Протестиращи у нас: Където минат мигранти, трева не никне

На протест срещу вълната от нелегални имигранти у нас се вдигнаха жители на няколко български града.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи у нас: Където минат мигранти, трева не никне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...А КЪДЕТО МИНЕ БОКО ТИКВАТА И ВЪЗДУХ НЕ ОСТАВА.....ТОЙ ВИ ПИЕ КРЪВТА, А ВИЕ МУ СЕ ГЪЗИТЕ.

не са идиоти. Протестиращите са пълни идиоти!

В Петък бях на пазара Г.Кирков в центъра на София там видях около 10 души от емигрантите,попитах ги как са и да ли са добре.За моя приятна изненада те искали да си ходят,но Българските власти не ги пускали,което ме навежда на мисалта,че управляващите взимат пари от ЕС за сметка на БЪЛГАРИТЕ!

Бежанците са хора бе, идиоти! Да ви пикам на пършивата трева и тръните, и кретенщината безгранична. Вие сте дъното бе, калта на човечеството сте ! Идиоти!

Ами не, не са хора! Просто ти си наивна и неинформирана!

ТИ КОЛКО БЕЖАНЦИ ОБГРИЖИ,МА?! ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН?! ТЪПА АКЦИЯ СИ ПОДЕЛА !!!

ИНФОРМИРАЙ СЕ КАКВО ТЕЗИ"ХОРА"ПРИЧИНЯВАТ НА СИРИЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ!!!У НАС НЯМА СИРИЙСКИ БЕЖАНЦИ!!!ТУК СЕ СЪХРАНЯВАТ БОЙЦИТЕ ОТ"ИД",ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПИРОВКА,ЗАКЛЕЙМЕНА ЗА ТАКАВА И ОТ ООН!!!

Тепърва ще видим кон боб яде ли. Дотук нищо не беше.

пускат си боклуците в краката докато ядат в парка вдигат страшен шум говорят високо държат се надменно изобщо нямат идея за култура и уважение употребяват алкохол представят се от германия и и оставят купища боклук след себе си

не ,на простотиите на българоруската мафия! наи сетне да ги прогоним и изолираме за да спасим здравата част от българия и да не гангренясва икономиката от тяхното зловредо влияние! дано да се намери разумен политик като немският конрад аденауер и да възроди българия от щетите на българските комунистически диктатори,прикрити под всякакви цветове!време е!

Г-н Премиер, то бива КЛАНЯНЕ пред ЕДНА КУХА ЛЕЙКА, то бива лизане на подметките на тая откачалка, НО КОГАТО личният Ви интерес да си другарувате и да Ви гали по тиквата една Меркелка И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА ПРИЕМАТЕ от името на народа ЕДНИ АГРЕСОРИ, ДА ПРОДАВАТЕ пак за личен интерес Б-я на тая откачалка, ТОГАВА СТЕ НА ТЯСНО вече и ще ви е все по-тясно в Родината ни!!! КОЛКО СА АГРЕСОРИТЕ - НЕЗАКОННО ПРИЕТИ НАШЕСТВЕНИЦИ в Б-я, кажете точната бройка и КОГА ЩЕ СЕ ДЕПОРТИРАТ ТЕЗИ ГОВЕДА от Б-я? Както е ясно НЯМАТЕ НАМЕРЕНИЕ ДА ИЗГОНИТЕ ХРАНТУТНИЦИТЕ или те са изгодни ЗА ВАША СМЕТКА??? Вие НИКОГА НЯМАТЕ ДОБЛЕСТТА И ТОПКИТЕ НА ОРБАН, няма и да ги имате, защото се ОБОГАТЯВАТ определени кръгове В ИМЕТО НА далаверата ви и РИСКУВАТЕ ЖИВОТА на нацията и сигурността в държавата ни, ПФУууу...

