Лондон ще ни помогне да модернизираме въоръжените сили

Обединеното кралство е готово да помогне за модернизацията на българските въоръжени сили и да развием сътрудничество във военната промишленост.

Обратно в новината

Коментари - Лондон ще ни помогне да модернизираме въоръжените сили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези са мръсници както и Руснаци,Французи и Американци.Тези четири страни винаги са ни мачкали и сме робували на тяхната мръсна политика.

ТОЯ ЗЕМЛЕДЕЛЕЦ КВО РАЗБИРА ОТ АРМИЯ И ЩО ГЕНЕРАЛИТЕ ГО ТЪРПЯТ ИЛИ МАЙ ГЕНЕРАЛИТЕ СА И ТЕ МЕНТЕТА ............... И ИЗОБЩО НЕ Е МАЙ .

за тия дето си спомнят преди 10 -14г. беше наета една частна английска фирма "Агентите на короната" да оправят митниците и да помогнат в борбата с трафика на хора, наркотици и всякакви престъпни дейности. ТАКА КАТО ГЛЕДАМ МИТНИЦИТЕ СА ОЩЕ ПО ЗЛЕ! Питам се сега какво точно ще ни помогат за българската армия дето е на командно дишане? Ще ни подарят разбрицаните им камиони или изтритите уръдия или ръждясалите танкове какво ? БОЙКО ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ !

Леле, и ти си много зле, като другите! "Агентите на короната" не е английска, а международна частна фирма с главен офис в Лондон. Това че офисът и се намира в Лондон не я прави английска фирма. Капиш?

и каква е разликата? Фирма международна ама създадена от бивши офицери на нейно величество. То и БМВ е немска ама имат производства из цял свят нали така? Значи щом се подразни от това съм уцелил в десятката. Българин хаха кажи му така и в този образ виждаш предател, мръсник и слуга !

Най-вероятно''помощта'' на Лондон е да ни продаде нещо и да си върнат частично или изцяло тези 160 млн. ''отпуснати'' за бежанците, Натам са се прицелили гадовете.

Ako помощта е като тази на камерУн с джипките, по-добре да не помагат.

усвояват се парички

на тия империалисти и колонизатори не вервам тия тук ни имат за бели роби. Тия винаги са били против нас и са ми леели за турците!

Това значи ли че те са заплаха и за ЕС и ако това е така как ще се борят с нея?

Да бе, помощта в какво ще се изразява ? Те така "помогнаха" и на хохлите дадоха им едни камиони -Саксън ли бяха Максън ли едни с тъпи моцуни като че ли са се ударили в стена и сигурно са най малко на 50 години !!!!???

Автоматите "Стен" от Втората световна... Ако сложат в колета и един-два "Хариър"-а от първите, няма да е лошо.

По- добре е да видим какво ползват италианците, защото от англичаните ще ни излезе скъпо и то тройно по- скъпо. Ненчев не е много свестен. А помощта от англичани и руснаци винаги излиза "дървена".

Току що гледах " Черните ангели". Защо така.

"Обединеното кралство е готово да помогне" - разбираи: ..."е готово да ни продаде!"...

А бедност за България - бедност за Европа ли е ?!

