Европол: Расте броят на българските трафиканти на мигранти

Около 40 000 трафиканти на мигранти са спечелили близо 6 милиарда долара през миналата година. Най-голям е броят на трафикантите турци.

Обратно в новината

Коментари - Европол: Расте броят на българските трафиканти на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали станахме пазарна икономика и те следват европейските течения. Искахте мигранти повече от хора от Европа и те ви ги доставят. Пак ли сте недоволни?

Няма лошо - урките влизат от Турция, а нашите трфиканти ги изнасят в Сърбия. При това парите остават у нас, все едно кой ще ги похарчи...

Къде е новината. Българите от край време са си продажни. Днес се кланят на един, утре на друг. А в софия е пълно с паплач. Ясно е, че са си платили за да бъдат тук.

...Европол: Расте броят на българските трафиканти на мигранти... --- аи стига бе европол! а кои отвлече 2 милиона българи? или вие още не змаете, за това, а! все виновни българи сънувате!!!

някои да прочете рубли ,плаща се само в долари наи-стабилната валута в света

Не това изобщо не е вярно, българските граничари си вършат работата професионално и с отговорност...........боко какви са тези лъжи бе, я им се скарай на тези от европола, те още малко ще кажат че и изборите за президент са нагласени....

ЗАЩО НЕ СЕ ВЪВЕДЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ??? Нека Европа престане да бъде толерантна, ИНАЧЕ ЩЕ ЗАГИНЕ!!! СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА ВСЕКИ ТРАФИКАНТ, ЗА ВСЕКИ НЕЛЕГАЛЕН НАТРАПНИК, ЗА ВСЕКИ ПОТЕНЦИАЛЕН ТЕРОРИСТ, А ТЕРОРИСТИТЕ ДА БЪДА РАЗПЪВАНИ И ИЗГАРЯНИ НА КЛАДА! САМО ТОГАВА ЩЕ ИМА РЕД, а не както е сега, ПФУУУУ... на всички толерасти или по-точно педерасти, които само крадат и не мислят за народите си!!!

с тези данни

Поради ?

ако доналд тръм, беше инвестирал в имоти в софия а не в ню йорк щеше да спечели милиарди, при тези цени на продажба и наеми, а после публикуват, че доходите били най-ниските в българия

Hай, ми хареса в статията написаното, че участвували: дипломати, полицаи,морски офицери и всякакви корумпирани същества!!! ;)) Hяма как, да става това преселение без тяхното участие!!;)) Cамо, са пропуснали и по големите??? Tехните,... "Hачалници"??!! ;))

решението е да се интегрират мигрантите.европа е демократична, фар и пазител на човешките ценности.пазара ни ще дръпне,населението ще се помлади

Той европейският и американският пазари те дърпат 27 години надолу, ако не си усетил звачи проблемът ти е голям.

границите са просто черти ву хартия.хората имат правото да се движат свободно.

Абе има начин: всички мигранти да се насочват към Европа през Средиземно море, пък който оцелее... Още Дарвин го е казал...

Мдааа...- Тази зима Ще е Доста'студено' из Земите-Ни... - Следва да ....(ЗнаемКакво ;-)

Друга трябва да е стратегията, но либерастите са сковани от "ценности", които нагло се използват от трафикантите и орките! Какво очакват навлеците щом така напират основно към Европа? Знаят тук вместо тояга или куршум ще започнат едни лиготии като "интеграция", помощи, настаняване и всякакви идиотщини! Спрете сиренцето на края на веригата и потокът ще спре от само себе си! Дори най-свирепите либерасти започнаха да се задъхват от неспиращия керван кандидати за "убежище"!

Да разбира се ! - Е в ход, както Всички Знаем... - ама 'забравяте' че : а. Бежанците - бягат от Смърт б. 'Бежанците' - Са И с наганОтзад И с Нетяхна парса.

зад национализма се крие далаверата.хора като динко си правят пари от мигрантите .тези дето викат против бежанците ,викат си за да продължат да правят пари чрез трафика .

По-скоро роми и тъй наречените турци с български паспорти.

