”Екзакта”: Повече българи одобряват работата на Борисов

48% от българите одобряват работата на премиера Борисов. За последните 6 месеца той печели 4 пункта одобрение, като сега то е по-голямо от неодобрението - 42%.

Обратно в новината

Коментари - ”Екзакта”: Повече българи одобряват работата на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dnes.dir.bg/newscomments.php?id=24042497&tagid=122244&page=1&comment=156105

http://dnes.dir.bg/newscomments.php?id=24033247&tagid=47170&page=1&comment=156330

Пълни глупости ... Колко платихте на "Екзакта", за да ви изрисуват , "червени отличници"?

Платено проучване с поръчкови резултати. Интересно е, че не само си вярват, ами и го пускат по всички медии.

като гледам коментарите, май не е баш така :D мъже, мобилизирайте се, защото жените слагат борисов на власт!

Интересно, с какво ни пръскат, че да харесваме турците поробители и българите предатели като Боко??????

Няма нужда да си хабят пръскалото, раждаме се прости и такива си умираме, междувременнно ръкопляскайки с пълна сила на малоумниците, които сме избрали да ни ръководят.

Приятели, изборните фалшификации започнаха с тази екзактна по Местански дописка. След месец като натъкми резултатите Цвинокио, сексологическите агенции ще му осигурят алиби с екзактни доноси като този! Видяхме го това десетки пъти последните 30 години. А разбрахте ли го???? Хахаха, текста от тази статия е като доклад написан от проститутки на пиацата. Нормално, като се знае, че всички социолози са си именно проститутки - пример Бъчварова. Който плати повече, той получава повече орална и анална любоффф. Истината е, че всичко написано е точно обратното. Забележете, дори и ла-й-но да номинират от ГРОБ, то ще бъде назначено (да не казвам избрано) :)))))) Обаче след това проститутките от социологистическите агенции ще предвидят ли разстрелите и отрязаните глави от бедните бездомни ограбени и нещастни бежанци, а?

Мнооого требе да си екзактен или да си мнооого блюдолизен , че да съчини подобна смешка!

Хахахахахахахахаха. Вие сте прости и аз съм прост, ще се разберем.

ПАК ГЛАСУВАИТЕ ЗА НЕГО, ОВЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Аз такива българи не познавам,за сметка на това съм виждал стадо некадърни духачи, които се въртят около бойко за да му надуват кавала, с цел финансово подаяние

СТЪКМИСТИКА.Бойко Борисов е поредното разочарование за българите със слугинажната си политика към Меркел и САЩ.Българите мечтаем за политик като Орбан.

Е сега след решението за криСТАЛИНа, вече ВСИЧКИ ще го одобряваме.

Колко ви платиха, за да пишете тия глупости? Кой ги одобрява тия, съсипаха народа! Срамна работа!

Бойко е руски агент! -Това е доживот!Уникално прост и неграмотен! -И това е доживот! Страхлив селски тарикат! Става само за теляк в банята в Банкя! О С Т А В К А !!!! Нови хора, скъсване с руските проводници на Путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-вска политика! ЛУСТРАЦИЯ!! ДЕРУСИФИКАЦИЯ!! ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!! НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!! Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено "кучето" за липсата на правосъдие!! ВСЕКИ държавен служител(от чистачката в селското кметство до президента) да подписва клетвена декларация за принадлежност или НЕ към тоталитарните тайни служби!! При постъпване на работа ВСЕКИ прокурор,съдия,следовател,МВР шеф,на ДАНС и т.н. да подписва и имуществена декларация-на определен период,примерно 2-е год.да се проверява дали има несъответсвуващи на годишните му доходи придобивки-справка Румъния!!!Ако има нередности-дело,съд,присъда,конфискация,затвор!!! За държавните служители-клетвена декларация за спазване на Конституцията на Република България!! Премахване на всички символи възхваляващи чужди окупационни войски, агенти на чужди държави и откровенни предатели на България!! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!! НАРОДЕ???? ГЕРБ не са просто резервния отбор на Путин, те са най-голямото постижение на КГБ/ДС след дпс за целия преход! БойКОЙко и ДПС-дружба завинаги!!!! Защо ни е бсп след като достойно ги заместиха от ГЕРБ!!! Свинян Беевски е главният закупчик на путлер в БГ!! ГЕРБ са последна опора на комунизма и путинизма. Това е временно явление простотията да управлява, заплашва и краде!!! Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски=моделът КОЙ!!!

