Кунева сезира ДАНС и прокуратурата за нарушения в МУ-София

Изпращаме одита на Медицинския университет в София на Прокуратурата, ДАНС и Агенцията за държавна финансова инспекция, заяви Меглена Кунева.

Обратно в новината

Коментари - Кунева сезира ДАНС и прокуратурата за нарушения в МУ-София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медицинския Университет в момента е пълен батак. Работя там повече от 20 години но такава шуро-баджанащина и корупция никога не е имало. Бившия ректор държи една камара пенсионери на ръководни длъжности с обещание да си седят там до 100 години ако го подкрепят. Купуват се скъпи автомобили, с които разни администратори, които дори не преподават си ходят на работа всеки ден. Назначават се братя, сестри, майки, бащи и близки и далечни роднини на измислени длъжности за да взимат държавна заплатка. Не ми се говори, ще ми се да напусна тая кочина.

"Сит търбух,за наука глух".

снощи Учиндолския надимна себе си... не се бях смял толкова дълго време - велики са му сценаристите - той - не! имаше новини и пред изРоДно студио, който не го е гледал - препоръчвам... обикновенно слагат записа на сайта след 12 - 13 ч. ..... незнам защо при мен видеата се отварят само с ЕКСПЛОДЕРА?!?!, "това ще е някаква разработка на военните"

хиляди хора България вземат по големи заплати от премиерскат къде е проблема тук. Ако университета е оставен наистина в добро финансово състояние и увеличени приходи тогава тези комадировки не са проблем. Някаква друга игра играе тази неприятна особа Кунева която трябваше отдавна да е изхвърлена от политическата сцена у нас.

Като се повдигна похлупака и замириса на невъобразима смрад!

що не разследват банкерите или трафикантите толкова обстойно? време е държавата да се оттегли от УбразУванието и министерството кОлтурата и УбразУванието да бъде закрито. нека професионални браншофи институции и свободния пазар да решават изискванията за академичната подготовка на студентите - бъдещи специалисти. най-добре свободния пазар (тоест пациентите) да решават кой доктор от кой унверситет да ги лекува. хората са достатъчно умни и ще преценят и времето ще покаже кой университет е добър и кой не е. но така се пада на общество което вярва че държавен бюрократ трябва да взима решение вместо отделните хора.

Защото министър на образованието проверява медицински университет бе човек. Банките ги разследва сайта Бивол, понеже се видя, че Народното събрание е в престъпен сговор с БНБ и търговските банки. Но пък никой не задължава никого да си държи парите в българска банка.

разбирам. Кунева нещо са я понижили щом са и дали Убразованието. политик от световна класа да се занимава с такива дребни работи. ако държавата се оттегли от образованието - тогава и студентите и пациентите ще бъдат много внимателни как си харчат парите. едните за образование а другите за лечение. медицинската наука е доста развита - болести от които са умирали преди век сега вече се лекуват много лесно. прогреса и развитието на науката и технологиите лекуват пациентите а не министерски постановления. положението ще се подобри когато българина (а и много други народи са заблудени) разбере и повярва че е способен да взима решения сам и да носи отговорност за последствията и без да чака бюрократа да му управлява живота с постановления.

Abe taia Kuneva niama li da se pensionira bez neia darjavata shte zakasa .Goliam spetsialist izleze ot vsichko razbira .Niama da se ochudia da izdade i kniga ,,Seksa i grada,,

кривоустата курва пак се насра... а модератора тука смуче хуища и не дава една лоша дума да се каже за нея

Благодарим Ви, че публикувахте части от одита. Така се разбира, как е истина казаното, че одиторите правели всичко възможно да намерят пропуски, за да сринат развитието и растежа на МУ-София. Разбираме как Министър Кунева играе заедно с тези на които не им пука дали има или няма добро образование в Българиа. Жалка му работа в цялата тази история. Нагласена, напомпен със завист, МНОГО ЗАВИСТ, злина, лъжи и т.н. към МУ-София и лично към Ректора.Лъжи са фактите относно автомобилите. Търгове са провеждани много строго в МУ-София, вкл. за автомобилите. Но трябва да има факти в одита за да се омаскари личност и университет-това е била задачата. И тя е изпълнена като съшита с бели тъки коци голяма врата- конците се късат, (одита) вратата се разпада и влиза истината.

махнете я спешно.

Днес МУ, утре останалите ВУЗ - да се готвят и ръководните постове в БАН ;-) - накрая и министъра....

