В САЩ отказват руски наблюдатели на изборите

Оклахома и още два американски щата са отхвърлили искане на официални руски представители да присъстват в избирателни секции по време на изборите в САЩ на 8.11.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ отказват руски наблюдатели на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е добър довод, в България трябва да въведат същите закони = край на наблюдателите и напълно демократнични ИЗБОРИ.....?

охаааа, ще пада голямо мамене и манипулиране на резултати....проклетници, ще ви видиме краха скоро кръвопийци долни

Голям страх, голямо нещо.

Политическата система на САЩ представлява тоталитарна етнокрация. ШАЛОМ от г-н Ротшилд за г-н Сорос Публикуваната кореспонденция от пощата на Хилари показва, че всяка нейна стъпка е съгласувана с фондацията на Сорос.

А лицемерите искаха американски наблюдатели на българските и руските избори!

Плюйте по САЩ,плюйте по Путин,плюйте по ЕС,плюйте на всичко,то за това само ставате.Учени!Диванета.

това не са избори в САЩ, ами си е чисто шоу и излагане, страна в която има все още расизъм и предаванията на живо се излъчват със закъснения за цензура ... полицията е с картелите ... и местното население е в резервати .... за каква демокрация иде реч.

Ти не си расист, нали? Мразиш расизма и мигрантите, лицемер долен!

Всеки да си знае мястото. Това не е расизъм. Иначе ще настъпи хаос и разруха.

Лошоо! И да откажат ,чукчите- хакерчета ще са в изборните им списъци и секции още от предния ден!

Тва , искане да наблюдеват изборите е голема гъргара на ръшите с каубоите, ба!

Това все едно инженерите на ЛАДА да отидат да консултират Мерцедес да речем!!!

Я прочети пак -внимателно! Чукча само писател, чукча -не читател!?

Мани я Америка, няма демокрация там. Имитация! А пък колко милиони хора избиха по света за последните 100 години! Изроди!

Hе са много,около 40 милиона ,бая зор ще видят докато стигнат милярд пък и може да не им се получи и те да дадат фира 250-300 мил.

Къде е демокрацията - в Русия ли? Кога в Русия е имало демокрация?

много неподходящи кандидат-президенти в САЩ, не са като у нас - разни пищови, шишарки и пр.педофили.

ди се грижи за себе си, за Русия дето официално 1000 долара правят 15 рубли и където само с пистолет може да закараш някои там. ха-ха-ха.

В САЩ отказват (теро-)руски наблюдатели на изборите. В изречението се съдържа и отговора на въпроса, защо ли американците така са решили!

няма по-нагли и по крадвиви от руснаците. Да бе да - искаме да ги проверяваме, а у нас не може. Разбира чужоденци в Русия - няма. Дори нещастни мигранти няма. Предпочитат да ги екзикутират, да се давят, но не и в Русия.

Е за тва ги уяажавам гринговците.Защото са най демократичната страна в света Изборите по презумция са честни и няма защо да наблюдаваш Негрите са лоши и затова ги отстрелваме Индианците са нецивилизовани и затояа са в резевати Носят демокрация навсякъде по света...на върха на щика Ама дойде видовден Имат страшно готин избор за бъдещ президент Избор между двама кукувци

у нас избора е по голям,22 кукувци,нали сме демокрация не като тях

Събуди се и влез в 2016, тоест 21-ви век! Говориш за 17 век Америка!

Опазил Господ ! Само в 21-ви век да не влизаме и споменаваме!?! Амин!

20 милиона руснаци с американски паспорти (избягали оt кукунистическото робство в русия) ще наблюдават и ще гласуват в USA

племеницата на сталин има USA гражхданство и ще гласува в USA

ума, че да ги канят? Щото ония наблюдават и гледат не там, където трябва. Нещо почнаха да пипат много грубо напоследък и направо през просото, хич се не прикриват от кумова срама поне.

чуват ли се... да си буташ носа в чужди сайтове и да ходиш да видиш какъв е резултатът в Америка.. освен това те не допускат НПО на други държави в Русия.

Оклахома и още два американски щата са отказали. А другите приемат. Е, това е демокрацията.

