Борисов поиска от Путин да преразгледат лихвите за ”Белене”

Владимир Путин е провел телефонен разговор с Бойко Борисов, като са били обсъдени редица теми, сред които енергийното сътрудничество, съобщи най-напред ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска от Путин да преразгледат лихвите за ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още на телефонен разговор, ми се отщя. Даже и да му е позволил Путин да го набере, на какъв език, аджеба( на чист български), са водили разговор? А-а сетих се -Путин е говорил, а Боко, нищо не е разбирал и просто си е мълчал, като на края, за авторитет, е казал "конграчулейшънс". И така, Путин е приел заявените с мълчание условия. Така ще е било.

Най големите Държави губят делата срещу ГАЗПРОМ и после плащат още повече. Франция като поп плати ЛИХВИТЕ и пропуснатите ползи на руснаците. Така че или да си платим позора или да запретваме ръкави и да си направим поне АЕЦ. Нито тръби, нито АЕЦ нито никакъв проект. САЩ само ви тупкат по рамото, а ние плащаме. И защо майка ми или на хората родителите трябва да плащат тъпизмите на политиците?

Си ги харесват. Ти що се месиш? То, това е любовта по балкански -""Бий, за да те обича!". Нали знаеш? Колкото повече ги бие, толкова повече гласуват за него и калинките му.

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята. Радой Ралин

Лелееее тиквон е звънял на путина....пфуууу не ми се мисли братле, тази вечер от хамериканското ще му четът конско маааа якооооооо.

СНОЩИ ПУТИН НЕ Е СПАЛ ЗА ДА НАПРАВИ ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕ И ДОКЛАД ЗА ДРУГАРЯ БОКОФ , ИНАЧЕ - ШАМАРИ ОЩЕ В 5 ЧАСЪ .

абе Славчо да тъ питам аз тебе ти как мислиш Путин в кой си го е преместил в левия или в десния?

"Неотдавна енергийният министър Теменужка Петкова обясни, че е "допуснато да бъде начислена лихва върху лихвата, т.е. получила се е сложна лихва нещо, което е недопустимо, съгласно националното законодателство и няма как да бъде платено"." СЛОЖНА ТИ Е ГЛАВАТА ТЕМЕНУЖКЕ. КОЙ Е ТИТУЛЯР ПО ДОГОВОРА - ДЪРЖАВАТА ИЛИ НЕК. АКО Е НЕК - ТИЧАЙ ДА КАЖЕШ НА БАНКИТЕ ДА СПРАТ ДА НАЧИСЛЯВАТ СЛОЖНИ ЛИХВИ ЧЕ Е НЕЗАКОННО. КАК ТАКИВА ИДИОТИ ГИ ПРАВЯТ МИНИСТРИ, ДЕЙБА?

ми не знаеш ли кой ги прави дайба

България започва на чисто, плаща 700 милиона евро и няма вече Белене няма Южен поток, няма Бургас-Александрополис, за какво ни е този хъб не знам, кой ще строй тръбата към Европа, после!? По вероятно е да купуваме руска газ от Германия натам вървят нещата.

Г-Н ББ, ЕДИНСТВЕНО ИРИНА КАБАЕВА МОЖЕ ДА 'ПОИСКА' НЕЩО ОТ МЕН. А ВИЕ - СТЕ НА ОПАШКАТА НА ПРОСИТЕЛИТЕ...ИЗВИНЕТЕ КОЙ ПО РЕД БЯХТЕ, ДНЕС НЕ ВИ Е РЕДЪТ...

БОКО- ТИКВАТА, ПРОДАВАМ ЧИСТ ВАЗЕЛИН, ЕВТИНО ГО ДАВАМ, ША ЗНАЙШ,ЩЕ ТИ ТРЯБВА ЗА ЕВЕНТУАЛНА СРЕЩА С РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ...ПРИ ЕВЕНТУАЛНИ ПРЕГОВОРИ ДЕ...

Днес явно са се заели да ни засипват само с хумористични новини :)

Ото фон Бисмарк Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно или въобще да не се играе.

Ото фон Бисмарк Сключвайте договори с когото си искате, разгръщайте каквито си желаете войни, но никога не закачайте руснаците!

Кой е Борисов ,че ще поиска преразглеждане на лихвите по решението на съда? Той може само да се помоли на началника горе в небето, Путин да се смили. Когато човек мисли,че е нещо,а е нищо става опасон за България.

