Хакери атакуват избирателните системи в САЩ

Хакери са атакували избирателните системи в над 20 щата през последните месеци, съобщи Министерството на вътрешната сигурност на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Хакери атакуват избирателните системи в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В прав текст хората демек си казват: "Няма проблем с хакерите, колкото и да ни хакват, ние онея номера които показваме на екрана си ги щракаме собственоръчно от централата, така, че голям праз ако хакнат туй онуй по градовете ... ние и без това хич и ги не гледаме тея информацийки, централно си цъкаме каквото ни е кеф" :)

Подгатвят почвата пак да подменят вота, както когато кандидати бяха Буш младши и Джон Кери. Тогава вместо избирателите решението го взеха съдиите.

Гледам тролебригадата пак е почнала да опява как, ако загуби Тръмп, е било манипулация. Същото го пяхте и за Брекзит. Само да питам, като са такива некадърници западняците, защо Русия не световен хегемон? И още един въпрос с повишена трудност. Русия или Китай има повече шансове да бъде сила номер едно в света?

Че да хакнат и нас де.

Те вече ни го хакнаха с два и половина милиарда.

Ако ни хакнат - "хак ни е"!

Руските хакери са виновни! Вервайте ми! Оставили са следи под формата на букви на кирилица. Щом е кирилица, значи са руснаци. Щом са руснаци, значи са на държавна служба. Щом са на държавна служба, значи са действали по заповед на правителството. Верно ви казвам. Това са съвсем официалните обяснения на ФБР по повд на скандала с хакването на сървърите на партията на Хилъри отпреди няколко месеца. Може да ви изглежда смешно и невероятно, но е самата истина.

Ааа, може да не са само руснаци! И монголците пишат на кирилица, а и сърби и македноци. И те също мразят американците. Да не говорим за част от нас. Вервайте ми! ;-)

Може би правят подготовка на народа. Ако случайно Хилари не спечели изборите, ще обявят за разкрита грандиозна хакерска намеса и манипулация и хайде - корекция на резултата или нови избори. И така до достигане на правилния избор.

Няма нужда. Нали и при другаря Буш ги понатъкмиха ... няма лабаво. Абсолютно демократично разбира се, да не вземеш сега да се усъмниш! Чиляка му викат, хакнали над 20 щата. Той вика, споко, децентрализирано е, демек не са вързани ... с други думи нашите хора централно ще нацъкат каквото трябва :) Все пак след като не е свързано някак, по какъв начин се предава информацията на централата за да бъде обявена? Кой брои? Кой варди броящия? Така, че спокойно. Ще бъде избран "правилния" кандидат.

Не им трябват хакери. Ал Гор победи Буш с 500 хиляди гласа, обаче 500-те електорални гласове обърнаха гласуването накрая и Буш го би с 20 гласа там и спечели изборите. И това съвсем законно. И това след едни скандали с броенето на бюлетините във Флорида, където губернатор беше брата на Буш, едни големи медии в последните минути обявиха, че Буш води (не е водил), откъдето последваха едни обръщания в резултата, а тая дето отговаряше за броенето на бюлетините беше ... шефката на изборния щаб на Буш (а вие си мислете, че само у нас стават резили). Та, при такива законни изборни методи, що са им некви хакери които да "прецакват" системата ?

и как разбраха, че са "руски хакери"??? Оставят подпис ли или послания от рода: ДА ЖИВЕЕ ПУТИН! или СЛАВА НА РУСИЯ! ... А може би влизат от IP-адеси от Москва? Аман от щатски глепости. Аз мислех че "Псаки" е фамилия, а то било умствено заболяване.

По същия начин по който "По наши изчисления нашите камиони бяха ударени от руски самолети" ..... Изчисляват си хората бе, ти пък сега и доказателства искаш ... кой ще си губи времето, изчислили са го и туй то!

това ми прилича на артелерийска подготовса, ако баба Килари вземе, че изгуби

май е обратното. Сега ФБР и Пентагона ще вземе под свой контрол изборните сървъри и системи и ще си нагласи резултата в полза на Килъри.

