БСП пита Горанов за ”трайно заселване на бежанци” в общини

БСП внася въпрос към министъра на финансите Владислав Горанов относно проекти за заселване на бежанци в общините.

Обратно в новината

Коментари - БСП пита Горанов за ”трайно заселване на бежанци” в общини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недопустимо е заселването на бежанци в изоставени села. Ако това е вярно Горанов и ГЕРБ са свършени завинаги. Такива села ще станат опорни точки за връщане на кърджалийството и престъпността чрез масови грабежи.

Не се връзвайте на приказките на Курнелия. Щом комунист ти каже нещо, значи лъже.

Председателката на сдружението на общините не е "КУрнелия" а видна ГЕРБаджийка!Тя го каза в неделя по радио "Хоризонт"

Господа, знаем, че г-жа Нинова , чрез юродепутата си Станишев не е предложила на Европейския свъюз ислямските нашественици да не се считат за бежанци, както не се ситат в много страни във и извън Юросъюза според определението за бежанци на ООН. Примери: - Япония; - Австралия; - Исландия. Та г-жата не се е загрижила за българите и България, а за личните си мераци за власт. И сега, овлажнена за власт, лае преждевременно...

за съжаление си прав, много прав!тая дава мило и драго само и само да се докопа до власт, до централната власт!

Това, че Нинова е от БСП, не значи, че не е права! Потресоха ме някои коментари по-долу. При положение, че има реална опасност да ни натресат хиляди мигранти, които ще издържаме ние, не е момента да се джафкаме кой от коя партия е, а по-добре да не допуснем това да се случи!Браво на Нинова, че поставя въпроса! Защо от другите партии мълчат? Хора, събудете се, готви се превземане на България!

С тази опорна точка няма да стигнете далеч. :)

И къде се опитваме да стигнем? Много интересно как сума ти народ граква, че Нинова била от БСП и е комунистка и заради това, видиш ли, не трябва да я слушаме какво говори. Добре де, а защо слушате и гласувате за комунистическия бодигард, който бавно, но сигурно затрива страната и който още си пази партийната книжка?

"Все още не е ясно кои са пилотните общини, които ще работят по европроект за трайна интеграция на бежанци у нас. Това разкри изпълнителният директор на Националното сдружение на общините Гинка Чавдарова пред БНР. Тя обясни, че не става дума за временни лагери и настаняване на големи групи хора, а за възлагане на нови ангажименти на общините при интерес на бежанци за трайно заселване у нас на семеен принцип". Виж кви ги говори тая вашата гербавата. Наистина им се чудя на такива като тая, как може да са толкова чудовищно нагли и слепи! КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ ВИЕ БЕ??? НЯКВА КИФЛА КАНЦЕЛАРИСТКА СИ МСИЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА МИ ЗАГРОБИ СТРАНАТА С ТАКИВА НАШЕСТВЕНИЦИ! УВОЛНЕНИЯ ЗА ТАЯ ГИНКА МИНКА!!!!!

Ами май ще вадим байряците отново! Видяхте, че от протеста в Овча Купел имаше смисъл, нищо че тия които живеят там не присъстваха масово. На 07,10 ще има друг по-масов, съдейки от заявилите участие във фейса. Освен да идем и да му кажем на оня кухия какво мислим за простотиите им да заселват мигранти из общините ни и да строят нови центрове. Не му мислете ами идвайте! Няма значение комунист, нациопанлист, мързелив, висшист или дори банкер - ако искаш да спасиш Бългрия отиди на протеста!

Не им е целта да останат в БГ. Ще се изнесат на малки групи в посока Бухенвалд.

родните националсоциалисти изгониха през 1989 г. 700 хиляди български граждани от България?

България загива за да живее фащ.Виновни са всички от 27 год. преход , и най_много заспалия народ , НЕ СМЕ НАРОД , НЕСМЕ НАРОД , А МЪРША .

А представяте ли си какво е намислила другарката за изборния ден щом такива ги дрънка сега. :) Мая костинбродската ряпа да яде. Комунистическа му работа друго освен конспирации не могат да измислят.

