Русия продължава примирието в Алепо и в събота

Хуманитарната пауза в сирийския град Алепо е продължена с още един ден и ще действа от 8 да 19 ч. на 22 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Русия продължава примирието в Алепо и в събота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русите спряха, защото им свършиха и птроните, и снарядите...всичко! Сега чакат ръждясалите корита от северния флот да им докара боеприпаси, но не се знае след колко месеца

Самолетоносача заминава там на тренировка,не ги мислете рашите,те са преживели не една голяма война и национални катастрофи.Да му мислят манговците в Алепо и Мосул,вече са разбрали че шиш кебапа им е гаранте и живи от там няма да излязат и откачат очаквайки края.Никой нормален и не си мисли че такива отпадъци ако ги пожалиш,утрешния ден няма да направят нов проблем,така че огънят решава.И за дълговете руски не ги мислете,скоро като опукат де що мърда,ще си пуснат тръбичките с газ и нефт и банкното броячките.Те се бият и решават проблеми,ние спим като омагьосани и надуваме бахура.

А бе, самолетоносачът руски пуши като парен влак. Да не е на дърва и въглища?

На руснаците ще им е все по трудно и накрая невъзможно да крепят марионетката си Асад. Скоро сирийците ще се освободят от руския сатрап

Някои квичат тоыа значи че плановете им се провалят

Кузнецов пристига по море с армада, за да унищожи всички джжипове на терористите които не са терористи от ИД с любезното съдействие на руските региони. Днес руските региони са задлъжнели с 3 трилиона рубли, на държавата, търговските банки и чужди финансови организации. Те продължават да залагат собствеността си и бъдещи реколти и продукция за свежи пари с които да плащат заплати.

Ще успее ли огневата мощ на Кузнецов да уцели врабче в Сирия?

Ако не се повреди по пътя и да се наложи да го теглят с буксири, както се е случвало с руските военни кораби, Кузнецов има достатъчно огнева мощ да се справи с 10 танка и всички джипове на - терористите, джихадистите, мюслитата, чалмите, и други противници на сакралната ценност на Русия - четирибуквието на Ассад. Ние сме приготвили пуканките и сме добре заредени с тях за да ни стигнат чак до трибунала.

Руснаците изчакват американските инструктори на ИДИЛ да се изтеглят от Алепо. Ако не искат ...тяхна работа. След това започва руската канонада

200 главорези и танкове. Отлична новина. Палубната авиация на Адмирал Кузнецов ще има по кого да тренира...

БРАТУШКИТЕ ВИНАГИ СА ПРОЯВЯВАЛИ ОГРОМНА СЛАВЯНСКА ДОБРОНАМЕРЕНОСТ,СРЕЩУ КОЯТО СА СРЕЩАЛИ ТОТАЛНО ЛУКАВСТВО!!!НА ВОЙНА,КАТО НА ВОЙНА!!!ВРАГЪТ ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖАВА ДО КРАЙ!!!КОЙТО ИМА ПРОБЛЕМ ДА СДАВА ОРЪЖИЕТО И ДА СЕ ПРЕДАВА!!!

Ръшите нито за секунда не требва да спират офанзивата!!! Какви цивилни жертви, за които западняците ореваха светъ, бе? Та тва е войнъ! Ревът, щото Асадчо като помете там Анус Сра и амерканчетата немат друга сила пешаци, които да фърлат срещу Асад!! Е, нека си ревът като млада вдовица за ...деверъ си!?

ДИР,защо не продължите темата с белгийските самолети,които нанесоха удари и убиха мирни жители? Име сериозно развитие там.Русия предаде абсолютни доказателства и пълна времева графика от излитането до връщането на тези самолети.Защото новините по темата са политически некоректни ли ?

Белгийците продължават да отричат, въпреки доказателствата. Не били техни самолети. Може би следващия път трябва да им предложат самолетни отломки за разпознаване...

ха ха ха ..ще има .. ще има....

