МВР намери у нас скъпи велосипеди, откраднати в Англия

Изключително скъпи велосипеди, крадени от Великобритания, откри полицията в магазин в София.

Обратно в новината

Коментари - МВР намери у нас скъпи велосипеди, откраднати в Англия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм, няма друг начин да ги открият, освен ако не са с монтирани GPS системи. Ама кой да ти предположи, че и на колелата са почнали вече да слагат такива джаджи

хахах то колело за 4К паунда не GPS ами бейбифон ще му туря....

ромбули дейба вашта мама дейба, малцинство дейба! карат ви да ходите на училище, да си пращате децата на училище, а вие си знаете вашата, имате си вашите тъпи обичаи упадачни и отпускащи до нищо добро недовеждащи обичаи и традици - да се женят малки, да раждат по много а да са неуки, маймуни с маймуни! не вземате от доброто на нациите а си знаете вашата тъпа национална идентичност!

Е те и досега холандците се подиграват на германците, че през 2СВ им били откраднали колелата по време на окупацията.

не стават. с десен волан са :)))))

Сега Рууни с какво ще ходи на тренировки.

Те извлачиха химическите тоалетни от магистралата, та велосипеди ли ще им се опрат?Булгар, булгар...

Мда, и при нас липсАха два велосипеда, единия чистак нов, 700 паунда, а другия по-старичък, ама по-скъп, около 1100 паунда. Около нас се завъртяха бълхар говорящи строители на покрив на съседна къща, и точно на третия ден велосипедите изчезнаха и никога не бяха открити. Полицията се изсмя. После си маркирахме новите велосипеди и ги регистрирахме в полицията и оттогава не са ни крали.

В България ами, не в Афганистан..Ганьо където стъпи, трева не никне..Само фасове и боклуци остават след него..Ама отрепките ги няма тука...Наредени под темите за бежанците...И нямат мозък да разберат, че те са отпадъците...Барабар с Динковци и Сидеровци

Ами ти си сложи един фес обуй потури и отивай да виеш в Анадола. Ти и без това си антибългарин. Ако се изчистим от боклуци като тебе ще бъде супер. А дано ама надали.

да ги крадат? От Русия ли?

крадлив народ де няма що :)))))

Е, е само българите пипат, да знаеш другите не тафат нищо! Хахаха.

Наще МАНГОВЦИ не спят тамъ :D

Ако са като тези колела на снимката, англичаните се шегуват с вас. :))) Ако не се шегуват значи англичаните са много назад във времето с байковете. Аз на такова колело на снимката, не бих се снимал дори.

Под снимката си пише - "Снимка Архив" Т.е. няма нищо общо с новината! А и на ДИР-ови снимки да нямаш много вяра - от личен опит ти го казвам.

Бай Мангал не подбира.

... това е работа на чист булгар, манго предпочита кеш!

вввъъъййййййййййййййй то повечи от лека кола ваа

Там имат стара школа.

Марсоходът "Феникс", с който вече втора седмица специалистите от НАСА безуспешно се опитват да установят комуникация, бе открит в Перник с пренабити номера..." ... та вие за едни велосипеди сте се затюхкали :)

г-да юрналисти,какви са тези "колелета" не са ли велосипеди??? и друг коментатор по еуроспорт казва"таман" а онзи ден ми представяте новина че ван бастен "почва"работа уефа не е ли започва а *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво се учудваш. Те наричат мотоциклетистите мотористи, членуват думата Брекзит, използват професии и звания в женски род (професорка, докторка, учителка), което е абсолютно грешно, а онзи ден нарекоха лефтистите (политическия термин) левичари. Неграмотността в Дир.БГ е стандарт.

Ако си направят търкалетата по 20 бона в пундчета,едно няма да остане там.Кви са тия колелета, да не са със вградени диаманти?

Недейте да хукате крадците на колелета! От любов към спорта го правят!

Ма боже, по неведоми пътища велосипедите се озовали у нас! Телепортацията е открита и ние сме в основата на откритието! Пак дадохме нещо на света! Хвала!

Бахти и бичиклета ,тоя да не върви сам бе ? Ама и дори да върви ,не мое влачи толкова пипер и грозде ,колкото моята "Ладичка" ,за само 399 паунда ли маунда ли му викате ,пък ако и закача и ремаркетоооо...ТИР-ряпа да яде :)))

399 паунда за Ладичка? да не си и позлатил деферинциала?

