Петкова: Три пъти по-високи санкции за крадци на ток

Крадците на ток да плащат по 20 стотинки за киловат час за 6 месеца назад, предложи енергийният министър Теменужка Петкова.

Обратно в новината

Коментари - Петкова: Три пъти по-високи санкции за крадци на ток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги направят и тридесет стотинки. А циганите ще си плащат глобите от помощите ще им ги удържат за всичко не само за ток,както на нас българите удържат така и на циганите.Когато си наемат адвокати да ги защитават и съдии да ги оправдават да се зачисляват всички задължения на оправдания циганин на адвоката и съдията които го е оправдал.

Обикновено електромерите се манипулират от служители на ЕРП в извън работно време, да отчитат по малко,та те си взимат едни пари,докато ги закопчеят,но по тази логика може електромерите да се манипулират да отчитат и повече и трябва ли да се доверяваме че отчитането е вярно и защо не се създаде независим контрол при положение че доверие липсва!

А за надписани сметки ще има ли тройно връщане на пари?Къде е тука равноправието и защо ако клиента се съмнява в отчитането трябва да плаща по 25лв. за проверка на електромер и от служител на същото Енерго!

ма много си зъдръстена! Наказателното право не е нито енергетика, а още по-малко счетоводство!Бегай у левио коридор, бърже!

Какво значи 6 милиона кражби за цяла година? А къде отидоха 6 милиарда и половина? В чий джобове? И защо реват толкова много енергоразпределителните дружества? Реват, за да може и тия 6 милона да отидат за увеличение на пенсиите в техните страни. Българските пенсионери могат и с пенсии от 150 лз., важно е всяка стотинка да отива навън, мизерията тука да е повсеместна, геноцидът над българина да няма край. Затова е цялата тая патардия.

На братята роми им е спукана работата! Има една подробност,обаче. Да ги накарат да платят! Как Теменужке ще стане това? Та те са ваш електорат.

Баба Кула е потребила 100 кВата. И заплати 20 лева. Ето голям крадец на ЕЛ.Енергия.

ДРАГИ МИ ОТ ЧЕЗ ,ПРОВЕРЕТЕ СИ ,КЛИЕНТИТЕ В МЕСТНОСТ МАЛО РАВНИЩЕ - ЩЪРКЕЛОВО ГНЕЗДО. ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ СА ИМ ПО ВИЛИТЕ ВЪТРЕ , ПЕЧЕ СЕ РАКИЯ И СЕ ОТОПЛЯВАТ НА ТОК . А ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ СМЕТКАТА. ПРОВЕРЕТЕ И ВЗЕМЕТЕ СПЕШНИ МЕРКИ

и отново фалоимитация от страна на тъпата министърка Избори идат и затова циганите няма да ги касае. Тогава за какво говорят?

откъде бай мангау- основния потребител извинете основния крадец на ток ще може да плати високите глоби или те няма да се отнасят до бай мангау

Кого ще хванете да плаща - циганите ли?!?!

В България кражбите са национален спорт и всеки се бори да открадне колкото се може повече,но това зависи от управляващите които също крадат яко.

Може,ама ако ги хванат,но ЧЕЗ хич не си дава зор да ги търси.Нали са си вързали гащите ние да плащаме загубите,спряха даже да изкарват и електромери от къщите на улицата. В

"Според Петкова щетите от кражби на ток са за милиони левове всяка година и за тях плащаме всички, а няма осъден за това, или ако има той не е в затвора. " Нушето след като оправи милиардите кражби в енергетиката, се закахъри и за милионите... Нушке, душко, к'во ще кажеш да приложиш схемата със затвора и за крадците на едро - хем цяла България ги знае кои са, хем са по-малко...

Споко бе, к'во сте се разврещели и вие - туй за българчетата важи!

Много харесвам EVN! Любими са ми! Есен и пролет нито отоплявам, нито охладжам - сметки по 40-50 лв. Зимата - с отопление 150 лв, спирам отоплението и минавам на алтернатива - сметката "пада" на 100 лв. :))) С какво съм по-различен от есента и пролетта?!?! Във фирмата. Плащаме към 300 лв всеки месец. Разширихме се, направиха два офиса - сметката веднага скочи на 600 лв! Да, ама нещо не потръгна, свихме се пак след няма и година и отново минахме на един офис. Сметките паднаха веднага на... 500 лв. Много искаме да се върнем на онези 300 лв, ама...не дават!!! Да не сме се разширявали. ;)

Ако си на социални помощи и имотите са на децата ти, никакви санкции и глоби не те плашат.Само бой би дал резултат, но от Брюксел не разрешават...

Сиган, вода, ток, данък не плаща, няма и да плаща! Монсеньор мистър министър Петкова!

Започнете със служителите в тези фирми. Някои от тях са толкова нагли, че дори нямат електромери в таблата си.

