Шофьор прегази момче край Ловеч и избяга

Шофьор удари и уби 13-годишно момче край Ловеч, след което избяга, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор прегази момче край Ловеч и избяга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не га познавам

още едно доказателство, че каруците мерседес и ебмв в бг са диагноза за страхливи мухльовци

"Освободиха от ареста шофьор, убил на място 13-годишно момче край Ловеч" идват избори - ама и там само иЗроДи!!!

Недейте така бе хора номомчето няма да гази по вече хора /тази година/ то съжалява ама наистина пуснетете го там с една усовна и хайде,живия си е жив умрелия умрял,понеже и аз шофирам тук в белгия ако само бутнеш пешеходец независимо дали се разхожда по зебра или по средата на магистралата си отиваш на почивка за 6годинки ефективно та и господ неможе ти помогне но вече говоря за белите държави,турция не напразно ни нарисува скоро къде ни е местото затова всичко с мозък бяга от българия единствено съжалявам за младото поколения в таз шибана държава от тях има много кадърни хлапета но и те нямат късмет това им завещахме ние родителите им.

кога ще чуем блага вест - прегазиха адвокат, съдия, дуп.е.тат... а ако е баш адв. Домус АКБАР направо отивам да освобождавам мангала... и газещият да е пиян на кирка, поне 4 промила, без книжка, с 12 акта за липса на книжка, и още толкоз за скорост и ниско прелитащ, ако не е индианец, поне да е някое мамин-татин - Ангел-че

Предлагам следната промяна на ЗДП: Да отпадне задължението на водачът да има аптечка, пожарогасител и авариен триъгълник в автомобила, а вместо това да носи една пачка от 10 , една от 20 и една от 50 левови банкноти, които да бъдат използвани в случай на ПТП! Че иначе в събота и неделя като не работят банките ненужно ще се хранят лихварите ....

Ако беше блъснал и убил прокуроско/съдийско/депутатско/бизнесменско дете, дали щяха да го пуснат или да лежи по-малко от максимума според закона и то без да го бавят с делата ?

не само полицията. Главен виновник са депутатите и основно управляващите. Написа ли са такива закони които защитават престъпниците. Другите виновници са съдиите. Трябва голяма чистка след съдиите за да поискат справедливи закони. Те само пари искат.

Кога го пускат под гаранция и с глоба? Щото в най-лошия (за него) случай ще е 1-2 години условно или ефективно.

Кога го написах поста, кога излезе новина (току-що), че верно го пуснали. "След като е изтекла полицейската мярка за задържане, наблюдаващият прокурор от Ловешката окръжна прокуратура е счел, че няма основания за арест на 27-годишния водач. "

mercedes е АК47 в движение .

Важно е зад кормилното устройство! Във България Мерцедес, БМВ и Ауди се управляват от лица с преобладаващо нисък коефициент на интелигентност, без ценности и възпитание, демонстриращи сила, надмощие и превъзходство по първичен начин, задължително татуирани и в повечето случаи назобани!

След като сме с най-много полицаи на глава от населението в ЕС е редно тези хора да вършат това за което им се плаща! А именно: засилено полицейско присъствие и превенция на произвола на пътя и обири! Гарантирам, че ще има полза, най-малкото като видиш патрулка намаляш! И второ при такива утежняващи вината факти минимум 3 г. затвор. Да видим другия път дали ще бяга!

И на теб журналистите са ти промили мозъка с клишето, че имаме най-много полиция на калпак в ЕС, което е груба лъжа! МВР е коло 55 000 души, НО МВР не е полиция само: там са "Жандармерия", "Гранична полиция", БОП, "Криминална полиция" "Миграция" и ред други служби.....Реално в България полицията е около 18 000 души, раздели ги на 4/защото те работят на 4смени/ и ще видиш РЕАЛНО колко са на работа. Махни от тях известен брой началници, домакини, секретарки, чантаджий и др. подобни и ще видиш, че РЕАЛНО имаме не повече от 2000 полицай на дежурство.....Не защитавам никого но когато цифрите говорят си правете изводите....

Направо да му дават една условна присъда след споразумение със съда и да продължава да си кара.

Голяма работа,убил човек.Съдът веднага да го освободи.

Гарантирано от ГЕРБ

Колега, пицата от коя пекарна ти я карат?

