Бежанските лагери - зони с болница и пазар

Бежанците у нас ще могат да се движат в строго определени зони, реши МС.

Обратно в новината

Коментари - Бежанските лагери - зони с болница и пазар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бежанците ще имали определени зони на движение.След време /не дълго/ зоната ще да е цяла България.Вече и "студентките" се включиха във трафика.Вътре във лагера и нито крачка навън!

Е не научиха ли какво ще се случи - това са си нови цигански гета. Връщайте ги откъдето са дошли, самолетния билет е по евтин от издръжката им и мизериите които ще сътворят на наша територия!

трябва да имат работни визи преди да кандидатстват за убежище, да знаят български език и да имат европейска визия и поведение само сирийци от района на военните действия са бежанци

За мен е важен въпросът - Защо бежанците преди ни използваха като транзитна зона и се страхуваха от България, а сега вече са готови да останат тук?? Някой им е обещал нещо, което ние не знаем или Меркел смята България за германска територия?? И защо бежанците ще имат право да се движат в квартали и цели градове, при положение че не работят и че ги хранят и не се налага такова придвижване?

Я какъв бърз резултат след случайното сбиване м/у мигранти онзи ден... Кво прайме, ако нема гръмки поводи?!

А хареми, хареми ще има ли в зоните?

Има ли българи ? Ако има българи НЕЗАБАВНО ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ и можем да действаме с всички сили ДА СЕ ДЕПОРТИРАТ всички намиращи се в Б-я неканени- навляци, а не да мислят политиците как да ги устройват да ги храним, полиция да ги пази, мед. обслужване на въшлясалите и т.н ВСЕ РАЗХОДИ от нашите данъцииии ..ИСКАМЕ ДА СЕ ДЕПОРТИРАТ, ИСКАМЕ ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИТЕ и НЕДОПУСКАНЕ на територията ни!!! НА ПРОТЕСТИ, НА ПРОТЕСТИ, докато не е станало фатално късно!

От къде бежанците имат пари за пазар. И щом като имат пари за пазар, защо ги храним, обличаме и т.н. И защо не работят. И хайде да направим референдум дали българите искат да са бежанци в собствената страна- всеки с доход 1000евро.

В неделя ми се наложи да потърся работеща аптека по бул. Мария Луиза. Вървях дълго, но не успях да открия и реших да попитам някого. Огледах се и установих, че няма кого. Не защото улицата беше празна, а защото по нея нямаше нито един бял човек. Навсякъде по тротоарите седяха "нещастни бежанци", които пушеха, крещяха, говореха по скъпи телефони и гледаха нагло. Само мъже на около 30 години!!! Почудих се къде се намирам - в европейска столица или в Кайро?... Никога няма да се интегрират, те просто пренасят света и навиците си при нас.

и дедо им Шорош.

няма интерес към тази новина. А тука трябва да ври и кипи, и народът да се организира най-сетне за грандиозен протест. Иначе си коментираме колкото лаф да става, а файда няма.

Хората се срамуват да протестират на тази тема("расисти", "ксенофоби"). Много си мислят и че не ги засяга - зсега проблемът се вижда основно в Странджа и околностите, Харманли и някои части на София. Критиката се игнорира с модерното в момента "от Москва ли ти плащат да говориш срещу ЕС?".

Крайно време е да се преразгледа значението на тези думи, защото в днешно време те означават невъзможност да защитаваш националните си интереси в името на някакви измислени "демократични"ценности, които елитът ни навират в очите. Ако те са наистина демократични, би трябвала да бъдат удобни и за нас, но се оказва, че са само еднопосочни. Мисля, че по-актуалната дума в момента е "геноцид" на Европа към местното си население, защото нас ни превръща в жертви.

За да не ходят по улиците трябва да им се покаже ясно, че не са добре дошли в градовете и селата ни ! Има само един начин за това - БОЙ ДО СПУКВАНЕ !