Ама много красива тази жена на снимката, и умна и красива! Рядко срещана комбинация! Да не е министърка на нещо?

ама не на МУ...ай....ай я я ...Тя е министър ГЕНЕРИК.

Няма красиви шломци , човек ;))) Прегледай си очите ! Това неугледно .... нещо , първо ще изпита гнева на Древните . До девето коляно !

Явно никой не обича да се напъва и да чете между редовете! Жалко!

Позволявам си да пиша в тема -здравеопазване--защото семействата ми есвързано с тая дейност от 1991г --двама от него са лекари --Та -за Александровска болница и директорът и--еми любимец и протеже на москов--нали около тая болница уж административно за намаляване на адм разходи събраха -мбал Иван Рилски и други там Александровска болница служи за назначаване в квадратчета на политически исемейни приятели на шефовете в МЗ-да изброявам ли кои са на хранилка там? Реформа е необходима --но от корена и всичко да е наново

всички професори и доктори - в панделата! за по з5 години!

Аз съм лекар в Медицинска Академия и Александровска болница от 35 години. Такива крадци и мошеници, каквито са тези директори и ректори в последните 5 години, никога не е имало.

медицинска академия вече няма, за съжаление.

ЗАЩОТО СЕГА Е ВРЕМЕТО НА НЕУСПЕЛИТЕ ПРЕЗ БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ.

Да, дойде и времето на неуспелите. Нищо не е вечно нали?

казано е: "Имали сме нямане, нямали сме имане, но такова нямане не сме имали!" Ако перефразирам: Такова имане на нямане, не е имало.

Митев какво стана с Циклотрона за 6 милиона бе тарикат. Разделихте си с другия тарикат Костадин Ангелов комисионите от 50% и трапосахте един ядрен реактор на центъра на София всред детски градини и болници. Престъпници сте и гадове, ама ви дойде времето, чакаме и за мръсника Ангелов дето погуби Александровска болница да излезат проверките.

Циклотрона няма нищо общо с ядрен реактор. Най общо, той е устройство, което използва електрични и магнитни полета за ускоряването на протони и йони. "Циклото" в началото на името му показва, че а да се ускорят до необходимата скорост, частиците се движат по цикличен път - правят много цикли, докато се ускорят.

МУ е МЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ!!!

ИЗЛИЗА ЧЕ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ОГРАМОТЯВАНЕТО НЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКА МЕЖДУ "МА" И "МУ".НЯМА ЩО ГОЛЯМА ГРАМОТНОСТ!

На данс и прокурор / ако съществуват де факто / , трябва да бъде дадена тая неугледна персона , която амбициозно се е заела да промени древната Българска Азбука . Един друг смачканяк , цял президент , със зловеща озъбка , се пробва да подмени Кирилицата с маймуница .... Не им се получават нещата на долнопробните шломци .. За наша радост ! Жив , древен , безсмъртен и вечен е Българският Дух във всеки от нас ! Капиш ?!!

Ще ви кажа истината за медицинското образование в БГ и прочутия МУ София --първо -нивото на обучение естрашно ниско--кадрите от средното образование са неграмотни --под претексг че не стигат лекари всички медицински ВУЗОВЕ пуснаха платено обучение --куцо инеграмотно ще получи диплома ---реално в страната има излишък на около 2000 лекари--сега те източват касата в разни получедицински дейности --личните лекари са почти излишни --медицинско образование се получава дори от 15 човека курс в Софииски университет Климент Охридски--безумие --Този Митев е особено алчен човек-използва пролуките в ЕС по въпросите на образованието и се зае да продава дипломи в Швейцария и къде ли не ---скоро ще гръмне голяма бомба с тия продажби --няма учебна-няма никаква дейност --парите от таксите раздава на подопечните си-вдигна им заплатите ите са доволни -Бг е страна с огромен процент лекарски грешки--кадрите са неподготвени --тези които излизат да работят в чужбина -напрактика полагат наново изпит в съответната страна -защото всички знаят за каквостава дума--а много от уж реализиралите се медици зад граница не работят като лекари --а сана местата на нещо като мед сестри на половин заплата от тази налекарската-но го крият Това е положението!!!

