Рекорд: 84 млн. американци са видели диспута Клинтън - Тръмп

Рекордните 84 милиона души са проследили по американските телевизии първите дебати между Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Рекорд: 84 млн. американци са видели диспута Клинтън - Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има понякога работи който и не мислиш а се получават !така е и с дрехите. Клинтън е в червено - агресия които не всички забелязват но се получи именно така На тези въпроси на които не можеше да отгори за да стане освиркана задава съвсем ненужни въпроси към самата личност !!! не поащаш данаци -за това си има служба а не на дебатите да говориш празни прикаски ! Така клинтън загуби но има КЛАН които я предложил и може да стане като ГОР- СПЕЧЕЛИ ПРАИМЕРИСИТЕ А БУШ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ

добре че си ти да ме разсмиваш

Попитали футболна агитка кой отбор е най-добър...

даммм цирка е на ниво....

Килъри била победила в дебата! ХАХАХА ..... На думи го докарва криво-ляво, като се хвали сама колко е "компетентна". На практика обаче как е?! - Ирак бил грешка - призна си. - Либия била грешка - призна си. - за мейлите била в грешка - извини се. - проблеми със здравето.... не може да ги скрие вече. ... май-май не е чак толкова добра!

гледали го 100 млн. души. Точно толкова гласуват в САЩ. На останалите 200 млн. изобщо не им пука кой е президента, щото знаят, че от тях не зависи нищо. Само баламите вярват че има някаква си демокрация. А всъщност: Всичко е лобизъм!

Тия май се чудят как да лъжат и мамят според мангизите дето им дават защото тез ''милиони'' гледали за нищо ги нямат от 80-100 явно са преброили бройките като нашите от гербераската сбирка. Дебат с лисчета направо на ''дебат'' прикича като нашия роско дето от листче чете дори на елементарни показвания

loyola

абе тия са страхотни - от всичко правят пари. едно време им се чудих на пасторите, които проповядваха по телевизията и събираха много пари от наивниците, но явно и на дебатите се прилага същата схема?

Според американските закони действащият Президент има ли право да води предизборна агитация, и то доста активна в полза на единия кандидат, който случайно е от неговата партия?

ами я нас ББ не хвали ли герберския кандидат за президент - преди Плевела, сега фандъкова... или сталинка?!

има

Цитат от статията: " Първият предизборен дебат показа, че Доналд Тръмп не притежава нито нужната подготовка, нито нужния характер за президент, заяви самият Обама в интервю" А килърито я видяхме на практика какви качества има - низ от грешни решения, за които после съжалява!!! Е, не искаме такъв президент!!! Казвам "не искаме', защото от американския президент зависи повече от нашия си!!!

Ами някой да го беше попитал обамата като го назначиха корпорациите той дали е притежавал нещо от това дето изброява??а и по жалкото е че слкед толкова време стоене там пак не притежава изброеното защото парите са в основата на стоенето му там. Според мен е че по добре че не притежава тези запазена марка на ''политиците качества''

Какво ме интересува тази шибана държава!

как кво нас нормалните да ни управляват шибъни шибъняци

84 милиона зомбита си мислят , че те избират нещо си, както и ние де.

Ако американците изберат Доналд Тръмп, ще имат шанс за промяна. Ако изберат Клинтън, тя ще продължи тотално провалилата се политика на Обамата.

Ти мислиш ли че нещо зависи от тях, искренно ли го вярваш ? Те така лъжат целия свят дори и тук.Ха нещо "ново" ха "промяна" уж за по добро, а те си следват техните планове.Всики ,управляваши по света, всички без изключения са едни марионетки а на народите предоставят "избори " и "дебати" и каквито се сетиш шоута те народите особенно хамериканците обичат да гледат шоу !

"Вчера Белият дом похвали Хилъри Клинтън за нейното "доста силно" представяне в диспута, предаде Асошиейтед прес." Сещай се, снахо... Тия, същите, които качиха маймуната Обонго на белия клон, сега пробутват Хилавата... Зер кокал пуска ли се, статукво и евроатлантически ценности променят ли се, долари спират ли да се печатат за сметка на останалия свят...

добре казано, тази жена е истинска вищица

цирк

Не ме интересува какво правят и какво дебатират мераклиите за началници И на Баце, въобще, и колкото по надалеч от тях, толкова по добре !

Вчера чи проглушиха ушите, че били 100 млн., сега - 84. А утре? С това темпо надолу може да се окаже, че само те дваминцата са се гледали един друг на сцената според нашите редактори. Важното е, че тя успя да озапти смахнатия и бавно започва да го изтласква в килера.

ЛЪЖКИНЯТА КЛИНТЪН Е ПОБЕДИЛА,НО ТОВА Е НОРМАЛНО ЗА ЛИБЕРАСТИТЕ

Като гледам с каква скорост трупаш минуси, май скоро ще постигнеш рекорд по минуси и дано това те озапти и бавно да те изтласка в килера.