Глупав ли си , или ДА. Има проект на правителството / на бокоІІбългароубиец / от преди три месеца за ТРАЙНО заселване на бежанците , изпратен до кметовете на общините, за битовото настаняване на завоевателите , за здравни осигуровки , детски градини , училища , ток , отопление и всичко др. Помощи от около 600 ЕВРО на глава / помощи , не за работа /, а по друго още по старо ще ги наемаш на работа с предимство , задължително и с МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 1,5 СРЕДНАТА ЗА СТРАНАТА. Нещо да кажеш още за тая курнела , освен , защо Е мълчала досега.А ааааааааа .....Подмяната на бълг. население е факт.Радваш ли се , гърбав малоумник.

Добър вечер комунистически чугун! Защо след като някой ви напише нещо различно започвате да го ругаете? Това да не ви е начин и стратегия за спечелване на изборите?

Ако някой случайно се е зарадвал, че в България се е появила опозиция, просто трябва да погледне календара с "изборите" отбелязани на него. С което не отричам факта, че този въпрос е от жизнена важност за бъдещето на България и геноцида (не само) срещу българите извършван систематично от ек, ес, и международни финансови институции. За подобни действия бе и съдът в Нюрнберг.

Независимо от коя партия е Нинова, това което казва е много важно. В момента насилват българското общество да мълчи и да си разтвори бузките. Тези, които плюят Нинова конкретно по тази тема, явно са си разтворили бузките в аванс. Нинова е първият и засега единствен партиен лидер, който поставя ясно проблема. Чест и прави, че го казва в обстановка на всеобщото примирение със съдбата, обладало болното ни общество. Но няма дълго да се примиряваме - идва възмездието. Неясното е само дали ще бъде в сравнително управляеми форми, или ще бъде дотолкова див, че няма на нищо да прилича. На карта е поставено самото съществуване на всеки индивид и реакцията ще бъде същата - нас ще ни бъде само ако тях ги няма!

ами нейната партия ни доведе до тук какво се правят на ощипани

Нова изборна стратегия?

Идеалното място за трайно заселване на афганистанците е Ларгото между Дондуков 1 и 2. Под стъкления похлупак на Веждито ще им бъде топло и сухо през зимата и хладно през лятото. А на площадът отгоре ще бъдат докарани десетки фургони с битови удобства и химически тоалетни. По този начин проблемът с емигрантите непрекъснато ще бъде пред очите на нашите държавни мъже и жени.

Идеалното място е СА.

Цветанов и юристката Деси Атанасова -хора с претенции,но с каруцарски речник.От сега знаем,че вашият президент отново ще раздели нацията.

ОРА, а защо "вашият президент"? Не е ли нашият президент?

по ми се иска да заселим,съдии,адвокати,политици,бизнесмени от сащ,германия,канада,австралия,япония,великобритания,и други културни и икномически народи,та да живне наи сетне българинът от диктаторският комунистически преход на (нашите хора)! .та защо да не поканим и бившият френски посланник диo кабан да помага за българия

Корнелия да пита Брюксел! От там идва всичко. Или БСП не й стиска, нали тройната коалиция ни навря в тази клоака и ние вече имаме задължението да казваме само ДА на идиотите от ЕС. Корнелия да не ни има за идиоти!

Корнелията тотално е изпаднала в истерия, постоянно нещо се звери от трибуната на Народното събрание, сякаш говори на олигофрени........тази женица в едно е добра - в лъжите!!!!!!

Може и така да е, но в случая тя е права. А ти явно си бърбориш на носа.

да внесем повече руснаци!та да се успокоят(нашите хора)!

По - добре руснаци, от колкото чалми! Или ти си изпрал феса на пра дядо ти и си готов?

Има едни индивиди,които,ако Нинова каже,че върху главите им пада бомба,няма да бягат.Дори и да я виждат.

Тити Бонд, хващай горилата с лепилото и бягай- все пак маймуните са роднини..

Направо си чаровен!!!

БКП заселваше сирийци, виетнамци и кюрди в България по линия на интернационала. Да не говорим, че в ранните години на НРБ караше хората от Югозапада да се "преброят" като "македонци" вместо българи за статистиката. Комунизмът свършва там, където свършат чуждите пари.

Ти какви глупости пишеш бе или те е хванала параноята? Имаше по онова време по договори виетнамци които работеха, а когато контрактите им свършиха те си заминаха. Какви сириици са те налазили още по времето на социализма? Ти си направо шизофреник.

