Фарук Бекташ е обявен в Германия за общодържавно издирване

Фарук Бекташ, който уби при катастрофа двама мотористи до Драгоман през юли, е обявен от германските власти за общодържавно издирване.

Обратно в новината

Коментари - Фарук Бекташ е обявен в Германия за общодържавно издирване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да потърси виновните допуснали бягството на убиеца.Това могат ли да направят или не!който го е допуснал да бъде съден и излежи присъдата!

всичко що е престъпник във българия убил, изнасилил, ограбил се настанява във германия и става чист чист като ангелче.БЪлгарските власти да сезират немския посланник със дипломатическо искане за връщането на престъпника!Затова че е убил 2 българи по непредпазливост не заначи че не е престъпник! Той е убиец и трябва да бъде съден по нашите закони!

чета формулировката и не вярвам на очите си:понежие живеел в германия отдавна и понеже ги е убил по непредпазливост не е нужно да бъде задържан?!този човек е избягал от българия нарушаваики домашния арест което е престъпление.тои е знаел че извършва престъпление.без да иска ли е избягал?!след като е избягал и се е укрил да се върне в затвора.българия решава кое е престъпление и кое не е а не германия.да бъде екстрадиран и съден в българия в.в противен случаи да има последствия за българо-германските отношения.

Малко не става ясно този в Германия ли е или не? Как е преминал границата след като е имал забрана и колко и на кого е платил? И още тия там и да го хванат няма да го върнат, както ние 7-ната на Турция. Толерантни са някак си. Остава да го причакаме след година-две пак да тръгне за родината си и ...тогава.

...вие осазнавате ли какви нелепости сте написали бе ....

" уби двама мотористи" "бе пуснат под домашен арест от съда и избяга" "бе издадена и Европейска заповед за арест" "германските власти не смятат за необходимо да бъде задържан" "Българските импотентни органи полагат всички усилия.."

Под натиска на обществените протести,нашенските"компетентни"органи,решиха да го търсят,по Света и у нас.Голям скандал.Но не е за първи път.Явно,не ще да е и за последен. С тези съдии.....и с това Кривосъдие.

Когато не сереш един път както трябва, ще трябва да сереш и втори път , както тпябва. Като изтърваха питомното, сега гонят дивото със западен вятър. Тази прукорорка да влезе в затвора на негово място.

на територията на Германия,значи е там. Друг въпрос е какво означава,че ще искат неговото съгласие за да го предадат на България. Ей това да ми обяснят.

Че германците не искат,да го връщат,а?И плюхте,плюхте,а накрая,се ...оляхте!...

Все някой друг ни е виновен! Българското кривораздаване има вина и само то! Защо го пуснаха, а не го задържаха в ареста? Сега на българите все някой друг им е виновен... Безмозъчни същества!

меркел обича турски се.с ,затова ще си го задържи при нея .

фарук е във филма под прикритие истанбул гиди. пореден гаф на съдиите,но сега гафа плъзна по еуропата

TIREX

а той си е в турция и никой там не го търси и няма да го докарат в булгаристан.

Госпожо Бъчварова, кога ще въведете на пуснатите под гаранция да се поставят гривни за проследяване ? Или ние на триците сме скъпи ,а на брашното евтини/няма пари за гривни ,а трошим пари за издирване/ Който не върши това което трябва гони Михаля !Търсети го сега в Европа и Турция.

Съдията който го е пуснал не е виновен ? Този съдия е знаел че турчина ще се скрие и умишлено го е пуснал за добри пари ! Адвоката за добри пари ги е научил как да постъпят ! Да се осъдят Съдията и Адвоката за умишлено освобождение на престъпник ! ДАНС е на ДПС нали така казаха , значи няма да го търсят защото е турчин !

Щом уважаваните Немци не искат да го предадат на нашето правосъдие ,то Нашите органи /като престъпник / да го докарат с лепенки на устата в един голям чувал !!! Ще се съди справедливо и за това ,че е избягал от България с което признава ,че е виновен !!!

Кога най-накрая ще уволнят някой съдия за даден домашен арест на подобни случаи? Неведнъж виновникът-чужденец(турчин) избягва от страната и следващия път пак следва отсъждане на домашен арест "защото няма вероятност лицето да избяга или да се укрие".

Отходници,като ви беше в правомощията защо го изтървахте.Платете сега на скърбящите наследници от застраховката на анадолскя керванджия по немските стандарти-нали сме в ЕС!?както те ни дерат и ние да се възползваме от правото! Или паричките отиват на едно и също място и презастрахователя е един и същ!

Това патронната на Боцито да му го причини , не мое да бъде.

В случая, медиите не са виновни - те самоцитираха оная гъска (да ме простят гъските!) Бъчварова. Това, че тя не знае на кой свят се намира е друга тема.

"Яжте" сега една германска "точност" и спазване на "принципи", гарнирани с небивали обяснения от "безкомпромисния" и "спазващ принципите независим и справедлив германски съд"!! Добър апетит батковци и продължете в форума с кавалите за "германската неповторимост" и "съвършеност"..... Събуждате ли се вече,или да извикаме дьо МАМАН, да каже нещо?:):))))))))))

Нещата може да се навържат по следния начин: Немците заявяват, че е образувана процедура чрез която турчинът е призован за изслушване и след това съд ще вземе решение дали да го депортира у нас. Редно е българската прокуратура да сведе доказателство пред немския съд, че турският гражданин е нарушил определение му режим и следва да бъде задържан при всяко положение. При това положение е редно Бъчварова да осигури доказателства вместо да бърза да се съгласява.

Българските абсолютно некадърни да защитават интереса на народа си ... Защото са продажни и за затвора до един ...

Медийна война на пеевските и соц медии става страшна. Какво писахте преди малко какво пишете сега. Като не ви е срам

Нали друго лъгахте само преди два часа?

-Ама тя електричката не ходи до Смолян....... -оди, оди, оня се обади и вече оди.....

тази болната министърка не е ли чувала за присъда в отсъствие на подсъдим. ама тя си е свикнал а да се върти на пета, да се моли и да чака началнико. .. Затриха ни тез дебили...

Вярното заглавие на вашия материал е : "Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова - лъже. Фарук Бекташ е обявен в Германия за общодържавно издирване." - предвид развитието по темата и информацията в предишния материал - е ясно защо!

Значи излиза, че социоложката Бъчварова излъга най-нагло. Отново. Има добър учител.

Според мен не е излъгала. Толкова е била запозната със случая, но по стар навик е решила да се покаже компетентна пред журналистите. Номерът не мина. Стана смешна и си навлече справедливия гняв на суверена.

Няма ли най-сетне да се потърси отговорност от съдията, който е освободил от ареста този Фарук. До кога съдиите няма да поемат отговорност за решенията си?