Адвокат в нацистка униформа рани 9 души в Хюстън

Адвокат, носещ нацистка униформа, откри огън в близост до търговски комплекс в Хюстън, ранявайки деветима души, преди да бъде неутрализиран от властите.

Обратно в новината

Коментари - Адвокат в нацистка униформа рани 9 души в Хюстън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва правилно да се тълкуват фактите. Полицията влиза в престрелка за да се противопостави на неконтролираната агресия. А адвокатът, не съобразявайки се с това сам един вид поема риска върху себе си. За нещастие, американците обичат да използват този израз, нещата обаче се развиват неблагоприятно за адвоката и той е отстрелян.

Американците толкова обичат бизнеса и правенето на пари от всичко друго на света, дори повече от живота. В изказванията си са толкова одухотворени и морални, защитаващи истината. Направо гледаш и не вярваш на ушите си. И аз не мога да си го обясня, може би съм тъп и не съм американец.

Те един таков ни требе тука у парламенто ! Да свръши малко работа полезна !

Много интересно, какви усилия му струва на автора на статията, да избегне връзката между стрелба от страна на полицията и убиване на нападателя. Те отвърнали на стрелбата, той загинал. Неутрализирали го. Връзка между двете събития няма за нашия роден серсемин. Това е някаква извратена форма на подмазвачество, не виждам друг мотив.

Нацистка униформа... а каква по-точно щото и американците още от миналия век си имат нацистка партия, и защото са демократична страна тя се цепи на няколко крила, после я забраняват, после се пръква с друго име... а имат и поклоници на оригиналните немски униформи. Тъй че въпросът каква униформа е носил адвоката никак не е маловажен.

В САЩ си има действаща нацистка групировка, нямаща нищо общо с Германия. Формата на форума не позволява да покажа снимка на нацистка проява именно в Тексас от миналата година. На нея участват деца в нацистки униформи заедно с възрастни. В случаят немският национал социализъм е непричём :) През 2009г. тексастки бизнесмен не пожела да плати няколко милиона данъци за имоти, които девалвираха заради кризата - натъпка допълнително гориво в "Чесната" и таранира със самолета в Далас сградата на IRS - Данъчната федерална служба. В САЩ е така - всичко е като на кино :)

Е те за това и аз питам тоя от кои е, че да има някаква яснота какви са мотивите му.

Тия дето стрелят в нацистки униформи им се правят нежен прорез отзад на панталона, а главата се вързва здраво за некоя ограда...по- ниско!!! хахахахахахахахахах

Християнистки терорист?

Нацистите са в Русия. В Америка няма такива. Този е бил провокатор, облечен от Путин. А нашият наан г*з, как е? Кметовете настаняват ли демографските поправячи по селата?

що ги няма в тази новина дежурните от прото мрежа?? щото не им изнася нали...

е,и във великите щати има умерена опозиция ,значи режима на обама е като този на асад и ердоган .

Поредно доказателство за простотията на тази "сбирщинация " !

Колко лесно се прави театър - нареждаш няколко патрулки и коли, струпваш няколко артисти с пушки и наакани дрехи, разхвърляш беколко саксии за авторитет, и викаш медиите да "отразяват" поредната "престрелка". Само едно не ми е ясно - за чий х*й, и на кого му е нужно да се правят тези циркове. Имат някаква скрита цел, ама да видим.

Случката е в Хюстън, а не в Холивуд. Четете преди да пишете!!!

То, ако беше в Холивуд, щеше да е на сайта на Оскарите, а не в ДИР на първа.

И ония убиец ал ахмак бин нещо си в Германия и той беше нацист и чистокръвен ариец според медиите, доколкото помним. Името, произхода, мотивите нямат значение, важното е по някаква бутафория да го определят за еди къв си.

Пише се "евфемизъм".

Имат полиция хората,която работи,де да беше така и в България.....

вижда се колко ефективно работи

Имаше милиция. И май работеше. Ама ние не искаме да работи. Искаме да не ни пречи да богатеем. Нали това е демокрацията -кой, колкото може, да краде от труда на хората? Докато останат само крадците, да се крадат помежду си.