Ми правилно ... там изборите са абсолютно демократични (то си се подразбира) и даже светът няма грам съмнение в това. Както в Австрия - гласуват 150 процента от избирателите и край на сънищата за страна чиста от мигранти.

Селския педерас ПУТКИн за къв се мисли!

За какво ли Путин мисли,простак? Той е най-популярната личност в света.Само едно доказателство, а те са много : той постоянно фигурира в избирателната компания на Трамп и Клинтън. Признат от много западни медии като един от най-влиятелните хора в света.Той има подръжка до 90% от своето население.Той коренно променил ситуация в Сирия,къде-то 40% от територия е освободена и около 700 населени места са се присъединили към мирен план.Ти ли си, един червей, ще говориш за Путин?

Опаааа...глaсят изборна измама

Путин пак ги подхлъзна. На следващите избори в Русия американски наблюдатели ще има само на 8000 км от Русия.

Веднага след изборите Русия ще изрази загриженост за демокрацията в САЩ,и съмнения в честността на избора.

Абсолютно точно! И без грам ирония! Дори не само за Русия, и за слепеца е ясно колко демократични са изборите в САЩ. При това стадо там, колко е лесно! :)

Помниш ли , като избираха Буш младши, какъв демократичен цирк беше с броенето на бюлетините ?

В такъв случай и Русия не трябва да ги пуска. Не разбирам, защо при нас идват тези идиоти? Чудя се кой от двамата ще бъде избран - болнавата Хилари или ненормалния Трамп? Я вижте само как изглежда.

"Не разбирам, защо при нас идват тези идиоти?" За да си проверят инвестициите!

пускаме проруски идиоти на българска територия.

Та краварите много добре знаят манипулациите си за да допуснат някой по умен от тях да ги наблюдава..Та нали те спонсорират фалшификациите на гербомутрите и си назначават подлоги у нас та у тях ли няма да си назначат таквиз

В краварника демокрацията е доста измислена:) Винаги печели кандидата на богатите..А пък бедните да го духат:) Каквото кажат богатите еврейски фамилии-Ротшилд и Рокфелер...Това и става в Говедарника..Факт! Пък балъците нека си вярват, че в Краваристан имало демокрация! Хахахахахха..Дори в България има повече демокрация, отколкото в Краварника!

Когато държавата се управлява от богати хора, допринесли за създаване на богатството си, държавата би трябвало да просперира! Богатият по наследство не е сигурна опция- не е за предпочитане, а бедните управленци са голяма опасност за съществуване на държавата и нацията, те се корумпират веднага, сядайки в креслото на властта!

управлението не е в плокостта богат-беден! Управлението ТРЯБВА да е от умни хора, а не богати на пари или бедни на пари. Сега е така, да - богатите управляват, защото купуват по-бедните избиратели! Демокрацията е най-долното нещо на света! Не може твоят глас да е равен на гласа на манго, който не дава, а само взема! Дори и не взима, а краде! С какво право манго (който е купен най-често) има равен глас с твоя, който плаща данъци, за да хранят манго?

Богатия трябва да се държи далече от властта,защото е егоист,мисли само за собствения си бизнес,той не се чувства част от народа,обществото. Затова сега вървим ккъм убийство на националната държава и абсолютна власт на коропрацията т.е. към фашизъм.

Само, за Кравари и т.н."Демократи" Ти го кръщаваш а Говедото, рупа си пуканки, и, пърди? Лудата крава, г-жа Клиентора Хитлери !

В сензационно интервю със заглавие Моят мъж отдавна не е между живите, публикувано в немския вестник Die Welt, бившата първа дама на Русия Людмила Путина споделя свои интимни преживявания от съвместния им живот с Путин. Репортер на ШОУ избра моменти от него, които публикуваме в превод от руските издания, препечатали интервюто.

Много интелект имате наистина щом шоу четете та се мъчите и като него да ''мислите''

и вие отдавна не сте между живите защото ровите в мръсното бельо на другите и ако ви е хоби поровете в бельото на тиквата-магнолия ,ще се изненадате колко пикантни факти ще намерите.

