МВР: Берлин ни отказа Фарук Бекташ. Обвинението: Няма отказ

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова съобщи, че Германия е отказала да екстрадира турчина Фарук Бекташ, който уби семейство мотористи край Драгоман.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Берлин ни отказа Фарук Бекташ. Обвинението: Няма отказ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставка на Бъчварова - колко пъти грябва да се провали, че да си подаде оставката?

И пак лъжи,другари-товарищи!...

Бъчварова, това е много глупаво което казваш. Граничи с глупост, как може дори да си помислиш да го кажеш?

Хаус в министерството НА ПАДАРИТЕ на простия и машата му Р. Бъчвичкова.

Значи като поиска Ердоган гюленистите превратаджии и ние- готово комшу, буюрунус, а като трябва те да съдействат - айде, гяури сиктир! Така се гради национално достойнство....като сме мърши никой не ни е крив...

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА МАФИЯТА,НЕ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА!!!ЗАЩО ДА ИМ ДАВАМЕ ВЛАСТТА???

Съдийката се казва Недялка. Полуграмотна,самонадеяна,некомпетентна, с голямо самочувствие без покригие.За жалост,прекалено много като нея има в съда.Може би за това Темида се изобразява с превръзка на очите,т.е. кьорава.

А на съдийката кой,кога ще и потърси отговорност? Или ще я повишат и ще и вдигнат заплатата?

И като бъде съден задочно, задочно ли ще си излежи присъдата?

Като ви казвам, че германците подкрепят турците, на някои хич не им се вярва, но пък е поучително да се знае като факт. Интересно е,че министър Бъчварова веднага се съгласява да приеме всичко, па ако ще и да е незаконно или скандално отношение на немците. Чудя се как е възможно един министър да е толкова покорен? Турчинът е извършил престъпление по непредпазливост и е убил двама души. Как е възможно немците да не допускат да бъде съден в България? ако имат предвид протестите на тъпите мотористи , които свиркаха пред посолството вместо пред ВКП и това е за тяхна поука.

да сумаризираме за Бъчи и Боце: - бездействие и покровителство на турски убийци - факт. - устройване и изхранване на стотици хиляди чалми по нашите деде - факт. Какво още чакаме!?!

Сумаризираме?! Може би искаш да кажеш "да обобщим"? Ако все пак държиш да употребиш чуждица, думата е "да резюмираме". Първо учи български, после се изхождай.

"Не смятам, че Германия може да има спекулация или игра с който и да било. Те имат някакви аргументи, които аз не знам. Това е фактът. Ние приемаме тяхната позиция", каза още Бъчварова. Какви аргументи може да има ние екстрадираме към Турция по политически обвинения а сега един, който е избягал от домашен арест, извършил убийство Бъчварова ни казва ,че неможело да го върнем. Това неможе да е позиция на министъра ни и той да е ОК.

Бъчвето предава на Турция немедлено и без да чака съда да се произнесе за виновност на турските противници на Ердоган и очаква Германия да взема глупави решения за екстрадиране на доказан престъпник.Глупостта е патент на Бъчвето.Бойкоооо ????

Бъчварова да не се прави на ощипана. Много добре знае или ако не знае още по-зле за нея. Щом Германия не иска да ни го върне значи той е техен вербуван шпиьонин попаднал случайно в тази ситуация. Бойко да го поиска. Нали много се обичат с Меркел.

Срам!!! Какво означава, че приемат да не го върнат?! За пореден път се убеждавам, че нямаме държава и правителство! Явно отношенията на Боко с Меркел са по-важни от живота на българските граждани! Срам!!!

мисля и за децата стана ясно е пълна некадърница! Ако има още някой сляп за това ето: "Те имат някакви аргументи, които аз не знам. Това е факта"... еми аланкооглу, да беше си направила труда да вгиднеш телефона и да разбереш какви са им аргументите, може и да сте забравили да преведете заповедта като ви знам какви сте.

гоууеем смех!! а боцето как върна турчина поискал дори закрила, защото беше политически преследван на ердоганя, хахаха....

Нормално, в МВР няма кадърни юристи и кой знае каква молба на развален немски са написали 'дайте ни Фарук' без нито едно доказателство, или са пропуснали някой документ и т.н. Изобщо в МВР почти няма кадърни хора, пълно е с наркоманизирани чалгари с БМВ-та, жените на началниците са на бюро, а младите офицери са такива, защото са връзкари и някой роднина тъп пенсионер началник ги е уредил, иначе щяха да са общи работници..