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! НИЩО НЕ Е ЗАГУБЕНО В ЧАЛГА, ВСЕ ОЩЕ ИМА МОМЦИ ЮНАЦИ, И ДЕВОЙКИ ОБИЧАЩИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

От ЕС са ни приготвили само 700 000, по веднъж да се изпикаят и ще ни удавят и момци и юнаци и невести злочести!

Това с тревата си е в нашия химн на "Левски"! Барем си платете неустойка за авторско право, поне козирката да си сложим, че вали. А мигрантите може да бъдат събрани на стадиончето в Б. градина - и без друго е ничие и не се ползва вече от прошляци!

Хайде стига! Нали стената беше готова. Какво се мотаят още. Нарочно бавят нещата. От къде влиза тези навлеци. От 50 км не построена стена? Че 50 км се пазят чудесно с група военни. Както едно време. Струва ми се че просто приемат мигранти, зад гърба на населението.

ПРИЕМАТ МИГРАНТИ!!! Всичко се урежда посредством фирми,финансирани от Саудитска Арабия. Те уреждат храната,транспорта и прочее спомоществователства. Обаче ДРУГ казва-толкова за Германия,толкова за Франция,толкова за Унгария,толкова за България! Не е ясно с каква цел...

Е как не е ясно с каква цел?! Това са спящи клетки и единственото нещо, което ни спасява от най-страшното, е че ние сме им аварийният изход, ако ги подгонят и не искат допълнително да си усложнят отстъплението. Това не означава, че някой издуханяк няма да реши на своя глава да става "мъченик". Колкото повече пускаме, толкова по-голяма е вероятността такъв да се намърда тук, ако вече не е...

М-да-а-а ,вече стана кристално ясно за какво беше приета България в НАТО и ЕС,като трябва да се подчертае , че приемането в НАТО беше необходимото и достатъчно условие за приемането в съюза.Не съм сигурен ,че финландия ,швеция ,Австрия са членове на НАТО.Просто на България е определена някаква периферна функция като авант пост за съсредоточаване на натовски воиски и техника.Същевременно тя/България/ трябва да служи като филтър и зона за задържане на всякакв вид мигранти.След подходяща селекция ,тези ,които имат някаква икономическа и образователна стойност заминават на запад , а у нас остават тези с квалификация и образование на питекантропи , които за първи път виждат маса и столове и душ.Предполагам ,че ще ни подхвърлят някакви дребни финансови трохи ,за да задържаме тези мигранти у нас, а предателските правителства ,като настоящето ще излизат пред камерите ,за да се бият в гърдите и да ни обясняват какви благинки са извоювали за народа.А истината е съвсем друга,просто в очите на нашите европейски "приятели",ние сме един народ ,който може лесно и безболезнено да се жертвува, но виж територията му може да се окаже много ценна

предателите,начело с б.б и р.бъч....

до стената или на кордата ??

европейсите граждани трябва да бъдат информирани, че след като платиха от джобовете им политическите идиоти от Европейския парламент милиарди на турция (с малка буква) и после платиха милиони на България за ограда на границата, ефектът от похарчените ни пари е НУЛЕВ. Тия, които плащат ли са идиоти или тия , които прибират милиардите и милионите с измама, без да правят в замяна нищо, са мафиотски престъпници???? На това трябва да отговорят от евопейския парламент, ако може да излезе някакъв звук от гърлата им там, стиснати от американските долари, запушили устите и умовете им....

събота и неделя протести в софия,поне 100 000 да сме !!! тази вечер в 17 ч.,елате с всичките си приятели ,на Лъвов мост !

И македонците излезнаха по- решителни от хас- пуснаха сълзотвирен газ, за да прогонят мигрантите. Мигрантите са като опасните скакалци- за тях трябват сигурни препарати- ние суверенна държава ли сме или разграден двор, та никой няма респект към нашата граница. Обгазявайте, гърмете ги, пъдете ги и ще ви имат уважението.

какви глупости сънувате бе , а Тиквун и компания как ще си въртят далаверата - някой въобще може ли да си представи за какви пари става въпрос ???

