САЩ: Опозицията в Сирия е принудена да се съюзи с терористи

Държавният департамент на САЩ заяви, че ситуацията в сирийския град Алепо тласка "умерената" опозиция в обятията на "Джебхат ан нусра", предадоха ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Опозицията в Сирия е принудена да се съюзи с терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Германия пак скандал. Немския журналист взема интервю от ИДИЛОВЕЦ, който обяснява подробно кои са спонсорите им, как и откъде получават въоръжението си ... От Израел, САЩ, Катар, Саудитска Арабия..... 26.09.16, 06:26 Uhr Interview mit Al Nusra-Kommandeur Die Amerikaner stehen auf unserer Seite Von Jürgen Todenhöfer Quelle: http://mobil.ksta.de/24802176 2016

Голяяяяяям майтап !?!?!Че те винаги са си били там !!!!

Чудесно! Бой наред, трева да не никне!

Мдааа ще бъде много лошо за все още останалите по грешка мирни жители в алепо....като почнат да валят вакуумните бомби пзрк няма да могат да помогнат на никой....явно асад и путин са прегърнали военното решение на конфликта и ще гледат до нова година да го приключат.....американците трябваше по-рано да усетят на къде духа вятъра.....

Горкичките те! Вече ще трябват официално да се прегръщат и целуват по устите пред камерите...... А не да го правят тайно, по кюшетата и мазетата, докато валят руските авиобомби!!! Тия Ислями Джота и Джихади Мюслита, заформиха истинска джихадиска любов, скрепена с балгословията от Краварника.... Ехх любов!!....И сега тръпнат в очакване, на руските крилати ракети Калибър, и авиобомби КАБ-1500.. които да ги пратят при Аллах, и техните мечтани 72 девствени европедала:)

Разбира се, че гадния Путин тласка и принуждава САЩ да се съюзи с терористите.Това не е изненада за нас.Въобще нищо ново под слънцето.

Докато Империята на злото - сащ съществува, мир на Земята няма да има!

Хитлер сега се върти в гроба, много го е яд. Американците го финансираха и сложиха на власт, но ако и него така го бяха защитавали както защитават днес ИДИЛ... Представям си как американците гневни държат тон на Сталин дето неправилно бомбардира позициите на Вермахта!

Как Европа да изчисти американските лайна на няколко континента? Бойко имал решение.

Разбира се, че има. 2 години в Белият дом ще е достатъчно за да прати САЩ в редиците на най-бедните страни в света. Ще трябва да вземе и Костов за да му помогне с опита си в съсипване на армията и икономиката!

САЩ - това означава тероризъм в глобален мащаб.

Защо ли се сещам за Афганистан, муджахидините и ракетите Стингър?

Репликата е към АК-47.

Помним, помним......А горящите краварски Абрамси, запалени от РПГ-7, Конкурс, Фагот и Метис в Ирак, Афганистан и Йемен помниш ли?:) Илид а ти ги напомня, с няколко клипчета от Туба?:)

Ще видиш, че руснаците по-добре са си научили уроците от преялите лоясали янки.

Кво ги тласка?! Ан Нусра и ССА си се биеха заедно още от началото на конфликта, просто Ан Нусра се водеше най-агресивната част от Сирийската опозиция. Архитектът на ИДИЛ Хаджи Бакр влиза в Сирия заедно с Ан Нусра. Всичките тия са едни и съща пасмина, даже има роднини в различните уж организации. Хиляди "умерени" преминаха в ИДИЛ и Ан Нусра.

Командир на екстремистката организация "Джебхат Ан-Нусра": САЩ ни доставяха противотанкови управляеми ракетиСАЩ са доставяли противотанкови управляеми ракети TOW за терористите от Джебхат Ан Нусра и са ги подпомагали с военни съветници, съобщават немско издание, позовавайки се на полевия командир на групировката Абу ал-Езза.Според думите му, Вашингтон е извършвал тази операция не директно, а с помощта на страни, които оказват поддръжка на тази екстремистка организация като Саудитска Арабия, Катар и Кувейт. Абу ал-Езза заявява в интервю за немското издание, че членовете на терористичната му организация ще се борят докато падне режимът в Сирия.Своя цел той назовава създаването на ислямска държава в съответствие със законите на шариата, подчертавайки, че Джебхат ан Нусра не приема законите на светската държава.Напомняме, че вчера министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров заяви, че Москва не може на 100% да се доверява на международната коалиция начело със САЩ.Той поясни, че авиацията на коалицията нанася удари само срещу Ислямска държава, но не и срещу терористите от Джебхат ан Нусра.