Ей, големи смелчаци има пред клавиатурата -:))

Българи, нищо няма да променим само с писане и празно бръщолевене!!! ОБЕДИНЕНИЕ на всички И ПРОТЕСТИ ДОКАТО ГИ ИЗХВЪРЛЯТ тези кърлежи от Б-я, ПРОТЕСТИ във всички градове и да не позволим на продажните политици ДА ПРЕВЪРНАТ Б-Я В ГЕТО!!! Нали Ви е ясно, че от тези плевели НЯМА ДА ИМ ОТЪРВАНЕ, а ще се започне едно отцепване и късане на живи територии от Б-я, ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ, камо ли да позволим! ПРОТЕСТИ, ПРОТЕСТИ, ПРОТЕСТИ, ако не започваме да им палим гъзовете на тия агресори, които е ясно кой ги тика в Б-я!!!

Започваме да се оформяме като склад. Не че не беше ясно, единствения ми въпрос е: умишлено ли бе допуснато от властимащите или толкова си могат и хич не им пука?

"Въпросните зони могат да бъдат цели квартали или дори градове" ... та дори и цели държави

Всичко ще свърши с ново насиране на Борисов.

Трябва да има и цехове за полагане на труд. Така ще печелят и със спечелените пари ще си плащат за услугите в мед. Център и за стоките които си купуват от пазарчето. Така е коректно и честно. Аз като отида в Чужбина работя за да си купувам и ползвам. При тези паразити трябва да е същото а не да им даваме покрив, храна, вода и всичко безплатно а те да ни взривяват.

трябва да имат работни визи за да кандидатстват за убежище, да знаят език и да имат европейска визия

vasil

Доколкото става ясно,зоните са за тия,които са в процес на очакване на статут и като се говори за цял град,значи,че ако е в София,има възможност за пазаруване и мед.помощ и няма работа на друго място,а ако е някъде на село,да може да пътува до най- близката болница или пазар.

Да чакат в Азия или Африка. В България, ако нямат документи и пари при пристигането, направо да ги връщат в Турция... В такива центрове може да пращат САМО хора с български произход, дошли от Украйна, Русия, Македония, Гърция... Арабите няма какво да правят там.... Ако имат пари- да плащат за хотели и квартири. А ако нямат- да ги връщат в Турция....

vasil

Нарушителите на тези зони и тези без документи се предвижда да бъдат настанявани в общежития от затв.тип.

И познайте от първия път чии ще са тези болници и пазари .....

И всичко това за чия сметка?

Пак ни изиграха.

досега цъфтяхме , вече ще връзваме ! така премиерът ще е доволен от мат'ряла и от джоба си !

кажете ми , как се става бг мутра , трябва да изкарам спешен курс !??

подобни новини и теми, свързани с бежанците не трябва да се публикуват. генерират паника и притеснение у хората.то няма и смисъл от подобни новини.нека живеят където искат,да се установят,каквото искат. това засяга много малко хора. обществото не трябва да знае,излишно е.

не се притеснявай 90 % от населението отдавна живее като панирани щрауси главата дълбоко заровена в земята а задниците оголени за да могат политиците да ги оправят. когато най накрая си изкарат главите от земята от българия нищо няма да е останало.

Ами впрегни се вземи властта, наложи отново тоталитарен строй и информационно затъмнение след като това ти е идеалът за общество. Ще се пробваш ли?

Бойко предава българска територия на нашествениците. Решението за даване ба убежище трябва да се дава на границата и то да бъде не за всички с неустановена самоличност или страна в която да бъдат експулсирани. Който влезе жез документи няма никакви права. Даже да си купува от магазина.

и това се случва сега , пред очите ни !!! с нашето всеобщо съгласие !!!

Ако в гетата изпратим и криминално проявените цигани може да има полза: бежанците могат да поискат бързо да се върнат в страните си. Изобщо ако махалите, в които ги настаняват са циганските може дори да ги оставят и без полиция. И цените в магазините могат да ги вдигнат според европейските стандарти и развалените домати можем да си пробутаме. Абе решението е добро, само дето тиквата забравя че са го сложили да слушка не да решава. Между другото как ще става интеграцията?

тъжно е да се гледа и чува гласа на миналото. тъжно че живота ще ги отдели и сами ще се съберат в гето.бъдете с печелившите ,новата европа е тук и сега.