НО ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ НА УЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ.КЪДЕ Е ТУК СИЛНАТА РЪКА НА МИНИСТЪРА ПРИ ТОВА Е И ВИЦЕПРЕМИЕР.ЕЖЕДНЕВЕН КОНТРОЛ И ВЗИСКВАНЕ НА ЕЖЕДНЕВНА ОТЧЕТНОСТ.НО ЗА ТОВА Е НУЖНО УМЕНИЕ И РАБОТА.ВИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ НОСИ СОЛИДАРНО И ОТ МИНИСТЪРА.

Абсолютно точна диагноза, отнасяща се за всички наши университети. ЩЕ МИ СЕ ДА КАЖА "С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ", но с този закон на ИГНАТОВ, породил званието "ПРОФЕСОР НА КИЛОГРАМ", по-скоро се въздържам!

ЧЕ СИЛАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА Е В ПРЕВАНТИВНИТЕ МЕРКИ И КОНТРОЛ.А НЕ ДА ЧАКАШ ДА СЕ ИЗВЪРШИ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТОГАВА ДА ТИЧАШ ДА ВЗЕМЕШ МИЖДЕТО ОТ ДАНС.

В МУ е бил незаконно увеличен и броят на приеманите платени студенти. По закон те не трябва да са повече от 5% от институционалния и/или програмен капацитет на университета. За учебната 2013/2014 г. вместо 5% по медицина и дентална медицина са приети съответно 8,8% и 9%; за 2014/2015 г. те са били съответно 8,84% и 7,77% от капацитета, а за 2015/2016 г. процентите са 13,76% и 12,77%. В нарушение на Закона за висшето образование и Наредбата за единните държавни изисквания за придобиване на висше образование по специалностите Медицина и Дентална медицина за ОКС магистър за одитирания период от страна на МУ-София са приемани за обучение срещу заплащане чуждестранни студенти без писмен конкурсен изпит по биология и химия.  Управленска отговорност за допуснатите нарушения носи проф. Ваньо Митев ректор на МУ-София, се казва в доклада. Има и други странности по отношение на оценяването. В студентските досиета се съхранява копие от изпитния протокол за проведен входящ тест по английски език. При един и същ процент верни отговори от теста един студент има "среден 3", а друг - "добър Има риск част от студентите към МУ-София да получат дипломи, които да не бъдат признати от МОН. "Сключените договори от ректора на МУ-София проф. Ваньо Митев за провеждане на обучение на чуждестранни студенти в центрове за предклинично обучение в Швейцария, Германия, както и по договор за образователен франчайз в Кипър са незаконни", се казва в доклада.

Превоз От Университета пуснали обществени поръчки, за да си купят автомобили, но заложили такива изисквания към техническата спецификация, че направо предпоставили избора с конкретна марка и модел. В крайна сметка си купили Range Rover Sport HSE 4х4 за 177 108 лв., Опел Зафира за 29 490 лв. с ДДС през 2014 г., Фолксваген Транспортер Кастен през 2015 г. за 44 454 лв и Opel Insignia 1,6 SIDI през 2016 г. за 42 588 лв. "При всички поръчки на кандидатите не е била дадена възможност за равен достъп или са били създадени необосновани пречки пред конкуренцията", констатират одиторите. Те обръщат внимание и на покупката на автомобил 4х4 за близо 180 000 лева, който иначе трябва да се ползва в градските софийски условия. Със закупуването на Range Rover Sport са били изразходвани неикономично бюджетни средства, смята одитният екип. Ректорът е нарушил принципите на законосъобразност, добро финансово управление и прозрачност. Липсва обосновка за закупуването на автомобил на толкова висока стойност, се казва още в доклада.

Омраз си бе и омраз ще си остане, колкото и да се фръцка. Къде мине тая, трева не никне!

ОСТАВКА на Кунева !!! Как така ще пускат ЧУЖД Уинверситет в България, без да отговаря на изискванията в Българските закони ??? Тук явно става въпрос за голям ПОДКУП !!! Кунева да си подава ОСТАВКАТА или да махат всички Чужди нарушители от България.

Само не знам с какво е застрашена националната сигурност,че занимават ДАНС с МУ София? ???Има Главна дирекция "Национална полиция " за тази работа,ама то,който си е проат си е прост!