Мерцедес , каран от 27 годишно лайно , комплексар ! Какво друго може да се очаква ?! Някой беше писал по подобен повод , че мерцедес , ауди и бмв трябва да се разрешават само на хора над 50-те ! Отгоре на всичко избягал , а може би прегазеното дете да е имало шанс за оцеляване при навременна помощ! Хайде сега една условна му дайте , та дано се разкае !

Само промивки са писали коментари гледам. Абреее еееййй (на разбираем език за да не е сложно) ... у 20:30 не е ли вече малко тъмничко, а? За вас ОК поведение ли е 13 годишно дете само насред пътя в 20:30 вечер? Оня с мерца че е малоумно парче, да такова е. Ама, истината ... която на популисти като вас няма да се хареса ... е че сме просто население с ТОТАЛНА липса на възпитание у младото поколение. Ще става по-зле, успех!

Ако беше на 18 по-правдоподобна ли щеше да е случката??

Сега остава и счупения фар да не е бил изправен преди сблъсъка. Но причината обикновено е по-проста. Каране без дълги или с прекалено висока скорост за къси. Може и лоша настройка на фаровете да е и пешеходеца да е бил с прекалено тъмни дрехи които не отразяват нищо и се виждат твърде късно. Пешеходеца ли е вървял по пътното платно, или шофьора е понавлязъл в банкета?

Да блъснеш и убиеш човек, да не спреш да му се притечеш на помощ и да избягаш изглежда отблъскващо нечовешко. Да го оставиш да лежи на асфалта като боклук непотребен. Отвратително! Това е едната страна на нещата. Другата е шокът за шофьора. След катастрофа оцелелите се държат крайно неадекватно. Избива ги на неудържим смях, на неудържим рев. Шофьорът както си кара колата, изведнъж удар и осъзнава че е ударил човек и вероятно го е убил. Може би тук идва фактът дали е добър шофьор или не. Добрият шофьор бързо ще спре колата след удара. Калпавият шофьор я оставя да се движи все едно нищо не се е случило. Няма необходимият опит и реакции. Продължавайки да се движи, той иска нещата мислено да продължат както са били преди удара, все едно нищо не се е случило. Натиска газта и бяга от мястото. Не оправдавам такова поведение, просто се опитвам да си го обясня със шок и липса на шофьорски умения. Нали има идиоти, които след като блъснат паркирана кола и продължават все едно нищо не е станало. За нещо такова може би иде реч. И не на последно място говорим за липса на човещина и състрадателност. Не можеш да видиш пострадало човешко същество и да не му се притечеш на секундата на помощ. Без значение дали вината е твоя или не.

Е как да не избяга- нали сме в територия с най-висока гъстота на комити,воеводи,патреоти и там подобни измислени герои - най-вече спиртосани дебили.

Историята показа и доказа, че това разпасано племе може да спазва някакви правила на обществен живот само когато е под корав ботуш. Нима не е вярно? Някой може ли да го отрече?

Докато не се въведе 10 години каторжен труд в полза на държавата за убийство по невнимание, резултати никакви няма да има. Съдебната система са куп безмозъчни идиоти намерили начин да благоденстват върху нещастието на хората. Депутатите също 100% са заети с личния интерес, законите ни ги диктуват задгранични комитети ангажирани единствено от идеята как по-бързо да доунищожат държавата ни.

!

Освободете го!!!!!! Невинен е.......онзи е бил самоубиец.....край на делото....

Исках да кажа келеши.

Това не е инцидент, това е хладнокръвно убийство, има ли въобще държава или да преминем към замозащита?

Защо криете името на убиеца ???

Причините не са много...

обикновено илюстровани хартийки от издателството на някоя национална банка

Безумни като елеши с мерседеси. Жалко за детето, да не говорим за скръбта на близките.

Копелето избягало бог да го накаже. С колко е карал ама и родителите детето е малко в тъмницата че до някакво село пеша да се прибира не е редно жалк

Ппестъпното малоумие и дивотията на вулгарите нямат граница! Каквито и бежанци да се изсипат в говняната им държавица винаги ще е по-добре от сега!

Абе боклук вмирисан като не ти харесва тук, какво осмърдяваш форума за почти всяка тема, ти от кой "богоизбран" етнос си да се "поучим" от него. И накрая поздрави на майка ти, сещаш се нали, дебил издъхнал...