Не знам кой го беше? казал"Руснаците винаги си прибират "сметката"тъй,че Боце ше плащаш ешек гиби ми жалко,че с нашите пари!!!!!!!!!!!

Най-много след преразглеждане да дългът да се увеличи, като се има предвид политиката на Русия!

Путин е изпил водката и е казал "Ще видим"....

Тъпите, не ви ли е омръзнало да повтарете като зациклени - водка-водка.То вече се изтъркало и не прави впечатление на никой, а нещо ново да изречете - кутията е празна. Като минете Ай Кю тест там ще се получи една много кръгла нула и като бонус два минуса.Зад водката цялото интелектуално мислене се губи.

Днес, 28.09.2016 г, на второ четене парламентът ще гласува българските граждани да платят 1 200 000 000 (1 милиард и 200 милиона) на Русия по дело, в което България е осъдена. Как така се гласува заем за погасяване на задължение, когато народните представители не са запознати с конкретните текстове на арбитражното решение?

Борисов поиска от Путин да преразгледат лихвите за Белене Г-н Борисов, настана време за плащане ,а вие пак искате!

ЕЙ НЕ РАЗБРА ТОВА ТЪПО СЪЩЕСТВО И НЕ СЕ НАУЧИ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ КОЕ КАК СЕ ПРАВИ???????КАКЪВ ПУТИН ТЪРСИШ БЕ СУЛЬО ТОЙ ДА НЕ Е АРБИТРАЖЕН СЪДИЯ!ИМА СИ ДЕЛО ИМА СИ ЗАКОНИ ТОВА ДА НЕ ТИ КАТО ТУКА .......КЖОТО БОКО Е КАЗАЛ!

Боко поиска, а Путин какво поиска в замяна. Първо платете за да има по благоприятна обстановка за разговор, пък след това ще видим.

бокоІІбългароубиец е ненадминат по подкупи , рекетьорство , изнудване и ако е спазарил подкрепата на Путин за тая сталинка , за умрялото оон , ЗА връщането на България в руската орбита то нека бъде , надявам се.

Заглавието ви само доказва че и вие мислите че боко е тъпак и простак ама не смеете да го кажете за да не изгубите надницата си. Та боко така ли не е разбрал че НЕ Путин определя лихвите а арбитража???

НЕ ТАКА ,БЕ БОЙКО- ИМА ЕДНА РАБОТА ДЕТО И ВИКАТ ДИПЛОМАТИЧНОСТ,АМА ВИЕ ОТ ПОЖАРНАТА НЕ СТЕ Я ЧУВАЛИ...

Стана ясно, че веднага след разговора Путин е разпоредил да се премахнат лихвите, тъй като това е ПОИСКАЛ Борисов.

Едно е да искаш, второ е да можеш да се договориш и трето и най-важно е да го направиш на време.

поиска..... откога поиска е равно на се моли горещо или по-точно лиже и маже в българския език? това ДИР да обясни

кво го бара Путин кво бил праил мтутрьо тук...ми да си плаща или иде бригадата той мутрьо го знае тва...

не виждам как ще стане - не може да си даваш г.за под наем, президента и външния ти министър да плещят русофобските глупости, които им изпращат от Фашингтон и да ходят да се лигавят с укрофюрера Порошенко, а после да молиш за жестове и за разбиране международната политика изисква кадри, мъдрост и уважение, и не може да се прави от продажни комсомолски секретари и бивши мутри! да върви мутрата да моли Порошенко, нали неотдавна от МВФ му дадоха милиард

Какво енергийно сътрудничество бълнуваме? Нали искаме да ги отсвирим завинаги и да им покажем че българският г..з е по-добър от руския г..з( да се чете газ)!!!

Губещата страна каквато е Борисов след арбитража нищо не може да иска от Путин, но може да помоли.Най учтиво.Миналият път Борисов звънил на Путин през август 2016 г. Има ли резултат? Няма. При това съвсем наскоро, на 24 септември 2016 г.прес-секретар по проектите на ЕС Я.Адамович строго (обърнете внимание - строго ) предупреди БГ, че проект в ЕС е Projects of Common Interest е основен и Balkan Gas Hub там го няма. Борисов не знае ? Не просто мълчи. Ето ви принципът - Европа на две скорости, тоест има държави втора ръка.Ако това не е дискриминация, здраве му кажи.Това ли е щастието да влезеш в ЕС да седиш там зад вратата.

