Ограбиха крупна сума от инкасо автомобил в Плевен

В центъра на Плевен е извършен въоръжен грабеж на инкасо автомобил, съобщи за БНР шефът на МВР в града Красимир Рачев. Джипът на грабителите е открит опожарен.

Обратно в новината

Коментари - Ограбиха крупна сума от инкасо автомобил в Плевен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гледам едни се радвад за парите .други философи че парите били застраховани . трети правителството мафията обвиняват акıли . ама ниъе сме уж в евроропата пак гангстерски филми натурални правим посред бял ден.това е бедата че в тази страна няма живот няма закони няма ред и никога няма дасе оправи.били сме хаъдути и такива сте останем то гена ниъе такıв. жалко за бг за това никоъе не седи и остана да живее там всеки баяга в чужбина .уж живем в европата каде остана нашето визпитание едни дебелоглави борба борци кретени управляват страната пилни кретени нямат акил животни то затова навремето ги прастахме в спортното сис слаб успех поне за несто да станат те гангстери .

Докато ни управлява Мафията с Главния пожарникар,така ще бъде!

И тези ако не се хванат не знам какво да кажа за тези които ни бранят.Посред бял ден почти.Тази кола може да се проследи много време назад ,нали имаме камери.Нагло е защото закона е мек за този вид престъпления.

-ВСЕ ЕДНО, че някой е спечелил от Държавната лотария (с картонче)! Нали по телевизиите НЕПРЕКЪСНАТО РЕКЛАМИРАТ (колко лесно се забогатява)!!! "Удариха" Американското бинго - хахаха!!!

Празници идат. Мацетата като ревнат "Искам на Дубай, искам айфонседемплюс, искам дачия сандеро" и момчетата щат не щат...действат.

Обирът в Хасково през 1984г. беше много дързък. Били са трима приятели на по 21-22г. Третият се отказва в последния момент - разказвал ми го е лично...При обира бяха ранили сериозно полицай, поне така се говореше из града. Застреляха ги като кучета, толкова млади. Не че не одобрявам суровите закони, но пък...вече и аз не знам!

Тия пари откога ги мисля да ги тафя, че да си опрая живота. Тия ме изпревариха, докато се накамузя, тюю ...

Живеем в уестърн....грабят с бянки, пощенски станции и дилижанси..ухааааа...а баш Шерифа Бойко така и не може да се справи с ситуацията..зает е с индианците (цигани и бежанци)...Бум Бум

рачев или начев

Народното събрание трябва да е органа в който всяко решение трябва да се взима след информираност, защото това е гласът на народа. Особено когато става дума за пари които народът ще плати от джоба си. ТОВА ОБАЧЕ РЕШЕНИЕ ДА СЕ ГЛАСУВА НА ТЪМНО ПОКАЗВА ЧЕ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НЕ ДЕЙСТВА ПО СВОЯ ВОЛЯ, Т. Е. ВОЛЯТА НА НАРОДА А РЕАГИРА КАТО ОВЧЕ СТАДО. каквото му наредят това гласува. НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ може да поиска РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ПРОЕКТА БЕЛЯНЕ. Но не го прави.

Ало, ДИР-а! Айде спрете да клатите държавата! Не ви ли каза Бъчи, че у нас такива работи, след идването на власт на ГЕРБ, не са и няма как да се случат! Засрамете се!

Изобщо разирват ли ги тези големи банкови обири? Нищо не се чува. Май разкриха една учителка от Плевен,която обра банка и това е.

Не разкриват, защото Бъчи-шматката е сладко задрямала.

Гледам, настъпили са всенародни празници, че видите ли откраднали 200 бона от тия изедници Банките!! Не вярвах, че има толкова много хора, които да разсъждават толкова елементарно, без грам мисъл да вложат!!! Парите НЕ са на банката, а дори и да са, застрахователите ще и покрият загубите! А мислете малко де, за това сме на тоя хал...! Провансали!

Ще ви ги изплатят застрахователите само ако не установят нередности. А относно въпроса за празниците, нормално е да не ни пука за вас, вие сте най-гнусните лихвари и изедници, поробители и виновници за обедняването на населението, така че ви пожелаваме лека пръст.

