Референдум в Унгария за мигрантските квоти

Унгарците утре ще гласуват на референдум относно квотното разпределение на мигранти в Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Референдум в Унгария за мигрантските квоти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сещате ли се за резултата?

kakvoto i da stava rano ili kasno evropa shte bade talibanska!!!

парадоксално но де юре - факт - българите са поданици на унгарския крал /макар че си го нямат/ -- Лично аз бих предпочел да съм поданик на крал Виктор отколкото пишман представляван от помияр росен и ежедневно предаван и продаван от караколан башкратун ужпремиер боко

Ами аз лично бих предпочел да се надигна с народа си и да заставя ей тоя същият бб да почне да работи за страната си. Всеки ден различен да държи автомата опрян в гърба му и да го заставя да работи за страната ни. Не искам да съм васал на никой. Искам живота ми да се ръководи от българската конституция и управника, който съм сложил на чело да се ръководи само и единствено от интереса на нашият народ. Орбан е добър политик, но не е наш. Свобода или смърта са изричали предците ни и са се хвърляли в боя, за да можем сега ние да се надяваме Орбан да ни вземе под крилото си. Срам и позор!!!

Щом ще заставяш ББ да почне да работи, по-добре не се опитвай да правиш нищо. Все пак да не пропуснеш да гласуваш за него на следващите избори - нали, все пак, то няма кой друг... или "Е комунистите ли да избера". И хайде пак ББ. Иначе ще чакаме възраждането, но гледаме да не се променя нищо.

Вторник 27.Сеп.2016. Около 1800 ч. Аеропорт Дюселдорф. Хиляди хора щъкат из терминалите и коридорите. Чува се само арабска реч и до всяка колона има насядали и налягали забрадени и брадати араби. Единственото място, на което може да се усети, че си в Германия предполагаш е Събуей, защото там се продават сандвичи със свинско. Отиваш там и се оглеждаш - Изненада! Там е пълно с брадати субекти,а масите преливат от боклуци оставени от тях и потомците им, които бягат наоколо и уринират в саксиите с изкуствени цветя. Оказва се, че тук Събуей не прелагат дори свинска шунка - всичко е халал, съобразявайки се с новите господари на Германия. ''Ама Аз обичам шунка..." си казваш. Оглеждаш се и виждаш един русоляв мъж държейки детенцето си на ръце. Погледите ви се срещат. В него се чете, че и той също обича шунка. Обича и детето си. До скоро обичаше и страната си. Само, че страната вече не е негова, а тяхна. В погледа му виждаш и нещо друго - Надигаща се омраза. Омраза, към тях и онези, които ги докараха. Разминавате се без да си кажете дума, но и двамата знаете, че скоро ще се срещнете пак и ще бъдете от една и съща страна на барикадата.Борещи се за това, което обичате.

Така е, ще има барикади. Едиственото лошо е, че все още мнозинството спи. Има леки надежди за събуждане, но все още мнозинството хърка здраво под въздействието на яко сънотворно ....

За радост, но не наша, все още има национално отговорни политици като Орбан които мислят за суверенитета на страната си, и не се предават на клатещите се, не се предават на НСР, за нашите не ми се коментира.

Това не може да е истина! Нима все още се намира европейски политик, който трудно да се поддава на заповеди от Брюксел и да отстоява националният си суверинитет?!? пак казвам - Това не може да е истина!

г-н Орбан,утре вие ще тържествувате,но не се самозабравяйте и възгордявате,само защото сте напипали една от смъртоностните рани за ЕС.Унгария е част от ЕС и силно се съмнявам,че можете да се отделите и оцелеете.Сорос който много се спряга е с унгарско потекло,но за него това надали е от значение.Трябват още обединителни стълбове,в противен случай оставате като един остров сред океана от злините,който ще е въпрос на време да ви залее...Процесът с заселване на мюсюлмани(араби и негри)в Западна Европа е от 60години и те вече немогат да бъдат изгонени по мирен начин и е видимо,че немогат да се интегрират!!!Унгария сама или като четворка,няма шанс.Нуждаете се от още привърженици,но едните са евтини лакеи,а другите са със лимонки в гащите,май нищо хубаво да не очакваме...