Ние сме сигурно единствената държава в света, която няма национална стратегия. За мен идеята да ги затворят е прах в очите на хората. Утре ще осъдят държавата и освен, че ще трябва да ги пуснем на свобода, то ще трябва и да ги позлатим. От друга страна Ердоган чака да успее с рекета за визите и ще им връчи турските паспорти. Сигурен съм, че дори са напечатани. Те могат да им бъдат доставени съвсем спокойно и с дип. имунитет. Това ще даде право на Турция да нахлуе и на наша територия под предлог, че нарушаваме правата на "турските" граждани. Много, ама много опасна игра и ножовете в гърбовете ни са много.

на практика се получава следното : избираме най-големите предатели да ни продават и предават , където и както им е удобно .и за да сме сигурни , че ще го направят без да им мигне окото ги охранваме с максимални заплати и възможности да ни одират последната кожичка , преди да са ни прогонили далеч оттук ...

не се мисли колко пари ще оставят у нас,колко ще спечелим като работят за нас.да не говорим че населението ни остарява и имаме нужда от млади хора.да се интегрират,не на гето а редом с наш да живеят,културата ни е по-силна,няма къкво да се боим

Кой от тия ти изглежда работяга? Ама мноо си зле....

Никак не е зле, не виждаш ли, че е просто един платен манипулатор тоя. През два-три поста пльосва по някоя простотия.

А ще работят ли? Мисля, че на полето ще са ефективни. Не виждам смисъл да са затворени 24 часа. На всеки трябва да му е ясно, че тези хора няма да бъдат върнати по родните им места както и всички нахлули в България. Тъжно, но факт.

Продажни, жълти модератори!

Абе,Баце с тия политики ,загубили сте изборите ,мой човек.Айде ,предайте властта на Волен и патриотите,та белким нещо се пооправи.

Това за Воленчо..... смени дилъра, тъпако!

децата им къде ще учат?те не ли са деца?нямат ли право на обучение?поне те да ходят на училище заедно с нашите.ще ги асимилираме лесно.страха е лош враг.

ще асимилираш каква престъпна наивност. аз съм обиколил почти целия сват и още не съм видял интегриран мюсюлмански емигрант. във африка дори черните ги е страх да ходят в техните квартали.

нашите как са асимилирани?така и с тях. ксенофоб си,по-далеч от съседа не си стигнал. легни си че стана късно

Не знам какво ще асимилираме- онзи ден "умното" МВР предупреди, че новите мигранти били опасни и агресивни и да се пазим. Как ще ги асимилираш, като ти казват в прав текст да се пазиш от тях и да стоиш настрани???

Децата им разбира се ще си учат в Афганистан. Има всичко на всичко 12000 деца от 900000 влезли в Германия. Това са по-малко от 1.5%. При това изобщо не е ясно дали са деца на мъжете с които са, някои просто са наети, т.е. купени за да могат апашите да минават по-лесно границата.

Където учат християнските деца в техните ислямски държави. Питай какво ги правят там, откъдето идват.

точно по същия начин турците за 200 години събориха най старата империя, византия. малки ракови образувания които накрая се обединиха и край. българите нали сме много умни, вместо да помогнем, водихме войни с византия до последно, накрая сами паднахме в капана. сега историята се повтаря, на нас българите ни е генетично заложено да се гърмим сами в кракът. и нека не забравяме, че мюсюлманина първо е мюсюлманин и после турчин, сириец или пакистанец, това са думи на самия ердоган.

Византия пада под турско 60 години след България. Пак си помисли кой на кого не е помогнал. Византийците са пропускали нашествениците да минават "нататък" също както и сега.

Мелиха е права. Като ги затворят ние ще заспим,и когато дойде момента да ги пуснат те ще бъдат страшна цифра. Не вижадм правителството да затваря границите да струпва там сили както направиха всички държави.

Няма да ги пускат, ще ги връщат обратно! И трябва да се обяви предварително до каква бройка може да се приемат! Не сме длъжни да приемем всеки дошъл до границата ни.

Евролиберастията води до тук. Сещате ли се за онова време, а? Малко бяха саламите в магазина, ама вратите не се заключваха и хората усмихнати! Сега имаме всички екстри, без собствена държава.

