Още 2 години US самолети няма да пътуват до Крим и Днипро

САЩ удължават с 2 години забраната за полети на американски самолети до международните летища в Симферопол (в Крим) и Днипро (бивш Днепропетровск, в Украйна).

Обратно в новината

Коментари - Още 2 години US самолети няма да пътуват до Крим и Днипро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха това значи че в близките 2 години нямя да има решение на Украинската гражданска война :-(

е и? на кой му дреме вече за тъпите хамериканци и измислените им врагове и конфликти?

на лягане и на ставане го хранят с новини за тежките американски проблеми, защото иначе всичко друго им е наред.

През "Бай ... " им е на руснаците.

Американците много добре знаят, че това едва ли ще впечатли някого. Също така много добре знаят, че Крим е Русия, че референдума е съвсем редовен и че Севастопол е град на руската бойна слава. Не на украйнската. Но с този жест, искат да покажат, че все още нещо зависи от тях. Представям с само американският народ, колко много го интересува Крим дали е в състава на Украйна или на Лусия. Вижте подходящият за случая видеоклип: БАНД ОДЕССА РОМАШКА БЕЛАЯ.

мат'ряла. Сеньоре, сеньоре. Страшна новина, нали? Ей сега ще го преместя. Путин също.

Аз

Как да пътуват до Днипро, като такъв град не съществува. Който не вярва, да опита да си купи в Украйна билет за автобус или за влак до Днипро - учтиво ще му обяснят, че не разбират за какво говори и че не знаят за съществуването на подобен град. Имат билети само до Днепропетровск. Учтиво - само първия път. Ако някой много настоява да ходи в Днипро, току виж отишъл в болницата.

а повечето степни твари все още си говорят за сталин- и ленинград

Аз

Как си говорите във вашето племе не знам.

След две години САЩ ще са взели дали и въобще няма да им е до полети...

Аз

Джими Картър и Джо Лин Търнър ще си посещават кримските имоти с Аерофлот.

Там и да искате да кацнете няма да ви пуснат - не ви щат хората! Единственото което ви остава е пропаганда и пак пропаганда.

странно изказване на фона на фактите, че всяка година от крiйм наш все повече и повече руснаци кандидатстват за зелена карта. рекордът от 2015 е подобрен в края на август 2016.

си изключителен рекрод.По данни на либералният НПО продукт Левада център /антируски/ дори според негово проучване -за последните 10 годин боря на емигриралите от Русия е 0,5 % от населението ,т.е.по-малко от колкото напусналите англичани Англия и напусналите Французи Франция взети заедно.

Путин си разплита чорапите в момента

Таман няма да им ръсят бял прашец отгоре.

а забраната включва ли и радарните и шпионски самолети?

Bключва ги ако пилотите летят без памперси.

Още 2 години психолечение за краварските пилоти защото много се насират като летят по тези места.

браво 112 оправи ми настроението.

а руските пилоти чуят ли Турция и почват да дават извинителни бележки от майките си или да се оправдават, че са настинали.

Като малки деца сте - много сте жалки... освен ако наистина не сте деца:))))))))))))))

Май населението би някакви украински военни, които /като цивилни отпускари/ искали да си купят билети до град "Днипро" миналия месец;-).

Аз

Не ги "би", ами ги бие всеки ден. Буквално всеки ден има по 10на пребити националиста, а много често и убити и осакатени - на 5-6 кретена им отсякоха ръцете заради нацистки татуировки, повечето от участниците в одеското аутодафе вече са на оня свят - кой катастрофирал, кой паднал от високо, а няколко се самообесиха, таквоз... В градския транспорт изхвърлят униформени военни от автобусите и маршрутките - хората не могат да търпят да се возят с тях - много миришат. На ветераните по закон се полагат отстъпки, но на практика никой не им дава такива, а ако много настояват, следва брутален побой - винаги има желаещи да участват.

и след 30 години няма да стъпи краварско хвърчило там.днепроппетровск е руски.

Сигурно и нас са санкционирали, щом единственият полет на американска компания до от Лондон до София се осъществява от Бритиш-а!? А, за да пътуваш до Щатите (все още с виза!!!), трябва са сменяш и самолетите някъде на европейските летища! Така, че на кой му дреме за фиктивни мероприятия!