Сега подчух, че ако ГЕРБ спечелят изборите, щели да евтаназират всечки пенсионери, гласували за Радев! Не знам дали е вярно, може би не, но за всеки случай ще гласувам за Нинова. Страх лозе пази!

те,гербаджиите и сега плащат на ромите да ги нападат в собствените им къщи и за тел.измами им помагат(на ромите).ако някой е решил да гласува за радев ,трябва наистина да пази опастната тайна,заради семейството си .

В западните държави и пенсионерите в старческите домове ги изпращат от този свят политически коректно. Да ти настръхне косата.

ами нейната партия ни доведе до тук какво се правят на ощипани

да не мислиш ,че сме забравили костов-черният мангал до къде ни е докарал,сороски трол продажен

ами нейната партия ни доведе до тук какво се правят на ощипани

Нещо много "сбъркано" има в тая българска левица?! Нали са част от ПЕС. Западните соц партии си умират за бежанци и най-безцеремонно подменят народите които управляват. В днешно време вече болшинстото им електорат са бивши имигранти и бежанци и то от точно определен произход

Като се подготвя подмяната на населението, вие от БСП защо нито веднъж не подкрепихте предложенията на Атака, които от поне 2 години пеят това...??? Прегледайте стенограмите от заседанията на парламента и прочетете какво ви повтаря Магда Ташева...

.

С такъв министър председател, който така се "грижи" за страната ,врагове не са необходими

следващия път чакаме оФцете да изберат готвача на ТАТО и да им е.е мамата нацяло!

Кое е демагогия. Т.нар. бежанци , които завзеха дори столицата ,например карето Женски пазар ,Халите ,Банята и Лъвов мост.

Не му обръщайте внимание, кон с капаци.

Примиера Борисов много слушка началниците и много папка и затова те наградиха българския народ с престижната задача ,да приютява всички мигранти , терористи ,лумпени и дегенерати.Хвала на такъв министър председател,който първо мисли за благото на началниците , а за народа си изобщо не е необходимо да мисли , той да се оправя сам

"Хвала" най-вече на народа, дето търпи такива политици, дето вече 26г. неуморно осъществяват геноцид над него.

Ми? Други нямаме. С какво да сменим тези? Сичките ни политици са част от нашия народ - т.е. българи са си. Това е матряла, друг няма.... и бъдеще няма. Точно както гледаш сега, така е било и преди 600г, когато са разделили България и са я продали на турците. Историята се повтаря.

Шило

Кога за последен път проведе разговор с мигрант? Щото доста смело говориш от тяхно име. И що си мислбиш, че след като ги заселят, те ще стоят на едно място?

Прощавай че те питам, но ти кога разговаряш с тях? Предполагам не докато ги превозваш от турската граница до София. А може и тогава?

Шило

Необходимо ли е? Помисли малко: Да гледат чушки и домати ли напират насам?

Както и се очакваше Боко опусна каруцата (държавата) у реката.

Ето нещо, което кореспондира с "далновидната, коленопреклонна" политика на примиера Борисов.""""В елховското село Бояново се притесняват, че ще бъдат засегнати от избор на място за нов бежански легар. Според притесненията изоставените казарми до селото са избрани да бъдат ремонтирани и там да бъдат настанени над 2000 мигранти. Било предвидено да се поставят и допълнителни фургони и да се осигурят и палатки. Битието на бежанците е тема номер едно в селото, а някои са притеснени от бъдещото съжителство. В Бояново живеят 700 души, предимно възрастни хора. Безработицата е голяма, а всички разчитат на временна заетост.Кметът на Бояново Кръстьо Драганов заяви за БиТиВи, че официално не е информиран за решение да се използват изоставените казарми. Недоумява защо държавата мълчи за решението си да настани бежанците в казармите.Според кмета, ако лагерът стане факт, той ще иска допълнителни мерки за сигурност - камери и полиция в селото.Хората в Бояново чакат официално решение, след което заплашват с протест и затваряне на пътя.""""

бахти наглярите - при положение че от 30 години насам играят с турците, циганите и ДПС за сметка на българите ! Цели области, не общини бяха прочистени заради турците, сега ако чуеш българска реч в Кърджалийско, Айтоско, Омуртаг, Търговище, целите Родопи от Гоце Делчев до Ивайловград.. Има ли по-големи нагляри от комунягите ?? Боку Ага почти ги настигна, ама има още бащ хляб да изяде...