искаме проспериращ живот. искаме качествен живот.бъдещето е сега и ако не ти харесва иди другаде. тук ще се живее както искаме

Тук изобщо няма да може да живеете. Защото ви е страх даже от военна служба. Който не може да си пази държавата го побеждават и убиват. В най-добрия случай успява да отиде до някоя държава в която му осигуряват заведение от затворен тип. Просперитета започва като може да си пазиш каквото имаш, дори и да е скъпо пазенето. Защото иначе ти го вземат. Няма нищо общо с лизане на дупета за да пуснат някое друго евро и с гледане на порно. Изобщо може да искате каквото си искате, ама както сте го подкарали сте едно зомбирано поколение, което може да иска, ама не е способно да направи нищо и сте играчки в ръчичките на баба ви Меркел и баба ви Килъри. Да не би да окупирахте борсата?

не на фашизма.не на расизма.границите са просто линии.свобода за мигрантите

Български Хелзинкски Кретен !

А такааа,постройте им градове ,болници,публични домове,детски градини ...нека ние живеем с 100 € пенсия...нали нямаше да става България БУФЕРНА ЗОНА..Ами то си става не само зона ,ами територия.Да ви имам ЕС ,да ви имам НАТО.Една Сърбия и Македония се оправиха ...Е ,не,НИЕ СМЕ "ГОРДИ"членове на ЕС.

Започва отцепване на територия в полза на Турция.Като стоварят 1 млн пришълци ножа ще опре в гърлото, тогава всички, ще имат само 2 възможности да продадат душата си БЪЛГАРСКА или да се бият за нея.

Е той Волен го каза...Каквото е казал до сега,то стана.

точно по същия начин турците за 200 години събориха най старата империя, византия. малки ракови образувания които накрая се обединиха и край. българите нали сме много умни, вместо да помогнем, водихме войни с византия до последно, накрая сами паднахме в капана. сега историята се повтаря, на нас българите ни е генетично заложено да се гърмим сами в кракът. и нека не забравяме, че мюсюлманина първо е мюсюлманин и после турчин, сириец или пакистанец, това са думи на самия ердоган.

ха ха, какво може да се очаква от български политик който толкова се е омаял в кражбите, че дори не му пука каква бомба с закъснител си слага в гащите. създаването на гета е все едно да създаваш държава в държавата, най добрия пример е ливан. след войната с израел ги отделиха в гета и после загубиха контрол върху тях, а там се развиха най бързо екстремиските настроения. вместо да мислят как да ги спрат, докато още могат, те за гета се готвят или защото покрай това ще заработят още някой лев, защото всеки знае, че има ли гето има и контрабанда.

Не на затворените зони! Не на поставянето на дамгосващи окови-белезници около един район! Да на свободата на движение, да на свободата на избиране на град за живеене и дом! Да на социалните помощи за бежанците, които би трябвало според европейските норми да бъдат повишени минимум с 120%. Едва тогава бежанците ще могат да оцеляват и няма да прибягват до други начини за набяване на нужната храна и безалкохолни напитки за покриване на един малък процент от екзистенц-минимума! Срам, дами и господа, голям срам за решението на МС да затвори тези хорица като в един вмирисано-лайнян обор, една свинска кочина, един мизерен курник, пълен с курешки! Не на новия Освиенцим! Не на новия Бухенвалд! Свобода, равенство, братство, защита на Правата и Свободите тук, там, в Европа и целия тревожно-небалансиран свят!

Време ти е за лекарствата !

Лекарства не помагат! Болестта е неличима!

Не на твоите "да". Свобода, равенство и братство са фикс идеи на кървавата френска революция. Не искаме кръв и тук

Защо да е фикс идея ? Защото някой ти каза , че е така . Социализма доказа че може хората да живеят в свобода , братство и равенство. Имахме държава , множахме се / 9 мил/ и бяхме щастливи в райската градина България. т.н. демокрация е утопия.

Като начало предлагам твоя дом, твоята заплата, пенсията на родителите ти и детските на децата ти! Как ти звучи???? Хуманно, нали???

Ех! Защо ми слагате /-/? Нали някой трябва да ни даде пример, който да последваме! Такъв е призивът!

