Пламен Орешарски се кандидатира за президент

И бившият премиер Пламен Орешарски се кандидатира за президент - днес инициативен комитет, който го издига, е внесъл в ЦИК документи за регистрация.

Обратно в новината

Коментари - Пламен Орешарски се кандидатира за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цялото учителско съсловие ще му бие шута седянката свърши пари няма

Орешарски е вечния губещ и не е за тази работа , той е най малко дипломат и не разбира от външна политика , дори и по въпросите за които той единствен се смята че е нещо като финансиите е губещ!

Това е единствената държава в Галактиката , където неизвестния още кандидат за президент води с 52% на първи тур!

НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ...

Значи Печатарчето със слушалките е направило 52% бюлетинки... всичко е ясно

на фона на останалата простотия като кандидати този поне блесва с интелект и експертност. Но не се знае ГЕРБ кого ще предложат иначе бих гласувал за Орешарски

вярвам ви че сте по-добър финансист, отколкото политик, но едното не изключва другото. Знаете максимата, че нещо което не става с пари, става с много пари. На вас колко ви платиха?!

Абе - м..ръ..с..ни..к. Знаел, че няма да стане президент, а тогава защо се кандидатира, достатъчно е популярен с обратен знак. Не знам някои да му има доверие - беше в СДС, после в БСП, а сега сигурно е в ДПС - нали защитава Пеевски, а той е дупутат на ДПС. Не знам кои са тези оптимисти и мазохисти, които стоят в тази кочина.

напр. от Азис и някакви Шишарки. Не е по-лош. Но хората не го обичат. Нали цяла година викаха "оставка", нали той предложи Пеевски. Ама не бил той - ама няма доблест да каже кой, КОЙ, КОЙ и сега ивзведнъж иска да става президент НА ПОЛЗУ РОДУ. Абе знае, че ние знаем че има някакви номера, но не се сещам какви - те си знаят. НОМЕРЪТ НА КИТАЙКАТА - ТОВА Е СИГУРНО. Ай сиктир - марш у лево.

То след сегашния и Азис би изглеждал по-добър избор.... ужас

Че няма да стане президент е ясно ама с какво е по-лош от другите кандидати: Радев, Каракчанов , Жоро Ганчев ,Трайчо и т.н. Като се замисля май на Орешарски му приляга най-много да е президент !

Г-н Орешарски, сам казахте че сте по скоро финансист, а не политик...къде отивате сега, кой Ви посъветва на този ход....уважавам Ви като специалист, преподавахте ми през 1990 г., няма лошо да се опитате но....мисля че може да сте полезен на друго поприще, все пак желая Ви успех в служебен и личен план!

На тоя трябваше Петното да му е вицепрезидент - и двамата са общ символ на една епоха...

До кога приемат документи Аз и мой Грую, ще се пишем за президенти. Ами щом разни шишарки, пищови, а сега и тоя дето го даваха по телевизора как си драпа топките могат, що и ние да не се облажим ??

Божке!!!! Дорде доживехме!!!!! Тоз комуняга прецедент да стааа!!!!

Ей голяма отврат е този!

Колкото и да го плюете, Орешарски е най-компетентния министър-председател който сме имали след 10.11.89 г.! Може би искате пак да ни управлява Иван Костов, а ??! Назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС бе по инициатива на комунистите и на турците от БСП и ДПС а не по негова - на Орешарски! Последвалите протести бяха платени и накрая никой не потърси вина за това! Сега същите тия дето платиха протестите работят със същия тоя Пеевски! Циркът е пълен!

Те го изгоноха с ритници от селото, той иска в поповата къща да се нанесе...?!

Всички помним как Орешарски от трибуната на Народното събрание обяви, че назначава Делян Пеевски за шеф на ДАНС, което взриви цяла България, а в София протестните митинги продължиха до позорното му сваляне пт власт.......

Този плужек пак изпълзя.

Днес Учиндолския надимна себе си... не се бях смял толкова дълго време - велики са му сценаристите - той - не! имаше новини и пред изРоДно студио, който не го е гледал - препоръчвам... обикновенно слагат записа на сайта след 12-13 ч.

незнам защо при мен видеата се отварят само с ЕКСПЛОДЕРА?!?!, "това е някаква разработка на военните"

Където хорота плюят, тамо дирниците цалуват! Да вий слаТко, пейзанлар! Скоро ши стани не беС помУШТъ на ИвреитИ! :-)

:-):-):-) Дирници. .........

КАКВА ЛИ Е СУБСИДИЯТА ЗА КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТ, ЧЕ СТАНАХА ВЕЧЕ 31 ПРЕТЕНДЕНТИ. ЯСНО , ЧЕ НЕ СТАВАТ, НО НАВЯРНО ХУБАВИ ПАРИЧКИ ВЗЕМАТ КАТО КАНДИДАТИ, ЗА ДА СА ТОЛКОВА НА БРОЙ. И АКО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ ДИСПУТ КАТО НАЧАЛНИЦИТЕ ОТ АМЕРИКА 31 ПАРЧЕТА КАКЪВ ЛИ ЦИРК БИ СЕ ПОЛУЧИЛ. А АКО ПЪК НЯКОЙ РЕШИ НАИСТИНА ДА СИ ИЗБЕРЕ ДОСТОЕН ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА ПРИСЪСТВА НА ВСИЧКИТЕ, ДА ГИ ИЗСЛУША И ДА СИ ФОРМИРА ЛИЧНО МНЕНИЕ. И КОЛКО СА СМЕШНИ КАТО ЛИДЕРИТЕ ИМ ВСЕ ГОВОРЯТ ЗА ПОЛЗУ РОДУ, ПРОТИВ СТАТУКВОТО И ВСЕ СЪЩИТЕ МАСКАРИ. КОКАЛА, ГОЛЯМ Е КОКАЛА И МНОГО СА КАНДИДАТИТЕ ДА ГО ЗАХАПЯТ, А ТИ БЕДНИ МИ НАРОДЕ ПЛАЩАЙ ИМ, ЗА ДА СИ ЖИВУРКАТ ХУБАВИЧКО НА ТВОЙ ГРЪБ.