Може да е "Ладичка" ,но е ...младичка ...2005-та година ...Я виж какъв % коли на тази възраст се движат у нас ...Надали повече от 15-20 ...Направо е кьорпе с нейните 100 000 км ! Едно време в ДАП-а ги пенсионираха на по 500-600 000 като таксита ,пускаха ги на търг и след като някой късметлия е вземе и позакърпи въртеше още толкова с нея !

а сега -неведоми били пътищата на колелата...едва ли е толкова лесно без помощ,като помощника си е получил разбира се...

ми който не знае как да ползва болтови резачки ходи и плаща да си купува колелета

По правешко-каскетско време специални наши бригади крадяха Запазн Луксозни автомобили за туземния "висш" ешалон, както и за износ на изток, та сега са разширили асортимента и с велосипеди.

Интересно ми е за колко лева са ги продавали в магазина в софето тези краднати колелета.

Перфектният Въпрос ! ...защото Е Ясно че : - Ако Е за 'клиенти' от 'наште' - магазин не трябва, а и вероятно е Безплатно - Ако е за Запалени карачи на Скъпи велосипеди - хем ще Се замислят ако цената е Смешна, хем Неминуемо Знаят че онлайн Покупката е с И-Допълнителна гаранция.

Тези китайски колелета на снимката не струват и 20 паунда.

....2000 паунда за колело с десен волан ?

Както е написана новината много е вероятно едно от колелата да е имало тракер и англичаните да са засекли къде е. Или пък англичаните са хванали краците в УК и те са изпяли тукашните хора. Нашите минцифайки само е трябвало да се разходят до магазина.

има логика...щото мильо като види велосипедо изпитва отвращение.. -нЕма "Ко ша прайм ся?"

Ама в Манчестър сити или в Манчестър юнайтед са ги откраднали?

Е браво, можехте да си разследвате и опандизите престъпниците, без да го превръщате в новина. Сега още една гнусна черна точка за България. Може ли, ако обичате да не злепоставяте всички заради един крадлив мангал?!

Е Установено лицето което Е Начело на тази Комплексна ДобреПремислена Система/Верига-от-Кражби ?

Много е просто, магазинът няма право да крие доставчика си, а ако мълчи по въпроса, значи сам си ги доставя.

Виждал съм велосипеди за 1500 - 2000 лева, че и повече у нас да се продават за 400 лева, но трябват очи да го видиш. Как става този номер? С аванта. Който разбира, такъв велосипед е шестица от тото.

Промоция с 70-75% Отбивка ?! - ми ха Кажете Къде ако обичате ! ...щото Ако СА от онез (дет Описах, с Бумеранг Вътре) - уйдеха И 400те левчета, пък И ЗнаеЛиЧовекЩоОще...

ЕС - Свободно движение на стоки и товари...

Е да де, ама я се Опитайте да Вкарате у Френско кило анасонлийка ...;-)

Боже от магазина?на улицата колела няма ли?

що не оценяваш професионализма?...

В Булгаристан скъпи колелета карат само децата на комуняги краднали пари от народа.

В кой век живееш? Да нямаш предвид внуци, правнуци? Комунистите през това време се претопиха, премазаха ги и ги биха по точки съвсем нови, пресни екскременти.

има ли нормален човек, дето ще си купи велосипед за 4 хиляди паунда?!

Да има ! Този КОЙТО изкарва толкова на месец най-малко ! Време е да свикнеш, че има богати хора по света !

Колега си купи велосипед за 5 хиляди паунда. Има и по-скъпи разбира се 10,15 200000...

Краде се яко във великите съединени европейски щати.

В расия само водка се краде, нали, щото друго нема.

у нас се заселиха доста англичани ,вероятно са пристигнали тук с качествените си оригинални велосипеди ...

То май норвежците не позволяват влизане в страната без превозно средство. Някакви странни закони. Затова бежанците минали през Русия, си купували велосипеди да минат границата. После ги изоставяли. Чудели се там какво да правят с тях. Това бе някъде преди година. Някои дори минавали почти през Северният полюс през лятото. Но по принцип този път бил по-скъп и направо летели със самолети от Сирия за Русия и после нататък.

Гледам че Е тема която Ни интересува...та ако позволите, Колеги : а. Казват че Скъпите колела (Потвърждавам че Има по докъм 6-7К Евро) - по Искане на клиента Може (и Има) да Са оборудвани с нещо кат Бумеранг (системата...Ако Е краднато - Една шайба/жица и за 0.5-1 Минута Е локализирано) б. така и Не разбрах - Колко струват колелата у Нас ? ...и Има ли Реално купуващи ? (качвал съм се на Ново Пежо, Бианки шосейно и Гарно...ама Си карам бегач на 10-15г...т.е. Дайте Данните по Диапазон)

През уьа ми, та в градския съвет с какво се придвижваш!