Браво, Мелиха! Вие сте по-голяма българка и от нас, българите. Ние още не сме се научили да бъдем толерантни. Делим все още хората по пол, цвят на кожата, произход и релгия. Боже, дай разум на нас , българите!

мелиха, я кажи чоджум, какво лошо има в това българите да си имаме държава, ей такава бедна корумпирана измъчена малка, но все пак място което да наречем родина. защо тези млади мъже които бягат от тази сатанинска религия която ги държи в 13 век мизерия и войни не се заемат да я променят и да заживеят като нормалните хора. ако си мислиш, че тези емигранти ще градят българия жестоко се лъжеш. те могат да градят афганистан пакистан или сиря, но не и българия.

Ама ,Мелихо,а нашите пенсионери покриват ли екзистенц минимума си.А ма ,кучко такава?

Не смесвай темите!!! Сега говорим за бежанците, а не за пенсионерите. И статията е за бежанските лагери в България. Когато предмета на разговор са пенсионерите, ще им какво да кажа. Ще изплющя истината с своя вербално-плющящ, словесно-ярък камшик. Докъде ни доведоха твоите "бедни" пенсионери, които квичат, че мизерствали, а дават на телефонни престъпници по 50 000 лева. Откъде ги имат? Внимавай какво си пожелаваш и не ми лази повече по нервите, че не съм силна само вербално! Пфуй!

Мелиха си позволява да заплашва?2???Къде е модератора? Какво иска да каже, че не е силна само вербално??? Обвързана е със силовите структури на държавата ли??? Като представител на ДПС или на ДОСТ????? Заплашва по Ердогански??????? Я. да обясни на какво разчита!!!!!

Първо дай тези неща на българите в България, а тогава давай зор за бежанците.

Намали се...пача.

Браво. И това ако не е дискриминация, зраве му кажи. Българите живеят с колкото има, много мизерстват и болници и магазини няма на километри, а за мигрантите - всички екстри. Като има пари държавата, защо не ремонтира старческите домове и не подобри храната в тях и в болниците.

Това е Позор за България като държава и УНИЖЕНИЕ за истинските Българи, освободили България от Османско ( Турско) робство. За това унижение са виновни- Правителството и парламента !!! Най- много- Бойко Борисов..... То и затова убиха Кръстьо Никифоров ( предал Левски на турците) и Стефан Стамболов ( предал български войводи, освободили България от робство, НО истинските българи ги разпознават в влака- затвор пътуващ за турция и спират предаването им).

Цели квартали,цели градове...цяла България.

Аз мисля ,че всеки уважаващ себе си бежанец,мигрант или както щете го наричайте има право на един МОЛ на територията на лагера ,за да може да се разтъпче.Да купи по нещо марково - Гучи,Нина Ричи или в краен случай някаква китайска куча марка.Но да оставиш бежанец без МОЛ е престъпление.

Е , поне сега стана ясно що го хвалят тиквоча ! И що гледа като пребозало теле и вдига кръвно като за олимпиада . НЯМА ДА Я БЪДЕ ТАЯ , еврогейове ! Бежанските лагери - извън територията на България ! Капиш , влечуги ?!!!! Бойте се от гнева на търпеливите!

в пазарите да преобладава свинското и замразеното 20 год. телешко месо.

това е против правата на хората. да се намеси оон европа и бхк.имат право на нормален живот

те може би да/в страните си или съседните им арапски мюсюлмански държави/ но за теб май вече е късно..

А ние,българите,нямаме ли права,право на мирен и спокоен живот???Идват неканени в Родината ни,бият,изнасилват,тормозят всички и навсякъде и.....накрая имали права?Да са благодарни,че ги приютяваме,имат подслон, храна,за сметка на целия ни народ.

Това е една от мерките, набелязани след среща на шефа на ДАБ Петя Първанова и началника на полицията в Харманли Ангел Цанков. Единствената правилна мярка е арабите да се изпратят по държавите им. Без никакво съобразяване с еврогейските ценности на Брюксел и либералщината на Вашингтон. Коя партия може да го направи, без да предизвика повече беди на България? Коя?