И кв'о от това? НародЪТ е тъп! Не се очаква промяна! Убеден съм!!!!

Ха така аркадаш...

САТАНА !

Ако не друго, Орешарят поне има осанка! Не е като плевнята жалък амбриаж...

изтървал си едно Р - в осанка

Моето изказване е нецензурно,ама мно-о-о-го нецензурно!

Аз пък ша пусна бюлетината в сандъчето за Митьо Пищова.Да ма заведе да вида какой туй жакузи.Приличало на корита,ама по лъскаво.

ти ша искаш и 'жасанйе, порйене, тъпченйе да видиш? а после и кИбапчИта... Палавник... чесно, ако беше "предишния" напомпан олиго.май.френд беше най-подходяш за цирка наречен президент...

Ако дават държавна подкрепа в пари на Кандидатите за Президенти надминали 1% на първият тур от изборите, то, за това се кандидатира Орешарски! ДПС, навярно, са му предложили техните си гласове и примерно да разделят субсидията 25% за него, 75% за партията и сделката е станала! Орешарски ще им донесе повече субсидии, отколкото Карадайа. Играта е на пари!

Eй жаден за власт та жаден..Нали си имаш хубава работа ,работи си къде се буташ.

Сега и държавата се кани да разтури!!!

ВЕЧЕ ОБСИСЛЯМЕ С КОЛЕЖКАНА ДА СЕ КАНДИТАДИРАМЕ И НИЕ. ЗНАЕТЕ ЛИ ПО КОЛКО СЕ ПЛАЩА. ТО КУЦО И СЪКАТО СЕ КАНДИДАТИРАТ. ЩО НЕ И НИЕ?!?

Него няма ли да го курдисат за кандидат-президент.Наближават изборите.Инициативният комитет какво се офлянква.

Що да не се включи? СДС-арите няма да излъчват кандидат президент, а Орешко е бивш шеф в тая организация. Така, че като нищо ще вземе малко седесари на изборите. Освен това зад него има и цяло ДПС, , какво повече му трябва за едно участие на олимпийския принцип.

Тоя смени половината партии и си верва, ама си верва като Симеончо

Тоя смени половината партии и си верва, ама верва като Симеончо

Е ТОЯ ПЪК ВЗЕ ЧЕ СИ ПОВЯРВА , ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ МУ СЕ ДОВЕРИ И ЩЕ ГО ИЗБЕРЕ, СМЕШНИК И КЛОУН ОТ ЦИРКА! ИСКА ДА СИ ДОВЪРШИ ДАЛАВЕРИТЕ, ЯЯЯЯЯ МАААРШШШШ БЕЕЕ!

Поради огромния интерес към политическия цирк,опъваме шапитото в НДК един месец предварително.Циркът разполага със много клоуни,екзотични животни/ на два крака/,фокусници,акробати,еквилибиристи и други таланти/задкулисни/.

Казал го е Алеко отпреди много,много лета: Келепир има тука! Друго обяснение за 333 кандидат президенти без никакви шансове - няма!

И този скандален гьон сурат доста се разходи през годините из политическото ни блато и персоната му съвсем се вмириса! България заслужава поне един почтен , достоен и с ЧИСТО ЛИЦЕ И РЪЦЕ българин за президент.

Ха сега да видим,ЗЛАТНИЯТ ПРЪСТ ,ще гласува ли за НЕГО

Смях ,смях..................Ама къде без Орешарски, къде ?

НАГЪЛ ТЪПАНАР !!!

Тоя е по тъп и от Радев.

Ма много кандидат от на,щти ,бе.Ма права е баба Вуна.Всички ни са мили.Кого да курдисаме за прецидент.Аз,като стар партиец в нащ,та партия предлагам,другари,всички да ги курдисаме за прециденти и колективно да ръководят България.Оти забравихте колективното начало. При нас всичко е било колективно.

Пламене,само Данаил Папазов ли се нави?

Въх,ма баби.За кого да пусна сега бюлетината в сандъка.За нашио генерал Радев ли,за Татянчето ли ,за Ивайлето /Калфин/ли,сега се яви и Пламенчо.Мъ обърках са,ва.Ни мога да спя.Ша ходя да питам партийната у село Радка Общата,да ма консултира.

Всички видяха, че Орешарски получи пълната подкрепа от цялото БСП! Нека БСП излязат и се извинят на българския народ за преврат 2013-та и пълния им провал Орешарски! Орешарски беше бушон , какъвто сега е Радев!Това е БСП! НИКОГА НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ!