Силно представяне на Клинтън в диспут без явен победител

Несигурни и крайно противоречиви са данните от първите допитвания за това кой е надделял в първия голям предизборен диспут в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Силно представяне на Клинтън в диспут без явен победител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Силно представяне на г-жа Клинтън - не припадна нито веднъж по време на дебата.

Стига сте лъга ли бре ! Цитирам : Обрат: 3 допитвания сочат, че Тръмп е размазал фасона на Хилари.Подкрепата за републиканския кандидат е с над 20% от тази за фаворитката на демократите .При допитването на списание Тайм той е получил подкрепата на 59% от анкетираните, а Клинтън на 41 процента.

'Trump Cornered' Сам ли четеш Тайм или някой ти 'превежда' ? ;)

Сред социалните мрежи плъзна новина, че г-жа Хилъри вероятно се е подложила на пластична операция - прерязване на нервите на определен лицев мускул ( мускулус орбикуларис орис), за да изглежда, че се усмихва, заради критиките, че се държала твърде студено. Сега пък прилича на Робокоп.

Специално за вас от Савушкина: Подобрен клон на АКо47 и нова 'звезда' на тролосвода!

Фиксидеята на г-жа Хилъри е да запали термоядрена световна война и така да премахне ВСИЧКИ свидетели на позора и - заниманията на благоверния Били с Моника Люински в Оралния кабинет.

Мозъкът на г-жа Хилъри е надупчен като швейцарски сирене от многобройните исхемични инсулти, които редовно я повалят и оставят в безсъзнание. След всеки такъв инсулт в мозъка остават некротични участъци, които се втечняват. Там няма мозъчни клетки, а само ликвор - гръбначномозъчна течност. Г-жа Хилъри не може да пътува, затова и не провежда срещи с избиратели в различните щати. Представяте ли си я - среща се с Путин и изведнъж припада с пяна на уста! Естествено, американците трябва да са луди да поверят ядреното куфарче на човек с половин мозък.

Заболяха я лицевите мусколи! Ще има мускулна треска!

Американците искат пълна промяна, писнало им е от ПСЕВДОдемократите!

дъртото ку-ку Килъри Клинтън, духа на дудука на ДоналдТръмп:) Колкото и да се опитват в Краварника да замажат нещата, народа е галсувал за Тръмп, който е смазал убедително Килъри Клинтън:)

На финала Тръмп пусна бисера който е истински. Секретар Клинтън няма стамина т.е. физическа и ментална издръжливост за да стане президент. Тръмп е лидера,нещо като Рейгън,но за жалост едва ли може да очакваме нещо добро за нас - американците се смятът за извънземни,но повечето са психопати и шизофреници,затова психиатрите и психолозите там вече печелят повече от адвокатите.

Да обобщим данните от информацията : според резултати от анкета, разпространена от Си Ен Ен , Клинтън :Тръмп - 62/28; според информационния портал drudge 81,3/18,97 за Тръмп; според електронното издание на "Тайм- 51/49 за Тръмп и според проучване на Си Би Ес 73/27 за Тръмп . Според редакторите на ДИР: Силно представяне на Клинтън в диспут без явен победител.

...а според Директните-ми наблюдения на Самия дебат и стриймПуловете - 0:0 .

МНОГО СИЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ АМА НЕ Е ПОБЕДИТЕЛ ТОЕСТ ПОБЕДИТЕЛЯ Е ТРЪМП

Курсът на мексиканското песо днес казва друго ;)

Определено ! - пък И Корона/Модело/Сол - Завзеха пазара на СамуелАдамс ! + самолетите От САЩ - СА въртящи/чакащи Кацане в Канкун !, а Не в Миами, Сарасота, Л.А. + Всяка ПонеВтора кола в ЦялаСевернаАмерика - Е От Hecho-in-Mexico.