Даже ако може да съгласуват додаването на ракетните коюмплекси със додаване на съвременно високо точно оръжие на Украина!И тогаз да го видим Жужан как ще я къдри?

Как кви? Ми изненадващо, ще почнат да падат от небето, краварските бараки в Ирак и Афганистан.......А след това и над Сирия:) А от укронацитата няма да остане и мокро петно..Когато армията на Руската Федерация влезе в Руината Крайна!

От "Държавният департамент на САЩ заяви, че ситуацията в сирийския град Алепо тласка "умерената" опозиция в обятията на "Джебхат ан нусра", предадоха ТАСС и БТА." се прави кардинален извод, че "Изявлението е едновременно признание и отговор на многократните твърдения от руска страна, че откровени терористи воюват заедно с въоръжената опозиция против режима в Дамаск." Другарю Големанов, добре, че сте вие да мислите вместо нас и да правите извод. Как от едното може да се изведе другото. Това е когато човек има пропагандна цел, "правилна" редакционна политика и стимули. Благодатна почва за внушения.

Че лъжа ли е? Дали са наемни терористи на САЩ, СА, Великобритания, Катар, Турция, Израел - все са си терористи! Днес работят за Ал Кайда, утре ги прехвърлят в Ислямска държава, вдруги ден в Ал-Нусра, после ги правят кюрди, по някое време стават Десен сектор в украйна, ако трябва - пак и муджахидини ще ги направят... каквото заповяда черния шеф от белия дом! А че терористите за завладели малка част от Алепо и всеки ден бомбардират мирните сирийци във всички останали и квартали на града, където правителството на Сирия прави всичко възможно да им осигури живот и препитание....нищо! Какво са няколко милиона сирийци на фона на 2-3 000 наемни убийци, ама на Запада т.е. убиват в името на свободата и демокрацията по американски!

По-точно руските бомби ги обединяват! Браво на Путин, той е ненадминат "гений"!!!!!

А не бяха ли обединени досега? Ако мислиш, че не са.. да те питам. Кои са тези умерени? Нещо като име на партията и платформа да кажеш...

Ами нещо като Ислямска държава, Ал Кайда, а преведено на български - Реформатори! Ако слушкат чичко С (САЩ, Сам или Сорос по избор) са умерени, ако не слушкат - са неумерени! Ако ги квалифицираме на "умерени" си получават и привилегийките (промоции) - даваме им планетарно разрешително за убийства! И да колят и да беесят и сърца да ядат - щом сме им разрешили ние или ВАДА - значи е демократично и цивилизовано!

Отдавна не бях чувал по-тъпо оправдание.

Дира, защо скрихте темата? Не се ли харесва на кукловодите? То и на света не се харесват техните мародерства, но ги търпим. Скрихте тази, а за "силното" представяне на клинтън и за острите критики сте ги оставили.

Аааа..."независимата" "новинарска" телевизия СНН, след направено "проучване" сред активистите на демократическата партия (издигнали Килъри за Резидент) показало само 67% "убеденост" в нейната "победа" и... СНН резюмира - ЦЕЛИЯТ СВЯТ подкрепя Килъри... а след тях и всички "пуделски медии" и у нас включително! Има-няма 2-3- часа и.... лъжата лъсва! Поредната!

не е нужно да се съюзява,те отдавна са съюзници, тъй като опозоцията в Сирия,САЩ ,ал нусра и ал кайдаи и ислямска държава -това е едно и също.

