Ненчев: Подготвяме дългосрочна гранична военна мисия

Министър Ненчев заяви, че при необходимост в района на държавната граница могат да бъдат предислоцирани в рамките на няколко часа близо 2000 военнослужещи.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев: Подготвяме дългосрочна гранична военна мисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЕАЛНО ВОЕННИТЕ СА ПО-МАЛОБРОЙНИ ОТ МВР ПАДАРИТЕ,КОИТО В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ НЯМА ДА СМОГНАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С ТЕРОРИСТИТЕ"ЗАКОННО" УСТАНОВЕНИ У НАС!!!КОГАТО СЕ ОКОПИТЯТ,ЩЕ СЪЗДАВАТ МАФИОТСКИ СТРУКТУРИ,И МВР-ПАДАРИТЕ ЩЕ СЕ ВИДЯТ В ЧУДО!!!НО ТОГАВА И АРМИЯТА ЩЕ Е БЕЗПОМОЩНА!!!АБСОЛЮТНО НИКАКВО ДОПУСКАНЕ НА ТЕРОРИСТИТЕ НА НАША ТЕРИТОРИЯ!!!

... на този никакво доверие! Преди година и половина щяха да ходят с пецедента и къдравата Сю да свалят Асад в Сирия.... Кречетало-тракторист....

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА !!!

две неща - кльон и АК-47 с бойни патрони, като едно време...

Щом армията е на границата да ни защитава за какво се подготвят тези "бежански центрове" да не би да се играе игричката" 1000 влезли 1 върнат?Струва ми се че някой хора искат добре да усвоят паричките отпуснати за "мигрантите.А как ще стане това? Армията ги посреща и настанява!Тези които вземат тези решения трябва да знаят че всички ще горим във огъня.Защото подпали ли се чергата на един спиране няма!

"Българските граждани" да бъдат спокойни" Казва Ненчев.Нали знаете вица за лудия който все повтарял"аз съм спокоен"Българите ще повярват на тези приказки ако министера не увърта а каже ясно и категорично че на мигрантите няма да позволят да препарат към границата ни!Със всички средства!

Лъжа ,защото Ненчев получава заповедите , не от министър-председателя , а от НПО-та (не -правителствените организаци ) ,които сериозно наливат пари за да изчезне България и бъл. идентичност . Още по-лошото е , че не е само той , а са почти всички министри .

И какво ще правят ? Ще пречат да се влиза в страната? Или просто ще помагат с извозването на нелегално влезлите до най-близките центрове за настаняване ? Щото точно това правят в момента от гранична полиция.

Ненчев, стига празни приказки и обещания за в бъдеще време - ще, ще, ще ... Омръзна ми да слушам и привнесената от САЩ думичка - "предизвикателства"! Ти НЕ ОТГОВАРЯШ адекватно на тези предизвикателства, Ненчев! Кажи на българското общество КОНКРЕТНО КОЛКО незаконно преминаващи вече са в страната??! Колко преминават границата ни НА ДЕН!?! Колко се залавят на македонската/сръбската граница?!? А във вътрешността на страната?!? Защото предотвратяване влизането на 350 души ЗА МЕСЕЦ ми се вижда недостатъчно. Поне кажи срещу тези 350 НЕвлезли, колко са ВЛЕЗЛИТЕ?!? Ненчев, разкарай се, не се справяш!!

Ненчев да изпрати на границата първо военните с пенсии и заплати /3000 лв/, а който не иска дисциплинарно уволнение, т.е без 20 заплати, а не хора да 800 лв.!

Ненчев се подготвя май за дълго да е военен министър. Това късогледство пречи и на други министри. Не разбирате ли, че се изчерпахте и вече сте излишни? Време е да си ходите!

Подготвяме значи. Те емигрантите тръгнаха преди три години, ние още подготвяме. Да отблъснем нападението наРусия, колко време ще се подготвяме?

Потвърждавам - Време е за оставка !!!

Ненчев, ДОКОГА ЩЕ ДРЪНКАШ една и съща песен? През това време, в което все се каниш като турчин на сране, НАПЪЛНИХТЕ Б-я С ТАЯ ИЗМЕТ !!! Дори да ги депортирате ПАК РАЗХОДИТЕ ПО ВАШЕТО БЕЗГРИЖИЕ СА ЗА СМЕТКА НА БЕДНИЯ български данъкоплатец!!!

