Жена загина, 3-ма мъже ранени при челен удар

43-годишна жена загина, а трима мъже бяха ранени при челен удар между два леки автомобила на пътя Шумен-Русе.

Обратно в новината

Коментари - Жена загина, 3-ма мъже ранени при челен удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Автомобилът е неуправлям при скорост над 70 км/ч, защото не можете да спрете в границата на видимостта си. Голямата инерционна сила ви пречи да избегнете евентуално препятствие по пътя. Може да пишете минуси, но Господ пише плюсове.

Отделна рубрика "ПОМИТАНЕ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА (СПИРКА)" и там, с журналягите, да се мериме! баба Тодорка, бивша журналиЗка

Аз си карам, в щата Дейли орман, с Разград- регистрация, и без книжка Полюцийте готьени, земат почерпка

И САМ ДА СЪМ У ТРАМВАЙО, ПА ЧЕ СЕ БУТАМ, СЕ МУЛТИПЛИЦИРА ПО ГРОЗЕН НАЧИН , КОГАТО СЕ КАЧИ В АВТОМОБИЛ !

Тука пишете оскотял прост народ ,вулгаристан , калпави шофьори и т.н. ,а в темата за протестите против мигрантите изкарвате българите по чиста раса от най- чистата раса . Кое е вярното?

Ей любител на камилари, няма да се изказваш така за сънародниците и родината ми, че ще ти разпоря анала до трети прешлен!

Брей,сега като няма донори почнахте да се храните помежду си,паплач

Много глупав коментар.

Ами за глупави засегнати дебили-такъв

Бай Ганю шАфьор.

Бай Ганьо

Бай Ганювци сте ! А бай Ганьо е един добър човек нерасист.

Демокрацията произвежда идиоти и колкото повече, толкова по-добре за тези, които я управляват!

тебе явно демокрацията те е произвела , щото си си идиот! през комунизма смъртните случаи следствие на птп бяха 1300 годишно! сега са около 700 !!

До 1990 година понятия като еърбег, пасивна безопасност, деформируеми зони още не бяха измислени и не съществуваха. Отделно и коланите не бяха задължителни. И затова при всеки челен удар имаше задължитело загинал.

Обособете отделни рубрики: "Пътни произшествия", "Битови свади и убийства" и още някои подобни!

С подрубрики: "Челен удар" "Висока скорост" "Натрисане в дърво" "Задминаване на влак" и т.н.

-ЧЕЛЕН УДАР , КАТО - НЕПРИНУДЕНА СРЕЩА. -ВИСОКА СКОРОСТ - АХ ТЕЗИ НОВИ БЪРЗИ КОЛИ ! -НАТРИСАНЕ В ДЪРВО - КОЙ ИДИОТ САДИ ДЪРВЕТА КРАЙ ПЪТЯ ! - ЗАДМИНАВАНЕ НА ВЛАК - УДОВОЛСТВИЕТО, МАШИНИСТЪТ ДА НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ :-)

Като гледам какви камикадзета шофират...и не мога да разбера,ако не им пука за другите ,защо не им пука и за самите тях ??? Самоубийци на пътя...и убийци съответно...

Чингисханите не могат ли да ги озаптяд ?

За живота на един човек има опасност след станалите 16 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщават от МВР. При пътнотранспортните произшествия са ранени 16 души. В София са регистрирани 146 леки пътни инцидента и една тежка катастрофа; ранен е един човек. Сводката за убитите и ранените през изминалото денонощие в Ирак, изглежда по-оптимистична от пътната обстановка в България.

В рамките на приемливото е на ден да загиват по 1-2ма човека на ден при ПТП. Като се има предвид броя на автомобилите, масовата култура на каране и някои други обстоятелста е съвсем нормална (колкото и грозно да звучи) статистика.

ОСКОТЯЛ, ПРОСТ НАРОД. НАИСТИНА И САКАТО И КЬОРАВО ВЕЧЕ СЕ КАЧИ НА КОЛА, А И БЕЗ РАБОТЕЩИ СЪДЕБНА СИСТЕМА И МВР НЯМА КАК ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА. ИНАЧЕ БОКО СТРОИ МАГИСТРАЛИ, НО НИЩО НЕ ПРАВИ ЗА ВТОРОСТЕПЕННИТЕ ПЪТИЩА И НАРУШИТЕЛИТЕ ПО ТЯХ!!!! НЕ СТАВА САМО С МАГИСТРАЛИ, ТРЯБВА И АКЪЛ!!

Това е така , защото сакато и кьораво се е "качило" в съдебната система.

Този вулгаристански сбирщайн от всевъзможни кръстоски винаги е бил скотски, първичен и малоумен. Просто в днешни времена има повече информация за дивотията му.

Истината е, че навалицата на пътя стана голяма. Куцо, кьораво и сакато кара автомобил, често на цената на един смартфон, че някои даже са с повече от един. Ако намалеят като бройка статистическата вероятност за инциденти също ще намалее.

"Ако намалеят като бройка" - това е част от проблема - всеки иска да кара както си иска, а другите да му правят път. Имаше един хубав цитат - "Ти не си в задръстване, ти си задръстването".

ЗАДРЪСТВАНЕТО ТЕ ПРАВИ УБИЕЦ ?! СПИРА ТИ МИСЛЕНЕТО ЛИ ?!

КАК ДА СЕ ИГНОРИРАТ МАЛОУМНИЦИТЕ ОТ ДОСТЪП ДО ШОФ. КНИЖКИ И КОЛИ, РАБОТАТА СЕ ПОЕМА ОТ ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР !

Ако теб, не дай боже, те претрепе един такъв малоумен, към естествения подбор ли минаваш?

СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВСИЧКИ МИНАВАМЕ КЪМ СУХАТА СТАТИСТИКА !

Имам чувството, че на година умират повече хора при ПТП-та, отколкото деца се раждат. Ужасно е, всеки ден такива новини. Всеки ден!

Аз пък имам чувството, че си повече прост, отколкото умен. Ама чувства, к`во да ги правиш...

Друго си е интелектът да се излива на талази, като е при Вас. Благодаря, че коментирахте така интлигентно моя пост. Истинско щастие е такъв гений да се доближи до мен. Ще пусна тото, може и там да ме огрее такова щастие.

научи да не изпреварва на завой или без видимост.

това вече не са новини за съжаление