хахаха най-точното определение за МВР, няма нужда от повече обяснения....

"Да тръгнем да го търсим из Европа ли? Ако бяхме Израел в чувал да го бяхме донесли!!!!!

Мърша

Ако беше моето дете щях да го намеря в Германия, да произнеса присъдата и да я изпълня и да чакам да видя германския съд дали ще ме върне в България!!! Надявам се близките на потърпевшите да постъпят по подобен начин. Всеки който си мисли, че може да избегне възмездие за деянието си трябва да бъде наказан по един или друг начин. Точка! Нали така действа в момента и международнотго право!

Дано никога да не е твоето нито на който и да е друг дете!! Не се поставяйте на мястото на хора загубили близки за съжаление аз съм го изпитвал ... Болката от загубата е по-силна от желанието за мъст... След това се обвиняваш че не си го ликвидирал и така ....

Дано ама така го чувствам и така го пиша! Да не говорим, че в живота такива неща се случват и когато няма справедливост от съда - сам си я търсиш. До човека е ... Съд който е справедлив само към париимащите не е моят съд! Точка

Какво означава приемаме германското решение???!!! Ако германско семейство беше убито в Германия от турчин и турчина беше избягал в България. Ако БГ правителство откаже да го върне, едва ли германците щяха да приемат нашето решение така спокойно. Нито имаме държава нито имаме правителство. Това не е и смешка, това е пародия на смешка.

Ех какъв страх, Ердоган какво ще каже. Гяурите хора ли са или дивеч.

Ти си за посмешище и както всеки избор на Борисов до сега си пълен провал! Махни се сама защото не заслужаваш дори и съжаление! Кажи същото и на колежката Цачева!!!

Що за МАЛОУМЕН министър, да не знае защо германците отказват екстрадиране??? Не знаем защо, ама приемаме... ИДИОТИ!!!

Дигат цигарите и парното!

Тъй като политиците когато са пък и когато не са на власт не носят никаква отговорност е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО да не попадат случайни некадърни и бавноразвиващи се хора в управлението защото последиците са ктастрофални. За съжаление герб е наситена с такива индивиди. Това е накакъв изключителен кошмар от който се надявам скоро да се събудя....

Кажи един адекватен министър от последните 30 години БЕ. Ми те всичките са като навързани свински черва и не им пука за хората. Такива са и директорите в големите компании. Такива са и кметовете на големите градове.

Довиждане!

Браво на Германия и немското правосъдия. И тия ще раздават квалификации на българското правосъдие, ще ни търсят сметка и ще се предлагат като пример за подражание. При такива очеизбождащи факти! Следващият път, когато еврогейовете започнат да се изказват за българското правосъдие, една майна още в самото начало.

Бъчварова, кой е по-глупав сега? Българите, че предадоха незабавно хора, поискали от нас политическо убежище или немците, че не ни пращат престъпник убиец?

След като е пуснат на свобода от български съд как точно очаквате да го върне някой в България???? А първо напсувайте яко съдията ,който го е пуснал и после немските власти!!!!

Не е пуснат на свобода, а оставен под домашен арест, който не е спазил и аз не виждам защо не се води максимално бързо следствието и делото за да го осъдят? А децата на загиналите в това време могат да си имат претенция към неговия застраховател на база отсъдената вина на турчина. А с парите може пък да намерят как да постигнат и реална справедливост, като си наемат не българската държава, а някой по-така сръчен.

Ok но на практика е пуснат на свобода ако беше в ареста можеше и да е осъден вече а иначе съм с две ръце ЗА варианта за "по-сръчен" , даже бих го спонсорирал!

И да не би неговият застраховател да плати нещо?! А затворът къде отива?! Българският съдия е бил мотивиран недвусмислено! Дано нагови близки да получат същата съдба за да разбере за какво става въпрос!

На таз ''министърка'' като й чета изказванията и ми се повръща...ама съвсем честно. Все едно слушам някоя чистачка дето се оправдава че не си е свършила работата.... толково ниско не съм вярвал че може да свали нивото на министър....

Е нищо ново с най-слабите министри в историята! Нямам търпение да дойдат изборите!!!

Оставка на тая неадекватна женица.

Не женицата от МВР е пуснала турчина на свобода и нейната вина може да е такава, че като министър не предложи изменение на законите по такъв начин, че убийците на пътя да ги задържат задължително и следствието да е максимално бързо.