В пълна тайна правителството се готви да открие три нови центъра за мигранти край Елхово, научи Фрог от свои източници. Вчера от Европейската комисия обявиха официално, че отпуснатите ни 160 млн. евро, с които премиерът Борисов се хвали три дни, ще отидат основно не за ограда по границата, а за изграждането на нови приемни центрове за бежанци. Още преди отпускането на парите обаче експерти на МВР, Агенцията за бежанците и Министерство на отбраната са огледали три терена в района на Елхово за приемни центрове. Експертите са се спрели на казармите на бившя Седми отделен ракетен дивизион в село Бояново. Теренът на изоставеното от 15 години ракетно поделение вече е изравнен, в момента са прокарва ток и предстои голям ремонт на полуразрушените сгради от казармата. Това се върши в момента под строга тайна. Разпоредено е, да не се изнася никаква информация за трите нови центъра за мигранти, заради предстоящите президентски избори. Опасенията са, че темата ще предизвика недоволство на местните хора, както и политически реакции срещу управляващите. Бояново е на 12 километра от Елхово, а по асфалтовото шосе на 35 километра от турската граница. Любопитна подробност е, че ракетният дивизион в Бояново е първи в България. Именно поделението прави първия пуск на ракета "Луна" у нас на 11 септември 1963 г на полигона "Ново село" пред погледа на Тодор Живков. За площадка на втория приемателен център за мигранти в района е избрана базата на бившето поделение в град Болярово. Там преди години се помещаваше Първимотострелкови батальон на 53-ти Мотострелкови полк в Грудово, сега Средец. В момента там се прави оглед на състоянието на изоставеното поделение. Третият център замигранти още не е избран, като колебанията да бъде или в Средец или в Елхово, пак в бивши соцказарми. Ремонтите и оборудването на бившите военни поделения ще се извършва с парите, отпуснати ни от Брюксел.

ЛОНДРА, вече не "свири в хора", за какви "сътрудничества" и "модернизации", иде на реч? Европейските договорености и ангажименти отпадат, остават само частните интереси.

Те вече ни помогнаха за охрана на границата - "ценен" подарък джипове със скапани скоростни кутии

Обикновено, проблема на едно МПС е задкормилното у-во, още повече, когато е "управител на БМВ (щото полвината военни са точно такива "управители")

Виждал ли си ги за да твърдиш че шофьорите са ги скапали? Щото аз съм ги виждал. Понапръскани са както правят нашите автоджамбази да изглеждат че са на 5 а те са на 15г. И като се загледаш по ламарината виждаш длъбнатина след длъбнатина. Тъп си, ако не си го знаел сега вече го знаеш!

АААААААХАХАХАХАААААААААХАХААА

Радвам се, че се смееш на черногъзия си господар:)

Англия къв им беше изтребителя-"Харпиър' за лов на ленивци май така е. Манете ги тия островитяни бе тия не могат нищо бе освен да къркат и да ходят с гайди по-прашки.

Мисля, че много ясно се изказаха: довели били компании - очевидно да ни продават, баламосвайки ни с експертизата си! То, ние ако имахме пари, щяхме да ги похарчим и без съветите на англичаните! :D

ха ха кефи ме коментара ти :))) Браво :)

То понеже много разбираме сме най-бедните в Европа!

Никой от британците не се отказва от 400 те млрд инвестиции на руснаците! Соросоидите да обяснят-защо?! Да ви еба у лицемерите! В БГ са скромните 5 млрд! Аре откажете се та да падне приходната част на ББ от данъците им и да плащате пенсии с вашите данъци?! М?!! И посочете колко инвестиции има в БГ САЩ и колко Русия, както и ЕС на който плащаме 1 млрд. членски, а от 2020 като ББ се спаси президент фондовете секват?!?! За какво ще плащаме тогава 1 млрд?!?!

Елементарно. Абрамович иска да живее в Лондон - съответно суи носи и инвестициите. К'во? Англичаните да го гонят ли? Ако успееш да го навиеш да дойде да ти стане съсед в панелката в Люлин, ще доне се инвестициите тук. А защо бягат тия 400 милиарда от Русия? Ти ще обясниш ли?

Всяка година от БГ в посока Русия изтичат 6 милиарда евро за скъп газ. Руската лукойл НЕ Е плащала данък печалба от доста години. Няма монтирани уреди за измерване - лъже българската държава и с акциз и с ДДС.

Такъв договор е подписан бе! ЩО БОКО НЕ РАЗВАЛИ ДОГОВОРА? ЩО БОКО НЕ РАЗВАЛЯ ДОГОВОРА С ДВАТА АМЕРИКАНСКИ ТЕЦа? Ей го ся 640 милиона НЕК трябва да им плати. ЗАРАДИ ТЪПАКА БОКО ЦЕНАТА НА ТОКА СЕ ВДИГНА ! НАЛИ БОКО Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ДА ХОДИ ДА ДЕЙСТВА, А ТОЙ Е ЗАБРАНИЛ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА ГО СНИМАТ В БРЮКСЕЛ КАК ВЛИЗА ПРЕЗ ЗАДНИЯ ДВОР ЩОТО ГО МИСЛЯТ ЗА ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ!