Повелителя на проститутките пак стреля неподготвен.

Тези 2000 военнослужещи вместо да стоят и да пазят местните хора по един колец на ден да сложат за ограда на 2 м разстояние прави 4000 метра, така че смятайте колко полезна работа могат да свършат

В София вече се разхождат десетина хиляди, какво ли има предвид от това "при необходимост" - сигурно когато станат няколко милиона.

А Главно командващия - президента знае ли ? Той не разрешава с оръжие да смущаваме турците и мигрантите !

Ненчев, моля те, предислоцирай се в Авганистан.

Съвсем на време ,тия дето ги чакате на турската граница вече са в софия и на сръбската граница земнеделецо.Слагай цокалото на гламата и отивай на амбразурата заедно с тиквеника.

Няма нужда да стоят там, за да са спокойни хората, а да не позволяват никакъв емигрант да прониква в страната ни Това искаме

Този перчем за ротационно-запасна служба не е ли чувал?Къщи бол за настаняване на хората. Всеки може да изкара 3 седмици на браздата и да му върви заплатата! От 13-те ви останали милиарда, един ще дадете за спокойствието на хората дето ще го връщат!

Най-опасни за обществото и държавата са работливите простаци,без значение дали са учили за комбайнери или раб-фак.

Въпросът на който Ненчев трябва да отговор е - ще могат ли войниците да стрелят срещу нарушителите, като ги раняват или дори убиват? Това е негово задължение, понеже нали не е професионален военен, а политик.

И като са на границата, какво? Да не са спрели мигрантите? Минават си когато си поискат и където си поискат, най често през скъпата ограда.

Защо трябва да го чакам до Коледа, като зелето готово? Както се повърта в кочината турците превземат България

Пак разбраха последни. Во;лен им каза преди години.

Къде си бе Мокет Миризлив? БЕЗМОТОРЕН САМОЛЕТ на 40 години. НЕГРАМОТЕН, КОЛКОТО ТИКВАТА

НЕНЧЕВ, ИЗЧАКАЙТЕ МАЛКО !!! ПАРАШУТНИЯ ГЕНЕРАЛ ОБЕЩАВА ДА ВЪЗРОДИ АРМИЯТА ( само за казармите ще му трябват около 15милиарда) ДА ПРЕМАХНЕ МОНОПОЛИТЕ, ДА ВЪЗРОДИ СЕЛАТА, ДА ОБРАЗОВА ЦИГАНИТЕ, ДА ВЪРНЕ БЪЛГАРИТЕ, ДА УВЕЛИЧИ РАЖДАНЕТО. В ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ИМА И ЗАКОНИ ЗА ДЕЦАТА, ВЪЗРАСТНИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО, И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ. ЗАТОВА НЕ БЪРЗАЙТЕ, ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ НАПЪВАТ !!!!

Ако ти остане войска Ненчев,че накрая ще избираш казармите ли да пазиш или границата.

тоя е национален предател минимум щот купи двигатели за самолетите от битака ! мястото му е в затвора, естествено !

Да не забравяме и това, че предаде българските разузнавачи.

Тоя ги спира, Борисов ги разселва, Меркел ги призовава, а Путин казва Русия не се нуждае от мюсюлманските малцинства. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние не им даваме никакви специални привилегии. Нито ще се опитваме да променим нашите закони, за да ги нагодим към техните желания, без значение колко гръмко ще се крещи дискриминация:

Брех мама му стара на тия май започна да им просветва и по малко вятър да им вее между ушите ! Навремето когато събориха кльона заявяваха че за нас опасности нямало, и той бил една отживелица, а сега ? Щом и Ненчев говори че съоръжения по границата трябвало на има и били от националната сигурност какво да коментираме, като че ли кльона не беше.Соросоид до соросоида мьйно льо ако не беше тъжно щеше да е смешно.Но Ненчев не казва какво правят нашите военни в Афганистан, и защо не ги връщаме, и чии интереси защитават там, маковите полета ли пазят ???!!!

зеленчукаря ги дрънка такива щото идват избори и му се клати мястото до хранилката. То да осъзнаеш нещо друго, освен инстинкта с лапането, се иска и с какво, а тоя нито съвест, нито мозък има!