Западната преса, уви, се е превърнала в буклуджийска яма.Те следват фалшиви сензации, лъжливи съобщения най-вече за Русия и Путин, тъй като те са популярни и интересни за целия свят. Затова не само търсят сензации, а ги измислят за слабо интелигентен читател. Крайната цел е печалба, тъй като не интересно за болшинството на хората да четат сериозни статии и честни анализи. Нужни пърливи истории. А за съпругата на Путин : тя е сериозна, умна и отговорна жена и няма да падне до степен на лека жена и да приказва глупости за своя семеен живот.

Путин не бил Путин значи, а двойник! Изключително мъдро и логично! Така де, нали знаете колко е лесно да се намери двойник, който не само да прилича на Путин, ами и да говори отлично немски, не зле английски, да е с черен пояс по джудо и какво ли не още!

Гор събра повече гласове от Буш, но президент стана Буш поради порочната им система, когато на края решава всичко не масов избирател, а колегия на избирателите от всеки щат. Това се казва демокрация по-американски.Но внушили на целия свят, никой да не съмнява.

Супер! Трябва и ние да я въведем! Поради липсата на щати, ръководството на партията с най-много депутати да определя кой печели изборите. Голям майтап нали!

Не е важно как се правят изборите! Важното е, кой брои бюлетините! А в САЩ те се броят на тъмно, никой да не вижда.

Ти си точно не им трябваш - на братушките. Те не дружат с всеки боклук. Имат достоинство.

Явно в сащ се готвят за "демократични" избори ! Спомняте ли си как дойде на вляст буш-младши за втори път : в щата на брат си при ръчно броене на бюлетините и то с около 500 гласа повече !!! А. какво се замислихте ??

Фащ не искат да им се видят насраните гъзове и за това демокрацията им не позволява това да се случи!!!!!!!!!!!Де гиди мърсоли краварски ,само вие да си врете миризливите зурли в работите на другите народи!!!!!!!!!!!!!!

След мозъчното сътресение на Х.Клинтън през декември 2012, има обосновани подозрения, че тя страда от деменция. Хилъри страда от дефицити на паметта, неконтролирани конвулсии и затъмнено съзнание.

Е кво толкова? Подхлъзнала се в банята, докато прала гащите на президента.

Това при оргазъм ли?

Ясно! Пак ще фалшифицират изборите лудите говеда, за да спечели любимката на еврейското лоби-Килъри Клинтън! Нали тка направиха и с изборите, когато спечели онова тъпо леке-Джордж Буш Младши!

Я кажи нещо и за кагебисткото злобмо леке Путин и демократичните избори в Руската Фашизария. Или искаш да кажеш, че изборите са честни но просто крепостните са зомбирани???

Какво да говоря! Руснаците а и хората по света уважават Путин. Факт! А Обонго кой го уважава? НИКОЙ! Дори в анкетата на списание Тайм бе дало 90% от гласовете на хората за Путин:) Нищо чудно че рейтинга му в Русия е 76-80%, и нищо чудно че печели изборите:) Това не ти е Тропикал Мънки, или неговата подлога- нашата Плевня!

Демокрация е, когато политиците гледат на нас като на заложници и ни дават в ръцете на алчните канадски и американски концерни. А ние имаме само правото на плащаме високите заплати на политиците.

За какви демократични избори в САЩ може да се говори, ако самата система там е порочна. Каквото и да избере народа, в край на сметка всичкото се решава от някаква колегия на избирателите от всека конкретен щат и зависи от техния брой и техните гласове. Нали, е интересно? Изборите не са преки, а значи не са демократични. При това сега в САЩ открито говорят за многодишни нарушения с несъществуващи гласове и други нарушения. Трамп съвсем логично се съмнява в честността на изборите. Отделно абсолютно срамно поведение на кандидатите по време на кампанията.Толкова сексизъм и поливане с мръстотиите един върху друг не сме видели. А от Русия те просто се страхуват - да нямя свидетели.

Защо трибунала в Хага не осъди Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? В следствие на американските бомбардировки? За концлагера Гуантанамо? За расовата дискриминация в Сащ? За поддръжката на убийствения фашистки режим в Куев? За тоталното подслушване и следене на хората в цял свят, включително и на Ангела Меркел? За измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад? За създаването на ИД и въоръжаването и с американско оръжие?