За каква Европа пишете след като тя е пълна с арабски бежанци- всичко е проформа за печелене на време.

За утре имам всички надежди, че унгарците ще ударят звучен шамар на брюкселските продажници и гробокопачи на Европа. Време е на безумната либерална политика, щедро финансирана от Сорос и компания, да се тури край. Европейските народи трябва бързо да се осъзнаят и да затварят границите, защото връщането по родните места на стотиците хиляди тъмни ислямски субекти ще бъде дълъг и труден процес.

а прави референдум против мигрантите.... И тоя изтрещя.

А като се има в предвид днешното кристалинено буботене как ИД можела да влезне в оон тоя направо се закопа че иска да ги гони от страната си....

Изгоряло му е ухото на Орбан за криСталина! Той хитро и елегантно разчиства пътя на словашкия кандидат.

И аз съм убеден, че "гражданите ще отхвърлят задължителните квоти", но за жалост такъв референдум може да бъде проведен само при "диктатора Орбан", но не и в останалите страни от ЕС, споделящи "европейските демократични ценности"! Очевидно е, че буквалният превод на думичката "демокрация" (демос=народ и крацио=власт) не означава "власт на народа", а "власт без народа", така че предприетото от ЕС-лидерите по нареждане на големия бял брат и християнин Барак Хюсеин (е, малко черничък, ама нейсе) заселване на джагалите в Европа ще постигне целта за "Европа без европейски народи, без европейска култура и цивилизация, без християни, но затова пък само с "правоверни"!

Щом си сигурен значи ти трябват само още 200 000 подписа. Чл. 10. (1) ЗАКОН ЗА ПРЯКО УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ

За всичко съм съгласен, освен за демокрацията :) Димос = общност, обединение на хора с политически права Кратос = власт, сила, владичество Затова и Димократия (както е на гръцки)

Орбане какъв парламент бре.Европейското законодателство е над националното. Навремето като си давахме дупетата не мислехме.Дори и да кажете НЕ от брюксел ще ви рекат че сте длъжни

Да бе, европейското законодателство е над местното, ама само когато на силните им отърва. Иначе би следвало всеки българин да осъди държавата и монополистите, а някой граждани по няколко пъти да ги осъдят. От де ще намерят 4-5 трлн евро за да покрият този разход, че да наложат приоритета на европейското законодателство? Зарежи ги тези. Нищо не е над решението от законно проведен референдум. Те за това и се подрискват само като чуят за референдуми.

Шмати вземе да прочетеш какво пише в най-накрая в тези договори. Принципа за тях, е че те важат в дадена европейска страна само ако не противоречат на конституцията на съответната страна. Ей ахан от чучка писатели :-)

Само дето всяка страна я задължават да си ''поправи'' законодателството ако не отговаря на еврогейските искания а те пък от своя страна напълно отговарят на американските

Официален Брюксел така или иначе вече ...много добре знае, че унгарското общество не обича мигрантите Бех добавил - булгарското също не ги обича.

"Унгарската ограда и новите мерки за депортация на нелегалните мигранти се оказаха ефикасни. През месец септември не е регистриран нито един нелегален опит за пресичане на унгарската граница." Ало, Меркел, Оланд, как ме чувате? Roger! С тези квоти Оланд иска да си реши колониалните последствия, а Меркел - недостига на работна ръка, като пробутат на останалите държави 90 %-товия отпадък от имигрантската маса... No passaran!

К'ъв "недостиг на работна ръка" в Европа бе, при тая безработица? И к'во могат да работят тия джагали, кати нито език знаят, нито квалификация имат, нито знаят да четат и пишат?!

Коментирам Германия на Меркел, а не Европа и 10-ината % дето стават за нещо...

Очакваме мощен унгарски шут в трибуквията на бюрократите и съответно вот на доверие с полза на Орбан.