Шило

Чакай, чакай, че си се олял. За турците, за които говориш, май забравяш, че са български граждани. Едва ли знаеш, но имахме две изселнически спогодби с Турция- през 1956г. и през 1978г. Част от турците си отидоха, други останаха. Какво решение предлагаш, да ги бяха изби ли ли? И какво общо имат българските граждани от турски произход, които са родени тук, с тези, които ще ти натресат и които идват от Афганистан, пакистан, Нигерия и т.н.?

да речем че си прав нагли са ,и кво сега излиза че понеже тия са нагли трябва да се дупим на тия дето ни продават на чалмите така ли ?

Турците и циганите ще ти се видят като шведи и французи в сравнение с ислямските орди от близкия изток.

А тези тъй наречени семейства- кланове ще бъдат ли контролирани? Сигурно колкото и циганските- никой няма да смее да припари там. Положението явно е напечено и ако българите не кажат решително НЕ на Европейският съюз, то по- късно няма да имат право да протестират.

ти каза ли 'ДА" на Путя пред олтара ??

По принцип не си струва да се отговаря на тъпи въпроси, но по изключение ще ти отговоря- не ме е питал, но ако трябва да избирам между главорези и руснаци ще избера вторите.

Към 2051-а българите в страната вече наброяват, има-няма - 1 млн. души. За сметка на представителите на мургавия етнос и имигрантите , продължили да се разплождат като зайци, въпреки словестните изстъпления на В. Симеонов. Година по-късно Източният ЕС, естествено, фалира и пожизнената българска еврокомисарка Кр. Георгиева бе назначена за негов синдик. Държавата България ,бе закрита.

да хулити и псувате Нинова, колкото си искате, но в случая тя е абсолютно права. Само соросоидните и герберастки продажници са на обратното мнение.

А руските хлебарки, които са налазили Родината, те не участват ли в етническата подмяна?

яко са те налазили баце

Шило

ба си сравнението.

Тъп, та по-тъп въпрос няма ли да зададеш????? Коментират се други проблемчета.

"БЪЛГАРИН" си, ама друг път. Колкото Сергея, Местаня, Солеймон Паши и бат Сали са "БЪЛГАРИ", толкова и ти.

Алооо, я слез на Земята и се събуди! Ти деца имаш ли? Ако имаш, мислил ли си с кого ще създават семейства като им дойде времето? Защото наличните възможности ще са с цигани или с ''бежанци'', т.е. пак цигани. Българи почти няма да има. Та, пак ли си против руснаците?

ПОЛКОВНИК НИНОВА СИ СЛОЖИ ГУМЕНТИЕ РЪКАВИЦИ ... ЩЕ ПРЕГЛЕЖДА ПРОСТАТАТА НА МУТРА АГА :)))

Ако започнат да пълнят родината ми с полуграмотни нискокултурни подивели ретроградни ориентало-афганистанци лично ще се въоръжа и ще браня до последен дъх ЧАСТНАТА СИ СОБСТВЕНОСТ!!! ... Щом държавната вече няма стойност

Българите емигрират. Никой не може да се справи с тези проблеми и никой не желае. Решението за евтина работна ръка са бежанци, само че те също не желаят да живеят в България. Заселване на бежанци - повече гласове за етническите партии, както и още етнически партии.

Шило

Как ги виждаш да се занимават със селско стопанство и животновъдство? Не мисля, че ще имаме висококвалифицирани кадри на гости.

Селото в България е мътртво. Това е един от основните проблеми на страната. Няма друга държава по света, където селото да е мъртво. Селото е една от основните градивни елементи в икономиките. Кой уби българското село?

Ако сериозно мислиш това?

Бежанци - евтина работна ръка? Това ще да е някакъв нов оксиморон. Нещо като честен, ученолюбив и работлив ром.

отдавна е продал държавата. Въпрос на време е българите да станат малцинство в собствената си държава. Това е мечтата на неговите покровители и началници от Брюксел и Вашингтон

А вий боклуци комунидни от 1944 кви ги прайте бе????? Леле тая мурзилка колко е нагла!!!!! Не е изтина чак!!!!

Шило

Ех, Кунева, Кунева....Виж си резултата от образователната реформа...