Кой стъпи на килимчето? Русия и Асад, които се съгласиха на примирие и го удължават или Западните политици преследващи военни и пропагандни цели? Руските военни специалисти в Алепо усилено работят за подготовката на финалната офанзива на града, бе постигнат и положителен информационно- пропаганден ефект - въпреки западната пропаганда и нещо говоренето на западните политици. В играта на печелене на време Русия печели стратегическо военно и информационно предимство, докато Запада се компрометира с връзките си и подкрепата за ислямистите. Утре вероятно руската флотилия ще навлезе в Ламанш и е малко вероятно поради тази причина да се водят в Сирия активни действия от руска страна. Ако Запада предприеме провокации - ще стане наистина горещо!

мракобесие! Долу руските ръце от Сирия! Избиха маса арабски народ, избиха невинни дечица и техните майки, бомбардират болници и жилищни сгради. До кога? Трибунал за руските военнопрестъпници - това ги чака. То и на Милошевич не му се вярваше, ама се обеси в килията след присъдата.

Що си се разпенявил така!? Араби и ..народ - нещо не ми се вързват!

Русия прави всичко възможно да смаже ИДИЛ.Опитва се да опази мирното население само че на ястребите от Пентагона това не им изнася.При предишното прекратяване на огъня те избиха невинни хора а хвърлиха вината върху Русия.Те създадоха терористите и ги подкрепятТе не могат да съществуват,ако не съсипват държави и не убиват невинни хораМръсни агресори .Сега ще убиват и европейците чрез СЕТА и ТПТИ

Ми нека Джихади Джотата си поемат малко дъх, да прочетат някоя друга молитва към Аллах..Че скоро ще имат свиждане с него:) Че когато руския флот, начело с ядрения ракетен крайцер Петър Велики, и авионосеца Кузнецов с ескорта от разрушители Удалой и Современии пристигне в Тартус в Сирия.. Подкрепени от китайския самолетоносач Ляонин с неговия ескорт..Тогава вече песента на малките джихадисчета от ИДИЛ и Ал Кайда в Алепо, ще бъде напълно изпята! :) И дори лудите крави, няма да могат да помогнат на протежетата си!

"Хуманитарната пауза" между "хуманитарни" руски бобмардировки. Егати цинизма...

Реформаторски спам.

А ако бомбите бяха американски, тогава нямаше да е спам, а? Ей, т'ва руските тролове май ви избират с конкурс за анти интелигентност.

Изгледах брифинга, генерала каза още: Вчера са обстрелвани хуманитарните коридори и има убити и ранени. Също така Ахрар аш-Шам са екзекутирали 14 човека , представители на местната власт, които са приканвали цивилните да напуснат обсадата по хуманитарните коридори.

Не ме интересува дали САЩ Русия или Франция ще смачка джагалите.Писна ми вие да се карате и биете в гьрдите кои е по-наи наи а мрьсните джагали да се разхождат в центьра на София.Писна ми от хора които не им пука за бьлгарите и гледат с безразличие как опипват бьлгарки.Ватници ли са или миризливи американци--по-важното е тая мрьсна напаст да бьде спряна с общи сили.

Кой ги прати тези? Кой ги пусна,храни, и заселва в Европа? Не войната в Сирия е причината.

недей така, за русия, путин и ватниците или само добро или нищо

но късокракият иска да руши България. А САЩ ни помагат и станаха втора Родина на над 2 000 000 българи! Всъщност къде е България? Май повечето свестни българи са в САЩ. Ние, техните родители, баби и дядовци подкрепяме САЩ!

Сам Акаш Щастие! - САЩ

Чакайте само "Адмирала" да до стигне до бреговете на Сирия и ще видите примирие. Само още няколко месеца потрайте, после ще си говорим.

Путин отдавна не наш президент. Повече руси не любят его. Он окончит как Горбачов нейде за рубежом. Мой брат погиб в Сирий. За какое дело? Ето дело не нашее!

Ха,ха,ха менте рускиня ли си имаме вече?!