По повод командировките в доклада пише: "Одитният екип счита, че са изразходвани бюджетни средства за екзотичните дестинации на проф. Ваньо Митев за извършените командировки в чужбина, без да има реална възвращаемост за университитета, което нарушава Закона за финансовото управление и контрол в публичния сектор и Закона за публичните финанси (ЗПФ)". Строителство Ректорът Митев решил да бутне Студентски стол 8, но напълно в разрез със закона, защото той е публична държавна собственост. Митев даже провел открита процедура по избор на изпълнител и сключил договор с ДЗЗД "Транс - строй" на стойност 599 884,56 лв. без ДДС. Той бил напълно наясно със статута на бившата столова, защото получил становище от областния управител на София-град, който го предупредил, че премахване на сградата може да има единствено след решение на Министерския съвет. Митев обаче бързал да разруши сградата, построена на 387 кв. м на булевард "България", и да построи общежитие там. Прави впечатление, че всички сключени договори за строителство от ректора проф. Ваньо Митев през одитирания период (с изключение на един, който е прекратен) са с фирми и дружества, в които участва едно и също юридическо лице - "Техно-Енерджи" ООД. Управителите на дружеството са Димитър Златинов Хрусафов и Хюсен Муса Кулов. Одиторите описват осем такива договора на обща стойност над 26 милиона лева.

Наредбата за заплатите в бюджетните организации изисква таванът на заплатите и/или диапазонът им да се определя с нормативен акт. Такъв не е бил приеман за МУ. Вероятно това може да обясни факта, че ректорът е взимал близо 9000 лева брутна заплата, а един от заместниците му - по-малко от 800 брутно. На този фон изглежда смущаващ фактът, че шофьор, който е изпълнявал и функциите на охранител на явно застрашени физически академици, е с брутна заплата 1825 лева. Добре са оценени и главният секретар (7010 лева бруто), и главният счетоводител (5998 лева бруто). Дестинации Задграничните пътувания, предимно на ректора, също са за завиждане. Сред дестинациите на проф. Митев са Доминиканска република, Чили, Султанат Оман, Хавана, купувани са и самолетни билети до Токио, Йокохама, Киото, Сеул, Йерусалим. "Подробност" е, че за част от купените билети не са били обявени обществени поръчки, а са похарчени пари на държавния иначе университет. На фирмата, с която е имало договор за закупуване на билети - ЗЗД "Аргус", са били платени 202 752.43 лв. през одитирания период. Извън това обаче са купувани билети и от други фирми (ДЗЗД Булекспо АА и Ко, Александър Тур Къмпани ООД, Политурс ООД, Интер Хекс ООД и др.). В продължение на четири месеца от 2016 г. са били купувани билети, без да е била проведена задължителната процедура и да е бил сключен договор. Одиторите отдават това на липса на добро планиране. Митев не е отчитал командировките си, същата е била и практиката на главния секретар проф. Алексей Алексеев и един от зам.-ректорите - проф. Каролина Любомирова. Така ще остане тайна с какво те са допринесли за развитието и двустранните отношения на Медицинския

Докладът е за периода 1 януари 2014 - 30 юни 2016 г. Одитът е извършен по заповед на министър Кунева от 1 юни 2016 г. Екипът установява 16 нарушения. Те са свързани с управлението на финансите, така и с обучението на студенти. Ректорът е пътувал до екзотични дестинации, университетът е купувал скъпи коли в разрез със закона, плащал е за едно и също два пъти, по два договора на определени служители, в разрез със закона се опитал да събори сграда - публична държавна собственост, приемал е студенти без изпити по биология и химия, приемал е незаконно много студенти в платено обучение, част от студентите пък са застрашени от това да получат дипломи, които МОН никога да не признае. Заплати В МУ-София липсват правила за определянето на работните заплати. Вероятно това е породило странността за цял професорски щат да се плаща 1827 лева основна заплата, а за половин професорски щат - с цели 2 лева по-малко - 1825 лева. Този хаос сигурно е довел и до дублиране на едни и същи дейности на едни и същи служители, които обаче са получавали и две заплати - по трудов и по граждански договор. Неясно е как тези служители, които са били на цял щат по трудов договор, са вместили във времето и задълженията си по гражданския договор и как точно е спазен Кодексът на труда, в случай, че са работили нощем, например. "Поради липса на текущ контрол и адекватна политика от ректора проф. Митев за своевременно назначаване на ИТ специалисти и юристи са сключвани: - граждански договори за извършване на дейности, които имат постоянен характер като прикрити трудови договори;

МНОГО КВАЛИФИЦИРАНО КОМЕНТИРАТЕ.НО КЪДЕ Е ТУК МИНИСТЕРСТВОТО?ЩОМ ЕДИН МИНИСТЪР НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ СЪС СВОЙТЕ СЛУЖИТЕЛИ ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА.МНОГО Е ЛЕСНО ДА ИСКАШ ПОМОЩ ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ.АКО ТОЗИ МИТОВ БЕШЕ МИНИСТЪР А КУНЕВА РЕКТОР ЩЕШЕ ДА СПИ В КАНЦЕЛАРИЯТА СИ.