Вече няма нужда да следя в детайли сблъсъка в Сирия. Щом е тъжен и угрижен този господин с фамилия като принтерен консуматив, значи добре работят руските генерали и толкова по-добре за Сирия, Европа и света. Чак да се чудиш как една изолирана изостанала регионална държава със срината икономика може толкова лошо да развали деня на Говорителя на Най-Белия Дом на планетата! Нещо и Обама не се вясва, сигурно ридае в бункера заедно с Ева Браун.... упс, пардон, то това беше май друг диктатор.

Пък руснаците да вземат да снабдят Алкайда с ПРО и няколко мръсни бомби и да чакаме следващата атака на Хамериканска територия.... Ако тея капути тръгнат по този път скоро всички ще се пържим в ада....

Много лъжат тия американци. Опозицията така е решила, нейна й работа с кого да се обединява. На руснаците не им пука, даже им е по-лесно. Ами американците какво тъй са се загрижили? Като бомбардираха Ирак, Либия, Сърбия, Афганистан, Пакистан /с дроновете/ хич не им пукаше за мирното население, пък сега се загрижили та чак сълзи да пуснеш. Американците са в цайтнот - от толкова лъжи и манипулации изричани с години, каквото и да кажат трудно се връзва с реалността и никой не им вярва вече. От друга страна с това поредно поражение губят влиянието си както в Близкия Изток така и глобално, а Русия усилва своя авторитет както регионално така и глобално. Нашта е лесна, ние сме бедни и не сме хегемон, а те губят влиянието си, а оттам и са на път да загубят своето най-голямо съкровище - Великата Зелена Печатница. Това им съкровище изглежда ще се превърне в обикновена печатница на зелена тоалетна хартия и тогава довиждане на великите американски напъни и амбиции, ще свършат парите за платения мързел на негрите и бай-бай Америка.

Софизъм... по американски.

ли още изненадани?

Живи да ги ожалиш, завалиите ...

САЩ са измислили много точна ракета. Може да уцели кафявата точка на жужето от раз..ха.ха

ако бях на мястото на Сорос щях да те уволня на мига заради скудоумието ти, с такива слуги делото на Сорос загива заради такива некадърници като тебе Америка загива и губи своя имидж

Остави го да си плещи. В началото бях неутрален ама образи като този капут бързо ме накараха да взема страна......

Накрая се оказа, руснаците са казвали истината.

И що да е принудена да се съюзява? Нали имаше пимирие, трябваше "умерената ви опозиция" да се разграничи и да напусне районите от Алепо завзети от терористите... А то к'во излезна всъщност - умерена, неумерена опозиция все едни и същи терористи, настъпващи под ваша команда по време на примирието! А сега пък пищите, че всичките са омерени...

Много писачи, много коментатори - но явно нищо не разбрали.И Русия и САЩ нямат интерес войните да спират, защото къде щи си продадат оръжията.А военните и при едните и при другите управляват в сянка.Останалото е само бла бла бла.А тук освен да се лаете помежду си - друго не правите, а и да искате няма как да го сторите.

Като щяло си прав, но.. В Русия е "малко по-различно". Путин преди време издуха Шойгу като сламка. Виж в САЩ военните и по-специално производителите на оръжие могат да издухат всеки Обонго, ако не слушка.

На тия вече никой не им вярва! Подкрепят ги само платените от тях национални продажни елити на сателитите, но и те не им вярват! То бива да си лъжец и циник, но това, американското, си е направо нова и недостижима мярка и в лъжата, и в лицемерието! И тия се бият в гърдите, че са пример за подражание в света! Пази, Боже, от подобни примери! Но да беше само лъжата, без последствия за света - с мед да ги мажеш! А където отидат - след тях само смърт, страдания и разрушения!

бастун ли е глътнал, или "умерените" са зад него?

...След безразборна и варварска бомбардировка на руснаците над център за управление на операциите на Ислямска Държава и Ал-Кайда в Сирия, негеройски загинаха над 30 офицери за свръзка, сателитно и безпилотно наблюдение..., предимно от Израел, Сащ, Великобритания, Турция, Катар и СА! Последните спешно свикаха Съвета за Сигурност на ООН, убедени в правото си, че само те могат безнаказано да бомбардират в чужди държави, а всички набедени от тях жертви нямат право да се защитават... Идиотокрация в действие!