пак цъфнала. Намирам за безотговорно и престъпно премиерът да тактисва на отговорни постове абсолютно неподходящи хора. За него може да е добре, че така им запушва устата, но за държавата това е много порочна практика. Ако иска да им докаже че за нищо не стават, не е задължително да ги назначава. Да беше потърсил грамотни хора. Да не се сърди на никого като го сгромолясаме.

Пазители или регистратори на орки се изпращат на границата? С политиката която провежда това васално правителство, България е на път да изчезне от картата на света. Осъзнайте се докато е време!!!

Всичко, хиляда келеша, които не знаят какво и защо искат но пък, повтарят каквото им кажат.

май ти си от тия, дето повтарят каквото им кажат, а протестиращите алармират точно срещу всички като тебе

ако българските власти наистина лъжат и не се справят с контрола по границите на България, тогава това трябва да е отнесе от протестиращите граждани директно към Европейския съюз и всички по-честни и независими европейси медии със всички доказателства за реалните размери на емигранското нашествие и последиците от него в пограничните райони в БГ и обирите на къщи там. Все пак ние и цяла Европа платихме милиарди от бюджетите си на Турция, а сега се оказваме обрани от Турция и заляти и обрани и от емигранти.

Защо "ако"? Но ако все пак сте прав в съмнението можем да допуснем, че всъщност българските власти СЕ СПРАВЯТ, и то МНОГО ДОБРЕ с мигрантския поток. Получават похвално потупване по рамото от шизофреничната баба меркел, а също набъбват банковите им сметки от добре организирания трафик. Двата заека - с един куршум.

Смешното е, че преди няколко години когато англичаните бяха срещу отварянето на границите си за българи и румънци, всички в България мрънкаха срещу дискриминацията. А сега като не им изнася, защото няколко стотин имигранти дошли. Егати простия народ

"Протестиращи искат стена на границата с Турция" Стена, ограда с ел.ток, минно поле и картечари, които да оправят нарушителите на държавната граница. Има си ГКПП от където може да се влиза в България, ако не са талибани и муджахидини. Незаконно влезлите им се дава право на избор: разстрел на място или да се връщат там от където идват.

Защо чакате още-не виждате ли какво става .Затворете границата.Използувайте стоп патрони-използувайте вода,газ но спрете таз война НЯМА ВРЕМЕ

Протестирайте си, искайте си ама бат ви боко продължава да си подписва вазжни за българите и България неща БЕЗ да се допита защото въобще не му дреме от протести ама ако заиграят тоягите какъвто си е страхливец ''каратиста'' от клуб Нешев моментално ще ни освободи от присъствието си защото си е страхливец

АЛООооо журналистчетата, когато ЛЪЖЕТЕ за бройката, не помисляте ли, че ИМА ПРИСЪСТВАЩИ, които ще опровергаят ЛЪЖАТА ви, нещастници - продажни гъзове!!! Протестиращите в София бяха повече от 1200 човека, НО ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ПРОТЕСТ ЩЕ ДОКАЗВА ВСЕ ПОВЕЧЕ, че българите НЯМА ДА СЕ ПРИМИРЯВАТ с нахлуването на хрантутници-нашественици-терористи, незаконно пребиваващи, които НЕЗНАЙНО ЗАЩО, КОЙ И КАК ДОПУСКА ДА НАХЛУВАТ в Б-я и ДА НИ ЛЪЖАТ ВСЕКИ ДЕН, ЧЕ ГРАНИЦАТА Е СИГУРНА!!! НАСТОЯВАМЕ ЗА ОТГОВОРИ ОТ Правителството!!! ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ по въпросите с бежанците!!! НАРОДЕеее ДА СЕ ОБЕДЕНИМ И ДА СЪБИРАМЕ ПОДПИСКИ ЗА РЕФЕРНДУМ: " Искаме ли НАТРАПНИЦИ -мюсюлмани- терористи на бълг. територия? Съгласни ли сте българи ДА ГИ ХРАНТУТИЕ и ОБГРИЖВАТЕ за ваша сметка?"