А защо не осъди Международния трибунал и Тони Блеар и Буш заради лъжите им и Гноцид срещу Човечеството защото случаващото се днес се техно дело , хиляди избити , хора без домове и т.н

"ащо трибунала в Хага не осъди Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? " Защото този трибунал ще съди истинските виновници за хилядите избити мирни граждани! Те са известни на всички - Пунит и Асад! Света през последните няколко дни е потресен от техните зверства! Москалската пропаганда няма да оклони вниманието от истинските виновници, колкото и да се напъва!

няма по глупави съждения от твоите... информацията е нещо като изпълнение на Астор... хем знаеш че има номер и хем си мислиш че е истина In a time of universal deceit - telling the truth is a revolutionary act. If you want a vision of the future, imagine a boot stamping on a human face - forever. Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past. кое от горните не е вярно ? ако някой ме убеди... ще го пратя на някой остров за седмица ;)

Трибуналът е създаден от американците.Как ще съдят себе си? Там Карла ден Понто, знаейки за не правосъдните решения на съда решила да обнародва някои безобразия само тогава,когато напуснала работа там.

Милошевич беше оправдан от трибунала в Хага по всички точки. За военните си престъпления в Ирак, Буш и Блеър трябва да лежат по 15 години в килията в Хага, в която лежа и Милошевич.

Американска демокрация в действие. Американската и западната цивилизация излязоха по-фалшиви и от СССР.

Няма такова нещо! А и не може да има нищо по-мрачно от Сатаната! Така, че по-леко със сравненията, особено касаещи днешната РФФ! Руска Фашистка Федерация! РФ^2!

Руснаците ги спукаха от бъзик и тия не се усещат.

+1

Демокрация ама през крив макарон ! Видяхме как е впрегната цялата държавна машина в полза на Клинтън , казаните думи от Тръмп са бял гълъб в това що изклати в Белия дом Клинтън . Демокрация в Америка айде стига...

Не може да научиш крадеца на морал, като го пуснеш в собствената ти къща! Ясно е защо нали?!

Това не е мое....това е Щерев, Лустрацията или Котлето....Толкова им е на тях капацитета.:)

изборите са си на САЩ в САЩ, и това е просто новина за отвличане на вниманието. Плоска и тъпа.Четох заглавието, не ме интересува съдържанието. Има по важни новини,от които зависи не дали ще има журналейки, а дали ще останем на тази територия! Какво ще ядем и как ще ни използват биометричните данни и лечните. Никъде, в друга държава това не е на ниво цял народ

Истински страх в България би предизвикала идеята за предварително гласуване. Съмнително е дали у нас би добило популярност законодателното предложение да гласуваме няколко дни преди изборния ден и бюлетините да седят на отговорно пазене в Арена Армеец. Законите в САЩ обаче позволяват това, а на изборите през 2008 г. две трети от избирателите предпочитат този вариант. Предварителното гласуване обаче крие рискове за подмяна на бюлетините или друга интервенция върху урните. Рискове крие и възможността за гласуване по пощата, което беше сред причините за касирането на президентските избори в Австрия.

Ха,ха,ха.

опитите на сопосоидните тролове да защитават америк.демократ.избори са доста нелепи, особена на фона на разкритията от самите американци как се фалшифицират техните избори!

Понеже онзи клоун, с рижата перука, каза че няма да признае резултата от изборите и еестествено КГБ-ейската провокация да заприлича на истинска, се появява и това голямо желание за руски наблюдатели! С две думи подготвят почата на техния човек да каже: ето защо не допуснаха руските наблюдатели, с една единствена цел - да измамят на изборите, че излъжат, че аз губя! Тия КГБ-ейци не са мръднали през последните 60-70 години и на милиметър в развитието си! И що си мислят, че някой ще им се върже на плоските номера?!

Що, бе?Нали САЩ преподава уроци мо демокрация на целият свят.Нека и руснаците се научат как да правят избори."Да,ама не" както казваше бай Петко ...

Не може да научиш крадеца на морал, като го пуснеш в собствената ти къща! Ясно е защо нали?!

ако четеш амер.медии ще разбереш че самите аериканци знаят и протестират срещу фалшификациите на техните избори. Много невалидни бюлетини, изчезнали, гласували по 2-3 пъти... гласували мъртви души, 140% гласували в едни окръг и т.н.

Москалската пропаганда я знаем как работи! Така, че спести си усилията да ни убеждаваш в небивалици!