е как да го обясни това човек на евроталибаните? на ЕС не му пука на нашата енергийна и каквато и да било безопасност, Началниците на ЕС искат да имат лостове да ни държат и затова Северен Поток ще има, а Южен надали ЕС не е никакво семейство, а глутница - всеки се оправя както може, а който си няма държавници а само политически марионетки го оправят отвсякъде

Арбитражът в Париж, на който са се съгласили двете страни не е работил по българските закони, за които най-вероятно не се интересува, тъй като си има свои правила, които са известни и си се прилагат при дейността му. Защо правят така тези хора и правят сложна лихва. Ние ще си платим главницата, лихвата ще я платим някога, евентуално.

Разговорът не бил с Путин, а с кмета на Симитли. - Липсваш ми, мили... - Не ми се обаждай повече, невернице!

Идва ли избори ?????? На тях всичко е менте, шашми и гешевти. Не се зачита реалния вот.

Охо, Путин се нас.а от страх ! Данков ще раздава шамари с гол г.з. Всеки трябва да си мери приказките, действията и да не заговорничи като Буда.

Е идват измбори, гласувайте и моооого внимавайте за кого гласувате. Излагация на всички нива в България.

И кво? Путин се уплаши, че ще го напляскат ли? И ги махна лихвите съвсем? Макар че катосе замисля, след цялата помия, излята върху Русия от коалиционните партньори на Герб и от президента на Борисов, май наистина трябват топки, за да набереш точко този телефон. Освен ако... Освен ако не са го притиснали изотзад премиера. По повод ООН. И тогава питанката е кой страх е по-голям!

Много въпроси имаме да решаваме с Русия. Политика на един крак не е ефективна. Природата ни е дала два ляв и десен . И трябва да започнем първо най-отдалеч, кой сме ние, кой са те, кой какви грешки е правил по отношение на другия. Например днес пак един българин от Скопие с промито самосъзнание ни нарича " татари " самия той говори на сръбски език в спортното си предаване а се смята, за античен грък. В същото време Русия се смята за наследник на " Велика Тартария "- Сибир.

сте вие? коЙЙЙЙЙЙЙ?????? Първо да се научиш да пишеш грамотно, после вече отваряй устата си по такива въпроси.

че президентите могат да преразглеждат и лихви...

Защо ли се е обадил в Москва ден след гласуването за председател на ООН? Да си го кажем лобирал е за смаяна на Бокова и подкрепа на Кристалина. Това с лихвите и хъбчето ако беше на дневен ред щеше да звъне по-рано ;) А по факта за липса дори на споменаване на темата за ООН става ясно как са го отрязали.

- Ало, здрасти, обажда се ... - А бе, що не си е.еш мамата, цървул банкянски Разоговор между Борисов и портиерът на руски ресторант.

"Индиански вожд, покрит с пера, заврял в г.ъ.за си Лулата на мира. Каубой го дебне, за да го е.б.не, а той си прави ташак със"... лихвата.

НямаВече Никакви рибоци, вижте че Вси 'наште' се покриха кат плъшоци.... Се Подгответе ЗА каквотоТрябва найски, И ! - зае...тиит Вси частушки задунайски .

тези руснаци са , е..ти пумийте...

мдааам... мъъкааа, господа... даже герберастките тролове не са били информирани за тоя "разговор"... или - даже герберастките тролове НЕ смеят да коментират бъртвежите на То... а всъщност - не са им раздали все още копи/пейст текстчетата, с есенция - на путин да викат путлер, да се радват на майдана и да квичат как крим е американска територия...

Намирам че Инструктажът на банкянскио за ТозиПореден Тъпотевизъм - Е бил от найВисоките 'наште'... - което Означава че Са в Последни Конвулсии.

Заглавието някак си изисква допълнение - "Путин си го премести"

Ееее тоя Путин и банкер станал и лихви опрощава, само да има кой като боко2 българоубиец да му скръцне по телефона..... Путин дали знае , че е говорил с нашиот рекетьор , то днес почват некакви слънчеви изригвания и може боко да се е нещо облъчил.

Големият лош пожарникар се е накарал на горкото малко офшорно джудже.......