Англия няма танкова победа ако не се брои срещу дървените макети на Ромел-но Хенчев е земеделец кво да кажа.

Англия беше най-верният съюзник на османците срещу България.

Великобритания обикновено е коректна към съюзниците си. Това да не са ти степните изолати на империята на злото

Политкоректни са когато интереса им клати феса, ама не са братя по оръжие. Абе с една дума - НЕ СТАВАТ!

Благодарение на тази"империя на злото"ми отговаряш на български,платен среднощен некадърнико.

Лъжи, лъжи ... и миризливи партенки ..... А, бе .... вие къде сте виждали, англичанин и поп да дават ? Та те са научени само да вземат !

Не да вземат, а да грабят!!!

"Като посочи намерението на България за оборудване с нови патрулни кораби и многоцелеви изтребители, Фалън добави, че разполагат с експертиза и опит в развиването на тези способности и затова е довел със себе си търговска делегация с някои от най-добрите британски компании." Начев още не си е и помислил за "намерението" си, ония идват с цела делегация от търговски фирми!!! "Мамата", както се изразява Стоичков!

Абе какво стана с онези "Ленд Ровър"-и дето уж бяха подарени от Камарън за Гранична полиция ! Поне изплатиха ли си пътя до тука дето ни струваше колкото да си купим 20 чисто нови "Лади-Ниви" ? Тези 30 -годишни кошници с десен волан и прескъпи резервни части ...

Ега ти глупостта си сътворил! Ти качвал ли си се на лада нивата? Тотално скапано возило - никой разумен не ще и да го погледне, па камо ли да се качи в него? А относно роувърите за гранична полиция - с ЛЯВ волан са. И от много години служат вярно и безаварийно.

За тези ,които му подариха на Борисов преди няколко месеца след посещението му в Лондон ...За тях ти говоря ,не за чисто ново закупените он МОТО-ПФОЕ преди няколко години . А какво против имаш Ладите ... Стига да са си чисто новички , от ново и младо ,какво по-хубаво бе ! Над милион километра имам с Лади ...всички модели ,вкл и НИВАи днес си карам такава ... В крайна сметка ,важното е да ти вършат работа и подхождат на ..."джоба " ти !

Е па они въобще Не тръгнаа и граничарите си се возят на старите.

А много ми е интересно в гората как я пазят границата возейки се в джипките. Това с джипките въобще може ли да се нарече охрана на ДГ.

Преди месец ходих до един сервиз. Имаше 8-9 "подаръка" да чакат за ремонт и части. Някои от тях били там от доста време, други за 2-3-4 път за ремонт.... Доста често виждам покрай офиса да минават на път от Елхово към сервиза по 2 бр. на платформа. Хубави подаръци :)

Преди да се разпадне комунизма винаги имаше общи врагове и външни заплахи. ЕС сега е в същото положение...

Хенчев е ка па избра тия бракми бе. Оди ти им събирай болтовете по ливадата.

свободни журналистически съчинения на тема приспиване на българския народ,докато нашествениците станат повече от местните . истината у нас е винаги строго секретна и така ще бъде докато ни затрият !

Сега бедна България да си поръча пушкала от лондона и да чакаме още 26г. за доставка + съдилища и накрая да плащаме дневни лихвички с хиляди...Готино а?! И някой да ни напомни докато текат лихвите, че обяда требе да си го плащаме, но да чакаме НС да вземе нов дълг и бля бля да ви еба у мозъка на кокалите профански!

Хора идват избори, мислете. Нека не позволяваме такива унижения...

от Лондон! А "умниците" от БГ пак зареваха по команда срещу Лондон, че не играе по свирката на нашите (шМъркел и сие),без дори да се замислят какво е казанп.