За Протокола : А. Единствено CBS отрази Изцяло дебата Непредубедено/Неутрално - всички други малко или повече - Имаха (изберете определението) Б. Самият дебат - протече Стриктно съобразно Изискванията (старт-край, времеИзказвания....а Лестър, макар или Нарочно Небял - Осигури Чистота на дебата) - Самите изказвания на И на двата Кандидата - Бяха НищоНово, все Знайни неща. .....и Стигаме до Оценката : 1. Всеки партийноНасочен Оценител - се Опитва да даде преимущество на Своя кандидат 2. Немалко Несвързани/Непартийни Оценители - стигнаха И до Солени попържни ...според мен-Лично : - дебатът Отново Доказа че Днес е Невъзможно да се слагат ВсичкитеДини/Яйца подЕдна мишница и/или в ЕднаКошница.. ..ерго Партийността като Подход ЗА Управление - Е Мъртва. (Реално - И Доналд И Хилари имаха както Верни/ЗадължителниЗаИзпълнение Неща, така И Неверни/Гъгнувания) ----- Доналд - хубаво Изказа че Трябва Икономика/Бизнес и Име-на-Нацията/Държавата !, ама Предложеното от него КакДаСтане - Е Нефела. Хилари - хубаво Изказа че Трябва Силна Данъкоплатска част на Обществото !, ама Предложеното от нея КакДаСтане - Е Нефела. ТА !, Мислители : - Нашата Е Бъдещето ! (Да ! - Двустъпковата.)

Лизачите от ДИР се позовават само на едно становище- на рупора на Клинтънови CNN! Да лижат на Клинтъновица онази работа, както Моника тази работа на Бил! Останалите анкети на стотици хиляди дават предимство на Тръмп!

Отвратителна стринка Клинтън, каква гадна усмивка, какво лицемерие лъха от нея. гадост

глей си на Путя 'искрената' лъскава месечина и не се тормози много.

отново храна за медиите в америка - като хищници са , разпространяват ежедневно глупости, а на следващия ден се отмятат - хилари дано да я задържат здрава до изборите - много ме съмнява, че тя би могла да спечели - хората не са слепи, със сигурност няма да гласуват за тази болна и стара жена, но последната дума имат свръхбогатите евреи, дето дърпат конците - изборите им на "демократите" са като навсякъде - лъжа и измама - та така де, след победата на евреите, нищо добро не чака европа - ще заприличаме на гето с пустеещи градове, както в америка и препълнени с паплач - геноцид над християството и европейската раса

*Коментарът е скрит от цензурата, защото съдържа истина

Това беше добро ! :)

Браво!

само да поясним за недоучилите дебили - авторът на '1984' е абсолютен АНТИ-СТАЛИНИСТ.

Клинтън ще бъде много по-доброто лице на Америка и хайде да не се заблуждаваме от Тръмп не става и чеп за зеле. За първи път в историята ще видим жена-президент на една велика страна, финна и чаровна при това.

Забавно! Клинтън - "финна и чаровна"?! Клинтън - изборътна геронтофилите! :-)

Даа, Путя е много по-красива и с големи гърди, само очичките и малко събрани и крачката къси..

Добре бе, Кънчо , истински ме разсмя. Фина и чаровна... ле леле ... ако си й набор ... ама я сложи очилата и погледни лукавата й еврейска физиономия !

Населението на САЩ поне от 100 години е лишено от правото само директно да си избере президент. Всеки път им натрапват двама клоуна, от които нито един не става за президент.

4:1 за Тръмп според съдържанието на статията, а заглавието е смешно. CNN не е най-гледаната инфотелевизия. CNBC и CBS са къде по-напред по гледаемост. Едно е сигурно, след още едно две такива допитвания на Си Ен Ен и тя ще си оправи финансовото положение за продължително време. Та нали бюджета на кампанията на Килърката е няколко пъти по-тлъст от този на Тръмп.

ама сериозно ли CNBC и CBS са по-гледани от CNN? и също имай предвид че анкетите на тези двете са онлайн проучвания, тоест койото иска отива и гласува. там няма никаква представителност.

КЛИНТЪН не се представела силно - има две лъжи за кибератакате от руснаците -защото ако е вярно всичка секретга работа и на фбр и цру и в палатите на конгреса и т.н. щяха да са пълен контрол на РУСИЯ - Второ тя не отговори на въпроса за часните е- меили 33 000 а отговаря на въпроса с въпрос което признак на ниска култура и слаб интелект Истината че е клановете и ще президент - можеха и без дебати и огромните пари да вложат в храна за бедните българи ! а ха всичко да правиш резюме е смешно

истината е че е ОТ клан....

Много гнусна лелка!