В Градския съвет ?! ... Откъде Ви хрумна ?

Как са преминали целия Рай ЕС?

Няма митници. Митници има само при внос и износ от / за трети страни извън ЕС. Да отидеш до Манчестър е като да идеш до Варна, само дето е доста по-далеч.

Ммм... - Добър Приятел. Си идва у Нас. ...да закърпи бюджетеца на ваканцията - с 3 чифта дАски (пълен комплект) И ! - на Всяко Междинно Кацане : - Защо носите ски ? (Ми, да си покарам.), Защо Три ? (Ами за Различните условия/терени) ...и писане-Та-писане на Декларации. ....ама на Т2 - Нищооооо...:-)))))))

в куфари и самолет .

Майтапът настрана - Има специални куфари (пластмасови форми, почти плътно по колелото...с обков и ключалки) ...ама Пак стигаме до ..ъъъ... Съпътстващите велоМулетата разноски ;-)

На педал...

Абе НЕ е Невъзможно.... (ама нали Разбрахте що Изказах на Колегата 'анормален' ?)

Еми у нас ще ги намерят,те в Швейцария ли искат да са!

така ами... то у нас поне вело алей има... тия швейцарци в тях гори и планини сигурно с гумени ботуши трабоват в калта целогодишно. А лък ония пяните за кво са им колелета... там само вали дъжд и има мъгли... да одят на слънчака да смучат...

Скъпи са, защото са без седалки, а като се пуснеш с такова колело по Борис- 3, от Княжево до Руски паметнук, знаете ли какъв кеф е?

Марш от тук бе самозванец!! Не си Щерев!! Той,освен,че не може да напише смислено изречение,никога не би издал тайната си за щастие.......

Не си Щерев. На тебе все към руски паметник те влече, А истинския Щерев бяга като дявол от тамян от руското.

Ако си запознат с инфраструктурата на София, ще разбереш защо съм избрал такъв маршрут.

браво!-ето ,българският бизнес идва! всеки прави бизнес като може-кмет,областен,полицаи,митничар,професор,адвокат,депутат,та дори поп и гробар!

Оооохоооо,в Британския музей и в Сотбис,какви нещица скъпи има откраднати от Египет,Индия,Гърция,България и Ирак,ама техното МВР,гаргари батка...:):))))) Те па за едни колела...... Да ги приспадне България от крадените тракийски артефакти и да дават останалото тия......

Кой в Булгаристан ще кара колелета за 15 000 лв?

Кат за 'наши' 'клиенти' - Може И да са по 1.50.(..че И рубли :-) ...нали помните Навремето с Онези мерджани/БМВ - за по 1.5-2К .(..ама НЕ излизайте от бегейское С тях ;-)

що бе? Слагаш и една газова и е 6.

слагаш на колелото едно моторче и става мотор.пестиш данък винетки и си джиткаш кога не вали .

Ами качи се на витоша, пълно е с деца каращи колела за подобни суми, даунхил колелата почват от 5 хил лева. Моето е 8 хил и не е нищо особено.

Посмали манго. На Витоша половината са с драг онтарио за 500лв. Тук таме някой РАМХТ. Имам и няколко приятели с карбонови рамки и еднорогови вилки ама са изключение.

loyola

интересно на мен като ми гепиха колелото, родната полиция ми каза "ами какво да направим". явно вече са се стегнали.

Какви неведоми, бе? Я, да не обиждате на Тиквунски магистралите!!!

СДВР: "неведоми" пътища...

Митницата ! - 'нашта' 'митница' ! - там Е разковничето у Нас по Тази тематика ! ...колкото до командированите 'наши' Навсякъде - Вече Знаят И В БонгоБонго. ----- Имаше Същото със ски и ски оборудване. ...със Скъпа техника. ..и то - Серии от Цели Контейнери !!!

Епа оно нъли няма митници у ЕСесерето? Сичкото са вътрешни сделки.

Англия. Идват от Англия, Колега... - а Дори И от ЕС да Идват - Трябва да има Проверка отн. Произход .

Велосипедни алеи ви направихме. Английски колела ви донесахме. И пак си карате с таратайките и правите задръствания.

Донесете ни колелета с покрив и отопление. После пак ще си поговорим.