Мекерето си е мекере! Като нямаш и грам финансова култура и харчиш кредитите за *урви и бело, никой не ти е виновен после!

Ще ги хване нашата полиция ама некой друг път.

Ако може на всички банки да се случи това ще е отлична новина :)

Простовато съждение! Потърпевши ще са застрахователите, а не банката, а тези пари даже и не са на банката, а на фирми от Плевен. А подобно отношение към банките се поражда точно от хора като Вас, без елементарна финансова култура, на които банките са им виновни, че не могат да си направят елементарна сметна.

Парите са на фирмите, докато не се подпише охранителят на инкасото, че ги е приел! От там нататък инкасото носи отговорност да ги внесе по сметките! А колкото до застрахователите, ти от застраховател пари взимал ли си? Още повече че ги отнемат от служител а не от сейф! Малоумнико, не се изказвай неподготвен!

Избори идат ,пари трябват .Как се купува президентски вот?200хил спрямо милиарди за един гьол е едно нищо.Със здраве да си ги харчат и после пак.Това няма да им е първи нито последен път.лесно се живее с немъчени пари и кой както свикне.Какво боричкане е за пустите избори и това е именно за това -законно крадене.

Ми че то един черен Жип струва 200 000 лева?!

...да с тази разлика че техният е краден и не им струва и стотинка!

Не съм чел статията и коментарите ,но 66 годишен охранител.... !?! Защо не е преминал в пенсия? На какво са разчитали неговите началници и господа банкерите? Че е по- силен ,по-бърз ,по,по ...най?!?

Разчитали са че за 400 лв ще запълнят щата.

..и са си го получили! Евтини на брашното, скъпи на триците...

Господата банкерите нямат нищо общо с охранителните фирми и начина им на подбор на персонал. Парите са застраховани, това е достатъчно за банката!

Еее, аз тъкмо мислех да ги открадна аз тия пари! Изпревариха ме, докато се накамузя ...

Добре че не си се накамузил, че аз щях да те нататрузя!

Продължавам да се чудя защо никой не посяга на преялите бизнесмени, ЧСИ-та, нотариуси, някои "лекари" и други дилъри;-), в чиито къщи има понякога суми близки до цитираната в статията- а ако са по-малко като сума, то като компенсация са недоказуеми и мръсни. Като ти трябват пари щипни 20 бона от престъпник всеки месец, не граби 200 бона от банка "раз в году". Второто все пак задейства маса институции, който въпреки некадърността и липсата на кадри все пак разполагат със значителен технически ресурс. Иначе принципно със здраве да си ги харчат. Надявам се пострадалият да се оправи без последици за здравето. Това е още един аргумент в подкрепа на казаното от мен по-горе: апашите са си взели грях на душата, като са ударили невинен човек.

и в добавка. Да сте чули за съдия или прокурор който заради спазване на законите и справедлива присъда да са го били или запалели кола или къща или ограбен? Само чувате за такива дето са в далаверата!

200 000 бона са много приятна сума, няма загинали или тежко пострадали... тъй като полицията вече е отцепила района със сигурност може да се каже, че извършителите са избягали /ха ха ха/, така че остава въпроса: Харесва ли ви анархията в която живеете или си мислите, че няма как да се случи и на вас?

ами едва ли ще тръгнат да обират редови гражданин и кво ли да му крадат? щом се краде от богатите и парите отиват по долните слоеве на обществото и при това голямо разделение богати / бедни тази случка се явява като балансираща масите хихи

Верно е - тези обирджии няма да тръгнат да крадат от редовите граждани, тази работа е на циганорите. Но важното тук е, че щом си съгласен да живееш в анархия, няма как да не си съгласен и да станеш нейна жертва, рано или късно това е неизбежно.

Споко, парите са застраховани, просто мафията краде от друга мафия хахаха. А и те си знаят за мастилото вътре не ги мисляте за балами. Има начини за всичко.

за какви мастила за какви 5 лева говориш ... това да не ти е филм на Спилбърг ...

d4

поредния "битов инцидент". тюфлеците от инкасото не разбраха, че "кеш" е мръсна дума! чувалите с кинти имат защита...при отваряне от крадците кинтите стават неизползваеми. ама трябва малко акъл и малко пари за защитата...