Откачен бил, имал проблеми и прочее. Ама от какъв зор ще си слага нацистка униформа? Такива очебийни провокации се правят от край време, особено по време на война. Само дето извършителите по правило носят чужди униформи, за да хвърлят вината върху някой друг.

И забележете,че в САЩ не престават след всичките тези убийства да се продават свободно оръжия! Не им пука на оръжейните босове,че хората се трепят по между си,важни са парите,милиардите,които трупат от продажба на оръжие,ако ще всичко живо да се изтрепе....

Само че по правило престъпленията се вършат с незаконно оръжие, а не със законно притежавано такова. А дори незаконните пушкала вече не са на мода сред терористите - ползват мачете, брадви, камиони, бомби.. Правото на населението да притежава оръжие не само води до насилие, то по-често предотвратява насилие. Щото оръжието, законното, има точно такава основна роля - да защитава.

Gugnelid

Ти пък ако си мислиш, че печалбите на производителите на оръжие идват от продажбите на дребно на човечетата... Я помисли пак :)

Да мисли? Повтаря като зомби някаква пропагандна мантра и е до там, не го насилвай чак да мисли де

Немски човек (с полски корени): Твърде много се раждат излишните! Колкото до бизнеса за милиарди, то вече всяко нещое бизнес. Дори бракът не прави изключение. А ти си взел да се кахъриш!...къде ще си харчат милиардите тези добри хора.

slavrado

Поредния откачен!

НЕГЪР НАЦИСТ НА ИМЕ БАРАК БИН ХЮСЕИН ( СИН НА ХЮСЕИН) :)))

Американците взеха да си откачат все повече.

гоуем кеф. вече нема мяу, чяу. При проблем - оръжие, стрелба, разрашеване. Дойде им ъкъла и на тех. обучени в кланета по светъ, хората си прилагат наученото на местна почве. успех!

Най-правдоподобно звучи така - всред вълната терор и престъпност от страна на едни хора, медиите си намериха удобна новина за замазване на впечатлението сред масите.

И у нас адвокатите скоро ще почнат да се стрелят за поделяне на плячката. Станаха твърде много, а за крадене остана малко.

ПО СИЕНЕН АМЕРИКА СЪВСЕМ СПРЯХА ДА СЪОБЩАВАТ ТАКИВА НОВИНИ ... ЗАПОВЕД ОТ ЧЕРНИЯ МАЙМУН В БЕЛИЯ ДОМ :)))

това е някаква грешка. по-скоро: клиент в нацистка униформа рани девет корумпирани адвоката семити, звучи по-правдоподобно!

А на тениската му е имало надпис "обичам Тръмп", нали?

Достоен и смел Мъж.

Този мъж ни дава пример на нас плъховете как трябва да отвоюваме държавите си от черната зараза.

очевидно тази нация е за скрап - твърде много луди, оръжия, обезболяващи, консуматорство, идиотизъм, неморалност и лъжливо усещане за някаква непогрешимост и изключителност

А мужиците не са ли за скрап и те - с най-кратката продължителност на живота?

най кратък ти е мозъка.

баси и журналистическите ефемизми - бил неутрализиран, властите открили огън, а нападателят бил загинал. Абе що не кажете направо, че са го убили като куче ами използвате неверни думи....

Крайно време беше. Няма само разни противни брадати джихадисти да го правят. Трябва баланс и равноправие.

Май вече и на адвокатите в Краварника им писна от ислями мюслитата, а?:)

Започнете с края на статията и е ясно!

държава на кретени и олигофрени.

за кого са били намерените още оръжия

Само вижте какви новинки пристигат от това място наречено "сащ". Два поредни дена с две масови убийства и то от местни психари, не някакви подготвени атентатори от терористични организации. И как така все още се намират достатъчно наивни хора да се уповават на тази страна и нейния модел общество, че и да вярват на нейните високо платени петоколонници, на мен лично умът ми не го побира..

Пак ли е там...

самоликвидират. Има Провидение и ще ги накаже, за да видят и усетят лично - как е да убиват хора по целия свят?

Браво на този адвокат , мислех си че изостават от плана но държат положението добре. Това е тяхната мечта и геройство , перфектна ценностна система и модел на демокрация.

Каквото си надробиш, това ще сърбаш

:тая шия не е от трушия:

Купуваш си оръжие започваш да думкаш по гадините!