ЕС не екстрадира убийци.... ЕС не екстрадира терористи.... на това се вика "евро-солидарност"!

а други му викат "евроГейски ценности"!

Руските гейове по-мъжествени ли са от еврогейовете??? Едва ли ....

Жалка бабичка! Достойна за тиквеното управление. Срам за България!

коя от двете баби? Бъчи или Мути? ))))))))))

Значи ние сме длъжни да предаваме Гюленистите на Турция ,а те на нас ни отказват съдействие. И на това герберите му казват независима държавна принципна позиция.ПРЕДАТЕЛИИИИИИИ

Тая е бетер прословувата Калина от едно време. Оная поне не се навираше из пресата, докато това умира да влезе в небрано лозо.

СЛУШАХ КОМЕНТАРА НА БЪЧВАРОВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, АБСОЛЮТНО КУХА ЛЕЙКА Е, ДАЖЕ И БАБИЧКА ОТ СЕЛО С ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЩЕШЕ ДА ОТГОВОРИ ПО ПОДОБАВАЩО И МОТИВИРАНО! НА ВАПРОС НА ЖУРНАЛИСТ: КАКВИ СА МОТИВИТЕ НА ГЕРМАНИЯ, ЧЕ НЕ ИСКАТ ДА ВЪРНАТ БЕКТАШ НА БЪЛГАРИЯ, ГЪРЧЕЙКИ СЕ КАЗА - АМИ БИЛ ТУРСКИ ГРАЖДАНИН! АЛО, ФЛЬОРЦО РАЗПРАВЯЙ ГИ ТЕЗ НЕЩА НА БАБА СИ, ТЯ ЩЕ ТИ ВЯРВА, НИЕ НЕ! НАЙ ВЕРОЯТНО БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ НЕ СТЕ СИ ПОДГОТВИЛИ НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ, С НЕОБХОДИМИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА И МОТИВИ ЗА ЕКСТРАДАЦИЯТА МУ! БРАТ ВИ ЕРДОГАН Е НАРЕДИЛ КАКВО ДА ПРАВИТЕ И ВИЕ ПРОДАЖНИЦИТЕ СЕ НАСРАХТЕ, ИЗЛИЗАХТЕ ЗАДНИКА МУ, НО НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ КАТО ЛИЖЕТЕ ЗАДНИТЕ МУ ЧАСТИ НЯМА ДА НИ ИЗРАБОТИ С БЕЖАНЦИТЕ, ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ Е ИДИОТЩИНА, МИЖИТУРСТВО И ЗАРАДИ ПРОСТАШКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ, НИКОЙ НЕ УВАЖАВА БЪЛГАРИТЕ!

Във МОПС имат пряка телефонна връзка с колегите си от Европол.Те са пощенска кутия и това им е работата- да обявяват за издирване и при издиране да препредават инфото до заинтересованите. Вероятно в МВР дори и не подозират,че съществува МОПС.

ТЕ ТИ КАЗАХА ЧЕ НЕ ГО ДАВАТ И ТИ ПРИЕ,НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И МАЙКИТЕ НА УБИТИТЕ ,КАКЪВТО ВИ Е ПОЖАРНИКАРА ,ТАКИВА СТЕ И ВИЕ И ЧЕП ЗА БУРЕ НЕ СТАВА ОТ ВАС

Помниш ли тъпа краво как върнаха Йджелан от Африка??? И този по същият начин, в чувал!!! Ра какво храниш един стадион хора,да ми задаваш тъпи въпроси ли????? Как не можеш нищо да направиш!!! Да предадеш някой глупав фес можеш,но това е трудна работа за вас,то трябват топки за тази работа,а ти ги нямаш нито в прекият,ното в преносния смисъл!!!

А аз пък съм почти сигурен, че някой я чул я недочул прошепнал на нашата %другарка министърка" , че видиш ли в Германия са хванали турчина, ама не искали да ни го дадат. Ало другарке, тия твои съветници те пускат по пързалката не се ли усещаш сама, ама явно нямаш пипе. Нали трябва преди да говориш пред народа си да прочетеш документа за отказ лично и тогава да правиш изявления. Тоя да не е политически бежанец, че да решат да не го пускат.

Женицата определено не е в час!За съжаление не е сама.

г-н Ердоган е Велик!

Искам само да Ви попитам къде живеете? В България или в Турция?

Eрдухан е мъртвец,не е хубаво да казвате че един мъртвец е велик,преди 2 дни ИД му издадоха смъртна присъда и дават 10 милиона за главата му.