ЗАПЛАТИ ОТ 200-300Е, А ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ НЕ СПИРАТ ДА РАСТАТ, ЗАВЕДЕНИЯТА ПРЕПЪЛНЕНИ ДО "КОЗИРКАТА" И ДОЙДАТ ЛИ ПОЧИВНИ ДНИ ВСИЧКИ СА НА ПЪТ/РАЗЛИЧНИ ДЕСТИНАЦИИ/

Та, нали, после лекуват българи ...

ВУЙНА КУНЕВА ДА СЕ ЗАСРАМИ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА УЧЕНИЦИ КОИТО ПИШАТ ДУМАТА ВОЙНА КАТО "ВУЙНА".И ЧЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ НИ Е ОСВОБОДИЛ ОТ ФАШИСТКО ИГО.

Студент съм в МУ-София. Познавам добре университета и категорично възразявам на начина по който Кунева изпрати свои хора, които да търсят и най-малките пропуски. Отлично образование дава университета, Ректора академик Митев направи много за иновации и модернизация на обучение и наука, вкл. в болниците за лечение на пациентите. СТУДЕНТИТЕ ОБИЧАТ ректора си. Говорих с мой преподаватели-те са в шок как е възможно Кунева да дава на ДАНС и прокурор МУ-София, защото е обучавал в чужбина. Зная, че точно там имаме респект и уважение, че студентите идват да продължат тук и харесват много МУ-София. Как ще гради България авторитет, как ние студентите ще семе с вдигнати глави при наличие на министър, меко казано с болестна омраза към Му-София. Ние студентите възразяваме на начина по който го направи, на умишленото злепоставяне на Университета ни, на лошотията с която изпрати насочен одит да търси дребни неща. Кунева няма респект като министър. Това я прави злобна, зла към хората с респект (наше скромно медицинско заключение

Абе, като ти шибна един зад врата ще ти го хиперемирам, а може и акъл да ти дойде. Къде ги видя тези подобрения бе човек. Плащат се заплати на една група лелки в адмиснистрация, които стриктно следят за почивките си. За т.нар. им информационна система дето гълта само парички няма да говоря... Къде са тези подобрения . Нито има читава съблекалня да се преоблечеш, за санитарен възел да не говорим. ..Иначе легенди се носят за яхтата на чичо ти Ваньо

Доста "имиджово" звучите. За щастие закона е Закон, независимо дали е добър или лош. Off topic (или ON) -- няма много инфо за ситуацията в МОН, ЗОП (да се чете ЗОБ от някои) и задругата на пръстените (или бяха обръчи? :-) ). Лично аз ще бъда доволен, ако сигналите бяха на всеки един фронт. Колкото по--чисто е в собственото й министерство, толкова по--чисто ще става около него, т.е. образованието и науката.

Я стига дрънка глупости бе-- българските студенти по медицина не знаят инжекции--абокати идруги сестрински неща да правят--всичко е малко теория --учи се само който иска индивидуално и то ако някой го вземе--вие пишете рецептите не на латиница --а с български букви--за какъв респект в чужбина говориш-- вие сте неподготвени

КУНЕВА да се извини на работещи и студенти на МУ-СОФИЯ. Публично. Тя няма право да дава МУ-София на ДАНС заради усилията да обучава по медицина студенти в чужбина. Вместо да ни похвалят за изграденото, за усилията, за респекта който имаме в тези държави-давай на разследване. Коя е тя да спира свободата на обучението, когато то е на високо ниво в медицината и специално на МУ-София. Коя е тя да хвърля кал върху авторитета на МУ-София. Тя нито има мозъка, нито уменията нито разума на медиците- наричат я с много обидни имена, но ние ще кажем само: КУНЕВА, ИЗВИНИ СЕ НА МУ-СОФИЯ, ние сме сътворили прогреса с труд и няма да се дадем. Силни сме и сме много, преподаватели и студенти. Дай си оставката за начина по който унижи публично МУ-София, иначе я искаме ние.