Тръмп - американската версия на "путинизма" и най-голямата надежда на Путин Светът отчаяно се нуждае от онова американско лидерство от ерата на Студената война, смята руският опозиционер Гари Каспаров Собствена версия на путинизма в САЩ. Така един от водещите опозиционни активисти в Русия бившият шампион по шахмат Гари Каспаров, определи възхода на милиардера Доналд Тръмп в кандидатпрезидентската надпревара в САЩ, пише Politico. Според Каспаров Тръм е най-голямата надежда за руския президент Владимир Путин и неговия диктаторски режим. Иска ми се да е шега, коментира той по време на форум във Вашингтон. Само че не е. Това, което виждаме в този изборен цикъл, е атака срещу американския начин на живот и демокрация, посочи той. "Като човек, израснал в една комунистическа страна, това е анатема", казва Каспаров. "Хората изглежда забравят какво е социализмът. Те изглежда не осъзнават, че луксът да говорим за социализъм се заплаща от капитализма, заключава той. Според Каспаров външната политика, която Тръмп лансира (т.нар. America First), би била катастрофа и само би окуражила Владимир Путин. "Най-голямата надежда на Путин? Доналд Тръмп", казва Каспаров. "Това е начинът да се отслабят американската демокрация и трансатлантическите отношения", допълва опозиционерът.

Америка и демокрация равно на утопия ...и слепите дори прогледнаха !

ДирБг, спрете да анонсирате социалистическите лъжи на Килъри и Обама! Когато американските и европейските медии казват нещо, вярвайте на точно обратното и ще стигнете до истината.

И двамата си показаха простотията...

дебатът бе обявен за 01:30 бг.време,а започна с половин час закъснение!! единият ми извод е,че сащ не правят това което програмират и че нещо им пречи да бъдат в час .оттук и въпроса към техните неограничени претенции ,които по този начин се оказват безпочвени и достатъчно спорни .

dsco@

Не зная колко от коментиращите са гледали дебата, но по всичко изглежда, че и журналята не са. Макар и да са върл противник на Килари, трябва да призная, че тя спечели безапелативно. Тръмп, на която страна е чисто политическо минало се оплете, като пате в калчища. Повтаряше едни и същи мантри, без да се вписват в спора. Примерно - той не иска да си обяви данъчната декларация, започна с търсене на причини - течал одит, тинтири-минтири. Постави условие да ги обяви ако Килъри покаже изтритите 330 000 имейла. Сами разбирате, че това е нещо, което няма как да стане, а всички кандидат президенти през последните 40 години са си декларирали доходите. Друго - 15% данък за всички бизнеси. Килърито подкара спора за корпорациите и Тръмп вместо да каже, че те и без това не плащат данъци и че тези 15% ще помагнат на малкия бизнес, започна с Мексико и Китай, как те им взимали работните места. Всеки знае, че US компаниите аутсорсват за по големи печалби и укриване на данъци, а не мексиканците отиват и крадът местата. Много много лошо представяне на Тръмп.

нищо, ама нищо не разбираш от телевизионни дебати!(Ако така се е развил диспута: ТРЪМП У ПОБЕДИТЕЛ 100%! пред камерите и телевизиите ТРЕБВА НЕПРЕКЪСНАТО ДА СЕ ПОНТАРЯТ СОБСТВЕНИТЕ ТЕЗИ! Опонента пита за времето, ти казваш "направете америка велика отново". Опонента та пита за извънземните - "направете америка велика отново". Изглежда кофти само на лаиците. ЩАБЧЕТО НА ТРЪМПОЛИНА БАЧКА

dsco@

Да де ама той се отклони от тази линия и започна да се оправдава, какво бил казал на бай Пешо по повод войната с Ирак, а пък в интервю я подкрепил.

НО ЗНАМ ЕДНО-КИЛЪРИ Е ТРЕНИРАНА В ИЗКУСТВОТО ДА ГОВОРИ БЕЗ ДА КАЗВА НИЩО КОНКРЕТНО! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ Е ПРОФЕСИОНАЛЕН ПОЛИТИК ВСЕ ПАК!!! Т.Е. ТРЕНИРАНА И В ИЗКУСТВОТО НА ЛЪЖАТА И ЛИЦЕМЕРИЕТО!!!ЕВРЕЙСКИ ИЗБОР!!!

И позна!!! Гадната и усмивка не слизаше от отвратителното и лице! Говореше и не казваше нищо конкретно освен заяждането с Тръмп.

