си има име бе Прасе Сородоидно Гробарско:)

Ето нещо ОРИГИНАЛНО: ТРИ папи са ме гаЛИЛИ по главата

Радев е интелигентен човек , доказан във сфера в която глупавите умират рано-рано, за разлика от всяка друга сфера и особено в политическата. Не може да говориш по този начин след като има нагледни доказателства за обратното. Няма да ти казвам колко е зле трайчо или цецка , които цял живот са вегитирали в длъжности без един грам отговорност.

Запомнете!!!Ето класацията: Ген-Радев, Калфин, агент Иван, Трайков, Цачева, Марешки, Дончева, Орешарски, ЖГанчев.

...'избори' след 'избори', Ахмак след Ахмак... - и Изведнъж ! - Двустъпковата прокарва Пътя-Ни Пряк .

Защо сте дали само тази снимка,а не дадохте и снимка от залата,да се види,че тя е празна!!! В залата нямаше почти никой,студентите този го отсвириха!!! Наглите БСП-ри имаха наглостта да влязат в СУ,след като само преди няколко години тичаха да бият студентите и им пращаха мутри!!!! Сега трябваше да се случи обратното и оз.ген. Радев да изяде дървото...

Генерал е, пък ще загуби изборите от жена- незавидна, достойна единствено за вицове участ...

Изборите са предрешени! Съгласувано е със САЩ да бъде избран аватар на ген.Бойко Борисов, т.е. Цецка Цачева, която дори и руски език не знае, камо ли английски, френски, или немски!

....и ми се върти единТакъв алтернативен завършек на СУизацийката : - или ЦелевоПодбраните (зззаккичени със значки ДКМС) запяват 'пусть всегда будеть солнце'.... ...илииии - БъдещитеМъдреци подкарват по ДжониРотън (, замервайки-го с бирени капачки...та да Си купи москвичПоне)

Те на вземането са добри.

Защо ние, бе? Ти защо взимаше толкова години по 5 хил лева заплата и накрая сто хиляди лева наведнъж? Това комундетата са пълни гьонсурати...

А... 10 000 , НЕ 200 000 Е ВЗЕЛ НА КУП

Ето класацията: Цачева, Калфин, агент Иван, Трайков, Радев, Марешки, Дончева, Орешарски, ЖГанчев.

Льотчик високо летает, однако низко пропадает...

Радееев, кажи какво ти обеща Борисов миналата година когато си подаваше оставката? Да не би да ти обеща да помогне да станеш президент..май?! Не ми разправяй глупости как си се амбицирал да влезеш в политиката

ЦИРКЪТ ПРОДЪЛЖАВА

Радев, на какво учиш младите българи, да ИСКАТ И ДА ПРОМЕНЯТ! Какво да искат и от кой! Комунистите само това знаете, някой друг да го направи а вие да му го открадните! Те трябва да създават, да произвеждат и да продават!

не забравяй да си платиш данъците като го продадеж защото проблема не е че няма производство а че се не се плащат данъци и е в сивия сектор.

Те да, но не и ти, дженеръл на червендалестите.

Хохот.

да ви се не ВИДЯТ И СТУДЕНТИ............много сте пр..../заради вашите разсъждения затова България на това състояние ПРестанете да се дрогирвате и помислете по различно от това -което прочетох от вашите коментари

Не. Те няма да изведат България никъде. Те сами ще се "изведат" през Терминал 2 и това ще е без значение кой ще стане президент.

ВСЕКИ ДЕН В ДИРА СТАТИЯ ЗА РАДЕВ АБЕ, ХОРА СПРЕТЕ СЕ ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ И ЧЕШМАТА ДА ПУСНА ЩЕ ПОТЕЧЕ ГЕНЕРАЛА АМА ДАЙТЕ ДА ВИДИМ И НОВАТА БУЛКА НА ГЕНЕРАЛА - ПЕНСИОНЕР ГОРКИЯ СЛЕД КАТО СЕ ПЕНСИОНИРАЛ ИСКА КАТО ХОБИ И ДА ПОПРЕЗИДЕНСТВА

Да прокарва нечия, чужда на България политика!

ТВА Е АМЕРИКАНСКИ НОМЕР : ... ПО ДЕМОКРАТСКАТА СИЕНЕН АМЕРИКА 24/7 СОРОСОИДИТЕ ДАВАТ ТРЪМП ... ..... ЩОТО ВЕЩИЦАТА Е СТРЯСКАЩО ОТКАЧЕНА :)))

с Тръмп!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от ЕС, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Дайте ни поне по 50 евра и чакайте!