Направи си авиокомпания, наеми си самолети и лети ако щеш Лондон- Горна Оряховица ;)

До Киев летяха и изнесли тайно нещо, донесено с 4 микробуса, което се предполага, че е златото на Украйна. И войници караха на летището и ги снимаха, нищо че нарушава минското споразумение, да няма чужди войски там.

На кого му пука ...

Ама пътнически,нали? Защото военни разузнаветелни всяка седмица летят в това направление...

Голям праз! Искаха да правят военна база в Крим, ама не им мина номера и сега газ п..каят. Нещастна нация. Всеки беден или необразован руснак поне знае кои са Пушкин и Чехов, н повечето американци от средната класа си нямат хал-хабер кой е Едгар Алан По или Т. Драйзер. Модерни варвари!

Никой прочел и разбрал Толстой не би подкрепил Путин. В Щатите има достатъчно Култура и Изкуство, ако знаеш къде да търсиш.

Налага се да търсиш на определени места изкуство и култура в САЩ? Браво! Право куме в очи. Как Диоген "през деня с фенер"?

Култура и изкуство в САЩ-това нещо е непознато там.Може би отвратителните филми с убийства и изнасилвания и показване на глите дупета-да!

С тези само ли се изчерпват познания ти за американските класици, руско-пойна шушумиго?

Негови познания са по-големи. Лошото ,че американци и тези двамата не ги знаят.

Ти сигурно знаеш и Боб Дилън, а ? И ходиш с "тишъртче" УСА, мизернико! Ползваш американската култура, правнук на турски ратаи.Е, къде може Толстой да се сравнява с Боб Дилън :)

Знаеш ли,че Толстой е бил очарован от идилията в, ,поробените''български села и е имал намерение в , ,поробена''Болгария да прекара остатъка от дните си! А също и си е освободил крепостните селяни които е притежавал в имението си! Така,че ти си слуга на руски крепостни селяни които всички знаем какво направиха и правят в мимента в Донбас и Сирия!

БРЦК

Какво ще прави Путин сега? Цели 2 години ще е лишен от манната небесна наречена ЮЕС Авиейшън. Ужас.

ами и путин ще забрани за още две години храната на руснаците.

Копеуе,Рада как е днес?

Чалма, тази година Русия е производител номер едно на пшеница, на слънчоглед - на 2-ро... Да ти обяснявам ли, че който има зърно - има и хляб, и фураж. Който има фураж - има месо, мляко, масло... Това не ти е полупустинната Турция.

че те руснаците почнаха да изнасят вече храни за Египет,Северна африка и за Азия.Попрочети малко от междунардинте икономически новини.

вече само с руски самолети. И Иран ще им се смее.

ми дай Бог и никъде да не летите!КОЛКО МИРНИ ЖИТЕЛИ СА В ЗЕМЯТА ИЗ ВАШАТА ГНУСНА ПОЛИТИКА

знаеш ли, че най-много руснаци са избити от руснаци?

Е, вие турците сте спецове в избиванията, кланетата, набиването на кол, изгарянията и дрането на живи хора. Знаете ги тези работи.

Руснаците ще си го прехвърлят в другия джоб , че янките не искат да пътуват до Крим и Днепропетровск ! Ние видяхме че янките не искат и в България , така че не е чудна проблема ! Сега се чудят как да ни турят да им подпишем TTIP и да започнат да ни хранят с ГМО продукти защото забраниха да се развива Земнеделието и Животновъдство заради TTIP ! Така че няма голяма полза от техните самолети !

ГМО? С палмово масло от братска Малайзия к'во 'сирене' само майсторят в Раша..

Абе то, още 2 години и US самолети може и доникъде да не пътуват!

Много са тъпи тези кравари. Сега милионите американски туристи които искат да сменят Карибите с невероятните курорти на Крим ,трябва да си удължават полета през Москва или Ростов на Дон и от там по моста с шест платна от материка до острова!!

да ги е канил, не съм чул. Всички знаят, че ФАЩ са престъпници, ама напоследък започнаха да стават и смешници.