Банките с печалба над 1 млрд. лв. до август

Към 31 август печалбата на банковата система е 1040 млн. лв., или с 327 млн. лв. повече спрямо първите осем месеца на 2015 година.

Обратно в новината

Коментари - Банките с печалба над 1 млрд. лв. до август | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е и к'во? Лихварите и търговците винаги са били на печалба. Даже Христос ги е мразел... Да не говорим за цялата крадлива структура от "заемодатели" и кучетата им-съдебни изпълнители... Та ура ли да викаме?!

Обява: Заменям долари, евро и британски лири за райхсмарки от преди Първата световна война.

значи 100млн. данъци за пенсий здравеопазване и 16 млрд външен дълг който цъка постоянно да спасяваме лихварите, абе смях в залата ликвидност 00000

Както е тръгнало при такива ''малки'' печалби следващия им ход ще е да им плащаме че парите ни са при тях

Чакаме коментара на управителя на БНБ по въпроса!

Ами хайде връщайте заема за КТБ.3.5 млрд

Банките с печалба над 1 млрд. лв. до август за сметка на ограбване на гражданите.

Банките в България са законната мафия /това го няма нито в една нормална държава/ която мафия с помоща на Държавата България фалира разори почти всички БЪЛГАРИ и резултата е един милиард на гърба на нас.

Гнусните лихвари винаги са на печалба.

В България няма банки а каси, които дерат клиентите си абсолютно несъвместими с европейските стандарти такси, комисионни и всякакви възможни начини за едри и дребни пладнешки грабежи.

Каквото и да ми говорят, каквито и нагласени данни да ми изнасят, аз като интелигентен човек виждам какво става- просто една шайка крадци/ наречени- бизнесмени или мутри няма значение/ ограбват целия народ с нови такси, с увеличение на такси по откриване, обслужване и всичко свързано с банките, така че те си вземат едни огромни пари..... така лесно се увеличава печалба в банковия сектор, особено когато цялата шайка престъпници действат съгласувано и целенасочено. А депозитите се увеличават, защото няма в какво да инвестират хората.... каквото и да решиш да правиш то трябва или да си престъпник или ще те окрадат по хиляди възможно начини и това в съгласуваност с "държавата".... е тогава какво да правиш? Живейте си доволно мутри, но така по този начин държавата, а след това и вие ще загинете...... А и милиарди да откраднеш като Бойко Борисов, след като няма пред кого да се похвалиш... си просто едно нищо!!!

Думата "банка" е една мръсна дума! Защото банките се ръководят единствено от безкрайната си алчност и от безкрайната си лакомия!

като трезори за съхранение на пари и ценности. После са приютили лихварите под своето крило и оттам нататък ЛИХВАТА е техния бог.

не вярвам на тези мошеници,готвят пак някой пладнешки обир

Горките те:)))ама какъв вой надигат че не е достатъчно и намаляват лихвите върху парите дето ползват ама таквите си ги увеличават,,,

И 1 стотинка такса на банка гледам да не я плащам. Нямам пари в банка. Винаги плащам с кеш. Презирам банковата система.

При условие че банките са свъхликвидни. т.е. не дават кредити, как печалбите им растат непрекъснато? Явно банковият надзор пак дреме, както в случая с КТБ.

Не знаеш ли какви такси грабят - да си внесеш парите 2-3 лв., да изтеглиш от ТВОИТЕ пари 2-3 лв., а ако искаш повече от 5000 лв. ,без заявка е %, за банков превод такса!!! Ще започнат да взимат такса и ако влезеш в банков офис!!!

Банките спечелиха 1 милиард, който ограбиха от бедния народ. Лихви по влогове и депозите почти 0 %, лихви по кредити 10 %. Сега събират 4 милиарда, които да ги откраднат белите мутри.

Въпреки, че до момента успяват да крият лошите кредити, като ги преименуват и продават, това няма да трае вечно. Някой банки са много зле, и ще бъдат купени от други, което беше казано вчера от шефа на БНБ, с думите - "ще има сливане на банки".

когато искаш/и можеш/ да ликвидираш държава: Прехващаш -храната -енергията -парите --- кое е наше?

За нас остават данъците и дълговете!

Браво на Бойко! За такава стабилност му помагахме.

Кога банките свалиха лихвите по депозитите и въведоха таксите! Отговорът е след като фалираха КТБ! Може и да е съвпадение, но като излезе от пазара конкурента с най-висока лихва, нататък е лесно! Не че банките фалираха КТБ. Банките се възползваха от фалита.

когато банковия капитал е добре, производствения капитал закъсва, икономиката рухва. --- АДеноид ХИнкЕл (по Чаплин-великият диктатор)

Банките като са толкова стабилни, кога ще върнат на държавата 4-те млрд лв заем, който правителството на ГЕРБ им отпусна, за да изплатят гарантираните влогове в КТБ?

Правя вноски за подмяна на свидетелството за управление на МПС - за свидетелството и за талона се прави отделна вноска. Защо не са ги обединили? Заради таксата за превода. За вноска от 2 лв. за талона, таксата е 2,40 лв. Честито на печелившите!

сега ще щавят раята както си искат.

Продължавайте да вдигате таксите и да сваляте лихвите. Едно време си изпращахме парите от чужбина в България, сега ще започне обратния процес. И докато се усетите, пак ще бъде късно. Алчни копелета! Скоро сигурно ще има и такса за влизане в банка.

Тези са по-големи крадци и от топлофикация, моб. оператори, електрото, водата и т.н.

Несъразмерни лихви по кредити и депозити, големи, необосновани и "за нищо" такси и таксички... А за персонала по фронт офисите... лелка на пазара изкарва по-голяма заплата... Един милиард отгоре над всички разходи.... Смятай що кожи са съдрани до кръв!

деер

Ами , елементарно. увеличиха си таксите два пъти и не могат дори да си скрият печалбата....