Да те светна, сега са демократите, че както си тръгнал ще стигнеш до Цар Шишман, кви ги е спретнал. ХАХАХАХА

Вече става пределно ясно , за какво ни приеха в ЕС и НАТО.Отредиха ни нещо като сива зона между арабския свят и "бяла" Европа.Ще ни подхвърлят мизерни помощи ,ще ни ограждат с огради от всякъде, да бъдем нещо като буфер между Русия и Европа , да бъдем нещо евтиничко , което вина да може да бъде пожертвувано.

Шило

То беше ясно от самото начало- буферна зона. С повишаване на напрежението между Запада и Русия, имаме още една роля- санитарна зона.

а ти си остана един глупав трол

ЛЕВИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ НЕ Е ОТКРИТИЕ НА БСП-НИНОВА :)))) Левият национализъм е форма на национализма, която акцентира върху социалното равенство, народния суверенитет и правото на национално самоопределение, за разлика от социалноконсервативния десен национализъм. Левият национализъм води началото си от якобинството по време на Френската революция, а през 19 век е подложен на силното влияние на социализма. През 20 век той се превръща във важен елемент на движението за деколонизация, като много от националноосвободителните движения в развиващите се страни заемат лявонационалистически позиции. Сред известните лявонационалистически движения са Индийският национален конгрес, който, оглавяван от Махатма Ганди, се бори за независимостта на Индия, Шин Фейн в Ирландия, Африканския национален конгрес, който, начело с Нелсън Мандела, успява да премахне системата на апартейд в Южноафриканската република .

А къде са вашите деца, които трябваше да са защитниците на "територията" РБ?! Ъброуд (в чужбина), нали!? Нали вие прогонихте българите, а сега ревете за бежанците-нашественици!

Шило

Честно казано- не ме интересуват. Моите са тук. това е важно за мен. И трябва да направя нещо за да ги защитя. За да останат тук.

Та тогава си ги прибирай, кат баба Меркел? Това че някой е сгрешил не значи че този който в момента греши, трябва да се оправдава все с кривия космос. Айде 26 години СТИГАТ само да се оправдават некой.

Запада има нужда от роби, но няма нужда от ислямисти, диваци и талибани. Затова на България се пада честта да го играе разпределително гето. За Запада всички, които имат желание и възможности да работят, за България - всички останали - главорези, убийци, изнасилвачи, ислямисти и т.н. Честито! И да не забравите да гласувате за Предателя Боко! Много е важно!

Ами другари комуняги ,след 44-та имахте идеалната възможност да промените етно картата на България както направиха турците.Но по важно за вас беше да унищожите опонентите интелигенцията умните Българи ,за да можете да крадете и дерибействате на воля докато не превърнахте България в едно гето, кенеф и пустиня.

Шило

И това какво ще реши проблемите с мигрантите? Що се мъчите да отклонявате темата? Защото Нинова ли е питала? Ами нека и Радан да попита, нали е опозиция. Де са "патриотите", да зададат същия въпрос и те? Ама тогава пък кого ще хулите?

Ей, глупак, стига живя в миналото, какво да правим сега при тази опасност от мигранти!?

червен глупак хайде да забравим тези на които сърбаме попарата ааа, а може би и истинските патриоти загинали на Каймак -чалан , ах уродите ви да е.баа

младите семейства бягат от България, защото няма работа (поминък) , а Европата плаща да се заселят други млади, та да решат демографския проблем на нацията?! Аз го наричам просто платено затриване на определена нация!Нито сирийците, нито афганистанците ще се приспособят към нашият начин на живот! По-скоро ще стане обратното, така както негрите така и не успяха да се впишат като американци, вече век и половина от Гражданската война в САЩ!

Тия милиони дето ни даде ЕС не са за ограда , не са за оръжие и не са за кучета ! Те са за подобряване на живота на мигрантите ! По качествена храна , екстри в общежитията , Така няма да спрем никого , напротив ще дойдат още повече

Ало, патриотите , дека сте бре воеводи люти ? Сидер ага , защо мълчиш?

Надей са, к.уре, на пияна женка.

А когато БСП целенасочено размножаваше циганите 20 години за да има кой да гласува за цоциалистите нямаше проблем :D

Шило

И какво общо има това с мигрантите?

Те ако партиите можеха да размножават цигани, ехеее ... да си бяха отгледали само такйъв електорат!

Българското законодателство е направено така че да плаща на циганките да раждат по 10 деца.