"В трафика участват корумпирани полицаи и митничари, но и служители на дипломатическите и консулските служби. "

"- Айййй стига бе!!! Ко, Ко кайш?" това за коя държава? При нас всичките са родолюбци и филантропи. Услужливи и любезни. Особно има едни, много любезни все питат: "Ко ша прай'м ся?".

Къде се защитниците на глобализацията и критикарите на нац.граници и суверенитета, да се изкажат компетентно от висотата на либералните соросоидни позиции.

Пак искат да съсипят дребния и средния бизнес на българина, гадовете от ЕС.

И то най-вече на нашите безупречени гранични полицаи и техните колеги от цялата страна.

Явно рискът за каналджиите е минимален.

нали си спомняш за онзи наш превочвач-трафикант, дето имал и договор с Гранична полиция за превоз на мигранти.

а най-големият трафикант е начело на държавицата Булгаристан!

както казват в ГОСПОДАРИТЕ: "- Айййй стига бе!!! Ко, Ко кайш?" Абсурд!, не може да такова нещо... Предлагам с новите милиони да направят едни метро лъч без спирки: Границата - Берлин Александер плац, ако не поне едно корабче да пуснат: Резово - Шварцвалд

Опаката страна на репортажа: западните предприятия и политики - начело в...

г-н примиер,пуснахте няколко десетки хиляди мигрантчета на промоция(хубава стратегия),всички министерства са ви в подчинение(едно с особено значение).За какво ви е да ставате президент?То за една година,ще си направите пачките(алчността ви е голяма).С това "затягане" на контрола по границата ни с Турция,ще се вдигнат и тарифите,явно това ви е целта.Ще дойде момента,когато тия орди ще бъдат вече организирани и няма да искат да плащат за каквото и да било и оградите няма да могат да ги спрат!!!Тогава ние,ще се сблъскаме с тях,а вие ще сте богат и надалеко...жив и здрав.

Европол са статистици.Като знаят кои са трафикантите и по колко вземат да ги заключат и толкова.В България нещата са по подобен начин.Хващат трафикантите и ги пускат.А някои по усърдни даже печелят и държавни поръчки за превоз на емигранти.

Абе моем аз да им ръгнем един съвет безплатно - правят едно турне из Европата и прибират си де има от ''елита'' Меркел , Франсоато , Юнкер , алтавия поляк от ЕС-то , че му забравих името и т.н. и нещата шъ съ опраят.

ще надминете скоро и фесовете, "интелигетна нацийо"

Най-големия трафикант е Боко със разградената ограда. При това го прави безплатно, докато нормалните трафиканти вкарват пари в България.

Аха , безплатно ! Боци такава форма не познава.

не Аха, а БЕЗПЛАТНО!? - ХА-ХА-ХА (-ХА)... поне до довечера ;))))

Е то не се стана от добро нито трафикант , нито контрабандист , нито дилър , нито килър , поне в масовия му вариант. По горните етажи е от алчност и неолиберални ценности.

нищо ново.Значи всеки българин,ако иска да си позакърпи бюджета,да прекара по няколко мигрантчета.Чудно,какво са получили( в милиарди евро )една Меркел и компания,един Юнкер и компания,Туск и компания и другите знайни и незнайни ЕС величия.Пак ни занимавате с малките детайли,а машината е ЕС.

Когато имаш за пример такъв премиер няма начин да иоставаш от него:(((

В БГ организаторите за араби, а българите превозват организирания трафик. Хванете организаторите и превозвачите ще останат без работа.

Контрабандата и трафикът на цигари, крадени коли и проститутки беше сред главните пера на Боко Рапоня в периода на първоначалното натрупване на капитала. След като яхна държавата и започна да я управлява като "едноличен търговец" Тиквата се сдуши с Ердожган и обсеби изцяло и трафика на мигранти през българска територия. И за да не личи кой дърпа конците на този милиарден бизнес от време на време за парлама удря дребните играчи и конкуренти.

Абе в тая европа не проумяха ли че всичко става по примера на тоя ''галения от папи'' и само с негово позволение някой нещо може да прави... Давайте му още пари защото поне 1/4 от дадените са в неговия и на опг герб джобове..

Тъпанари , нещо да ни говорят звездите по въпроса ?!