Да, определено е менте :) Това, което се опитва да представи като лош Български с руски акцент е някаква шльокавица :) Залагам, че това е дебел плешив чичка, нарекъл себе си 'Ксения' и троли за кинти :)

Абе, Догане, що се занимаваш с глупости а не си в джамията? Не чу ли ходжата да пее? Ако искаш да си упражняваш руският, тука не е мястото!

Ха ха ха. И използваш книжовната руска дума "нейде". :))))

Ох , за малко да ме убиеш от смях. Ако пък изкараш и нещо на арабски, цена нямаш.:D

Нито си Ксения, нито си наред с главата си.Научи руски или поне български,дура набитая.

на ватниците им спретнаха втори Афганистан. Жалко за обикновените руснаци трябва да изгладуват и тази война.

Нека никой не се заблуждава, че руските и китайските лидери наричат врага "партньори". Разбира се, те не могат публично да ги нарекат дебили, въпреки че Сергей Лавров веднъж не издържа И ти си от класа.

Фъшкиите са изтрепали с бомби в Мосул над 100 човека, повечето жени и деца. Това им е в кръвта рпо рлождение. Така изклаха и обраха коренния народ на Америка. Нито един американец няма нотариален акт от прадядовците си за закупена земя от индианци. Като ми покажат такъв за 1 м2 тогава ще ги заобичам хайдуците

в пясъците и измъкване няма. Сега врещи за примирие, но никой не го бръсне за сливок.

Абу Бекар лежа 8 г. в Гуантанамо. Въоръжиха терористите, обучиха ги. Тежкото оръжие е американско, а руското е произведено в Източна Европа, вкл. България.Джихадистите обстрелват хуманитарните коридори и не дават гражданите да напускат Алепо, в противен случай руснаците ще оставят от тях само пепел ,както и е нужно

Хубаво де! Нали целта е да се изнесат децата старците и жените оттам. Защо оон-не не предприеме нещо? Да изпратят хора там докато трае примирието и да помагат. Ако има такива представители ,то тогава джихадистите там няма да смеят да разстрелват цивилни,които искат да се махат. А сега трепят наред цивилни и ги използват за да се прикриват.

Защото западните дипломати в ООН, както и ЗАПАДНИЯТ СВЯТ, ПОДДЪРЖАТ ТЕРОРИСТИТЕ ...

Че руснаците с тези бомбардировки по какво се отличават от терористите?

На Рашка май и свършиха парите, бомбите и куража, че обяви примирие :)))) Тя така направи и в Афганистан. Нападнаха Афганистан, одрискаха до ушите и се изнесоха на подскоци от там, после СССР(Раша) обявих миролюбива политика :))) Същото става сега и в Сирия

Петък е, не замина ли на село?

а бе що дрискаш по кофите на хората в столипиново,не разбра ли че там няма центове за глупаци

Русия продължава примирието! Кога Сирия стана провинция на Русия! Май наближава нов Афганистан, след като опълченците започнаха да получават "Стингери"! Така започна краха на СССР в Афганистан, Путлер съвсем е изкукал!

1 . " ... бунтовниците са струпали 1200 души с танкове". 2. " ... наброяваща над 1200 души, сред които и около 30 терориста камикадзе". Е, определете се най-накрая, "бунтовници" ли са или "терористи камикадзе"?! Или от американското посолство не са ви го превели нормално?!

защо в мосул няма примирие,а само затъване в пясъците,защото там са великите краварски войски,те винаги затъват,след няколко дни се очаква голямото сороско виене,поради виенето на краварското ооне,щото ще има бая инструктори под егидата на оон избити от правителствените сили в сирия,и оон ще учи солфеж за флейта

Преводачите пак лъжат биомасата. Началникът на главното оперативно управление на руския генщаб Сергей Рудской използва думичката БОЕВИК, която от руски се превежда като "Наемен убиец", а не "Бунтовник" ...

Боевик е боец.

Да имаш да вземаш ...