Това си е направо признание.

Айде сега! Бомбите били виновни!

ееее опозицияте направи такива неща тя е американска само руската опозиция прави тез неща ха ха ха ха

""Това само подхранва екстремизма", каза....." Ние всички, целият сват всъщност, знае кой подхранва екстремизма - ФАЩ

Добре, те и талибаните може да получат ПВО....

ердоган арестува 120000 човека и никой нищо не казва а някаква опозиция от 15000 голям проблем за америка и франция всичко е за нефта както в ирак станаха собственици на кладенците със злато и сега им дреме за ирак сега глупаците почнаха един друг да се бият така искат и със сирия да стане европа да им отглежда сирийските цигани те да прибират приходите

Опозицията в Сирия не е принудена да се съюзява с терористи, опозицията са си терористи. Както обикновено САЩ подкрепят и създават такива групировки, за да си имат врагове в бъдеще и да може вонно-промишленият им комплекс да работи на пълни обороти. А попарата после я сърба целият останал свят.

ИНТЕРЕСНО ЩЕ БЪДЕ С АМЕРИКАНСКИ ПЗРК УМЕРЕН СИРИЙСКИ ОПОЗИЦИОНЕР ДА СВАЛИ САМОЛЕТ С НА ЛУФТХАНЗА НАД ЛЕТИЩЕ ШАРЛ ДЬО ГОЛ :)))

Още по интересно ще ми е този самолет да е на "АА" (Air America) и летището да е JFK (Кенеди-Ню Йорк) или Лос Анджелис !

Еми един проблем по-малко, преди голям вой се вдигаше, че руснаците, видите ли, бомбели "умерените" "опозиционери". Путин колко пъти ги пита, бе как да ги различаваме... Сега вече няма да се дига шум, когато руснаците ги карат наред.

още едно доказателство че са един дол дренки.

Сирийските борци за свобода и демокрация ще се обединят дори и с дявола, ще направят невъзможното, но ще се освободят от гнета на сатарапа, довел до безбройни беди за сирийският народ и нечувана мигрантска вълна заляла Европа. В тази борба ще дадат свидни жертви, но те няма да са напразни зщото свободата демокрацията и евроатлантическите ценности са безценни.

Следват бурни аплодисменти и ставане на крака.

УРААААААА!

ДА ЖИВЕЙ ДЕМОКРАЦИЯТА! ДА ЖИВЕЙ САЩ!

Нема значение че тепат християни Ша ги спонсорираме Е те тука каруцата се обърна Не може така , не може Обама ша ва опрай ,тъпанари

Само вижте какви новинки пристигат от това място наречено "сащ". Два поредни дена с две масови убийства и то от местни психари, не някакви подготвени атентатори от терористични организации. И как така все още се намират достатъчно наивни хора да се уповават на тази страна и нейния модел общество, че и да вярват на нейните високо платени петоколонници, на мен лично умът ми не го побира..

Да ви е.а у американците нещастни....

ха така, дайте ПЗРК на 'умерените' главорези, за да е напълно ясно кой спонсорира идилистанците! всъщност сащистанците са много сериозно разтревожени от предстоящото падане на Алепо. Падне ли Алепо, митът за 'умеренета опозиция' рухва, защото тогава остава една сбирщина брадясали главорези, които контролират няколко паланки и пустинята. по тази причина сащистанците ще дават мило и драго Алепо да не падне, ще има 'бомбардирани хуманитарни конвои', свалени 'пътнически самолети', газови атаки от армията на Асад и т.н, и т.н...

БРЦК

Ахахахаха. Тия глупаци мислят да повторят грешката от Афганистан. После тия преносими ПВОта ще бъдат ползвани срещу самолетите на 'водената от САЩ коалиция'.

Долни копеле..а са САЩ - бомбардираха сирийската армия по време на премирие, признаха открито че финансират умерените и ИД, което е едно и също и се готвят да снабдят ИД с ПВО система. Честита трета световна война - подпалена от САЩ.

преди няколко месеца имаше избори в сирия този който ги спечели да се оправя с сирия какво американците подържат шепа престъпници наречени опозиция