Журналистите пак ми се струва, че изпълняват поръчка на СИКаджията? РАЗБЕРЕТЕ, ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ, ЧЕ ДОКАТО ОСИГУРЯВАТЕ МЕДИЕН КОМФОРТ НА ВЛАСТИМАЩИТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, ТЕ ПРОДАВАТ ВАС И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА ВИ!

Кога медиите са казвали истината за протести против демагогията на боко???А вижте как ще ги удвоят утроят учетворят,,,,,ако някой излезне макар и срещу заплащане в герберомутренска защита..

И аз не искам имигранти в България,но си мисля с какво нашенци виснали на врата на социалните системи на Германия,Англия и Белгия примерно са по добри от тях. Спомнете си град Гент в Белгия. И тези които искат по добра охрана на границата, дали биха подкрепили възстановяването на наборната военна служба? Пред монитора всички сме патриоти иначе никакви ни няма.

не знам на някой нашенец в европа да му превеждат по 600 евро на дебитна карта без да работи

Чети повече колега. Преди няколко месеца имаше публикации как български граждани регистрират фирми в чужбина, след седмица ги обявяват във фалит и получават обезщетения за безработица. Повтарям, че и аз не искам мигранти в България, но и тия които напуснаха страната ни не са по добри. И едните и другите са икономически емигранти тръгнали да търсят по-добър живот там където другите народи са си го изградили сами.

че тези протести са предизборни пропагандни изяви на патриотарите-рубладжии.

не,не,очевидното е ,че в България 99% са страхливи и продажни ,за тях България е стока,с която могат да се разделят ,гнус и пълен ! Няма никаква разлика между роми и българи!ако ромите знаеха да четат щяха да идат да пазят границата ,вместо да чукат клавиатурите .

ердоган изпраща талибаните всеки ден с хиляда-две ,управляващите тук и в брюксел потриват мръсни ръце ,защото разбраха,че у нас хората нямат намерение да защитават нито род ,нито Родина ...племето ,начело с предателския си вожд продължава да се самоунищожава .запитайте се,дали имате нещо общо с Левски,Ботев ,Караджата и хилядите Българи ,дали живота си ,за да не бъдем турци днес ?Вие не храните род и Родина ,а българоеврейскотурска мафия,която мисли само за себе си и от 72 години не успяхте да го проумеете ....затова сме я докарали дотук !!!

Какви 400 души бре, Дир!? Бяхме над хиляда човека, да не кажа и повече! Егати цензурата! И какво печелите като омаловажавате протеста? Чакате да станем Косово ли??

ПРОТЕСТИ ВСЕКИ ДЕН! ПРОТЕСТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА! Само така ще се чуе ГЛАСА на народа! И НА ПОЛИТИЦИТЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАБРАНИ, да ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА, БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВЪПРОСИ, КОИТО КАСАЯТ НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ и за ПРИШЪЛЦИ, които ДА СА ХРАНТУТЕНИ от този народ !!! НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА НИ НАТРАПВА ДА ОБГРИЖВАМЕ ТЕРОРИСТИ!!! ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА, НАРОДЕееее, СЪБУДИ СЕ !

вслушайте се в дост. казва ви истината, както и Мелиха. няма смисъл да се повтаряме. всичко е ръцете на големите сили-Америка, Русия,Турция. историята се повтаря и трябва да се примирите/примириме с всичко случващо се. бъдете толерантни към тях(чужденците идващи от...), не вярвам, а и няма как всички да са престъпници...в бг- няма раждаемост, няма икономика, селата и градовете се обезлюдяват. лесно е да се отървеш, ако не желаеш (да съжителстваш с хората бягащи от войната)... Терминал 1, приятели, НО... там се работи много яко, а не както в бг, да ходиш по митинги и да ти плащат партиите... айде останете със здраве и събирайте пари. в края на 2017 година границите за КАНАДА са отворени... Попътен вятър на всички заминаващи, ама там има много неща, които трябва да се спазват-правила,дисциплина,работа по 12-14-16 и повече дори часове и ако искаш да спестиш някое евро, паунд, работиш на едно, две дори и три места... животът ти минава в пътувания и спане в превозните средства. имаш квартира наета, но я ползваш на един - два - три месеца веднъж... много са случаите... а и спят в една стая по 10 човека на земята(лазят те насекоми, плъхове..., за да спестят пари от наеми, защото тук ако имаш жилище, там го нямаш, а и данъците не са никак малко...