моге и да си прав, важното е тя да спечели, че Дони изглежда малко управляем

Извадка от писмо до президента Путин:" Господин Президент,Вашата страна не изнася нищо друго, което да е от глобално значение, освен агресия. Младите руски IT-специалисти не изнамират айфони, Амазон, Алибаба. Те тренират за дигитални войни, хакерство и дезинформация. Единствената руска техника, която впечатлява света, по най-ужасен начин се стоварва от небето и с голяма точност поразява болници и избива хора в Алепу. Докато светът на Запад и на Изток от Вас сътворява икономически растеж и напредък, Вие изграждате една Русия на корупцията и унищожението. Съжалявам за младите хора във Вашата страна, господин президент. Вие превръщате техния живот в духовна пустош на изолацията

Виж ся, Журналисте! Не е зле, да се върнеш малко в училище и да учиш повечко география. Щото си написал, че руснаците бомбардират нещо в България. Алепу е блато - лагуна, близо до Созопол. Само от една дребна неграмотност и всичко останало, което си написал "олеква".

Пак руснаците им виновни! "Тази седмица шефът на ФБР Джеймс Коми каза пред конгресмени, че бюрото гледа "много, много сериозно" на действията на руски хакери, които могат да се опитат да саботират изборите в САЩ." Па земете я затрийте тая държава САЩ!

Глори, глори алелуйя хвани, хвани ме за х.я!

Хакери атакуват избирателните системи в САЩ и могат да наклонят изборите в полза на единия от кандидатите за президенти на САЩ.

И за това ще броим на ръка до пълна победа, ако трябва и 10 пъти ! Вече сме ги назначили броячите...

В САЩ имало "демокрация"....на найси!

Готвят се пак да фалшифицират изборите като при Буш - броиха, броиха на ръка докато им стигнаха гласовете...

Говори...говори, а Сибир те зове!

те не можели да проникнат....вервайте им!

Ленин, Сталин, Хрушчов.... та до Путин всички са варвари.

Обаче, Елцин, беше "демократ" от класа. Даже по-голям от Бойко.

То пък у нас няма супер-демократи, а? Я виж един от ях - Кимон Георгиев: - Участва в Деветоюнския преврат през 1923 година - после е министър - Участва в Деветнадесетомайския преврат - после е премиер - Участва в ОФ и Деветосептемврийския преврат през 1944 година - и пак е премиер Дялън камък - Демократ с главно "Д"" Да ти напомня с нещо за сегашните ни политици?

Паисий

така е. Той умря в Русия, щото Путин ме даде имунитет. Виж, външния му министър избяга вАСЩ и се разбра чий агент е бил.

Абе кви избори бе?! Клинтън е определена, не го ли разбрахте вече?! Не ви ли стана ясно, още когато ФБР не я обвини за личния й домашен сървър. Шефът на ФБР - Джеймс Коми не препоръча да я преследват съдебно. Е, как не - през 2015 е получил 6 млн долара компенсации от Мартин Локхийд, която е напуснал през 2010 г. Там е бил вицепрезидент отговарял за работата с фондациите - вкл. тази на Клинтън. Само през същата 2010 г. Мартин Локхийд е получила одобрението на Държ.департамент на Клинтън за 17 поръчки. Брат му на Джеймс Коми - Питър Коми е един от босовете на правна фирма - DLA Piper, която прави одита на Фондация Клинтън... А вие - избори! Ха-ха-ха!

да затрие света!

И ще го направи.

Мара Ройтерса пак лъже. Пускат лъжи за промиване на краварските мозъци. Целта - виждате ли, няма смисъл от електронно гласуване!

"чуждестранни хакери могат да подронят доверието на избирателите в честността на предстоящите избори в САЩ" КАКВИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ, БЕ? ВИДЯХМЕ КОЛКО БЯХА ЧЕСТНИ КАТО ИЗБРАХА БУШ! БРАТ МУ ОПРЕДЕЛИ КОЙ Е ПОБЕДИТЕЛ В КАЛИФОРНИЯ СЛЕД КАТО БРОИХА 3 ПЪТИ И ВСЕ НЕ ИЗЛИЗАХА БЮЛЕТИНИТЕ.

