Пиян шофьор уби жена на пътя Варна-Златни пясъци

Пиян шофьор уби пешеходка на пътя Варна-Златни пясъци, съобщиха от полицията в крайморския град.

Обратно в новината

Коментари - Пиян шофьор уби жена на пътя Варна-Златни пясъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Игнатиево 99% са цигани !!!

Дайте му орден Стара планина и 200 лв. да си покрие щетите по колта и го пускайте по живо, по здраво.

"Освободиха от ареста шофьор, убил на място 13-годишно момче край Ловеч" идват избори - ама и там само иЗроДи!!!

Много жалко за нелепата смърт на жената! Шофьорчето....ще го пуснат,споко. Ще се окаже с постоянен адрес,месторабота,"добро момче и съсед",тих,скромен....няма опастност да се укрие,точно като турчинът,помел двамата мотористи. Така работим тук по темата"Кривосъдие".И точно заради това,утре,друг пиян,дрогиран или без книжка,ще убие др.жена,мъж,дете....който се окаже на неправилното място в неправилното време.

очаквайте да го пуснат условно след като изтрезнее. След това ще си плати където трябва и условната присъда е в кърпа вързана . Копанарите имат много пари. Само ако сте видели какви палати има в Игнатиево на социално слаби- ще ти падне шапката.

Не че защитавам циганина ама..... На булеварда от Варна да Зл пясъци нвма нито едно НИТО ЕДНО МЯСТО на което да имат работа пешеходци Кво прайм а

Стига глупости. Има си тротоар по целия път от Варна до Дървения мост

Също има!

абе ол.иго, ти тоя "булеварда от Варна да Зл пясъци" на снимка дали си го виждал?

вас игнатиевските мангали трябва да ви сложат едно КПП-е и да не ви пускат по-далеко от табелата на Аксакьой

подиграваме се, ама това с което си правим шега за съжаление е истината. И затова са виновни не законите, а НЕПОДКУПНИТЕ НИ СЪДИИ. с какво ще обяснят с пуснатия на свобода шофьор, който блъса майка с количка и малко дете, избяга да не могат да го хванат че е пил, а може и дрогиран, а съдийката с някакво тъпо основание го оправда..

като се има в предвид какво стана с лицето на "НЕ КАРАМ ПИЛ" - хем пиян хем виновен за един убит и един в кома и го пуснаха по живо-по здраво.

той объркал словореда понеже бил полу-полу ид.иот било: "НЕ ПИЛ НЕ КАРАМ"

jingiby

Пуснаха на свобода шофьора, който уби 13-годишно момче на изхода на Ловеч в посока Троян снощи и след това избяга и се укри. След като е изтекла полицейската мярка за задържане, наблюдаващият прокурор от Ловешката окръжна прокуратура е счел, че няма основания за арест на 27-годишния водач, съобщи пред "Дарик" говорителят на държавното обвинение Кирил Петров.

И сега - чисто съдебно минало, 5-6 деца има да гледа, ама в болницата промилите други, ама без да иска, нямал книжка щото няма образование да я вземе и всякакви "смекчаващи" ВИНАТА "обстоятелства", а май нещо и с главата не бил редовен, май нещо неадекватен и на финала айде 1-2 години условно , зависи от това с колко пари разполага и така...... не народ, а мърша беше казал поета.

За съжаление това вече не е новина а ежедневие

Абе застреляйте един такъв идиот, ама показно и да видим ще има ли повече убийства на пътя. Стига сте се правили на хуманисти, толерасти и п..ки майни. Когато живеем в джунглата без правила, следва куршум.

То хуманизма е за хора, ама не знам защо го мислят и за друг добитък.

Абсолютно си прав.Само че не един а няколко защото от един няма да се стреснат тия диваци.

кога ще чуем блага вест - прегазиха адвокат, съдия, дуп.е.тат... а ако е баш адв. Домус АКБАР направо отивам да освобождавам мангала...

и газещият да е пиян на кирка, поне 4 промила, без книжка, с 12 акта за липса на книжка, и още толкоз за скорост и ниско прелитащ, ако не е индианец, поне да е някое мамин-татин - Ангел-че

Защо всички села по морето станаха градове?

за самочувствие... Игнатиево е най-якия и град на БГ направо е "Малката булка"

Бойко, докато ходиш тежко и режеш ленти, Българи умират! ЩЕ има ли реформа в МВР и Съдебната реформа или само ПР ше гледаме?

След кат ооня дето уби дете край Ловеч и избяга, го пуснаха бързо бързо, значи тоя до понеделник е навън.

Всяка 5 кола която е на дизел пуши като нафтова печка.

Всеки 5 е луд идиот като тебе.

От селяни с дизели на по 15 години акъл не искаме

В игнатиево всички са цигани.

Не лъжи Има двама българи

Знам ги! - Гошо сиганина и Пешо кюмюра

99% са копанари.

Игнатиевският циганин сигурно и книжка няма! Аз не съм виждала мангал да кара шофьорски курс!

Аз съм виждала мангал в учебна кола, ама само веднъж :))))

да не в било на авто мивка? или я е бутал за скрап?

Проблема не е в циганите ,защото май ние Българите станахме по зле от тях.Говоря с факти.Две сериозни катастрофи в Ямбол едната със смърт другата с ранени две деца и Майка и двамата чисти Българи -факт.Симеоновград смърта на децата по Велик ден -виновен бЪлгарче.Срамно е винаги търсим виновните другаде не и при нас.Изврати се нацията ни .А после се сърдим ББ за"калпавият Матриал"

ами като ни е умряло правителството умрели са ни и министрите умрял ни е министър председателя умряла ни е и съдебната система затова умираме и ние както си вървим по пътя докога тая мафия ,време е да се измете всичката тая сган защото не става за нищо научени са само да си тъпчат джобовете.

тоя ли беше швейцарец

Задържан за 24 часа? Не трябваше ли да е за 24 години?

Вече не знаеш откъде ще ти се стовари смъртта!!! Шофьори, пешеходци мрат като пилци по пътищата родни!!!

Колко ще получи мангала?

Е как колко - нещо условно, а може и поощрително наказание да има, или в най-лоши случай мъмрене по нощния блок на Хоризонт. Ебахти педерастката държава сме