Ей предател, който и да си, който и да ти плаща (или си безгръбначна мърша по рождение или за пари), ние българите няма да дадем земята си на отпадъка, който искате да ни натресете! Ще ви изринем. Скоро.

Когато надуеш кавала ще ти стане мило за родната земя е ще разбереш че не всичко е любов и пари.

се е преекспонират, но е хубаво да има протести за да има баланс. А истината винаги е някъде по средата. Вярно е, че богатите северни европейски държави се препълниха с мигранти и сега искат Гърция и България да станат буферни държави като Турция и да ни напълнят с бежански лагери. Това не трябва да се позволява. Но решението не е да се строят стени, което между другото е много скъпо и отнема много време. Просто трябва да се пресече престъпния бизнес на каналджиите и да се пазят по-добре границите. Това няма стане с протести. Докато населението на Бг мизерства винаги ще има хора, които ще са готови за 500-600 евро да прекарват емигранти през границата. Да не говорим, че приходите от този бизнес явно отиват и към джобовете на хора на по-високи постове от местната власт, митници, гранична полиция и др. държавни органи. Иначе гледам се пишат всякакви глупости как мигрантите ограбвали местното население...какво местно население. 99 % от пишещите тези глупости изобщо не са стъпвали в Странджанско-Сакарския район, който е тотално обезлюден. Преди 30 години по времената на соц-а бай Тошовото правителство издаде специално постановление за подпомагане на млади български семейства, които решат да се заселят там. Цялата програма беше пълен провал, а сега нещата са много по-зле. Аз съм от Странджанския край - там население почти не е останало, особено в пограничните райони.

Да се направи първо бежански лагер в Банкя и след това, ако Шефът е доволен, на други места.

Брадатите маймуни и колячи не са ви проблем? Споко, скоро ще почнат да ви посещават и по домовете. Тук вече си има 1 милион кафяви. Това е най ромлянската държава в европа.

Да приемаме нашествениците, но разхода за всеки един да не надхвърля минималната пенсия в България или да бъдат хранени с порциона за болниците в страната.

Истерията, свързана с мигрантите, беше предизвикана и развита от правителството на Борисов. Едва ли бившият охранител го е направил нарочно. Той не би нарушил съзнателно интересите на своите господари от чужбина. Просто глупавата Мутра реши, че така може да прикрие голия си задник след екстрадирането на турчина Бююк. В резултат Борисов създаде нов международен проблем и продължава да задълбава в същия дух.

Не е възможно да си толкова прост изменник !!! Такива като теб трябва веднага да се смачкат ,като бръмбар !!! Но по - добре е да си сложиш въжето и да приключиш с предателската участ !!!!!!

Можеше да дойдеш вчера и да го кажеш на протеста, а не да се правиш на нинджа зад клавиатурата.

Защо Снайпера да е предател? Кого предава? Или така си използвате думата първосигнално, без да и знаете съдъжанието, за благозвучие. Аз предатели виждам единствено сред редиците на хулещите го.

Соросоидите продадоха цялата държава заради едни грандове и милиони. Обричат България на гибел като допуснаха мигранти да налазват. Мигрантите в лагери от затворен тип, соросоидите в Сибир да строят тръбите до Китай!!!

Аз се сещам само за един конкретен предател, който взема решения и приема постановления за заселване на бежанци. Соросоидите само създават фон, но не вземат решения.

black_mask79@abv.bg

Те върнаха този предател на власт. От една ракия са!