Пак ли тая мъстия ве? Пак ли тоя плевел недорасъл ве. Пак ли тая чума ше ми са блещи през смачкания си противогаз с кривия си миризлив плювалник и ше ми прай одити - модити на хора и институции на светлинни години пред нея по авторитет ве. Майка ти кранта мършава.... Ако та гепна тебе и цялата ти некъдърна пасмина тъй ша ви разсъндъча простите кратуни, че и сянките ви ше избягатат като ва видат после. Е няма такава нагла уроспия кат тая пепелянка значи. Дайте да дадем и да ги омитаме тия отпадъци вече, че така ми е паднало пердето...

Таз квото пипне повече не става.

Справка:1до4 блок на АЕЦ Козлодуй и много др.

Има завист, има много лошотия в одита, има близки до Кунева, които вършат това срещу интересите на силния във всяко отношение (преподаване, наука, лечение, международни контакти и т.н) МУ-София. Търсили са нейните одитори под вола теле-така разбрахме. Университетът е имал одити ежегодно и многократно. Който не работи, той не греши. На фона на всичко създадено, изградено, на фона на авторитета на МУ-София една дребна по душа служутелка в МОН ни размахва пръст заканително. Попитайте я какво става с научните проекти, защо излъга МОН цялата академична общност, че ще има проекти и старите ще продължат. Потърсете сметка на Кунева за бъркотийте по матури и по стотици училища, сега се захваща с Водещият Университет у нас-МУ-София. Обидата, която днес нанесе Кунева на Ректора и цялото ръководство на МУ-София е голяма, огромна. На фона на значимия прогрес през последните 8 години. Така не се прави, така не може да се управлява образованието. Да си иде от където е дошла, да си.. на царя, да не пипа образованието. И Борисов да обърне внимание как се рушат университети и авторитет на България

Я си затваряй устата бе знаещ. Явно си на хранилка при тариката Митев, самозабравил се лапач, който имаше нахалство да иска лично от Цецка Цачева на Празника на МУ пред 1000 души да промени закона и да го остави Ректор до живот. Този трябва дълго да лежи в затвора. Той знае защо. А ти млъкни да не те разседваме и тебе.

се сещам за Мургина,абе кво стана с тая жина?:))))))

за такива снимки дирниците и журналята требе да се дават на прокурор и да се осъждат бързо! децата се стряскат от тях и не могат да спят и плачат ли плачат!

не са виновни те просто фотографията е нещо много точно

Няма да гласувам за теб,не защото съм умен,а не прост от лошия матрял,а защото вкара във властта такива крадци-мижитурки като тая,москов,ненчев и другите крадливи пърдели,а кунева забранила на сина ми във 2 ри клас да ходи на училище с анцунг,да го носи в торбичка за часовете по спорт,детето с такси ли да ходи,раница,дрехи.......

Браво госпожа Кунева за МЕдицинския Университет, ха сега дайте на прокурор и на ДАНС и Костадин Ангелов директора на Александровска защото вкара болницата във дефицит от 75 млн и фактически фалит. Митев и Ангелов са един екип.

ДА. Някой трябва да спре Кунева да руши образованието. Тя няма право да хвърля кал по ВОДЕЩ У НА И С ГОЛЯМ респект в чужбина Университет и неговият Ректор. ТАКИВА като Кунева унищожават, не градят. ТЯ нищо не помогна на България, само рушене- последиците от нея до днес са тежки относно Атомната ни централа. Как ще успяваме, как ще градим като ни ръководят хора, които се считат овластени. Очевидец съм на тревогите на стотици хиляди семейства, когато тя искаше матурите да се проведат по време, което затруднява кандидатстването в чужди и в някой наши Университети. ИЗПЕРЧИ СЕ ЖЕНАТА И без око да й мигне взе, че рече Ами учениците ще имат нулева година_ само болен човек , човек без милост и без ум може да каже това . Същото днес стана и с МУ-София./ Изперчи се и хоп-мръсотия върху усилията на хиляди лекари и преподаватели. Някой трябва да поиска сметка от Кунева-кой??? Тя няма право да въргаля училища и университети- спрете я. За Бога, спрете я да руши-захвана се с университетите сега

Меглена Общата на АЕЦа мамата, че на МУ ли?

е мега затварячка

По "Панайот Панайотов - Момчето, което..." до: moп-чето което изтри ми пост-чето, със някакъв странен предмет, ...що не се застреляш... отговор: Най обичам с МOП да трия, туй е моята стихия, десет поста като скрия, бия си една чи.к.ия.