Чрез чез ние се грижим за пенсиите на чешките пенсионери и печалбите на чешките меринджеи. Защо не ги гонят и българските фондове да стопанисват преносната мрежа

ИСТИНАТА Е ЧЕ ЗА ВСИЧКИ КРАЖБИ ПАК БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПЛАТЯТ

Бай мангау стои пред гишето и казва: Има да плаща глоба.Къде да го дам

Комунизмът още не си е отишъл, още ни души. Комунизмът стимулира и пази дребния мошеник, защото той е най-лоялният гласоподавател за комунистическите партии. Друг може да "кривне" при гласуване, но дребният мошеник си гласува предано за полтическия си протектор. Това разбира се е за сметка на продуктивните хора в обществото, но крепи комунистите на власт. Всяко посегателство срещу дребния мошеник е удостоверение, доказателство за антикомунизъм. ГЕРБ за пореден път доказа, че ще стимулира продуктивните и ще санкционира крадците и лешперите. Така се гради проспериращо общество. И за това Бойко има вече близо 50% одобрение. Очаквам при такъв резултат БСП да търси нов фалшив компромат като сгрешените сметки за ток преди някоко години. Или като аферата Костинброд, което беше афера на БСП, не и на ГЕРБ, както се разбра за няколко дни, но едва след изборите. Там активист беше Манолова, срамът на човешкия ген, дето й запушиха голямата мръсна уста с длъжността омбудсман. Хитър ход на Борисов! Тя беше най-комбинативната лъжкиня на БСП. Ето в това Борисов най-много го бива.

Когато пишеш истина, хората ще разберат, няма защо да им го казваш. Когато пишеш лъжа, казваш, че е истина, та дано заблудиш някого. Толкова за името ти. А според тебе "ГЕРБ за пореден път доказа, че ще стимулира продуктивните и ще санкционира крадците и лешперите. Така се гради проспериращо общество." Колко крадци пребиващи баба ти заради стотина лева пенсия е хванал и наказал ГЕРБ? Подаде ли (и ако ДА, то кога) искане за екстрадиране на Цв. Василев?

Според мен, такова наказание ще е незаконно и няма да мине пред никакво съдилище. А и не е толкова важно, какво наказание ще се измисли, а дали това наказание ще се приложи. Я кажете, колко от ровещите в контейнери са глобени с по 1000 лева! Има приета такава санкция.

Петкова: Три пъти по-високи санкции за крадци на ток А за крадците за милиарди от енергийната система, КАТО ВЕЛИКИЯТ КИДРОИНЖЕНЕР , И ВЕЛИК ВЕЗИР КАКВИ БЯХА САНКЦИИТЕ, ЧЕ НЕЩО НЕ ЧУВАМ. АМИ ГЬОЛА БЕЛЕНЕ, ЦАНКОВ КАМЪК, ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ И Т.Н.

Пука ме на циганина дали няма да плаща ток по 5 ст. или няма да плаща ток по 50 ст. :)

Е не си прав! Когато не си плаща ток по 50 стотинки, ще му е по-кеф.

Ами какви ще СА санкциите на ония двамцата, дето поръчали два реактора за наша сметка по идея на некой партиец?!

Крадците са затова крадци ,защото нищо не плащат.Питайте Цецо Василев ,той да Ви го обясни.

Циганите крадат поголовно и това го знаят всички! Крадат ток, кабели, железа, какво ли не... Знам за едни които постоянно палят кабели и в центъра на София обгазяват всичко наоколо. Викали са заради тях пожарна, полиция... и нищо не им правят. И знаете ли защо? Защото измежду тях имало сътрудници на полицията (т. е. доносници)! Някой тук да има идея как да заведа дело за дискриминация?

...поредните герберски бисери! Колкото повече са на власт, толкова по-неадекватни и глупави стават... Ще събират кинти от бай МангаУ! Е, нЕма такава басня!

Сметката ми за миналия месец е 0,88 лв за 4 4 kWh. Което е 20 стотинки без ДДС. Петрова плаши с араПски, народонаселението от крадци.

Стига глупости бе, Теменужке! Знаем добре КОИ предимно са крадци на ток... Ще хванеш циганин да ти плаща глоба, а! Абе ти, нормална ли си бе, жено?! В кой свят живееш бе?!... Да ви с.ра на "управляващите"!

Най-напред би трябвало всички да бъдем равни пред закона, НО тук някои фирми и някои общности са под закрила от санкции. Т.е. свободни да нарушават правилата ,които други са длъжни да спазват. Чудесна причина някой глобен нарушител да осъди държавата за дискриминация, а всички ние отново да плащаме...

А какви ще са санкциите, за енерго дружествата, които ни манипулират електромерите и начисляват нереално високи сметки??? Или вече наистина в тази държава правото е само на монополистите и корпорациите.....

ЗА МАНГАЛИТЕ НЕ ВАЖИ!

jingiby

Това не може да е държава! След като крадците вместо да бъдат арестувани и пращани в затвора, трябвало да плащат нещо. Но как циганите които крадат ток най-нагло ще го плащат, като нито работят, нито им дреме на пуловера за скапаното Енерго или за държавата, която крадат най-безогледно...

Ами като не могат да хванат истинските крадци ще обвинят някой редовен потребител, че краде и така ще си възстановят загубите. За това се прави всичко в тази държава, за да се оберат и малкото останали съвестни данъкоплатци.

...ами така е, защото в ТАЗИ държава, както ти я наричаш, докато има овце и роби, като тебе, нищо няма да се промени...