48% от тия от централите на ГРОБ, 48% от купените цигани или 48% от някое село, в което кмета и чорбаджията на единственото шивашко цехче е от ГРОБ? Защото, аз не съм чувал някой, който да не е на кльопачка при Рапоня и дори да каже добра дума, камо ли да го подкрепи!

48% значи 52% са против!

.....езакта пита цветанов за резултатите от проучването..........

Кристалина Георгиева никога не е била българки политик. Чудно как е поподнала там. Може би както Плевнелиев попадна в президенството.

я се скрийте бе....

От последен на село, пръв в градо!

Не само не спират, но се засилва обливането и манипулирането на населението!

Възраждат НЦИОМ под името "Екзакта"

ПОЖАРНИКАР, ПА СТАНА И ДИПЛОМАТ, КАКВО ПРАВЯТ ПАРИТЕ, ОТ ЦАРВУЛ ДИПЛОМАТ

Колко е дългът на ГРОБ от 40 милиарда? Нека си представим. Една банкнота от 10 лв е дълга 12,6см. 20 милиарда заеми на ГРОБ (с лихвите 40 милиарда) прави 25,2 милиона километра, ако ги подредим в една линия по дължина. Тоест с тези пари ще обиколим Земята 25200 / 36 = 700 ПЪТИ!!! С лихвите = 1400 ПЪТИ!!!!! По обща площ тези банкноти представляват 88.2 кв. см * 40 милиарда = 352800000 кв. м. = 352800 декара! Площта на България е 111 хил. кв. км. Тоест можем да покрием с банкноти десетолевки площта на 0,34% от цялата територия на страната! Площта на София град е 492 кв. km = 492000 декара. Тоест с тези 40 милиарда, които ГРОБ ни погреба, можехме да покрием плътно с десетолевки 72% от София град! Ако подредим тези банкноти не по дължина или ширина, а по височина, в плътни пачки, общата пачка ще е дълга 800 километра! От София - до морето и обратно! Или от София, през Босфора, та почти до Анкара!!!!! И това всичко е откраднато от ГРОБКПФ+ДПСДСБДЦ+АБВ само за 2 години!!!! Следващия път, когато от ГРОБ, Горанов или Мутронаркотрафикантът ви кажат, че нямало пари, помислете си пак! И гласувайте с камъни, павета и калашници, както прецените. Ако построяването на един апартамент струва 150 евро на кв. м. (но от маржа го вдигат до 600-1000-2000 евро на кв. м.) 100 кв м. ще струва 15000 евро. С 40 милиарда могат да се построят 1 милион 333 хиляди 333 апартамента!!! Чисто нови!!!! 100 кв м. !! Ако Гробът на Бойко Борисов е 1м широк и 2м дълъг, тоест имаме 2 кв. м. площ, с 226 банкноти ще покрием гробът с един слой. С 40 милиона пачки ще направим 177000 реда, всеки ред е 1,5 см висок, колкото е дебела пачката. Тоест височината на парите, които ще подредим в гроба му ще бъде небостъргач с 2646 метра височина, колкото 882 етажен блок, 5 пъти повече от ТВ кула Останкино.

ГЕРБ ще съобщят своята номинация за президент след като спечелят изборите, това обяви пред Медияпул Цветан Цветанов. Решението е взето след като социологически агенции обявиха, че кандидата на ГЕРБ печели изборите с размазващо мнозинство още на първи тур, доли без да е ясно кой ще е той.

Крадеца Борисов с наши пари добре плаща да лъжат народа, който го мрази и оплюва, че го харесват!!! Платените лъжи на пишман акенциите нищо не значат!!! и аз да им платя-и мен цялата планета ще харесва!!

