Президентът на Филипините отрича да се е сравнявал с Хитлер

Филипинският президент Родриго Дутерте е споменал името на Адолф Хитлер, за да отхвърли опитите да бъде сравняван с този диктатор.

Обратно в новината

Коментари - Президентът на Филипините отрича да се е сравнявал с Хитлер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има сега да обяснява, че няма сестра...

Дай да върнем Крумовите закони, като ще мислим за децата... Който не е дал живот, той няма право да се мисли за Бог и да го отнема. Има затвори, доживотна присъда, достатъчна да пази обществото завинаги от престъпници.

би "се радвал да избие" три милиона наркомани. Значи тоя трепе наркоманите заедно с трафикантите, жертвите заедно с престъпниците, а покрай тях и доста невинни.

Защо се възмущават евреите, когато човека говори за борба с наркотрафика.

Човека запретна ръкави и веднага стано цел на хибридната пропаганда... Вчерашно заглавие: "Филипинският президент СЕ СРАВНИ с Адолф Хитлер" и това което е написано в същата статия:" Заради тези заплахи обаче Дутерте каза, ЧЕ Е БИЛ СРАВНЯВАН с Хитлер и наричан от свои критици "братовчед на Хитлер"." Но в съзнанието на хората остава само ПОДВЕЖДАЩОТО ЗАГЛАВИЕ.

Дай да върнем Крумовите закони, като ще мислим за децата... Който не е дал живот, той няма право да се мисли за Бог и да го отнема. Има затвори, доживотна присъда, достатъчна да пази обществото завинаги от престъпници.

Бихте ли споделили с нас колко наркотърговци излежават присъди в родните ни затвори? От думите Ви оставам с впечатлението че според Вас наркотърговците,мислейки се за богове, са дали живот на всичките тези хора чиито живот са отнели:) А споменавайки Бог, сигурно се мислите за християнин, само че що за християнин оправдава самоубийството, и се противи на бога като иска милост за тези които подпомагат самоубийците?

brawo-samo taka

Дуарте не е преценил, че посяга на най-важния източник на доход за Правителството на САЩ! Нали затова след "успехите" на САЩ в Ирак и Афганистен бе разрешено и стимулирано отглеждането на мак, което бе забранено от муджехедините... Затова всички са недоволни и пищят на умряло!

ГОЛЯМ, ГОЛЯМ ДУЕРТЕ !!!!!!

... Родриго ДуTерте, баце...

може би е казал нещо от рода на: "Аз не съм Хитлер, който изби 3 млн. евреи. Аз бих се радвал да избия 3 млн.наркомани, ама не съм. Засега са само 3300. Така че не съм като Хитлер - не ме бъркайте"

Разбира се, че няма как да се сравнява с Хитлер. Хитлер е уникална и за съжаление неповторима личност. И колкото повече време минава, толкова по вярна ще бъде оценката за него. Оценката му днес е по добра от вчерашната. Защото няма хора, които да са само лоши или само добри. Факта, че все по често му се споменава името говори, че той има свое место в историята.