Опитват се да ни пробутат залежала стока.Преди години бозавите англйиски свинчовци пробутаха стара дизелова подводница на Канада.Първото и плаване завърши с жертви, а дъртата кралица си прибра милиончета от пробутаното старо желязо.Такива са британците свинчовци и шмекери

Тези "умерени" от Лондон е тотално ще одерат кожа на България.

То кожа не остана - "неумерените" от Москва я одраха.

На теб специално освен кожата са ти одрали и акъла...

"Големите началници" искат да им се рапортува. Островитяни...нейде в Атлантика.

И как ще ни учат да управляваме имигрантския поток? Това предложение много ме заинтригува.

Като построят още един мост над Босфора :)))) Нещо не им се копа тунелче :)))

Тия нали си биха баста от ЕС?!?! Тотално изтрещяха!

трябват им нови колонии и роби.

ББ звъни отново на Путин, а Ненчев се разхожда с "търговски" от лондона?!?!! Нещо хъба ще си остане търговска фирма от която ще изчезнат още милиони като КТБ, Белене, Козлодуй-модернизация и прочие...

Правилно, че разговаря с Путин. После да не кажат, че не им е предлагано. И по-естествено от това, военен министър на съюзна държава да разговаря с нашия военен министър няма. Виж ако беше станало обратното, Бритиш пертолиум да се обажда до Бойко, докато военният ни министър разговаря с някакви си азиатци, щеше да е очудващо.

black_mask79@abv.bg

Ми лондона да пуснат една тръба с газ и петрол до БГ, а не да се нервят на СП 2, че поляците го спряха щото плана беше от Германия да стига до Бритиша а от там търговиика за балъците като нас... ЕС няма да го бъде!!!

Никито чувства, че нещо здраво го е подпряло из отзад и чува "А вот у мен руки" на вече английски

Измет, вън от БГ. Това е смяна на паравана за война с/у Русия, сега с мазното съдействие на реформатори, борисов и ЮК гейове. Истоната ще им се изясни като забучат руските ракети.

Споко, никой не смята да воюва със скапаната ти родина. Ще я оставим да се самозадуши в собствените и изпражнения и да се разпадне на съставните си части. Като СССР-то преди четвърт век.

"Ненчев информирал подробно Фалън за мисията по съвместна охрана със САЩ. " Ама ще информира разбира се, как няма да информира. Началник му е, не е лукова глава. И , разбира се "подробно" . Не стана ясно само британецът дали е останал доволен от рапорта на подчинения...Дали го е потупал по рамото... Ах вие, лицемери гнусни! Ах вие, козяци миризливи! Ах вие, петоколонници продажни!

Абе хора, днес първо ни казаха, че ще има фургони с бежанци, сега ингилизина искал да ни модернизира в не какво да е ами дървени пищови, ама от тези две неща следва третото и току виж сме станали Париж. Не е ли по- добре да му кажем на този, че не ще Генчо ...

Никога Англия не изговорило това слово.

Първо ще ни подпомогнат като ни продадат на баснословни цени старите си оръжия, после ще дойдат да ни бомбардират, че не сме достатъчно демократични към кафявите и черни хлебарки, които ни натресоха

Естествено ли си тъп или си от среднощните вълци

Не те разбрах!

Защо да е тъп?! Великобритания като си пренесе въоръжената техника и оръжия в Кипър подписваха пактове и им се кълняха във вярност че ще пазят Кипър, като Кипър бяха нападнати от турците, защо Великобритания си дръпна гъза и избяга, точно когато трябваше да ги защитава и пази, а единствено руснаците помогнаха на Кипър да спрат турците, и казаха на турците до тук, каквото сте взели до тук. Ако не бяха руснаците целия Кипър щеше да замине. Безчестие от ангилизите. За какво бяха тия военни бази на Великобритания в Кипър? И тия пактове и кълнения във вяра че са лоялни и ще ги пазят? Колкото опазиха Кипър, толкова ще опазят и нас! Така да знаеш! Така че човека си е прав за тях. и въобще не е тъп!

На трудовака вляво на снимката една лопата 8 номер. От този по-голям подарък за БА не виждам.