са стъкмили анкетата така ще натаманят и избирането и

Трябваше така да отваря устата, когато свиркаджийката- Моника, го налапа на съпруга саксофона!

споде Си Ен ЕН-който екласическият рупор на пропагандата на олигархият /еквивалент на в-к раб.дело през комунизма/

И в България "проучванията" са такива. Който има пари, го правят светец и най-обичан (справка Тиквата). Ама бил престъпник, мутра, замесен с какви ли не далавери, некадърен, ниско образован.... няма значение. Важното е какво ще изсипят ТВ-тата в празните тикви на плебеите.

Тръмп е фаворита на 90% от американците на които им е омръзнала лъжата на т.н. "демократи"- киларисти.

CNN са тотална пропагандна машинка. Отишли в централата на Демократичната партия и питали: - Хилъри или Тръмп? После пуснали този бълвоч в ефир и с малки букви споменали, че са питали предимно фенове на Килъри. Това, ако е журналистика, аз съм марсианец!!!!!

БРЦК

То това ясно , ма по притеснителното за Килари е ,че 30% от нейните хора са казали ,че Тръмп е по-добър. Точка.

значи предварителните предпочитания са 41 срещу 26, а крайните са 62 срещу 27. извади едното от другото за да видиш резултата от дебата.

Американците яко са го загазили щом това са им кандидатите за президент. Хвани единия, .... Жалкото е, че ще го отнесем ние, още повече като така сме се надупили.

Що бе, вижда се ясно разликата между управляващи и лапачи на чипс!? Разбира се управляващата каста е слязла на нивото на овците заради изборите и се змаерят с фекалии, като в риалити шоу. Иначе няма страшно, то така или иначе народовластие в щатите няма, та не е страшно, който и да си изберат, то даже избора им не е директен....

Като е толкова зле с главата Хилърито, защо не вземат да го сменят? Мога даже да я сменят с Обонговицата и тя е луда от амбиции, ама поне здрава като впрегатен кон! Ето ние как ще сменяме посредата на избора за ООН Иринчето със Сталинка!

С две думи - в анкетите които са не-режисирани, Тръмп печели с разлика. В анкетите, които са правени от специалисти по стъкмистика е точно обратно. Nice, a?, както казваше един дългокос симпатяга в един филм от преди не много години...

не разбирам какво е това желание да се подмени резултата от дебата. онлайн проучванията нямат никаква стойоност - там има self selection, особено в уебсайта на мат дръдж.

Дира и те транслейтват с гугъл директно от каналните американски медии. Истината е, че в америка има два лагера единия казва, че Хиларито е суперп обедител, другия казва, че Тръмп е супер победител. Няма значение, ако се прави проучване 90% от зрителите на определена медия са си за техния кандидат и това е. Реалността няма никакво значение, нито какво се говори или случва на "дебата". Дебата не е нищо друго, освен двамата дебили изправени един до друг, се редуват да си повтарят като латерни стандартните лозунги от кампанията. Абсолютно нищо не се обсъжда, не се спори и нищо по същество. Защо и нашите медии поварят като папагали напълно дебилната американска медийна простотия? CNN и прочие медии бяха брутално разкрити като директно манипулиращи, право лъжещи относно Клинтън. Тя може да се насере на сцената и те ще кажат, че това е организирано очерняне от щаба на Тръмп и няма такова нещо и не се е насрала. Тръмп ще каже, Хайл Хитлер, ще го питат наистина ли искате президент, който казва Хайл Хитлер, и 3 секунди след това Тръмп ще каже - никога не съм казвал Хайл Хитлер.

На тези стъкмистиката им е по-зле от нашате, бре.

За да покажат как демокрацията толерантността цъфти и върже в САЩ, сега може да сложат жена-президент, след негър-президент.

Следва педераст президент!

Абе то се знае, че щом е анкета, разпространена от Си Ен Ен и цитирана от БТА, за победител в диспута ще е обявена Килъри. Дори и Дирът пише "Силно представяне на Клинтън", та да се чуди човек какво толкова може да й е било силното, щото единствената й силна изява е като лае, че и доста по-добре от което и да е куче. Ако не вярвате, пишете в ютюб: Hillary Barking Like a Dog Лае страхотно, нали? А пък колко й е акълът, няма значение!

До обед беше НИКОЙ НЕ НАДДЕЛЯВА, Следобед КлиНТЪН размазва Тръмбчу. МНОГО Е СМЕШНО.