и соросоидите и путинофилите като теб са си все предатели на българщината. Ако не беше интернет, никой нямаше да ги знае и едните и другите. Такива като теб и като тях само осират темите и докарват целия дебат до една и съща точка: кой е по-по-най - САЩ или Русия. Я си преброй постовете, жалка отрепка, 1/4 от всички мнения под темата са простотии изписани от теб. Ако изобщо ти е познато чувството срам ще спреш да пишеш повече под тази тема.

black_mask79@abv.bg

Не защитавам чужд интерес, а моя-българския, та не знам какво си фантазираш?!?!

аз бих перефразирал-там,където владее българската мафия от диктаторският преход -терва не никне! от марс се вижда!ето наи просто бетонираното черноморие и имoтите им! да не би са ги купили по честен начин или имат златен рудник!

Що не хванеш влака момче и право в Русия ??? Тук нямаш работа да мърсиш въздуха !!! Изнасяй се докато е време !!!!

Ако отида до Русия с влак, ще докарам танковете да прочистя с руско оръжие всичката продажна соросоидна сган. Сигурен съм, че доста руснаци ще се натоварят с мен в обратна посока. Аз съм българин тъпак и живея в България. Ако имаш симпатия към пакистанци и афганистанци, заминавай. Никой не те спира.

ще те чакаме със хляб и сол на българската граница,начело със волен сидеров,и военните му другари от бившата диктаторска армия!

ако отиде във русия ще е дриплио,и може да умре от студ и глад.

този да не е самоубиец,че иска да ходи във русия!-виж по е вероятно да отиде във посока гемания,великобритания,сащ,където също искат и другите нормални човешки същества!

Силно се съмнявам вече да са много гледачите на болни дедовци и берачите на ягоди... Щото в посочените държави друго няма какво да им се предложи... Това е свят построен от тях за самите тях! И това за сметка на другите около ТЯХ!!!

Към 10 часа изпълзяха предателите и платените клакьори! И как само си служат с едни и същи цитати, без грам творчесво! И много интересно обобщават, че който си защитава Родината от нашественици е русофил? Аз доколкото си спомням комунистите бяха най-правоверните интернационалисти!

Защитават си субсидиите, защото вече ще се отглеждат мигранти, а не картофи. За това ще плаща ЕС! Ама няма да се получи!

Много нинджи зад клавиатурите, а 1000 души се събрахме. Останалите къде бяха?! Аз ще ви кажа, повечето се уплашиха и не дойдоха да не им се случи нещо. Други киснеха по терасите. Трети си пиеха питието. Четвърти чукаха... и други ден ще се изсипят мангалите у домовете ви и ще правят и те всичко това, но за ваша сметка. Стойте си още у дома и си фантазирайте, че руското посолство плаща и разни парти...

шепа психопати печелят каквото болната им дъша желае-внимание.

ТЕЗИ КРИМИНАЛНИ РУСОСИФИЛИСТИЦИ ЩО НЕ ИДАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ ПРЕД РУСКОТО ПОСОЛСТВО ????? Ватенките целенасочено прогонват сирийците от домовете им !!!!!

А пък сирийците са ти по голям проблем от иракците и афганците! Съотносително сирийците са 5% от навлеците. Кво казваме за останалите? Зер те идват от демократични страни...Скоро хем демократизирани!

Стотина тъпанари искали...Сигурно половината им приятели и роднини са се изсипали на главите на англичани и германци...Много просто добиче е Ганьо, затова и е последен скъсаняк...Не разбра, че бежанците с въжета не можеш ги задържа в този бантустан, който фалира на всеки 10 години и , където дебили газаят хора по тротоари

Не желая въобще тази паплач оттук да минава,не ми дреме къде отива и дали се задържа! То е като да пуснеш цигани да ти минават през двора! Ще ги пуснеш ли ТИ ЛИЧНО?! Щото аз не...