Ми броили три пъти щото слаби броячите ... На третия път са назначили савършили университета та са докарали правилната бройка! Предните са били едни с осми клас и гимназия, та затуй не успяли да преброят "правилно" гласовете! :)

Абе, ясно - чернийот президент, ще е последния.

Сървърите по принцип нямали връзка с интернет... ама хакерите ги атакували, че кой ще се хване на такива приказки и то в страна в която върховния съд може да определи кой ще стане президент, независимо от ръчното преброяване на бюлетините, или просто от сега подгряват публиката че гласуването няма да бъде взето под внимание ако на изборите спечели неправилния кандидат.

Всички "демократични" дебили по света и у нас, и зомбитата на т.нар. "медии на международната общност".

Най-обичам, когато някой напише "съобщи източник пожелал анонимност"... Звучи като "една жена каза в трамвая". А иначе - ако отидете в ютюб и напишете voting machine и ще ви излязат десетки филмчета, показващи как се подменят изборните резлтати в САЩ... Не им трябват въшни хакери - те сами си го правят за да получат "правилните резултати".

това не са руски хакери това са хакерите на банкянската тиква които се опитват да съборят най-великата страна която стои зад гърба на бандита от банкя.

Амерканцита да остаат таа електроника и да си разкарат у ..я да си пуснат бюлетина у кутийте и нема да плачат от хакери!

Браво... поне по отрано започват да забавлпват плебса... май пак ще броим "на ръка" ... гърбавите дори не си правят труда да ни известят за "пиЧилившия" на идващите избори ....

В политиката вече има "ново" правила - Не е важно, кой брой и резултата, важно е само кой и какъв резултат ще оповести. А иначе, плебеса е важен, без него няма нотабили.

Препоръчвам им ръчно броене. Вотът се пренася с чували от бременни жени. Става лесно, но не много бързо.

Na vsichki e izvestno, che v chuvalite sa VECHE PREBROPENITE BJULETINI! I veche chislata sa vneseni v protokolite! Stiga manipulacii!

разбивай

Откакто Америка взе да се прави на жертва на хакери и то дотолкова, че не може и сигурни избори за президент да проведе - от тогава е ясно, че се готвят апокалиптични планове. Не всички в света се хранят с ГМО.

е на кой още не му е ясно,че ако от тия избори зависеше нещо,то те няма да се проведат!!!Анонимен източник,неизвестен извършител,но някакси руски хакери са им проблема,другите хакери са им приятели.Точно тия, които следят всяко наше действие и знаят кой и къде е,във всеки един момент,взели та се притеснили.И за кое по-точно?Който и от двамата да е бъдещата президентка(освен ако не стане нещо,изключително извънредно),ще си постигнете целта.Войната просто ви е необходима,забавяйки само губите съучастници и в това ви е основния проблем....Колумбе и трябваше ли ти ,това откритие?????Първите заселници в по-голямата си част,са били изметта на останалите континенти!!!Какво е трябвало да се очаква???Пфу...жалко за интелекта!

хакерите могат да спасят света,пожелавам им блестящи успехи !

така де, само фбр и цвъ.цвъ имат право да влияят на изборни резултати. справка: костинброд и щата флорида. грасувай,гласувай...НИЕ БРОИМ. щи изкараме къвто резултс ни устройва. даже победа със 101.5% , ако това е правилниа резултат. ХАКЕРИТЕ СА ХУБАВО НЕЩО И ОБИЧАЙНИА ЗАПАДАЗРЕН.

Всички такива атаки имат един източник.За пръв път го разкри великият президент Роналд Рейгън:"Русия е империя на злото"

"Анти" Рейгън е казвал това за СССР, а не за друга страна. Но с толкова, ГМО американски гени няма как да забележиш промените.

Нима под СССР не се подразбираше Русия с вожда от Кремъл.Сигурно считаш ,че някой от Туркмения или Узбекистан е управлявал СССР. То поне тогава нямаше такава агресивна политика на завземане на чужди територии както прави сега Путин с източните украински региони и Крим ,едни приети с международни спогодби земи.