Или двама с автомати да пазят "чичака", който мъкне чувалите. Все пак е инкасо автомобил, не "Чистота"!

бнб за 100 лв ходи с 10 карабини и въорежена охрана ,тея хора ги пускат с милионите за 400 лв заплата Смешкииииииииииииииииии

Tози, лош Mат*рял не разбра ли, че новият модел на кражба е, Hе с палки, а с "писалки",...като в ктб!!!;)))

сега с пръчки, а утре с биберони, за "оххх - ранителите"! Смееех!

По времето на лошия социализъм през 1984 г. двама въоръжени правят подобен обир на инкасо автомобил в Хасково и открадват огромната по това време сума 182 000 лева. Три месеца по късно са разкрити и арестувани. Осъждат ги на по 20 г. затвор. Малко по-късно присъдата е отменена с нова - смърт чрез разстрел и изпълнена. Всички, дори съдиите признават по-късно, че тази присъда е НЕСПРАВЕДЛИВА, но ВЪЗПИТАТЕЛНА!

Пич, от всичко което си написал, има само едно вярно нещо - и то е: "По времето на лошия социализъм". Като не си живял по това време като нас, не си отваряй устата да го хвалиш!

Sorry! Не исках "лошия" да го поставям в кавички!!!

еха ми лош беше социализма, караха те да работиш, пречеха на такива като теб хитреци и измамници да си трайкате. На всякъде се краде, ама не както сега у нашата държава. Да теглиш заем щото няколко общинара ще получат комисионна от банката спечелила търга.

Да, яко пипаха тогава другарите следователи и прокурори, много яко...Затова много хора днес не харесват соца. Сега къде, къде е по весело да си правиш каквото си искаш!

а държавата къде е? има ли държава?

Палката е огнестрелно оръжие.

Време е да пада и джакпота, че изборите дойдоха.

Комунистите начело с КУРнелче-то си спомниха славните времена, когато ограбваха мандри и кошари. Няма как, трябва да се помага на измисления им кандидат - президент, членския внос стига само за банкети на Ръководството...

Това със сигурно е бил Амперцунян. Взел си е заплатата като е забравил да си свали шапката, защото е бързал....

колко интересно и градивно нещо била демокрацията! Ти да израснеш в един свободен свят, свят на големи и всякакви възможности! спокойно да си ги помислиш тези работи! да ги превърнеш в дело! и то успешно поне засега. обир на "дилижанс" ... идвайки с друг дилижанс ... идваш "беден" отиваш си богат! така е и с тотото! ... риск губи риск печели.

Да се обвинява обществения строй за едно престъпление е безумие, човек. Ти знаеш ли колко милиарда са откраднати от БКП при извършване на обмяната от 1945, 1952, 1962? А по време на колективизацията, масовизацията, конфискацията, национализацията? Как ще обясниш убитите в името на народа и последващия грабеж освен с убийство с цел грабеж? Убийци!

Често ли ти се случва да задаваш подобни неверни въпроси, и да им даваш неверни отговори?

А как ще определиш убитите в името на царя? И кой какво е откраднал? Бай Тошо си отиде с едно килимче, а колко заграбиха сега Мончо и Боко?

да прав си! така е! но долу "мравките" не ги възпитаваха така. долу в гетото имаше морал, даже не можехме да погледнем в "мръсотията". беше забранено. и си мислехме че е чисто и хубаво. а то не било. и тогава е било "мръсно и гнусно" .... тогава "демокрация" имаше за избраните, и тя беше еднопосочна от нас към тях демократично, а от тях към нас както им падне!

При соца имаше сигурност във всички аспекти!Криминалитета беше силно потиснат,а разкриваемостта на по сериозните престъпления бе близо до 100%!! Мойте родители бяха банкови служители и не си спомняха за обир,още повече,че по онова време за заплати се траннспортираха до големите предприятия големи суми - нямаше банкови карти. За кражба на пенсии по селата,също никой не бе чувал! Но част от комунистическата върхушка си спретна 10.11, за да може зад паравана на уж демократизиране да заграби за себе си активите и ресурсите на държавата. Криминалитета бе умишлено покорен,вкл и чрез масово освобождаване от затвора ,което тежи на съвестта на президент Желев, за да се създаде напрежение,несигурност,разделение и отклоняване на вниманието от гигантските кражби. над 20 млрд според бившия главен прокурор Филчев!

