”Терорист” атакува летище Пловдив (снимки)

В района на летище Пловдив се проведе специално учение “Анти терор“. В него участваха екипи на МВР, армията, пожарната и медицински екипи от страната.

Обратно в новината

Коментари - ”Терорист” атакува летище Пловдив (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това може да се случи, само ако терористът е взел заложници и направи искания. В настоящето такава ситуация не съществува, защото вече ще е гръмнал и ще се е разлетял из ефира за всеобщо изумление на пострадалите. Иначе никак не е лошо да потичат момчетата.

палячовци, предишните ходеха с беизболни бухалки, сега копелецата им с униформи, гнусни кадесарски слуги дето лясковския идиот ги гърмя като пилци

в исл.държава терористите имат други задачи,нали борисоф ?

Постигнахме велика учебна победа, с учебни патрони, срещу учебни терористи, ухили се доволно другарката Бла-бла-Бачварова.

На летище Пловдив не може да има атентати щото няма граждански полети бре. То само името му е летище. Ползват го хамерите за транспортни нужди....

Господиииии....смешници!! Алоооо!! ще ви пратя един Луд от Лясковец...И няма д аостане жив антитерорис или барета!!! И при това, оня беше Лудия...А не беше истински терорист! Не ми се мисли, ако ги подпука един истински ИДИЛовец или талибан, какво ще стане!!!! Направо миш-маш!

Вместо да си пуснат The Expendables 2, в който Слай Сталоун, Брус Уилис и Ахнулд Шуоценега се паткаха с някакви лошковци на същото летище... :D

могат да изтрият територията бг. за нула време. аде спестете ми притчите за лигавите нинджи

Тъй, тъй. Давайте идеи на терористите. После.... да не плачем?

Значи излиза че е нямало теротист а всичко е било нагласено, щом е учение

изкраха ми ангелите

Как ще има заплаха, като ние сме забъркани къде директно, къде индиректно в генезиса на ИДИЛ???. Преди да разпалят войната "демокретичните сирийци" къде си провеждаха конгресите? Да не говорим, че търговийката не спирала.. Айде със здраве!

Отделно няма да е полит- коректно да вземе да избумка някоя бомба и да настроят народонаселението срещу това, което ни готвят - да ни превърнат в гара - разпределителна за джихадисти

то всичко е разграден двор, защото по- им е интересно да следат обикновени хора и да събират компромати срещу техните политически противници, отколкото да пазят народа, територия, сгради и комуникации. На всеки е ясно, че "нашата полиция ни пази" - това е само една песничка на Маринов, за която са му дали хилядарки премии. Толкоз!

оди да пиеш ракия и да й верваш, еййй, млогу да й верваш! Нали повниш един дека ни викаше "Вервайте ми"! И как сичко му се оправи, за 800 дена стана богат човек! А, какво беше преди - пропаднал комарджия, на деда си медалите беше дори продал! Така, че вервайте й, и че дочекаме един ден да чуеме как виат от минаретата ходжите! Вервайте на бъчи, бе орааа!

Какво представлява повишената антитерористична готовност на летище София? Вчера в 8.30 пред терминал 1 паркира малък камион Мерцедес, натоварен целият с бутилки минетална вода и безалкохолни напитки. Шофьорът на камиона, без никакви притеснения от страна на полиция и жандармерия, натовари на една количка част от бутилките и ОСТАВИ КАМИНА БЕЗ НАДЗОР. В този камион под бутилките спокойно можеше да има половин тон експлозив, който да се взриви, дори без да пострада шофьора. Браво на полицията, браво на Бъчварова!

МВР промени сценария, за да победи терористите Това е от друга медия

ама въобще нищо недейте да правите.За какво въобще са Ви тия учения?Нали всичко е путконтрол?Да не сте се притеснили нещо?Бъчварова,а вие спители спокойно?

Дано е права Министърката,ама нали,и онова лято на морето,и тогава нямало опасност,но говедото се взриви до рейса с израелските туристи и толкова хора загинали...... Затова е дълг на всеки ( и на гражданите) да си отварят очите на четири.... В крайна сметка,по - добре погрешен сигнал към властите и малко неудобство за "заподозряния" при проверката,отколкото жертви......

оу бъчваровата по добре да нема че тогава ще се осерем до ушите,като ти знам кадрите

ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР ИНСПЕКТОР ТЮХЧЕВ ЩЯЛ ДА ОБЕЗВРЕЖДА БОМБИТЕ С ШКЕМБЕТО ... ДОСЕГА Е ГЛЪТНАЛ ДВЕ БАГДАДКИ :)))

Тъз кака'й по-добре да'н'си утваря устатъ, най паче!

Дано поне сега е права. Че то и границата ни беше свръх подсигурена, ама...

БАЧВАРУВА ще ми опази топките. Изпучопиха Централна Гара без никой да види и разбере. Правете сметка, ако тръгне тихомълком да залага бомби

Бъчварова: Към момента няма терористична заплаха за страната Нема, ама ИЧ!! ТОВА ДА НЕ СА СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ.

Вместо да си разигравате антитерористични учения, вземете превантивни мерки за опазване на националните граници от нелегално преминаващи.

Няма да вземат мерки...Има едни 160 млн за вземане и разпределение сега.