Абе много съм наясно със ситуацията нищо че идват избори и какво от това, няма да гудят перукан за прИцидент я ??!!!

Празни приказки. Бил съм граничар. Сега сме разграден двор. С едно изпращане на армейски части, няма да се оправи работата. Ние сме затънали в тинята. Грешна е политиката.

vasil

Кога беше граничар,правилна ли беше политиката?И ако си под 75 годишен- пазили сте от ИЗЛИЗАЩИ.Загражденията бяха наклонени НАВЪТРЕ,към наша територия.

Що бе, аз съм виждал клона и с двойни козирки и към нас и към другата страна...нещо да пишеш по въпроса ?

Ха ха, ей това соросоидните изцепки край нямат- Съоръжението било НАКЛОНЕНО ...към нас...ха ха, е колко да е наклонено, на четири ракии ли да е , и да не може да се държи...ха ха ха ???!!!

С охрана само няма да стане. Ненчев да отива в Израел да моли, за плановете на тяхната ограда, как се прави. От бетон. Това е въпрос на оцеляване.

Защо ли не ти вярвам бе,предател долен.....

Сети се глупавата Мара, да се побара. Идиот до идиота са се подредили в ГЕРБ.

Тъй като на продажните ни и жалки управници, отдавна е ясно, че не може да се разчита. Мисля, че трябва да се обърнем към ловците, най-напред от граничните райони. Просто ни налагат война и не може все да се крием..Убеден съм, че почне ли да се стреля, потока драстично ще намалее, пък било то и със сачми за яребици дори.

Във връзка с това и аз да попитам: Какво пречи в момента доброволци да патрулират по места заедно с граничарите и военните? Желаещи от местните има, защото те искат да опазят домовете и близките си от нашествениците. Ако трябва да се променя някакъв закон за това, тунеядците в парламента да го направят незабавно! Да се използват газ и шокови гранати като в други държави, та да не могат нашествениците да влизат на наша територия, не после да се чудим как да ги връщаме.

Ето това е единствения смислен коментар!!Всичко над него е ...помия!!

АЛО, МАЛОУМНИКО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ МИНАВАТ КАТО НА ПАРАД ОТ ТУРЦИЯ В БЪЛГАРИЯ! НИТО ТЕХНИКАТА ВИ Е ТЕХНИКА, НИТО НЕОБХОДИМИЯ БРОИ ВОЕНОСЛУЖЕЩИ ГО ИМА! ННЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА, КАТО МАГАЛ! ВИЖДАМЕ ГО ПО БРОЯ НА БЕЖАНЦИТЕ, КОИТО ГИ ИМА В БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ СМЕ МАЛЦИНСТВО В СРАВНЕНИЕ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ! КОГО ЛЪЖЕШ ТИ, БЕ!

Решението е само едно. Затваряне на границите на Република България и охраняване на границата по " "стандартите" от 60-70-80 години .

когато няма народ,няма държава,няма и граници ...защо си правите илюзии ???

vasil

Стандартите за охрана на границата точно от 60-те години нататък беше против тия,които искаха да ИЗЛЯЗАТ.Ако е имало влизащи въоръжени антикомунисти,било е до 50 те.Построените през 70-те заграждения бяха наклонени НАВЪТРЕ-да не се ИЗЛИЗА!

Оставка,некадърнико!

Сей земеделецо, сей мини по границата, русофилиите единствени те разбират! Другите сме вече в дефилето около виното и прасето.

Драги приятелю, чел съм доста от коментарите ти. Някои от тях са доста смислени, други - доста просташки. Моля те, бъди по-отговорен и прецизен в речта си. Форумите са място за обмяна на мнения, а не за драскане на глупости.

Време е за оставка !!!

И ТО ВЕДНАГА!!!ВСЯКО ЗАБАВЯНЕ НАНАСЯ ОГРОМНИ ВРЕДИ НА СТРАНАТА!!!

Какво бе селски, да не нападаме Русия пак..а???

Както казаха тези дни от едни по-специални сайтове: До три седмици почва войната..... Та затова е цялата работа.Не става дума за "бежанци".

Хич да не се хабите.Стига само да пуснете амнистия за доброволците.Шпиц командите ще свършат онова за което само говорите и то безплатно.

А, ти, извади ли картофите?