МНОГО ХАРЕСВАМ ВИНЕТУ, ПО ЛЮБОВ, НЕ ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ

Изследването на "Екзакта" потвърждава истината - Най има сметка в парите. Да им е честито възнаграждението за това "независимо" проучване.

Не знам кой ще бъде кандидат- президентът на ГЕРБ, но за всеки случай> много го харесвам. Това предсказват и платените анкети от новоизлюпени агенции. Колко плащат, че и аз да направя една анкета. Резултати- каквито пожелаете.

Тази статия е такава каша от цифри и мена, че е чак трудно да отсееш житото от плявата. Прави впечатление обаче, че доста от цифрите си противоречат - 33% одобрение за работата на правителството, 25 % ще глсуват за ГЕРБ, 51% за неизвестния им кандидат, а повечето от министрите им са с около и над 50 % одобрение. нЕма начин това да е вярно при това, 1000 души взети от 89 населени места не ми звучи като представителна извадка а по-скоро като ПРЕДИЗБОРНА СТЪКМИСТИКА, при това добре платена.

Та..шак, ама на наш зад.ник.

Как може да се издънеш по всички начинания и накрая да те харесват и избират. Боко трябва да има космическо излъчване върху хората. НАСА трябва да ни проучи да не сме извънземни. Или най-малкото Божидар Димитров да каже дали не сме изкопаеми отпреди пр.н.е.

Само като прочетох, че Кристалина георгиева се ползва с 53% одобрение и ми стана ясно и другите цифри колко верни са! Тази анлета в офисите на Отвоерно общество и Америка за България ли е правена?

тези, които ще гласуват за Бойко са на полето. прибират реколтата, колят кочовете и в буркани за зимата. жал ни хваща. ще получите инфаркт. опасно е. пазете се. след Бойко стоят много отрудени хора, `айде със здраве и още много са за ..., но не ви четат..., а работят здраво на запад...

Всите гръм Божий да ги удари! И партии и лидери, гробокопачи на род и Родина!

Неее, това мисля, че е манипулация. Кой българин , освен корумпираните, придружители на премиера са за неговата свършена работа. Че , това правителство ни срина със светлинни години назад. Как не ги е срам още да държат и искат кокъла. Как нямат срам тези малоумници.

ГЕРБ ще съобщят своята номинация за президент след като спечелят изборите, това обяви пред Медияпул Цветан Цветанов. Решението е взето след като социологически агенции обявиха, че кандидата на ГЕРБ печели изборите с размазващо мнозинство още на първи тур, доли без да е ясно кой ще е той. Сполед проучването неизвестният кандидат на ГЕРБ се посреща с неистов възторг от избирателите, дори пеленачетата в родилния дом не реват, а викат ГЕРБ, ГЕРБ. Мнозинството от пенсионерите, които се съмняват, че ще успеят да дочакат изборите са изказали желание на гроба им да пише: Тук почива симпатизант на ГЕРБ.

Ужас! Настина ли тези политици харесваме?? За ожалване сме.

Така ще е, като псевдоинтелектите стоят у дома и не гласуват.

Айде стига манипулации що не питате нормалните хора и изобщо питате ли някой или само си прибирате парите за анкетата???!!!!

А БЕ, ДОКТОРЕ КАКВО СТАВА:" ЕДНО ЧУВАМ,ДРУГО ВИЖДАМ...ЕДНО ВИЖДАМ, ДРУГО ЧУВАМ"...ОТГОВОРА: ЕКЗАКТА ЩЕ ТИ КАЖЕ " ИСТИНАТА" ???!?

А БЕ, ДОКТОРЕ КАКВО СТАВА:" ЕДНО ЧУВАМ,ДРУГО ВИЖДАМ...ЕДНО ВИЖДАМ, ДРУГО ЧУВАМ"...ОТГОВОРА: ЕКЗАКТА ЩЕ ТИ КАЖЕ " ИСТИНАТА" ???!?

>>>> ДО 108% Нема да стане... посинели и почервенели бабички са на барикадите (урните) с пяна на уста... инак вече 70 години я докарват до 108%, а арменскио поп приемао плаквания ;-))

Кристалина Георгиева с 5з% одобрение-леле ,каква мерзост, нежелая даже да коментирам, не,не,неее...