''Къщата ми'' е собственост на мошеници-крадци-тъпанари, като Гриша Ганчев, Гергов и Ковачи и това ми е по-голям проблем..Хич не ми дреме, кой щял да мине през такъв бардак

Бой по тези изроди - русосифилистици !!! Да се оставят гладни само на вода за три дни да разберат ,какво е да си без дом и храна !!! РАЗБИРА СЕ НЕРЕДОВНИТЕ МИГРОНТИ ВЕДНАГА ДА СЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНО !!!!!

Не разбрах тези мигрОнти КОЙ ще ги върне?! Ти може би ще си станеш от компютъра?? Или ще чакаш някой швейцарец,германец или белгиец да ти свърши работата?

Винаги съм се чудела що за двукраки, (а в доста случаи четирикраки) духовни гномове и безпринципни нищожества обитават България и Балканския полуостров... Сърцето ми е опустошено, душата низвергната, мислите накъсано-амбивалентни!!! Какви стени ще издигате, окаяни твари? Не ви ли стигат бетонно-железните стени в дебелите ви кратуни? Живеем в 21 век - епохата на глобализация, толерантност, сливане на модели, хора, а защо не , поетично изказано - на умове, аури, та дори на семенни течности?! В огнищата на цивилицията рушат стени, Берлинската стена биде монументално с трясък съборена, граници падат, предстои подписването на нечувано изгодните споразумения със САЩ и Канада - ТПТИ и СЕТА, а вие искате отново да се обградите със стени и да изградите НОВ затвор, в който да вегетирате като низвергнато-безпринципно-антидуховни кенгура!!! Мигрантите са едно безценно богатство, един скъпоценен дар свише, който трябва да поемем изцяло до дъно и да се отблагодарим подобаващо! Вие не си знаете интереса - вместо да се радвате, че козите пътеки са станали на магистрали, вие брутално негодувате. Та магистрилите са приоритет на Бойко - колко милиарди и време беше нужно за построяването им? Ето, сега ви ги предоставят наготово, а вие пак вилнеете и замяргате сакрално-религиозни храмове с гнусни пиратки, изпаднали във вербални вакханалии и оргии!!! Спрете с отровния си шизофренизъм!!! Да живее глобализираният свят и здравословно-актуалната мешавица между хуманоидните твари , представители на хомосапиенс!

Ей малоумник, ние не сме четвърта икономика или първа като САЩ и Германия, разбра ли? Първо да си подредим държавата, да изхвърлим всичката паплач от НС, люстрация и като забогатеем може да си внесем мигранти, но да си ги подбираме. Аз лично искам да си внеса 2 филипнки като италианците, една да ми мие задника, друга готви, трета масажи... ама нема кинти, чат ли си?!?!?! Аре сега философствай некъде другаде.

ооо, Мелиха, къде се загуби откачалко

Лумпените защо не искат стена и с границата с Гърция, и от там идват бежанци.

Ми ти като си умник да беше дошъл да кажеш мнение бе тъпанар. До високо говорителя всеки имаше достъп. На никой не беше отказано да изложи мнение. Къде беше ти вчера бе нещастник? Знаеш ли колко хубаво беше от Халите до Лъвов Мост без тази сган?!?! Хайде отиди сега и виж какво е...

Лумпените искат стена само на границата с Турция ! Къде е логиката лумпенска ?.

400 човека? Че то на една циганска сватба или на мач от окръжните групи се събират повече!

То затова сме на тоя хал... Българина реагира само когато на него му запари под задника. Кога е у комшията или у съседен град-дреме му...

Постоянно идваха хора. Аз като научих за протеста докато стигна вече беше на Халите. Така, че може да са броили при църквата, но бяхме поне над 1000 души. Въпреки това прекалено малко за проблем който засяга всички ни. Трябваше минимум да сме 10 000 души.

Значи от двумилионна София сте се преброили лумпените - около 1000 души по твои думи и около 400 души според пресата.