"Силно представяне" обаче "несигурни и крайно противоречиви данни". Лузерски изрази.

И техните социологически агенции представят резултати в зависимост от плащанията!!! Едно е явно - ако килърито стане президент, няма да има промяна в политиката на сащ, ще има терор и войни по света, разпалвани от сащ! Ако бъде избран Тръмп за президент, може би ще се наруши статуквото и ще има промяна във външната политика на сащ, което ще е добре за света!!!

"Килърито" ми хареса.

Dobromir Dimitrow

Не съм го измисли аз това прозвище, но и на мен ми хареса, много е точно!!!

Изданието yournewswire. com съобщава,че бащата на лекаря, който лекува Хилари Клинтън от слабоумие е убит през почивните дни около 10/11 септември,след като е допуснал изтичане на информация за влошаване на нейното здравословно състояние. В статията се говори,че Винсент Флек (Vincent Fleck), баща на доктор Даниел Флек (Dr. Daniel Fleck), е бил намерен мъртав 24 часа,след като най-секретните медицински записи за здравословното състояние на Хилари Клинтън са станали публично достояние. Даниел Флек се явява лекуващ лекар на кандидата за президент на САЩ. Друг подобен източник Whatdoesitmean съобщава в една от своите статии, че в същото "произшествие непосредственно са замесени ЦРУ. Специалната група на ЦРУ се наричала "Right Click Solutions, и е разположена на 44 мили от базата на разузнавателното управление в Ню Йорк. Тази компания са занимава с предоставяне на програмно обезпечение и електронна сигурност на своите клиенти.Групата сътрудници на ЦРУ са изискали от ръководството и работниците на компанията, на основание на американските закони,да предоставя информация само от един такъв защитен компютър.Този компютър е принадлежал на бащата на доктор Данил Флек. На този компютър са се намирали и данните за здрвословното състояние на Хилари Клинтън.За сега не е известно,кой точно е разгласил и разпространил информацията за състоянието на представителя на демократите- дали лекуващият лекар, неговият баща, или някой друг.Но данните са били огласени чрез акаунт с име: HillsMedlRecords в Туитър.Написаното е гласяло: Аз мразя да правя това, но хората са длъжни да знаят истината за доктор "Бардак (така с ирония е наречен лекуващият лекар на Хилари); който излъга за здравето на Хилари Клинтън, и аз имам доказателства .Към текста са били прекрепени няколко документа с диагнози "Психомоторна епилепсия и "Подкорова васкуларна деменция. В най-кратък срок след показаното, акаунтът е бил заличен така,както е бил заличен и на Едуард Сноудън преди време....

Мдааа...В тубата има интересен филм - "Exposing the Clinton crime family !"

тия двамата ходят много шантаво а и главите си ги въртят някак неестествено като че ли са въртоглави .... има нещо нечовешко у тях

Не мога да разбера защо някои толкова се палят от този т.нар. дебат. На мен ми прилича на развлекателно шоу- напр. Кеч, в което се прилагат отработени хватки и удари за радост на тълпата, а действителността е друга след шоуто....всички са приятели.

играят много пари, залозите са високи, за това. Смешното е че Тръмп беше известен и преди това, но не сполитически амбиции, сега като се кандидатира лобито на клинтън-обама и трансексуалните го изкарват някакъв друг все едно не е американец и не е съществувал преди това. Докато Хилари си е известен и бих казал провален политик(Ирак Либия), дори тече разследване срещу нея, а имаше и други дори с персонални искове на потърпевшите които службите старателно прикриха. И не на последно място дори я замериха с обувка като Буш, само че нея в щатите пред американски колежани!

както е зинал, готова е да глътне целия свят.

Мммм такаааааа. Вече се знае, кой ще бъде назначен за президент на усаците. Сега вече ни подготвят, да свикнем с тази мисъл.

И двамата са олеле мале. Но ако тази стане президент ще е втората Меркел.

Чужди сайтове пишат,че според експерти и двамата са лъгали през цялото време.Но щом ДИР пише,че Хилари побеждава.....то нека така да бъде :))

Не се учудвай, онази Дарина Павлова беше тръгнала да дарява на фондацията Клинтън точно за избори, престави си какво правят мутрите и олигарсите през фондацийките и НПОшките с тукашните медии. Грант до грант мило майно льо...