почвам да си м исля следното: референдуми референдуми, референдуми референдуми, референдуми референдуми, референдуми референдуми, референдуми референдуми, с по един въпрос, с по едно отрязано пипало на октопода!

В 19.ОО часа, в центъра на града. Здраво пипат тези момчета. В България банките ограбват народа. В Плевен народа ограбва банката. Има някаква справедливост на тоя свят.

И #Кой Би направил Този обир, в Този час, на Това място ?! ... Единствено индивиди които СА Свързани Високо.

кой! един свободен и разкрепостен ум за който няма невъзможни неща.

Мдаааа.... - 'избори' Идат, еееииий ! ... 'Избори' ! ---- Инкасо пред/от Областно управление... - ами това Би следвало да Са пари Данъкоплатски я ! ---- етоЗащо катеБейщинката - Бе по-Така Изпълненааааа....

Заеби тея обири, сподели нещо за двустъпковата-тииит...ти...иит...

Почвате да ме загубвате. Окончателно.

Лелееее, колко изпростя народа! За нЕкви дребни суми се млатят с палки ......

Добре са направили! Сега остава да се опазят от куките да не ги надушат! Откраднали са пари от боклуци! Това е всичко друго, но не и престъпление!

200 000 лв. тежко престъпление, а 20 млрд. нокой не ги търси.

Да си ги харчат с здраве!

- съобщи за БНР директорът на РД на вътрешните работи Красимир Рачев. Автор Мануел Насименто - Пак ли ти бе Мануеле, Директор на Вътрешни работи няма, нито Директор на външни работи. Има ОД на МВР гр. Плевен с длъжност Директор на Областна Дирекция на МИНИСТЕРСТВО на вътрешните работи.

Е, Мануел е вече нарицателно за неграмотност. А този директор няма ли войнско звание? Или вече всеки може и в МВР да е директор, както да е министър в България.

Няма... вече са комисари.

БАНДИТИТЕ СА БИЛИ: Гумен Офчарофф, Гумен Путкофф и трипер-агента гоце от АБВГЗ, а с откраднатите пари ще купуват хотели за копелдацкте си.

...а дддобревио - торбоносачът :-)))))))

Буби и ГРОБ ви гарантират винаги неспокойни дни!

Това е дело на Гумен Путкоф от АБВГЗ, пак е бил наквасен..

Инкасоджиите го дават много люти. Пищовите носят като каубоЙци, бронежилеите като лигавчета и току въртят очи към мацките, зали ги гледат какви са убавци. Иначе - по един юмрук и отиде чувала с пачките. Новобранци кирливи.

Много хубаво... даде насоки на "тъпите" престъпници какво да правят... :)))))

Хем вече са дърти тумбаци меверейци- ама всъщвост са си новобранци доживотно !

Няма само шибаната държава да ни краде от КТБ!

пари при пари отиват!

Въорежен грабеж!?!?!? Оръжието - палка !!!И уточняваме , че не са произведени изстрели!!! Коя паллка може да стреля?

По избори едно време пращаха кашончета с пари по куриерски служби?!

Ми то 60% от инкасата са бевши полицай пенсионери с 600-700лв заплата.Да не са луди да си рискуват живота за тези заплати.

Т.е. пенсията им е толкова! Иначе са на 450 кинта и се кефят :)))) А бе добри доходи си получават! Помагат на внуците хахахахха

Що, ако получаваха 1600-1700 лв щеше ли да си заслужава да си рискуват живота и то при условие, че тези пари са застраховани и фирмата нищо не губи? Още повече, че това са чужди пари и да те убият за тях не си струва. А и да стреляш и да утрепеш някой бандюга закона не те пази теб. Ще те осъдят и ще те тикнат в дрънголника, като едното нищо. А ако не те тикнат и аверите или родата на убития те погнат да си отмъщават? Май по-добре ще е в панделата... Абе сбъркана държава сме. Законите защитават бандитите и това е.

Това е новият вариант на дарение към някоя от партиите. Няма как да ги намерят - идват избори и трябват парици.